Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

''Juventus Shock': club stelt Pirlo teleur met keuze voor nieuwe coach'

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport is duidelijk en opent de kranteditie van woensdag met de tekst Juventus Shock: Vaarwel Conte. Allegri arriveert vandaag in Turijn. De roze sportbijbel bericht dat Massimiliano Allegri akkoord is gegaan met een tweejarig contract en een jaarsalaris van twee miljoen euro.

/

De 46-jarige Allegri zit zonder werk sinds zijn ontslag in januari bij AC Milan. De kans is groot dat de achterban van Juventus niet blij zal zijn met de komst van Allegri. Hij zag het namelijk niet zitten in Andrea Pirlo en gaf de voorkeur aan Mark van Bommel. De 35-jarige Pirlo wilde zijn contract in San Siro met drie jaar verlengen, maar kreeg te horen dat Allegri liever Van Bommel op zijn positie wilde zien.

Pirlo moest zich derhalve op een andere positie concentreren, maar had daar geen zin in en vertrok, in de zomer van 2011, naar Juventus. Met die club is de bebaarde dirigent nu al drie seizoenen op rij kampioen geworden. Als Allegri inderdaad naar Juventus gaat, dan overweegt Pirlo volgens Tuttosport te vertrekken. De reservekandidaten voor de trainerspost bij Juventus zijn Roberto Mancini, Sinisa Mihajlovic en Zinedine Zidane.

Buffon en Marchisio
Gianluigi Buffon baalt van het vertrek van Antonio Conte. De kampioenenmaker diende dinsdag zijn ontslag in bij Juventus en dat kwam voor de doelman als een 'verrassing': "We verliezen een grote trainer, die alle credits voor onze successen verdient", zegt Gigi tegen Sky Italia. Middenvelder Claudio Marchisio bedankt Conte via zijn Facebook-account: "Hij heeft ons getransformeerd in een geweldig team."

Is Massimiliano Allegri volgens jou een geschikte trainer voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat erg. Juventus was net zo goed bezig, stellen ze Allegri aan.

Voordeel is wel dat de competitie zo wel weer spannender word.

16 juli 2014 om 10:54

Nu worden we weer 7e net als het jaar voordat Conte werd aangesteld. In één jaar tijd zijn we alles kwijt. Alles wat we in die drie goede jaren met Conte hebben opgebouwd.

De komst van Allegri zal voor veel mensen de doorslag geven om te vertrekken (vidal, Pogba en misschien zelfs Pirlo). Daarnaast zal het er ook voor zorgen dat we minder makkelijk spelers aan kunnen trekken. Welke spelers (buiten talenten om) willen voor zo'n overschatte coach voetballen...

16 juli 2014 om 11:04

'welke spelers (buiten talenten om) willen voor zo'n overschatte coach voetballen...'

Allegri heeft natuurlijk wel een netwerk opgebouwd... Mexes, Constant, Muntari..

Nee grapje natuurlijk, dit is echt slecht nieuws voor Juve, die man is een tactisch onbenul, heeft de visie van een gehaktbal en de uitstraling van een fluitketel.

16 juli 2014 om 11:07

Zelfs onder Allegri eindigt Juve gewoon top -3 hoor. 7e wat een grap

16 juli 2014 om 11:10

@belgunner, niet als Pirlo, Vidal en Pogba vertrekken, we geen topspelers meer aan kunnen trekken en spelers als Barzagli, Buffon etc. kans hebben om geblesseerd uit te vallen door hun leeftijden.

Einde tijdperk Juventus, welkom Roma.

16 juli 2014 om 11:12

Heerlijk nieuws dit voor de Roma fans!

16 juli 2014 om 12:11

streep Napoli nog niet weg, Die kunnen het Roma nog knap lastig gaan maken. Hopelijk maakt Inter nog een paar goede transfers. Maybe Astori halen als extra verdediger en een goede aanvaller want Palacio vind ik maar niets. Daar win je geen wedstrijden mee.

16 juli 2014 om 12:19

Met Palacio win je geen wedstrijden? Jij keek alleen maar naar het WK. Kijk maar in Italië, daar is hij geweldig.

16 juli 2014 om 13:31

Haat

Allegri serieus? Je kunt het van te voren nooit weten, maar ik heb echt heel weinig vertrouwen in Allegri. Hoe komen ze er bij Juventus bij om die man aan te stellen? Ik snap zo'n bestuur echt niet.

Waar zijn we toch mee bezig ...

Je gaat toch geen Allegri binnenhalen als je weet dat Pirlo daar moeite mee heeft (ons brein in de creativiteit) en weet dat zijn prestaties bij Milan zacht gezegd ondermaats waren. Waar leidt dit naartoe?
Dan is zo ons hele middenveld pleiten, Pogba, Vidal en Pirlo gaan dan weg, maarja wat boeit het we hebben toch een nieuwe coach?

Wat een paniekgedrag van Juventus zeg, steek a.u.b. even wat tijd in een nieuwe coach zoeken. Allegri zal de teamspirit niet echt bevorderen en zal met rare dingen aan komen zetten waar niemand op wacht.

Liever Deschamps, Di Francesco, Di Matteo, Spalletti, Mihajlovic, Zidane etc. Sterker nog ik heb iedereen liever dan deze Massimiliano Allegri, m.u.v. Mancini.

16 juli 2014 om 11:02

Bianconeri_

Hoeveel inspraak heeft de achterban van Juventus? Want kan me amper voorstellen dat er iemand met een Juventus-hart blij is met deze keuze.
Zijn er Ultras die enige macht hebben binnen het bestuur van de club of worden ze volledig genegeerd? Ik heb geen idee hoe dit zit, dus vraag het even.

16 juli 2014 om 11:07

Volgens mij heeft niemand uit de Curva Sud echt directe inspraak, die tijd is Juventus ondertussen wel voorbij. Dat gebeurd vooral bij de kleinere clubs.

Als de supporters gaan demonstreren zal Agnelli misschien nog wel een keer nadenken voordat hij Allegri aanstelt, maar zolang de fans weinig tot geen geluiden openbaar maken zal er helaas niets gebeuren en op dit moment heb ik nog niets van een protest gehoord.

16 juli 2014 om 11:11

Oke bedankt voor de info!

Ik hoop voor jullie dat ze uiteindelijk toch af zien van het aanstellen van Allegri. Juventus was juist op de goede weg om weer een Europeese topclub te worden.

En natuurlijk zijn ze dat qua naam nog, maar bedoelde meer in de Champions League hoge ogen gooien.

16 juli 2014 om 11:17

Dit is inderdaad een enorme klap voor Juve. Ze hadden het ook nooit zover mogen laten komen natuurlijk. Als kampioen van Italië moet je die grandeur ook uitstralen en je topspelers niet gaan verkopen voor een 40tal miljoenen (want daar ziet het wel naar uit), zeker gezien de huidige bedragen die er tegenwoordig worden neergeteld voor topspelers en gezien het feit dat Vidal aangeeft het niet erg te vinden bij Juve te blijven.

Hoe dan ook, wat gebeurd is, is gebeurd, en het is nu zaak van juist te reageren. En dus niet Allegri aan te trekken, die gewoonweg te kort komt en al zeker als Pirlo, een van je sterspelers, problemen met hem heeft. Nu ja, voor de spankracht in de Serie A en voor mijn club ben ik natuurlijk niet ongelukkig dat dit gebeurd is, maar voor jullie is het echt sneu.

Juventus.. Doe dit nou niet. Je verpest alles voor jezelf.

Pirlo, Vidal en Pogba vertrekken. Wie zijn de vervangers?

Allegri? Kom op man! Wees niet gierig en koop die contract van Lippi.

Dit is echt een doodsteek voor Juventus.
Conte was een fantastische trainer en die gaat weg. Hoogstwaarschijnlijk omdat Pogba en/of Vidal verkocht zal worden. En dan kom je met de dramatische Allegri aan als vervanger.

Dit is misschien wel het domste dat ze konden doen, Allegri heeft gefaald bij Milan dus waarom zou hij slagen bij Juventus? Ze hadden beter een trainer van een andere club kunnen overnemen die goed presteerde dat geeft misschien geen harde garanties maar wel meer dan een ontslagen trainer van de conccurent aannemen.

Onbegrijpelijk dat Allegri zo'n grote club krijgt nadat hij een andere grote club naar de gallemiezen heeft geholpen. Neem dan Luciano Spalletti of verlos Rusland van Fabio Capello...

Geen woorden voor, welke idioot maakt deze beslissing? Nog liever een onervaren oud-speler dan deze incapabele mafkees. Niet te geloven dit.

16 juli 2014 om 12:15

Gister zei ik al, zou Del Piero niets wezen voor Juventus? Misschien met Trezeguet naast hem en Nedved?

16 juli 2014 om 19:28

Del Piero is niet het type om te trainen.

Hoe kun je dat nou bedenken? Er zijn toch wel betere coaches die Conte kunnen vervangen? Volgens mij waren alle Juve supporters hier al bang voor. Zou echt zonde zijn als die man Juve naar de klote helpt want dat gaat ie opzeker doen.

"de 35-jarige Pirlo wilde zijn contract in San Siro met drie jaar verlengen" Waarom altijd maar "de ...-jarige voor een naam zetten? Het is in deze context alleen maar verwarrend want toen hij wilde verlengen was hij geen 35 jaar. 'de toen 32?-jarige Pirlo wilde...' voegt ten minste iets toe aan het verhaal.

Juve maakt de weg vrij voor Roma en Napoli met deze bagger coach. Jammer Juve, jullie zijn begonnen met het graven van je eigen graf.

Begrijp Juve niet zo goed. Het kan toch gebeuren dat je beste speler weggekocht wordt? Dan koop je voor dat geld toch gewoon nieuwe spelers? Snap die paniek daar niet zo.

Conte heeft het goed gedaan, maar het beleid van de Italiaanse clubs wordt steeds gekker. Bij AC Milan moest Seedorf ook al weg, terwijl hij goed presteerde. En als ik Juve was zou ik Allegri al helemaal niet halen. Benieuwd wat er gebeurt met Vidal, Pogba en Pirlo als dit bericht waar is.

16 juli 2014 om 11:09

Antonio Conte heeft zelf ontslag genomen hè, wijsneus ...

Dus dat heeft niets met ons beleid te maken.

16 juli 2014 om 12:29

dat weet je toch niet? mss is conte daarom wel weggegaan..

haha...allegri en als back up mancini. Pff...dat zou echt dom zijn.

Wat een dolk in de rug van de man die ze drie jaar lang bij de hand heeft genomen en schitterend spel heeft laten zien. Echt heel erg respectloos. Kom maar snel terug naar AC, Andrea

Zou mooi zijn voor de competitie maar zonde voor juve, zidane aan het roer zou ook gewaagd zijn maar denk dat dat wel toegejuicht word!

Wat moeten ze nou met Allegri?!?! En dan wordt Mancini ook nog eens genoemd als eventuele opvolger. Nou dan is de hegemonie voorbij.

Hopelijk wordt Conte niet de nieuwe bondscoach, dan doet Italie nl in 2016 mee voor de titel.

Huh wow, kan iemand mij het verhaal van Conte uitleggen, waaorm hij weggaat, dat heb ik gemist!?

Allegri vind ik hé-le-maal niks. Maar als Juve dit elftal bij elkaar houdt ga ik ervan uit dat ze alsnog kampioen kunnen worden.

Kleine update die wellicht positief uit kan pakken voor Juve, maar ook extra negatief kan zijn:

Roma heeft volgens verschillende bronnen Iturbe voor de neus van Juve weggekaapt. Dit zou de reden kunnen zijn voor het vertrek van Conte, maar ook slechts een gevolg daarvan. Voorlopig blijft het afwachten, maar één ding lijkt zeker:

Iturbe gaat naar Roma

16 juli 2014 om 11:22

Daar ben ik 'redelijk' tevreden mee. Ik hoef geen Argentijn van 30 miljoen bij Juventus te zien terwijl er 'om de hoek' een talentvolle Italiaanse buitenspeler staat, genaamd Berardi.

Tuurlijk is Iturbe een fantastische speler, maar hij mist ontzettend veel rendement, net als Gervinho. Die jongen mist ook kansen waar je u tegen zegt. Neemt niet weg dat beide spelers zeer veel creëren.

16 juli 2014 om 11:30

Ik vind 30 miljoen ook erg overdreven, maar ik moet nog zien wat daarvan overblijft in termen van daadwerkelijke transfersom. We hebben het wel over Sabatini.

Maar daarbuiten... Iturbe is echt een droom die uitkomt voor mij. Die jongen hoefde ik maar vijf minuten te zien spelen om te zien dat hij puur talent is. Heeft alles om het te maken.

Bovendien heeft Iturbe i.t.t. Gervinho wel een goed schot, hij maakt alleen nog de verkeerde keuzes. Hij heeft bijvoorbeeld voor een buitenspeler wel veel oog voor zijn teamgenoten en werkt echt hard, dat geeft iets aan over de mentaliteit van die jongen.

Maar zijn snelheid en balcontrole zijn buitenaards. Rudi Garcia kan van hem een hele grote gaan maken, dat weet ik zeker.

16 juli 2014 om 11:30

@bianconeri

Natuurlijk begrijpelijk dat je Berardi liever ziet. Alleen lijkt het me voor Juve niet erg om een extra aanvaller te hebben ala Iturbe. Ze hebben nu Tevez, Llorente en dan eventueel berardi (of is hij inmiddels al helemaal van Juve?). Met een iturbe die ook op de flanken kan spelen zit je wel extra goed lijkt me, plus je haalt met Iturbe wel een toekomstige topspeler binnen in mijn ogen.
Is Quagliarella al weg btw?

16 juli 2014 om 11:35

@giallorosso,

Dat klopt als een bus, goede speler met veel potentie, maar even niet wat Juventus nodig heeft. Weet je nog waarom de club uit Turijn in tweeën splitste? Juist omdat Juventus door wilde gaan met de Italianen in plaats van allerlei nationaliteiten en ik vind dat we teveel met buitenlanders bezig zijn.

@mick1988,

Berardi is nog niet volledig van ons, maar als we willen kunnen we hem zo overkopen in principe. Verder hebben we in de aanval Tevez, Llorente, Giovinco en in de jeugd Bnou-Marzouk waar ik wel wat in zie zitten.

Quagliarella gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Torino toe, dus dat is bijna zeker. Er zijn nog wat problemen met het salaris en het transferbedrag.

16 juli 2014 om 11:46

@bianconeri_
Ik begrijp je zeker, ook omdat ze op dezelfde flank spelen, maar toch laat je je hier aftroeven door je grootste concurrent. Daarnaast is Berardi er ook nog niet klaar voor.

Ik ben iig dolblij, het vooruitzicht van Iturbe en Gervinho die bediend worden met de steekpasses van Totti doet het water me in de mond lopen. Levensgevaarlijke voorhoede is dit, misschien wat minder efficiënt, maar wel zo explosief als maar kan.

16 juli 2014 om 13:23

ik heb me een tijdje stil gehouden met berichten posten.
ik heb wel alles gevolgd en gelezen maar hier moest ik toch iets op gaan zeggen. dat Conte weg is bij Juventus is echt een gigantische verrassing.
Daarnaast de aanstelling van Allegri een nog grotere verrassing. Dit is wel echt een regelrechte teleurstelling voor iedereen die Juventus een warm hart toedraagt. ik probeer de hele tijd voor mezelf te bedenken wat voor goede redenen de hoge heren bij Juventus hebben gehad om Allegri aan te stellen maar ik kan er simpel weg niet op komen. gezien de eerdere en latere reacties op dit artikel is heel voetbalzone het hier wel mee eens.

@giallorosso,
ik sta hier ook bijna op me bureau te springen dat Iturbe naar Roma gaat.
heb net nog gekeken op gazzetta en het lijkt zo goed als rond.
voor de liefhebbers die italiaans kunnen lezen:
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/16-07-2014/ca...
Conte weg, Iturbe (transfer target nummer 1 van juve) weg gekaapt voor hun neus, aanstelling van Allegri.
Juventus zal zeker gewoon nog om de scudetto meedoen komend seizoen maar hun imago en vertrouwen heeft in ieder geval een flinke deuk opgelopen en dat van Roma juist een flinke boost, Daarnaast ook het nieuws dat Strootman zijn herstel zelf iets voor op schema loopt en geen terug val heeft. Wat zou betekenen dat wij begin Oktober weer over Strootman kunnen beschikken. Ashley Cole die ik toch wel als een versterking zie die erbij is gekomen. Als Benatia nou ook nog blijft dan kan je zeker hoge ogen gaan gooien in de competitie en wellicht ook in de Cl.

kan nu al niet wachten tot het begin van de competitie.
Forza Roma Aleeeeeeeeeeeeeeeee

16 juli 2014 om 14:51

@erpupune10
Ik begrijp je emotie, ik voel me exact hetzelfde. Loop de hele dag al met een glimlach op mijn gezicht, de toekomst ziet er zeker rooskleurig uit voor ons.

16 juli 2014 om 11:26

Dat zou voor Roma erg mooi zijn en voor Juve minder.. iturbe is een groot talent, komt wel goed met die jongen denk ik!

16 juli 2014 om 11:29

Geweldig nieuws! Iturbe is een speler die ik maar wat graag bij Roma zou zien! Nu zie ik Roma echt als voornaamste kandidaat voor de titel volgend seizoen! Met Iturbe laat ik geen wedstrijd van Roma aan mij voorbij gaan!

Allegri heeft het bij Cagliari niet slecht gedaan, en bij Milan heeft hij te maken gehad met een elftal dat over te top was. Toch vind ik het geen toptrainer, al heeft hij wel de uitstraling, maar daar koop je niks voor.

16 juli 2014 om 11:33

Voor mij de droom die uitkomt, vanaf dag 1 de speler die ik het liefst wilde hebben bij Roma (op Perin na), echt barstensvol talent die jongen.

Allegri vind ik echt een zwaar overschatte trainer. Teerde bij Cagliari op hun thuisreputatie, bij Milan op de kwaliteit van Ibra en T. Silva. Toen die vertrokken, moest hij ineens gaan coachen en toen ging het bergafwaarts met Milan.

Absolute koekenbakker die vent, domste keuze die Juve had kunnen maken in mijn optiek.

16 juli 2014 om 12:38

Perin zie ik ook graag komen ja, samen met Buffon (ja, nog steeds) en Marchetti de beste doelman in Italië.

Konden ze bete Di mateo aan stellen als trainer.

Dat zou zuur zijn zeg. Toptrainer weg en een B-Trainer erin.
Ik kan me voorstellen dat een Pirlo nu niet zou willen blijven, en als Vidal verkocht wordt is Juve meteen twee zeer bepalende spelers kwijt. Ook aan Pogba wordt getrokken, dus ben benieuwd wat er van Juve overblijft als Allegri komt. Ik snap het bestuur echt niet als Allegri de nieuwe coach word!!
Voor de Serie A wel beter, want dan maken andere clubs weer meer kans, denk aan Napoli & Roma, en in mindere mate Inter en Milan. Ben erg benieuwd, eerst maar de bevestiging van Juve afwachten. Spannende tijden (en vervelende tijden?) voor een Juve supporter lijkt me.

Wow! Ik sta er versteld van. Juve was al jaren heel goed bezig mooi beleid, goede trainer met clubhart en goede aankopen. En nu willen ze hun twee beste spelers verkopen en willen ze een mislukte trainer binnenhalen die met de sterspeler en leider op het veld niet overweg kan. Ongelofelijk!

Wat Conte in 3 jaar tijd heeft opgebouwd wordt hier compleet vergooid met de aanstelling van Allegri. Ongelofelijk hoe je als bestuur zijnde zulk beleid kunt voeren en de club naar de klote helpt, die jarenlang klappen heeft moeten verduren.

Haha dit is echt slecht nieuws voor Juventus die Allegri bakt er niks van, plus al vertrekken er nog een paar sleutelspelers van Juve dan ziet het komend seizoen er slecht uit voor Juve.

Mooi moment voor Pirlo om terug te keren naar Milan dus.

Allegri. Wat een hufter is dat.

16 juli 2014 om 12:33

Nou, nou een hufter? Eigenlijk een hele sympathieke man, alleen niet bepaald de beste trainer.
Daarom zien de meeste fans hem liever niet komen.

Wel zonde dat Prandelli nu net bij Galatasaray heeft getekend, dat had me wel een waardige opvolger geleken.

Dit kan toch niet serieus zijn ? Dit wens ik geen enkele topclub toe ! Maar misschien wel goed dat hij geen bondscoach wordt dan en dat Juventus dan niet zo makkelijk meer kampioen zal worden :D

Waar Juventus x aantal jaar geleden goed begon en zich terug heeft opgewerkt naar de ploeg van nu hervallen ze nu per direct naar de club die ze in 2010 waren.. Een stelletje onbenullen zonder ook maar enige ambitie, anders stel je deze clown van een Allegri niet aan. Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat spelers zoals Vidal, Pogba & Pirlo vertrekken, zulke voetballers moeten een goede coach hebben.. Pirlo zal denk ik vertrekken, hij heeft absoluut geen goede band met deze flapdrol.

Ik vraag mij echt af waar ze bij Juve mee bezig zijn.. Conte wou transfers en die wil of kan Juventus hem niet geven? Lijkt me maar dikke onzin.. Dat je Sanchez niet kan halen voor dat bedrag ok, maar Iturbe bv? En zelfs als die te weinig bewezen heeft, geniale speler. Daarnaast kan je nog altijd voor een miljoen of 25 die Markovic halen (of toch nog een paar dagen geleden want nu is hij van Liverpool). En zelfs buiten die jongen, Shaqiri of Griezman bv.. Man man, dit is toch wel het toppunt van amateurisme.

Het seizoen eindigt voor mij eigenlijk nu al, gedoemd om te falen dit.

hahahahahahhahaa

De serie-a word met de dag meer een micky mouse competitie !!

Hele domme keus uit sportief oogpunt, enige logische is als Allegri een marionet is terwijl Conte tegen het bestuur in ging, anders is het gewoon niet te verklaren. Juist wanneer je denkt dat Juve misschien een keer hoge ogen zou kunnen gooien in de cl.
Pogba,vidal en Pirlo zullen vertrekken en dan is het klaar en strijdt Juve voor cl plekken ipv serie A domineren.
Enige positieve is dat een scudetto voor Totti of eindelijk 1 voor Napoli ineens heel realistisch is, en dat gun ik beide van harte.

Roma Roma Roma!

Dit wordt het seizoen van Roma! Had nooit verwacht dat Conte zou stoppen, maar begrijp het wel als zijn reden is dat mogelijk bijvoorbeeld Vidal weg gaat. Hij is al absolute top in Italië maar europees nog niet maar als je spelers verkoopt wordt je dat nooit en is er voor hem geen eer meer te behalen.

Pirlo kom gewoon terug naar huis! Je bent altijd welkom bij Inter, desnoods breng ik hem zelf naar Milan op mn Vespa

16 juli 2014 om 14:28

Hahaha, pirlo terug naar huis en dat is inter.
Brescia is zijn thuis, zijn 2e thuis is wel in Milaan maar dan in het rood zwarte deel.
Hij heeft 3 seizoenen bij inter onder contract gestaan waarvan hij 2 seizoenen is verhuurd.
In 1 seizoen bij inter heeft 22 wedstrijden gespeeld, dus ook nauwelijks een thuis te noemen

16 juli 2014 om 15:16

Helaas kan ik je qua clubs gelijk geven want dankzij ons faalbeleid van toen hebben we Seedorf en Pirlo naar grote concurrent laten gaan, dom dom dom! Naar Pirlo heeft vroeger altijd beweert dat hij als kind altijd een interista was en ik kan me niet voorstellen dat hij geen warme gevoelens meer voor Inter heeft. Naar Milan zou hij echt niet meer terug gaan na wat ze hem geflikt hebben. Ik heb liever dat een voetballer als Pirlo voor Seria A behouden blijft.

Serieus? Zowat de slechtste trainer van de wereld aanstellen terwijl je van zover bent terug gekomen?? Echt dom. En dan nog eens je beste speler duperen die nu gewoon weg wilt. Dit was denk ik het laatste jaar dat pirlo nog zou vlammen en dat jullie ver zouden kunnen komen in de cl. Bye bye juventus. Zeer jammer dit.

Succestrainer Conte weg en in zijn kielzog dus waarschijnlijk ook Vidal, Pogba en Pirlo. En daarvoor in de plaats een notoire brekebeen Allegri. Het zijn beroerde tijden voor Juventus-fans.

Wauw, krijg spontaan schrikbeelden van Zaccheroni en Delneri. Heb je zoiets moois opgebouwd sinds 2011 en dan ga je dat allemaal spontaan weggooien door Allegri aan te stellen. De aantrekkingskracht van Juve was juist het spel en het karakter dat Conte met zich mee bracht. Wat een mismanagement zeg.

Als Allegri of Mancini trainer wordt, wordt Juventus gewoon helemaal verpest. Dood zonde

Waar is juve mee bezig seg... toptrainer (conte) weg, toptransfers (iturbe) die uitblijven, topspelers (vidal) die wss vertrekken, middelmatige coach (allegri) halen...

Zulke topjaren de laatste jaren bij Juve, en dan komen ze met Allegri. Jammer!!!

16 juli 2014 om 13:28

Die gaat alles wat Conte heeft opgebouwd in een rap tempo afbreken amico. Zelfs jullie gun ik dat niet. Slecht voor het Italiaanse voetbal

Hier begaat het bestuur van Juventus echt een zeer grote fout.. Eerst vertrekt Conte vanwege een meningsverschil, nu stellen ze een matige trainer als Allegri aan. Allegri heeft al aangetoond de druk van een topclub niet aan te kunnen, dus ze nemen echt een zeer groot risico. Dan hadden ze nog beter voor iemand als Guidolin kunnen gaan, of desnoods een goede buitenlandse trainer. Ik vrees dat dit zeer ten koste gaat van het normaal zo goede veldspel van Juventus, wat ook zijn weerslag zal hebben op de resultaten in Europa. Ik zie het in ieder geval niet rooskleurig in, of ik moet me flink vergissen. Ik hoop in ieder geval van niet, want Juventus was echt met een geweldig en toonaangevend project bezig.

Capello komt misschien binnenkort ook wel vrij, die heeft het in het verleden vrij goed gedaan bij juve meen ik.

Dit is het begin van het einde van Juventus. Eerst maakte hij samen met zijn kompaan Galliani Milan kapot en nu is Juve aan de beurt. Ik overdrijf niet want deze man is een ramp. Heeft werkelijk niks goed gedaan behalve het kampioenschap. Maar toen was er ook al een geweldig team en het enige wat hij toen hoefde te doen was Ibrahimovic, Pirlo en Thiago Silva op stellen en daar om heen wat ondersteunende spelers en je had een magnifiek elftal dat teerde op die drie. Voor de rest heeft hij Milan ten schande gemaakt met als dieptepunt het ultraverdedigende voetbal tegen Ajax twee keer waar ik me nog steeds voor schaam. Tevens is hij verantwoordelijk voor het vertrek van Maestro Pirlo en wou hij Matri graag hebben terwijl er dringend behoefte was aan een CV. Sakho was in die tijd nog beschikbaar maar hij wilde Matri voor 12 miljoen...

En dan lees ik ook nog dat Vidal waarschijnlijk naar Manchester United vertrekt.. Ik weet niet of deze berichtgeving klopt, maar ik mag toch echt hopen van niet. Dan vergooien ze echt een geweldig opgebouwd project in enkele dagen.. Ik denk dat alleen clubs als Napoli en Roma hier blij van worden, want die hebben nu opeens flink wat meer kans op een eventueel kampioenschap.

Dit is wel heel vreemd, de voorbije dagen heb ik vele namen gehoord die Conte prima zou kunnen opvolgen. Zelfs Zidane is de revue gepasseerd maar Allegri?!?! Snap er helemaal niets van en gezien de reacties niemand niet.

@vz; Willen jullie je wel aan de feiten houden! De meester Pirlo is weggegaan doordat AC Milan de 'oudere' spelers nog maar een contract van 1 jaar aanboden en Pirlo wilde voor 3 jaar tekenen. Het had helemaal niets met Van Bommel te maken!! Beetje jammer dit soort chauvinistische berichtgeving, totale onzin. Jammer!!

Doel was weer naar europese top te klimmen. Kwamen afgelopen jaren steeds iets dichterbij en mooie verhalen over transfers van Alexis. Maar nee we verkopen voor Vidal voor een schijntje (schijntje in hedendaagse markt, nog steeds veel geld) Pogba zal wel vertrekken en Pirlo zie ik ook weggaan nu. En echte toppers als Evra worden binnengehaald. Lekker bezig Agnelli, Marotta, Nedved etc. 3 jaar kan zomaar verspilde tijd zijn door dit gekloot. Wij willen ons Juve houden

Hij dat zag ik dus totaal niet aan komen
Vind hem geen topcoach juve was Zo goed bezig halen ze deze
Man
Konden ze beter een trainer uit de jeugd nemen in plaats van deze man

Héél slecht nieuws voor de Juventini. Conte, het brein achter hun succes, hoe onsympathiek ie ook is, gaat weg. Je haalt er een clown voor Allegri voor in de plaats + wetende dat je beste spelers Vidal en pogba waarschijnlijk vertrekken. Pirlo kan ook niet opschieten met Allegri dus als hij vertrekt zou het me niet verbazen. Maar dit is wel 'goed' nieuws voor de andere clubs uit Italie. Maken nu meer kans op de titel. Jammer voor jullie Juventini maar ik treur en niet om

Als je dan toch voor een Italiaanse trainer wilt gaan was Spalletti in mijn ogen toch een veel betere keuze geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren