Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus wil op Italiaanse toer gaan met komst Chiesa en ‘nieuwe Pirlo’’

Laatste update:

Giorgio Chiellini was zondag de enige Italiaan die tegen AC Milan in de basis startte bij Juventus en volgens Tuttosport wil de koploper van de Serie A voorkomen dat dit in de toekomst vaker gaat gebeuren. De club, die met onder meer Leonardo Bonucci, Federico Bernardeschi en Andrea Barzagli andere Italianen in de gelederen heeft die regelmatig minuten maken, is namelijk naar verluidt van plan om zich in de aankomende twee transferperiodes te versterken met een drietal talenten uit eigen land.

De Turijnse sportkrant pakt dinsdag uit met het nieuws dat Federico Chiesa, Nicolò Barella en Sandro Tonali bovenaan het verlanglijstje van technisch directeur Fabio Paratici staan. Chiesa wordt al langere tijd in verband gebracht met binnen- en buitenlandse topclubs en zou ook in beeld zijn bij onder meer Internazionale, Chelsea en Manchester United. Juve hoopt de concurrentie echter af te kunnen troeven en de verwachting is dat La Vecchia Signora rond de zestig miljoen euro moet neerleggen voor de 21-jarige aanvaller van Fiorentina.

Net als Chiesa wordt ook de 21-jarige Barella al geruime tijd in verband gebracht met een aantal topclubs uit de Serie A en de Premier League. De middenvelder van Cagliari maakte eerder dit jaar zijn debuut in de selectie van de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini en wordt verder begeerd door Inter en AS Roma. Voor Tonali, middenvelder van tweedeklasser Brescia, zijn eveneens meerdere kapers op de kust.

De interesse in de achttienjarige Tonali, in Italië al liefkozend de ‘nieuwe Andrea Pirlo’ genoemd, lijkt echter het meest concreet, aangezien Corriere Torino dinsdag eveneens bericht dat Juventus in januari een bod uit wil brengen. Brescia wees afgelopen zomer nog twee aanbiedingen van Internazionale en AS Roma, die tien miljoen euro bedroegen, van de hand, dus Juventus lijkt hier in ieder geval boven te moeten gaan zitten. Als alle plannen van Paratici werkelijkheid worden, beschikt Allegri bij Juventus volgend seizoen volgens Tuttosport over een ‘ververste, jongere en zeker meer Italiaanse’ selectie.

Welke aankoop acht jij op dit moment het meest noodzakelijk voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou ik absoluut niet doen als ik die 2 was. Juventus is verschrikkelijk met Italiaanse talenten. Zeker zo lang allegri coach is. Zelfs rugani die gewoon een top verdediger is en nota bene uit eigen jeugd komt maakt op zn 24e? Nauwelijks minuten. Ik hoop dat Chiesa bij Fiorentina blijft en barella moet lekker naar Milan of Roma gaan die geven Italiaans talent wel de kans

13 november 2018 om 12:12

De beste spelen gewoon bij Juve..
Rugani maakt zeker zijn minuten gewoon, alleen moet die delen mer nog 3 top verdedigers.
Het is geen schande als je met 24 rouleert bij een top macht als Juve. Met 24 ben je in die landen gewoon nog een talent en kom je er zeker nog wel.

13 november 2018 om 12:41

Ach hou op man. Op je 24e ben je geen talent meer, in geen enkel land dan moet je gewoon spelen. Rugani heeft dit seizoen welgeteld 3 wedstrijden gespeeld in alle competities. Dat is ongeveer net zo veel als Justin Kluivert bij Roma.
Dan ben je geen roulatiespeler maar gewoon een bankzitter.
Ik vind het ook niet gek dat spelers als chiellini en bonucci de voorkeur krijgen, ik heb kritiek op het beleid van juve dat ze op elke positie waar ze een Italiaans talent hebben rondlopen een ervaren speler kopen en die de voorkeur geven. En vervolgens dat talent uitlenen of op de bank laten wegkwijnen. Dus waarom zou je als Italiaans talent nog naar Juventus gaan.

13 november 2018 om 12:17

Rugani komt niet uit de jeugd van Juventus. Heeft zijn gehele opleiding bij Empoli genoten om vervolgens op zijn 18e de overstap naar Juventus te maken

13 november 2018 om 12:42

Klopt heb je gelijk in excuses. Maar die topper speelt er al wel 6 jaar en is nog steeds bankzitter dat is een beetje mijn punt

Dat zouden zonder dollen echt drie aanwinsten zijn, zeker toekomstgericht. Chiesa is mss wel de sterkhouder van La Viola en elke x als ik hem zie spelen, ook bij de squadra, vind ik hem goed.

Barella is echt zo een pitbull die ook kan voetballen. Een beetje een Edgar Davids type die met Cagliari ook goed speelde tegen Juve.

En dan Sandro Tonali, oh oh.. Echt een type Pirlo op heel erg veel vlakken. Bewaart overzicht, brengt rust, verdeelt en leest het spel bij Brescia in de Serie B al heel goed. Ik zou de komst van die 3 aanjuichen.

Hopelijk kan k ze alle 3 live zien spelen in Genk volgende Dinsdag. Ik ben alvast aanwezig.

Ik zou dit zeker toejuichen. We hebben te weinig Italianen in de selectie. Terwijl er genoeg leuke spelers rondlopen. Waarvan deze 2 zeker goed zijn. Tonelli is nog maar een talent.

13 november 2018 om 12:09

Maar ik vind het nu al prima spelen. En barella is een topper in wording. Hopelijk komt het rond.

Eigenlijk zouden de competitiebazen weer een buitenlandersquotum moeten invoeren, want clubs als Arsenal, Inter, Chelsea en Man City spelen bijna alleen maar buitenlanders. Gaat ook ten koste van de nationale teams als eigen talenten geen kansen krijgen. Maarja zal wel niet gaan gebeuren.

Helemaal mee eens, we moeten gewoon meer italiaanse speler hebben.

Weet iemand hoe Zanimacchia het doet bij Juventus -23? Was bij Genoa een van de grotere talenten uit de jeugdopleiding, ik ben benieuwd hoe hij het nu doet op een hoger niveau als de Serie C.

Dat zou wel een hele goeie aankoop zijn van Juventus. Chiesa is in mijn ogen wel een van de grootste italiaanse talenten. Kan genieten van zijn spel. Als hij de stap maakt hoop ik dat hij wel genoeg minuten krijgt want hij is veel te goed om op de bank weg te kwijnen

Dat Juve met te weinig Italianen speelt is jammer maar logisch. Er was gewoon te weinig kwaliteit de afgelopen jaren of ze kozen voor het grote geld zoals Verratti. Ondertussen komt er alweer wat meer talent bovendrijven en Juve investeert echt wel in landgenoten. Mandragora, Caldara, Orsolini,... . Caldara wel weet weg natuurlijk. Mandra kunnen we terugkopen. We zullen zien welke weg Paratici wil opgaan maar nu is de CL de prioriteit dus moet de kwaliteit hoog zijn.

Absoluut geen goed idee. Daar worden ze behandeld als vee dat af en toe mag invallen in een oefenwedstrijd. Weg talent, weg potentie, weg kans voor het Italiaanse nationale team om de weg terug naar boven te vinden.

Zoals Cristante en Locatelli zeker.. Beetje kort door de bocht. Nagenoeg alle grote clubs in Italia waren hier tot een paar jaar terug schuldig aan. De namen die hier nu worden genoemd staan in even grote belangstelling van Inter, Napoli en Milan (alhoewel waarschijnlijk in mindere mate aangezien het FFP-spook nog niet verdwenen is). Zo werd vorige week melding gemaakt van De Laurentiis die iedereen voor wilt zijn en al contacten heeft gelegd met de voorzitter van Brescia voor Tonali. Hetzelfde geldt voor Inter in verband met Chiesa (napoli trouwens ook) en Barella.

Met de huidige kernen die daar staan zie ik alleen Chiesa op een basisplaats azen, en dat wordt al moeilijk als je bedenkt dat Gagliardini, Verdi, Diawarra, Rog, Keita Balde en Lautero Martinez ook amper genoeg speeltijd krijgen. De concurrentie is moordend in de Italiaanse top, en dat weet iedere serie A fan al jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren