Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus aan de hand van Chiesa en Vlahovic met 1 been in finale Coppa Italia

Laatste update:

Juventus heeft de eerste wedstrijd in de halve finale van de Coppa Italia gewonnen. In eigen stadion werd Lazio met 2-0 verslagen. Vlak na rust opende Federico Chiesa de score, waarna Dusan Vlahovic de score verdubbelde en daarmee de eindstand op het bord zette. Over drie weken is de return.

Juventus dacht na een klein kwartier spelen beet te hebben. Andrea Cambiaso zette slim zijn voet voor Matías Vecino, waardoor de scheidsrechter de bal op de stip legde. Na ingrijpen van de VAR werd deze beslissing echter teruggedraaid.

Vlak voor rust was het Lazio dat heel dicht bij de openingstreffer kwam. Luis Alberto kopte op aangeven van Patric op de lat van het doel van Juventus, dat werd verdedigd door bekerkeeper Mattia Perin. Juve kwam met de schrik vrij.

Uiteindelijk was het de thuisploeg die vlak na rust de score opende. Na een fraaie steekpass van Cambiaso was het Chiesa die oog in oog met Christos Mandas kwam te staan. De pijlsnelle aanvaller van Juve maakte geen fout en rondde koelbloedig af:1-0.

Na ruim een uur spelen was het weer raak voor de Oude Dame. Dusan Vlahovic kreeg de bal in de loop aangespeeld door Weston McKennie, zocht zijn directe tegenstander op, legde de bal goed voor zijn sterke linkerbeen en rondde nauwkeurig af in de onderhoek: 2-0.

Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Lazio wilde de score zeker niet verder op laten lopen, Juventus wilde de tegenstander vooral geen doelpunt meer gunnen.

Op 23 april staat de return op het programma. Juventus zal dan dus een 2-0 voorsprong verdedigen. De winnaar over twee duels zal het in de finale van de Coppa opnemen tegen de winnaar van de halve finale tussen Fiorentina en Atalanta.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chiesa en Vlahovic zijn gewoon van buitencatogerie. Ik denk dat Chiesa of Vlahovic ooit nog wel een goudenbal kunnen winnen. Juventus heeft al jaren hele armoedige backs. Ik denk als ze hun backprobleem oplossen dat ze gewoon de CL kunnen pakken. Ze hebben echt een geweldige selectie.

2 april 2024 om 23:32

Neen, met goede backs zullen we sterker zijn maar er zijn veeeeel betere ploegen in Europa.

3 april 2024 om 00:07

Real, Liverpool en City zijn de echte toppers maar Juve en PSG hinken er ook tegenaan. Juve mist ook jaren een echte topkeeper maar de aanval is absoluut top. Rabiot is ook gewoon 1 van de intelligentste middenvelder van de wereld. Het ontbeert ze echt niet aan kwaliteit. Backs en keeper zijn gewoon matig. Het zijn geen posities die veel geld moeten kosten.

3 april 2024 om 01:10

Tek is niet matig in mijn ogen, net onder de toppers.

3 april 2024 om 14:35

Wat Chiesa en Vlahovic buitencategorie? 1 april was eergisteren.

Onverwacht sterke 2de helft.

3 april 2024 om 08:26

Welke sterke tweede helft? Omdat er per ongeluk 2 aanvallen lukken? Dit was weer een trieste voetbalwedstrijd. Nu heeft ie weer wat krediet opgebouwd. Terwijl Allegri ontslagen moet worden.

Op naar de volgende verliespunten komend weekend.

3 april 2024 om 11:16

Precies, ik had liever hier weer verloren zodat het bestuur denkt het is nu echt klaar. Wat een tijden, Hopen dat Juventus wint, Maar aan de andere kant ook weer niet omdat je gewoon zo graag wil dat de coach ontslagen word

3 april 2024 om 13:44

Jullie focus ligt op het ontslag van de coach en niet op juventus. De 2de helft was wel degelijk zoals Tudor ook zei van een hoog niveau.

3 april 2024 om 17:17

De focus ligt wel op juventus.. alleen wat alle fans hier willen is een andere coach met fris voetbal en die spelers op de juiste plek gebruikt! Met een andere coach hadden ze het inter veel lastiger gemaakt dit seizoen

3 april 2024 om 17:56

@juventuspuglia
Zou nooit hopen dat Juventus verliest. Echter heb ik zeer weinig vertrouwen in Allegri. Omdat we elke wedstrijd verdedigend spelen met dezelfde opstelling en spelers die niet functioneren. Hij gaat zeker nog meer punten verspelen en dan kunnen we zwaaien naar de Cl.

@jimmmmm
Mijn focus ligt bij Juventus. En Allegri is al zo lang aan het stuntelen dat mijn vertrouwen op is. We winnen tegen een uitermate zwak Lazio. Niet omdat Juventus zo'n hoog niveau had. Maar omdat Juve iets aanvallender speelde in de tweede helft.

De problemen blijven bestaan. Goals komen uit individuele klasse in plaats van een idee achter het voetbal. Formatie werkt al weken niet maar gaan vrolijk door. En dezelfde spelers blijven op de foute plekken opgesteld worden.

@gio33
Inter staat ver boven de rest hoor. Het middenveld van Juve blijft niet van bijster hoog niveau. Rabiot lijkt op een one season wonder. Locatelli is een box to box die op de verkeerde plek wordt neergezet. Alcaraz is nog niet helemaal doorgebroken. En Mckennie lijkt goed omdat de rest zo slecht speelt. Terwijl het geen bijzondere speler is. Daarachter is het ook niet best.

Nu hopen dat Fiorentina maar de finale haalt, zouden dat geweldig vinden tegen hun grootste rivaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren