Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus komt met contractnieuws en houdt steunpilaar langer in huis

Laatste update:

Juventus en Leonardo Bonucci zijn nog niet op elkaar uitgekeken. De Italiaanse kampioen maakt dinsdag op de website van de club bekend dat de verdediger zijn contract heeft verlengd, tot de zomer van 2020. Bonucci wordt daarmee beloond voor zijn goede prestaties in Turijn.

/

De 28-jarige stopper heeft er vijf jaar bij Juve op zitten en deed vorig seizoen in 52 wedstrijden van de Oude Dame mee. Hij won 34 van die duels en brak daarmee zijn record van het jaar daarvoor (31 zeges), zo meldt Juve. In het afgelopen seizoen won Bonucci met Juve de Italiaanse dubbel, maar de Champions League-finale werd verloren van Barcelona.

Bonucci is afkomstig uit de jeugdopleiding van Internazionale, maar speelde voor die club slechts een wedstrijd in de Serie A. Via Treviso, Pisa en Bari kwam de mandekker in 2010 naar Turijn. Bonucci heeft 47 interlands voor de Italiaanse ploeg achter zijn naam staan.

DEAL! Leonardo Bonucci tot 2020 bij Juventus. #nieuwcontract #beloning #steunpilaar #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Leonardo Bonucci is een uitstekende verdediger voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel goed wat een titaan is dit heel mooi nieuws.

Uitstekend nieuws. Misschien wel de speler die de afgelopen twee seizoenen echt enorme stappen heeft gemaakt qua ontwikkeling. Leider in de defensie geworden en eigenlijk Chiellini toch wat naar de achtergrond gedrukt. Erg fijn bericht op de dinsdagochtend (zelfs al was het gisteren al bekend).

28 juli 2015 om 12:44

Ja zeker goed nieuws. Zonder twijfel onze beste verdediger. Vond zijn eerste jaren niet echt goed. Maar daarna erg sterk ontwikkeld. En vorig jaar onder Allegri hoeft hij ook niet meer van die achterlijke lange ballen te geven. Wat duidelijk van Conte af kwam. Wat volgens mij zijn spel ook ten goede is gekomen.

28 juli 2015 om 13:23

De fase waarin hij als een soort spelmaker fungeerde heeft hij inderdaad gelukkig achter zich mogen laten. Denk dat het wel goed voor hem geweest is om een aantal maanden die rol te hebben. Vind hem sinds halverwege het laatste seizoen tot nu echt enorm stappen maken in alle opzichten. Misschien wel de beste Italiaanse verdediger op dit moment. Barzagli is helaas erg van de blessures de laatste maanden (dat vond ik namelijk al jaren de beste Italiaanse verdediger) maar Bonucci is zeker terugkijken op zijn eerste twee seizoenen zo enorm betrouwbaar geworden als centrale man in de defensie. Verwacht dat hij samen met Rugani de komende jaren toch wel het centrum gaat vormen van de Juve-defensie. Bonucci wat meer als genadeloze verdediger waar Rugani heel erg correct is in al zijn verdedigend werk. De toekomst ziet er defensief gezien rooskleurig uit en dat is fijn!

28 juli 2015 om 14:38

Ja dat denk ik ook. Chiellini is toch blessure gevoelig geworden. Dus rugani zal zijn kansen krijgen. En voor de ontwikkeling van rugani hoop ik echt dat barzagli niet veel zal spelen.

Goede voetballer bij een mooie club.

Wel verwacht nieuws, Nu nog Draxler of een andere 10 en ik ben benieuwd welke linksback komt.

Nog steeds de minste van de 3, maar zou overal in de basis staan.

Barzagli blijft de beste.

28 juli 2015 om 13:17

Bon is de beste van de drie inmiddels, heb altijd in hem geloofd zelfs toen iedereen hem afschreef.

Als het goed is, moeten zijn beste jaren nog komen. Goede zet van Juventus om deze jongen meteen lang vast te leggen. Hij heeft het zeker verdiend .

Kom op EA Sports!! Fifa16 mag die geen 79 meer zijn maar toch wel 84!
Top verdediger waar wij als Juve fans trots zijn om te hebben!
Forza Juve!

Waar veel juventini de afgelopen seizoen hem soms vervloekten (waaronder ikzelf), is het vorig seizoen helemaal veranderd. Veruit onze beste verdediger geweest. Waar Chiellini een bruter type is, is hij meer het verfijnde voetballende type.

Nooit verwacht dat hij nog zo'n stappen op die leeftijd ging maken, als hij deze lijn doorzet wordt het echt een wereldverdediger (als hij dat al niet is).

28 juli 2015 om 14:40

Denk dat iedereen juist positief is sinds dit jaar.

Mooi! Geweldige verdediger en dik verdient. Ik hoop dat hij de rest van zn carriere ook nog bij ons blijft, zolang hij het aankan.

Vond Barzagli en Chiellini altijd een klasse beter maar hij heeft hen ondertussen wel ingehaald. Chiellini werd niet perse gemist in de CL-finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren