Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kane dient met succes bezwaar in en krijgt bonusdoelpunt

Laatste update:

Harry Kane staat sinds woensdag op 25 doelpunten in de Premier League. Tottenham Hotspur tekende namens de spits protest aan bij de Engelse voetbalbond omdat de 1-2 tegen Stoke City op naam kwam van Christian Eriksen. Kane gaf echter aan dat hij de bal nog geraakt had voordat het leer het doel in ging en daar heeft de Engels international nu gelijk in gekregen.

Het was Eriksen die de bal vanuit een vrije trap langs doelman Jack Butland werkte. In eerste instantie leek Kane onder de bal door te gaan, maar een driekoppige jury heeft besloten het doelpunt toch aan Kane toe te kennen. Zij zijn ervan overtuigd dat Kane de bal raakte en dus scoorde.

Kane werd vorig seizoen topscorer met 32 doelpunten en hoopt ook dit seizoen weer de topscorerstitel naar zich toe te trekken. Eenvoudig wordt dat niet, want Mohamed Salah voert de lijst aan. De aanvaller van Liverpool staat momenteel op 29 doelpunten in de Premier League.

Terecht besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dat moment dat Tottenham zo weinig prijzen pakt, dat ze met een ronduit belachelijke zaak naar de FA gaan om maar te proberen Kane die topscoorder titel te geven.

ik zou het zo mooi vinden als Salah dit weekend tegen Bournemouth gelijk antwoord met 4 goals!

11 april 2018 om 19:30

Hebben ze ooit veel prijzen gepakt dan?
Ik vind dit wel een beetje egoistisch, het blijft nog altijd een teamsport. Gun Eriksen gewoon die goal en in het vervolg zal hij alleen maar harder werken om je die assist te geven

11 april 2018 om 20:46

Tfoe...wat een ratten actie. Dit getuigt van 0,0 eergevoel of trots. Gewoon er alles aandoen om Salah in te halen.

11 april 2018 om 21:08

Kane scoorde, dus het is eerlijk dat hij de goal op zijn naam krijgt. Eer-lijk.

11 april 2018 om 22:28

Hij raakt de bal gewoon niet. Maar hij geen kans tegen Salah, beetje egoistische actie van Tottenham.

12 april 2018 om 12:06

Geeft VS

Totale onzin. Hij raakt de bal niet. Dus het is vooral een beetje eng en wanhopig dat hij hem krijgt.

11 april 2018 om 19:32

Wel of geen topscorerstitel kan zomaar een paar miljoen verschil zijn als hij van de zomer vertrekt, denk ik.

11 april 2018 om 19:42

Een speler die topscorer van de PL is, levert toch net wat meer op dan als hij nummer 2 is..

11 april 2018 om 20:12

Topscorer van de Premier League is toch geen misselijke prijs hoor. Weliswaar individueel maar zeker niets om lacherig over te doen naar mijn mening.

Topspeler met absolute winnaarsmentaliteit. Persoonlijk zou ik zo gierig niet zijn om een doelpunt meer of minder. Maar dat zal wel een van de vele redenen zijn dat hij ze er in Engeland aan de lopende band binnen schiet en ik commentaar lever vanachter mijn computer.

Wat als eriksen een doelpunten premie krijgt ? Hoest Kane dat bedrag dan op ?

12 april 2018 om 02:36

Als hij idd echt gescoord heeft, heeft hij toch ook recht op een eventuele premie?

Al heeft de bal zijn shirtje ultralicht geraakt, beetje jammer dat Kane dit überhaupt probeert. Zo'n 'goal' moet je niet eens willen.

Het is Eriksen die schiet en Kane verandert de bal ook niet van richting of zo. Zwak zwak zwak dit.

11 april 2018 om 19:35

Kane is een typische spits die leeft voor doelpunten. Bovendien is hij goed in de race voor de topscoorderstitel dus ik kan zijn drang naar meer wel begrijpen. Het wordt al lastig zat om Salah voorbij te gaan, zeker omdat die natuurlijk ook nog een aantal goals kan maken.

Echter vind ik het persoonlijk wel een beetje naaiend van Kane om Eriksen zijn goal af te pakken. Gelukkig lijkt hij niet de moeilijkste en zal hij er niet mee zitten.

11 april 2018 om 20:11

Je hebt wel meer spelers die leven voor goals, maar weinige doen daar zoiets voor. Belachelijk dat hij hier echt een zaak van maakt, had ik niet van hem verwacht.

11 april 2018 om 20:45

Ben ik helemaal met je eens hoor, ik vind het ook vrij ver gaan. Echter probeer ik te redeneren vanuit Kane zijn positie, en dan het liefst zo neutraal mogelijk.

11 april 2018 om 20:53

Het zijn teamgenoten. Denk je niet dat ze het erover hebben gehad? Denk je niet dat Eriksen hoopt dat zijn teamgenoot topschutter wordt van de Premier League?

In plaats van een goal heeft hij nu een assist

11 april 2018 om 22:06

@cyberize

Dat je dit nog probeert goed te praten vanuit Kane zijn standpunt. Intriest tot en met. Even normaal doen als het kan?

Spurs laat weer zien wat voor net-niet club het is en zal blijven. Daarom gunnen veel mensen ze niets. Als Kane zijnde had je tegen het Spurs bestuur moeten zeggen dat ze dit niet hadden moeten doen.

11 april 2018 om 22:48

Ouwe, daar is een voetbalforum toch voor? Volgens mij begrijp jij er weinig van als ik je reactie zo lees. Ik geef letterlijk 2x aan dat ik het er zelf niet mee eens ben en het een waardeloze actie vind, maar dat betekend toch niet dat je de andere kant niet mag belichten?

Iets proberen te begrijpen is iets anders dan iets goedpraten, had verwacht dat jij dat wel zou begrijpen.

11 april 2018 om 22:30

Ik heb de herhaling nu 25x terugbekeken en in slow motion en hij raakt hem 25x gewoon niet.
Onterecht bonusdoelpunt.

Als teamgenoot zou ik het eriksen gewoon het doelpunt gunnen.

11 april 2018 om 20:31

Misschien gunt Eriksen hem die goal ook wel.

11 april 2018 om 21:17

Misschien krijgt Eriksen een assistpremie en geen goalpremie. Win win in dat geval?

Phaha VAR moet er komen om de juiste beslissingen te krijgen en als de fa dan een juiste beslissing maakt dan is het ook niet goed 😂 kane pakt die gouden schoen mischien nog gewoon die man is echt bezeten door goals , heerlijke spits

11 april 2018 om 19:32

Er wordt toch nergens gezegd dat de FA iets fout doet? Alleen dat het belachelijk is van Kane en Spurs om zo'n zaak aan te spannen

11 april 2018 om 19:40

Laat dan beelden zien. Doen ze niet. Het is echt gewoon de lieverdje van de FA die ze niet willen kwetsen.

Wat een matennaaier, zo een doelpunt jatten van je teamgenoot. Je moet het niet eens willen, bah. En dat alles om een poging tot topscoorder te worden, omdat Tottenham maar weer eens nergens voor speelt. Boort zijn teamgenoot een doelpunt door de neus, dan speel je ook alleen maar voor jezelf. Triest.

11 april 2018 om 19:32

Ik denk dat Eriksen het prima vind en het hem gunt. Ik vraag me alleen af wie de doelpuntenpremie krijgt🤔?

11 april 2018 om 19:40

Dat weet ik niet, een speler op de positie van Eriksen heeft ook goals nodig. En ik vind het sowieso een enge actie, heel erg naaierig naar je teamgenoot toe. Ik verlies hier echt een behoorlijk stuk van mijn respect voor Kane. En de premie, dat valt nog te bezien. Misschien dat Kane daar ook nog wel een zaak van maakt.

11 april 2018 om 21:07

Eriksen heeft letterlijk in een interview gezegd dat hij Kane het doelpunt gunt en hij de assist op zijn naam krijgt.

11 april 2018 om 22:07

@geert

Wat denk je nu dat Eriksen zou zeggen? Hij is sowieso niet egoïstisch ingesteld en als hij iets anders had gezegd had dit mogelijk voor frictie gezorgd en werd het opgeblazen door de Engelse pers. Go figure.

11 april 2018 om 22:35

Wat maakt het uit wat Kane of Eriksen wilt of zegt? Het trieste is dat Kane die bal nooit heeft geraakt en dat hem die goal in schoot geworpen krijgt.

12 april 2018 om 00:16

Wat had je verwacht dat Eriksen zou zeggen? Denk je dat ie 100 de waarheid spreekt? Kom op, ongeacht wat Eriksen, is dat een hele lage streek van Kane.

11 april 2018 om 22:08

Na dit protest bij de FA hoop ik alleen maar meer dat Salah topscorer wordt. Die kans is ook wel groot omdat hij 4 goals meer heeft. Kane heeft geloof ik wel een wedstrijd te goed

Gelukkig maar, niemand had graag zijn dochter zien sneuvelen. Hebben die vier smeektweets van hem en de smeekbede van Spurs toch geholpen. Hopelijk blijft Salah hem voor.

Grappig, maar ook ongelofelijk zielig.

Ik mag hopen dat het bezwaar maken niet vanuit Kane zelf komt, want dat zou ontzettend sneu van hem zijn en al helemaal richting een sympathiek iemand als Eriksen. Mocht het zo zijn valt me dat echt vies van Kane tegen

11 april 2018 om 19:42

Nou, als je zijn tweets en retweets bekijkt lijkt hij er toch heel erg naar op zoek te zijn. Lijkt me niet dat de Spurs zo openlijk een voorkeur uitspreekt door Eriksen een goal te ontnemen en deze aan Kane te gunnen.

11 april 2018 om 19:54

Gezien zijn reacties na de wedstrijd en zijn tweets ga er zeker maar vanuit dat Kane dit zelf (dan wel door de club) heeft laten oppakken. Ik vond het ook gewoon erg sneu overkomen, maar goed je zou er wel van moeten houden van dit soort acties. Ik kon er bij Pipo Inzaghi altijd wel tegen omdat je wist dat die man echt leefde voor de doelpunten, maar iemand met de kwaliteiten van Kane die ook gewoon vanuit buiten het zestien meter gebied kan scoren zou beter moeten weten. Nu heb je in principe ook waarschijnlijk het geluk dat Eriksen ook gewoon overkomt als een hele rustige en aardige jongen wie het weinig kan schelen, maar bij mij zou zoiets toch in mijn achterhoofd blijven hangen. Het valt mij sowieso vaker op (al heeft Kane er wel aan gewerkt) dat wanneer meneer een goal heeft gemaakt na een prachtige assist van Eriksen of Dembele, hij altijd een feestje in zijn eentje ging vieren en de assistmaker maar zijn kant op moest komen waarbij het leek alsof hij het liefste had dat ze hem nog feliciteerden ook.

Haha, dat je zo ver gaat om een doelpuntje op je naam te krijgen. Erg zielig, en jammer voor Eriksen. Nog best respectloos naar Christian zelfs. Maar goed, wat hij wil. Mohamed Salah zal 'm waarschijnlijk toch wel pakken.

Haha mochten er nog mensen zijn die het Kane meer gunden dan Salah dan is dat nu ook weer voorbij. Wat een lapzwans

11 april 2018 om 20:04

Idd hoop dat Salah met dik verschil topscorer gaat worden!

12 april 2018 om 02:07

Gun het Kane nog steeds meer.

Wat een zeikerd! Nieteens je teamgenoot een doelpunt gunnen.

Snap niet hoe zoveel mensen reageren alsof Kane een doepunt van Eriksen heeft gestolen. Kane heeft die bal geraakt, dat zweert hij op zijn dochter, dan lijkt het mij dat het echt zo is. Dan is er niks gestolen, het is gewoon zijn goal. Dat hij daarnaast in een belangrijke race om de topscorestitel is met Salah is dan bijzaak.

11 april 2018 om 21:11

Echt bizar om deze reacties hier te lezen he? Als ze Match of the Day hadden gezien dan praten ze wel anders.

12 april 2018 om 11:06

Hij raakte hem niet. Geen enkel beeld bevestigd dat

Ik snap best dat het bij spitsen om doelpunten draait, maar dit vind ik een beetje zielig van de heer Kane. Voetbal speel je niet in je eentje, maar met een team en hiermee steel je eigenlijk een doelpunt van zijn teamgenoot Eriksen.

Hierdoor hoop ik dat Salah er de volgende wedstrijd een stuk of 3 erin knalt.

Zolang ik mijn punten die ik voor het doelpunt van Eriksen niet kwijtraak in de Fantasy Premier League vind ik het prima

Nou, alleen om die reden al, zie ik hem niet naar Real komen.

Ego eerste klas. Zielig dit.

Volgens VZ heeft Kane dit seizoen in 31 wedstrijden 25 doelpunten gemaakt . Van die 31 wedstrijden heeft hij 21x 90 min gespeeld . Salah in 31 wedstrijden 29 doelpunten , Salah heeft echter maar 16x de 90 min volgemaakt . .

Ik dacht dat voetbal een teamsport was

Tja, dit is Tottenham Hotspurs. Matennaaien en aggressief spelen als het tegenzit, of je teamgenoot de doelpunten niet gunnen. Ik vind dit een rare actie. Ik had in zijn positie gene bewzaar gemaakt. Dit komt over als matennaaierij.

Waarom gun je het eriksen niet, salah haal je toch niet meer in

Het is mierenneuken, maar kan wel begrijpen waarom hij het doet.

Wat een zielig mannetje zeg...
Eriksen zal een assist minder op hem geven nu...echt een goeie collega!
Mighty Mo zal hem van het enige juiste antwoord bedienen komende wedstrijd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren