Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kane moet twee maanden toekijken: Janssen staat klaar als vervanger’

Laatste update:

Harry Kane liep in het duel met Sunderland (1-0 winst) een enkelblessure op en moest het stadion op krukken verlaten. De 23-jarige aanvaller komt waarschijnlijk dinsdag te weten hoelang hij buitenspel staat, maar the Guardian claimt al meer informatie te hebben over de revalidatieperiode van de Engelsman.

/

De krant schrijft dinsdag dat de zeventienvoudig international waarschijnlijk ongeveer twee maanden zal moeten kijken en in dat geval zou Kane de wedstrijden tegen Middlesbrough, Manchester City, West Bromwich Albion, Bournemouth, Leicester City en Arsenal moeten missen in de Premier League.

Daarnaast zou Kane niet in actie kunnen komen in de optredens tegen onder meer CSKA Moskou en Bayer Leverkusen (twee keer). Vincent Janssen is de tweede spits in de pikorde en lijkt zich dus op te kunnen maken voor weken vol speelminuten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische kans voor Vincent mocht dit waar zijn. Aan de andere kant moet hij het dan ook echt gaan laten zien, niet alleen hard werken, maar ook scoren. Ik ben ook bang dat als hij inderdaad een wedstrijd of acht a tien de kans krijgt en niet minimaal een doelpuntje of vier a vijf maakt dat het wel eens snel over kan zijn. Helaas de harde wetten van het voetbal, en helemaal in de Premier League waar de concurrentie zowel tussen clubs als spelers bij hun clubs enorm hevig is.

20 september 2016 om 09:22

Heb even gekeken morgen Spurs -Grillingham thuis dus mogelijkheid om wat te laten zien.

Zaterdag moeten ze tegen Middlesbrough uit ook geen onmogelijke klus..

20 september 2016 om 09:35

Niks tegen vincent, heb namelijk t idee dat het een fantastische voetballer kan worden, maar denk dat dit net te vroeg komt.. Als het nu niet goed gaat dan is dat echt een aanslag op zn zelfvertrouwen, dat wat hem juist zo sterk maakt

20 september 2016 om 09:35

Zou me niet verbazen als ze hem morgen sparen. Als Janssen ook geblesseerd raakt hebben ze een probleem.

20 september 2016 om 09:43

Morgen moet hij juist vertrouwen tanken vind ik. Eerste goal maken en dan misschien wisselen en fit wezen voor as zaterdag. Maar hij heeft nog niet gescoord dus is er geen betere tegenstander dan gillingham om eindelijk de eerste er in te knallen!!

20 september 2016 om 10:00

@ikzegmaarwat dat idee had ik ook. Echter is janssen er niet echt de persoon naar om een gebrek aan vertrouwen te hebben, dus het zal hooguit aan een gebrek aan kwaliteit liggen als hij niet goed gaat. Maar misschien doet ie er nog een schepje bovenop..

Uitstekend! Gelijk proberen je stempel te zetten op de eerstvolgende wedstrijd, al is het maar met een assist en goed spel!

Leuk voor Janssen, en een uitstekende kans om zichzelf te bewijzen. Echter heeft hij natuurlijk bij lange na niet te kwaliteiten die kane heeft. Daarnaast zal de druk op janssen enorm zijn. Hij moet wel even de publiekslieveling en spits van het nationaal elftal van Engeland vervangen. Maar ik hoop dat hij me positief verrast.

20 september 2016 om 09:37

Janssen is al enorm geliefd onder de Spurs fans. Die zijn enorm onder de indruk en zien hem het liefst naast Kane ipv op de bank. Ze verwachtten vgm echt geen wonderen van wat ik meegekregen heb.

20 september 2016 om 09:44

Bij lange na, niet zo overdrijven hé, Kane is geen topper. Janssen dus ook niet , maar sommige doen net of Kane een geweldenaar is, dat is hij toch echt niet. Gewoon een goede spits. Maar Janssen is ook een goede spits. Dan kan je zeggen, ja hij heeft het alleen laten zien in de eredivisie, maar wie zegt mij dat Kane er 30 inschiet in de eredivisie?? Janssen paste zich moeiteloos aan in de eredivisie, bij het Nederlands elftal, in de Europa league en nu ook bij de Spurs. Hij heeft 1 doelpunt nodig en hij is los. Kane en Janssen zijn 2 totaal verschillende types. Janssen is voetballend veel beter. Bij mij was de norm ook het EK. Daar heeft hij er niks van gebakken. Met alle respecr voor Kane, maar alleen scoren in de PL zegt mij niks. Nederland is nog steeds beter, want dat wijzen alle onderlinge resultaten uit, en ook op toernooien raken wij altijd verder, en wat betreft clubvoetbal, de Engelse hebben altijd moeite met ons. Ook al liggen wij Miljoenen achter op deze competitie.

20 september 2016 om 10:38

Hahaha wie zegt dat Kane er 30 inschiet in de Eredivisie, grapje zeker? Zeker ook alleen het EK gezien? Pff, Kane is 1 van de beste in de PL, heeft simpelweg een matige periode achter de rug. Helaas voor hem was die matige periode in dezelfde tijd als toen Janssen kwam, dan gaan de Nederlanders wel wat beter letten op Kane. De afgelopen periode was niet representatief, maar velen doen hier alsof ze Kane al jaren lang zien spelen. Houd toch eens op man.

20 september 2016 om 10:43

Kane schiet er al 2 seizoenen achter elkaar meer dan 20 in in de PL en was vorig seizoen topscorer. Als je dan geen topper bent weet ik het niet meer.

20 september 2016 om 11:43

Precies, hij liet Aguero achter zich (25 Kane, 24 goals voor Aguero), die gezien wordt als een van de beste spitsen ter wereld. En zoals jij zegt scoort hij er 2 seizoenen achter elkaar meer dan 20. Hij heeft zich dus al bewezen en is een topper.

20 september 2016 om 11:58

Ik heb nog steeds het idee dat Janssen Kane uit de basis gaat spelen gezien zn ontwikkeling de afgelopen seizoenen. Kane is zeker geen prutser maar toch ook geen top spits naar mijn mening.. Idd wat anderen ook zeggen, Janssen moet scoren voor nog meer vertrouwen (heb nou niet echt het idee dat hij geen vertrouwen heeft), Hard werken (A la Kuyt, een van de meest geliefde voormalig speler bij Liverpool voor fans die ik hier spreek) en goed spel laten zien. Ik hoop dat hij een aantal wedstrijden de kans gaat krijgen in de basis! Daarbij NL tegen Engeland op Wembley heeft ie zeker zn stempel gedrukt afgelopen Maart..

20 september 2016 om 11:59

Overigens kan het aan het type spits liggen waarom ik het geen topper vind, stats zijn zeker goed..

20 september 2016 om 14:57

Kane is hetzelfde type spits als Janssen: hardwerkende spits die ook als aanspeelpunt kan fungeren en daarnaast erg doelgericht is. Vreemd als je dan meer in Janssen dan in Kane ziet.

20 september 2016 om 14:59

Janssen is eenzelfde type als Kane. Ik denk dat hij er ook wel komt. Met hard werken ben je zeker onder Pochetinno een geliefde speler. Ik verwacht dat hij Kane goed zal opvangen.

Dit is echt heel slecht nieuws om de dag mee te beginnen. Er zitten in een korte periode echt heel veel wedstrijden, waaronder een paar hele belangrijke zoals de North London Derby, Man City en drie CL wedstrijden. Denk ook niet dat Poch Janssen elke wedstrijd vanaf nu basis zal zetten, want zoveel wedstrijden in zo'n korte periode kan je niet met één spits, vandaar ook dat Janssen toen gehaald was, om Kane af en toe te kunnen rusten.

20 september 2016 om 09:38

Son kan ook in de spits toch? Dan kunnen die 2 rouleren. Speel je wel met je beste buitenspeler uit positie maargoed. Je moet iets

20 september 2016 om 09:39

Son zou eventueel ook in de spits kunnen spelen natuurlijk. Maargoed, mooie kans voor Janssen dit natuurlijk. Ben benieuwd of Pochettino nu dan Dele ali weer achter de spits gaat neerzetten

Een kans die hij met beide handen moet grijpen. Ik hoop echt dat de druk hem niet te veel word. Hij is nog steeds maar 22..

Geweldige kans voor Janssen inderdaad, maar zoals gezegd, kan hem dit ook de kop kosten als hij weinig tot niets laat zien.

Roep al sinds het begin dat Tottenham een stap te ver is voor Janssen. Deze weken worden cruciaal voor hem, behalve rennen en vliegen heb ik nog niks speciaals gezien van hem terwijl hij toch een aantal kansen heeft gehad. Ga hem deze weken goed volgen, want ik ving hem een overschatte spits tot nu toe die door de media en door heel wat mensen hier op internet overhyped word. 1 heel goed jaar Nederland zegt nog niks. Naar mijn mening had hij hier in Nederland eerst de stap naar de top 3 dienen te zetten voordat hij naar Engeland ging.
Zal zeggen veel geluk Vincent deze weken,je gaat het nodig hebben in de PL.

20 september 2016 om 10:40

Misschien moet eerst iemand goed gaan volgen voordat je gaat oordelen, want je spreekt nu alsof je Piet de Visser bent geweest de afgelopen tijd. Het enige dat ontbreekt bij Janssen is een doelpunt, voor de rest komt hij niks te kort.

20 september 2016 om 10:50

Ik denk ook nog steeds dat hij te kort komt. Ben ook nog niet overtuigd en nee, ik praat niemand na, dit is mijn eigen mening. De nieuwe nr 1 spits van het NL elftal? Ik moet het echt nog zien maar ik betwijfel ten zeerste dat deze man het niveau echt aan kan.

De een zijn dood... Dit is voor Oranje natuurlijk heel goed. Vincent is toch een groot talent en de meest aangewezen persoon om nog lange tijd de vaste spits van Oranje te worden. Als die nu veel gaat spelen in Engeland is dat natuurlijk fantastisch voor zijn ontwikkeling.

Nou deze kans met beide handen vastpakken. Janssen heeft een goal nodig om los te komen en dat gaat ook wel gebeuren. Als de eerste erin zit komt het wel goed. Tegen Grillingham moet het wel lukken lijkt me.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren