Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus stelt ultimatum met voorstel voor jaarsalaris van tien miljoen’

Laatste update:

Juventus is al een tijdje bezig om het contract van Paulo Dybala te verlengen. De 27-jarige Argentijnse aanvallende middenvelder heeft voorlopig nog een contract tot medio 2022, maar de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis verlopen moeizaam. Mocht Dybala niet voor het einde van het seizoen verlengen bij Juventus, wil de Italiaanse topclub hem komende zomer van de hand doen.

Dybala verdient momenteel zeven miljoen euro per jaar, maar wil na het ondertekenen van zijn nieuwe verbintenis een stuk meer gaan verdienen bij Juventus. La Vecchia Signora had hem in december een contractvoorstel gedaan met een jaarsalaris van tien miljoen euro. Dybala en diens entourage hebben dit aanbod echter naast zich neergelegd en zouden mikken op een hoger salaris. Juventus is echter niet van plan om zijn aanbod te verhogen.

Tuttosport schrijft dat Juventus wel bereid is om nog twee miljoen euro aan bonussen in het contractvoorstel op te nemen. Al met al zou Dybala daarmee volgens de berichten uit Italië na Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt de best verdienende speler in de selectie van de Italiaanse topclub kunnen worden. Sportief directeur Fabio Paratici gaat op korte termijn om de tafel met Dybala’s zaakwaarnemer Jorge Antun. Als er voor het einde van het seizoen geen akkoord wordt bereikt, wil Juventus de Argentijn komende zomer van de hand doen.

Juventus wil koste wat het kost voorkomen dat Dybala transfervrij de deur uitloopt. Als de situatie niet verandert, heeft la Vecchia Signora komende zomer de voorlaatste kans om wat te verdienen aan de 29-voudig Argentijns international. Dybala speelt sinds 2015 in Turijn, waar hij arriveerde nadat Juventus veertig miljoen euro overmaakte naar Palermo. Dit seizoen speelde hij voorlopig dertien officiële wedstrijden, waarin hij twee doelpunten verzorgde. De naam van Dybala werd afgelopen tijd meer dan eens gelinkt aan Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp wel dat het salaris van De Ligt voor scheve gezichten zorgt. De Ligt, maar ook Frenkie de Jong, verdienen absurd veel voor hetgeen zij gepresteerd hebben. Ze komen eigenlijk pas net kijken, maar verdienen al gigantische salarissen. Dat is heel erg goed uitonderhandeld van hun zaakwaarnemers die het momentum wat er toen rond die 2 spelers was optimaal ten gelden hebben gemaakt. Het is ook wel mooi om te zien dat beiden het redelijk tot goed waarmaken. De Ligt lijkt zeker zijn draai gevonden te hebben en als ik De Jong zie spelen doet hij het ook vaak goed. Probleem bij De Jong is wel dat men ineens van alles van hem verwacht wat er niet in zit. Hij doet nog steeds hetzelfde in de opbouw als bij Ajax, precies hetzelfde, alleen dan volwassener. Zulke spelers zijn ontzettend belangrijk voor topclubs, maar gaan nooit de show stelen als een meer aanvallende speler. Maar terug naar Dybala. Ik begrijp zijn punt dus heel erg. En ik weet ook zeker dat hij een hoger salaris bij een andere club kan krijgen.

3 januari 2021 om 12:52

Dat gaat nog wel problemen opleveren inderdaad. Zo een de ligt zal wel elke keer verwachten een salarisverhoging te krijgen bij een nieuw contract en idem dito met de Jong. Gewoon ook wel matig onderhandeld van Barcelona en Juventus.

3 januari 2021 om 12:58

Liers/ Ik denk niet dat De Ligt nog een contract bij Juve gaat tekenen, die kan nog monsterlijke tekenpremies krijgen als hij een switch maakt, naar bijvoorbeeld Manutd waar zijn zaakwaarnemer veel macht heeft ook. En Juve kan er een mooi bedrag op verdienen, iedereen blij. Het liefst zie ik De Ligt naar Real Madrid komen maar ik kan me voorstellen dat De Ligt eerst nog wel de Premier League wil doen alvorens hij naar Laliga toekomt

3 januari 2021 om 13:00

Tsja, op dat moment waren hun net zo hot als Mbappe bij Monaco. Ze konden de clubs uitkiezen en heel makkelijk tegen elkaar uitspelen. Dat hebben ze ook optimaal gedaan. Frenkie heeft natuurlijk wel salaris ingeleverd als ik het goed heb begrepen. Dacht dat dit niet tijdelijk was? Hoe dan ook zal hij alsnog bijzonder veel verdienen. En dat is ze gegund hoor, prima gasten. Maar wat je zegt klopt, zo vroeg ik je loopbaan al zoveel verdienen.. En dan wil je later natuurlijk nog stapjes omhoog maken, zoals iedereen dat wil.. We gaan zien waar het eindigt, maar dat dit voor scheve gezichten ging zorgen was te verwachten. Het verbaast mij bijvoorbeeld ook hoe relatief weinig de andere toppers bij Juve verdienen.

3 januari 2021 om 13:17

Goh Real Madrid heeft het aangedurfd met Mbappé. Als we de verhalen van toen mogen geloven zag Perez het niet zitten om zijn salariseisen in te willigen waardoor hij naar PSG trok die dat wel wilden doen. Dat is ook de juiste aanpak vind ik persoonlijk. Barcelona en Juventus zijn gigantische clubs, die moeten niet loops achter talenten gaan aanlopen die bedragen willen verdienen die heel het salarishuis scheeftrekken. Want de salarissen die de ligt en de jong ontvangen zijn echt de salarissen van bewezen vedettes.

3 januari 2021 om 13:28

Liers / Ik dacht ook dat het te maken had met dat Mbappe niet achter de BBC wilde banken

3 januari 2021 om 15:28

De meeste berichten geven aan dat hij niet ging omdat hij niet wilde banken voor een van die 3. Achteraf kunnen we makkelijk zeggen dat hij bale uit de basis had gespeeld.

3 januari 2021 om 13:39

#De Toekomst een goede zaakwaarnemer fixt dat wel. Hoeveel Frankie verdiend valt nog mee vergeleken met Matthijs. Back in topic: denk dat Dybala beter naar een PSG of Atletico kan gaan waar hij uit kan groeien tot de absolute ster van het team. Bij Juve zal ene Cristiano R. dat toch blijven voor hem.

4 januari 2021 om 00:36

Met de huidige coronacrisis betwijfel ik of het zo makkelijk is om ergens meer salaris op te halen. Ook de grotere clubs zuilen terughoudender worden.

Ik vind Dybala zijn eisen iets te gortig. Hij heeft een geweldige techniek maar we moeten nu ook niet doen alsof Juventus zonder hem kopje onder zou gaan, verre van zelfs. Een verkoop zou misschien nog niet eens zo gek zijn, Juve heeft een aanvallende versterking nodig, een echte rechtsbuiten (al zijn die schaars in de wereld), maar Dybala zit vaker op de bank dan dat hij speelt. Ik denk dat hij het ook niet goed samen met Cristiano Ronaldo in het veld kan vinden

3 januari 2021 om 13:49

Voor een speler met 1 jaar contract ga je in deze markt hoogstens 30 miljoen krijgen afgaande op vergelijkbare transfers. Dat is geen vetpot.

Qua potentie de beste speler van juventus, ik weet niet wat er met hem aan de hand is maar hij zou Juve bij de hand moeten nemen op dit moment. Juve heeft hem ook niet juist behandeld geef ik toe, na het seizoen dat hij topscorer werd is hij geen vaste basisspeler meer geweest. Hij is nu al 27

Zou wel mooi zijn als er nu s wel een speler transfervrij de deur uit loopt. Die Italianen grossieren in transfervrije spelers die voornamelijk op de bank zitten. Snap niet dag spelers zich zo gek laten maken

Ik vind het onbegrijpelijk hoe Juventus met Dybala omgaat. Ik heb veel wedstrijden live van Palermo gezien toen hij daar nog zat. Dat was echt niet normaal, zo talentvol en alles ging zo makkelijk bij hem.
Juventus was heer en meester dat jaar wonnen de dubbel en haalden dybala en sinds zijn komst is hij al vijf keer geloof ik kampioen geworden met juventus en enkele bekers.
Telkens zijn er spitsen gekomen en gegaan en Dybala stond er altijd. Ik vind dat hij zeker de best betaalde speler mag zijn bij Juventus en als Ronaldo vertrekt het hele team rondom Dybala gebouwd mag worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren