Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus verlengt contracten van Buffon en Chiellini

Laatste update:

Juventus gaat langer door met zowel Gianluigi Buffon als Giorgio Chiellini. Dat bevestigt voorzitter Andrea Agnelli donderdag in de Italiaanse pers. De 36-jarige Buffon komt al sinds de zomer van 2001 uit voor la Vecchia Signora, terwijl de zes jaar jongere Chiellini bezig is aan zijn tiende seizoen in Turijn. Juventus heeft nog alle vertrouwen in een rooskleurige toekomst met de doelman en verdediger aan boord.

/

“Dit is een zeer bijzondere dag voor de club”, sprak Agnelli donderdag. “Onze aanvoerder en vice-aanvoerder hebben hun contracten verlengd. Buffon blijft bij ons tot medio 2017, terwijl Chiellini heeft bijgetekend tot 2018. De lengte van de contracten zegt voldoende over het vertrouwen dat wij in hen hebben en wat zij betekenen voor Juventus. Deze twee kampioenen vertegenwoordigen Juventus en wat het betekent om een Juventino te zijn.”

Agnelli benadrukte donderdag nog eens, hoe bijzonder hij het vindt dat zowel Buffon als Chiellini de club trouw bleef toen men verplicht degradeerde naar de Serie B. “Zij zijn, in feite, een vertegenwoordiging van ons recente verleden. Ze waren in de hemel, vielen in de hel en hielpen Juventus vervolgens weer richting de hemel op het veld. Dit is geen oeuvreprijs voor ze, we blijven professioneel en we gaan samen door op de professionele weg.”

Denk jij dat Gianluigi Buffon nog tot zijn veertigste eerste keeper blijft bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had niet anders verwacht

20 november 2014 om 13:04

Ik ook niet en ik zie ze beide nergens anders meer spelen. Buffon hoort tot de top 3 beste keepers en Chiellini in de top 10 CV's dus topspelers waar Juventus nog veel plexier aan gaat beleven

20 november 2014 om 13:07

Ps. Zullen ze ooit een standbeeld krijgen lijkt me wel tof haha

20 november 2014 om 13:50

Buffon sws

20 november 2014 om 14:13

Ik denk top 10 trouwste spelers, top tien beste nee!

20 november 2014 om 14:25

Top 10 CVs zegt hij... daar zit Chiellini zeker wel bij.

20 november 2014 om 15:30

Van mij part top 3. Echt een beest, eet elke aanvaller op.

20 november 2014 om 16:49

Nee ze krijgen geen standbeeld. Het zijn grote spelers. Maar je hebt grotere. Beste voorbeeld is Del Piero. Die heeft veel meer gespeeld voor juve.

20 november 2014 om 16:50

Ik heb altijd het idee gehad dat het gekomen is door Conte. Omdat een Del Piero in je selectie altijd groter is dan de coach (bij juve dan hee). Maar geef je wel gelijk dat hij makkelijk had kunnen blijven.

Prachtig dit, van zulke clubmensen kan ik echt genieten! Wanneer je club gedwongen word om te degraderen en toch de blijven heb ik alleen maar respect voor!

Toch wel fantastisch dat ze gewoon bleven, Chiellini is toch wel uitgegroeid tot een van de beste cv's ter wereld en Buffon had de clubs voor het uitkiezen op dat moment. Chiellini is 30 en krijgt gewoon een contract voor 4 seizoenen. Voor Buffon is het al helemaal ongekend met een contract van 3 seizoenen op 36 jarige leeftijd.

20 november 2014 om 13:51

in italie kijken ze gelukkig nog naar hoe je het doet op het veld en niet naar de leeftijd, i.t.t de rest van de wereld...

20 november 2014 om 15:33

"zelfs Thiago Silva"? Dat is 1 van de beste, zowel niet de beste, op zijn positie.

20 november 2014 om 16:03

Haha zelfs Thiago Silva? Dat is de beste verdediger van de wereld?! Je bedoelt zeker David Luiz?

20 november 2014 om 14:28

Je bedoelt 2 en 3 seizoenen ipv 3 en 4.

20 november 2014 om 15:15

Ik heb dit seizoen nog erbij geteld omdat we nog niet eens op de helft zitten.

Goed gedaan Juventus. Als je deze spelers ziet is het eerste waar je aan denkt Juventus. Dit soort spelers moet je bij de club houden zolang de spelers willen. Altijd nuttige krachten.

20 november 2014 om 15:02

Bij Buffon denk ik ook zeker aan het oude Parma. Wat een fantastisch team was dat.

Logisch dat beide spelers een verlenging krijgen. Buffon is ondanks zijn leeftijd nog van wereldklasse en laat nog regelmatig zien dat hij net als onze Edje nog wel even door kan.

Mooi nieuws voor Juve! Hopelijk kunnen ze weer aansluiten bij de Europese top!! Vidal Buffon Chiellini Tevez Pirlo Pogba zijn niet de minste spelers!!

Mooi, ik was al bang dat Buffon binnenkort zou stoppen.

Ik denk niet dat Buffon tot zijn 39ste zo goed kan blijven. Hij is deze jaren ook al minder dan een aantal jaar geleden.

Zou de Gea het transfer-record van keeper kunnen breken (51mil)?

Mooi dat ze beide blijven zie ze nergens anders dan Juventus eigenlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren