Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus kan jaarsalaris van 12 miljoen niet ophoesten en doet dringend verzoek

Laatste update:

Juventus heeft Dusan Vlahovic gevraagd om zijn toekomstige salaris te spreiden. De spits hoort volgens de afspraken met ingang van komend seizoen 12 miljoen euro netto te krijgen, maar dat valt niet op te hoesten voor de club uit Turijn.

Als de voorwaarden van zijn contract niet veranderen, krijgt Vlahovic vanaf juni liefst 12 miljoen euro netto per jaar. Een astronomisch bedrag, wat hem tot de best betaalde speler van de Serie A maakt.

De dominantie van Vlahovic als grootverdiener kan helemaal kracht worden bijgezet als Victor Osimhen deze zomer vertrekt bij Napoli. De Nigeriaan verlengde in december zijn contract en strijkt ook een megasalaris op voor Serie A-begrippen.

Volgens Italiaanse media heeft de situatie rond Vlahovic alle aandacht bij de leiding van Juventus, en dan met name Cristiano Giuntoli. Het hoofd van de technische leiding moet proberen het contract van de Serviër aan te passen.

Vanaf juni zal Vlahovic de komende twee jaar in totaal bijna 25 miljoen euro opstrijken aan salaris. Daar komt nog een restant bij dat overblijft van het huidige seizoen.

Het doel van Juventus is om een nieuw contract op te stellen tot de zomer van 2028 waarbij Vlahovic niet meer dan 10 miljoen euro per jaar moet gaan verdienen. Het huidige contract van de aanvaller loopt tot medio 2026.

Vlahovic maakte in januari 2022 voor ruim 80 miljoen euro de overstap van Fiorentina naar Juventus. Sindsdien staat de teller op 88 wedstrijden, waarin hij 38 keer trefzeker was en 9 keer als aangever fungeerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat vlahovic gewoon moeilijk gaat doen en die 12 miljoen wil zien

29 februari 2024 om 20:35

Plaats het even bovenaan, wat een slechte Journalistiek van voetbalzone. Dit nieuws is gepubliceerd op 10 september 2023. Inmiddels zijn we meer dan een half seizoen verder. De gehele situatie is veranderd ...

29 februari 2024 om 20:52

“De gehele situatie is veranderd…”
Mischien ook even handig om te vertellen wat er precies veranderd is? Klinkt nu een beetje als een halve uitleg.

29 februari 2024 om 21:00

Er is gesneden in het salaris huis. Er zijn talenten opgeleid die na dit seizoen verkocht worden. Bijvoorbeeld Soule die erg goed speelt bij Frosinone. Een Huiijsen en Yildiz die doorgebroken zijn. Wat weer een transfer scheelt.
Juve staat er goed voor een plaats in de CL. Wat er voor zorgt dat er weer genoeg geld binnenkomt.

Dit is daarom vrij vreemd dat het nu gepubliceerd wordt. Want Vlahovic is erg belangrijk voor Juventus dit jaar. En zie niet in dat ze hem niet tevreden willen houden. Hij is de enige reden dat er punten gepakt worden de laatste weken.

29 februari 2024 om 21:16

juventus heeft gewoon mazzel. Jaar uitsluiting van europees naar voren gehaald, en nu mooi de CL in.

29 februari 2024 om 23:50

@juvedeef - Waar is in gesneden dan? Ze hebben alleen Ranocchia verhuurd, maar die was daarvoor ook aan een andere club verhuurd. Voor de rest is bijna iedereen er nog. Daarbij heb je nog niets aan toekomstige transfers, aangezien je die niet per se kunt voorspellen.

Het feit dat dit soort artikelen de rondte doen, vertellen eigenlijk alles wel over de financiele situatie van Juventus. Daar komen ze overigens vast wel overheen en ik kan prima geloven dat er een plan ligt, maar vooralsnog is het salarishuis niet veel veranderd. Die zijn haast verwaarloosbaar.

1 maart 2024 om 06:57

Het bedrag aan bruto salarissen is van 166 naar 126 miljoen gegaan. Dus er is wel degelijk al iets veranderd.

1 maart 2024 om 23:43

@sirius

Heb niet in detail waar precies overal in gesneden is. Guintoli heeft een persconferentie gegeven tijd geleden. En die vertelde dat dit een van zijn punten was. Om te gaan snijden in de torenhoge salarissen. Van deze persconferentie heb ik de samenvatting gelezen.

Danilo bijvoorbeeld heeft bijgetekend tegen een lager salaris. Maar verder heb ik geen details. Guintoli vertrouw ik hierin meer dan de kranten uit Italiã«.

Je hebt financieel inderdaad nog niets aan toekomstige transfers. Echter kan je hiermee wel al een plan maken. Aan Soule werd al in de winter gevraagd door clubs uit Engeland. Hij blijft zich ontwikkelen dit jaar dus dit is een transfer die er gaat komen. In het ergste geval raakt hij geblesseerd en worden er andere talenten verkocht. Hierin heeft Juventus grote stappen gemaakt afgelopen jaren.

Verder was dit bericht alleen van toepassing aan het beging van dit seizoen. Combinatie met geen CL voetbal en te hoge salarissen zorgde voor geld problemen bij Juventus. Alleen Guintoli heeft dusdanig goed werk verricht dat er hier geen zorgen meer voor zijn.

Edit= Vergeet helemaal Pogba te noemen. Hij was dacht ik na Vlahovic de bestbetaalde speler. Hij krijg al een aantal maanden maar iets van 3000 euro of iets dergelijks. En zijn contract zal nu ontbonden worden ivm zijn schorsing. Dit scheelt al een paar miljoenen per jaar.

De kapers zullen op de kust loeren, dit is een fantastiche goalgetter die bij de absolute wereld top hoort te spelen. Zou niet misstaan bij Real of Arsenal denk ik.

29 februari 2024 om 20:05

Zou hem graag zien. Een type van Persie zou perfect zijn bij Arsenal, maar dat soort spitsen zijn er niet echt. Dan maar een tegenhanger van de voetballende Gabriel Jesus; een pure afmaker

29 februari 2024 om 20:16

Heeft Arsenal een spits nodig? Ik ben dik tevreden met Havertz als 9. Als Vlahovic het tegengestelde is van een voetballende 9 dan hoeft het voor mij niet. Hij moet de basis wel kunnen. Als hij geen druk kan zetten dan houd het op.
Een spits mag komen maar dan moet je iemand halen die echt bij Arsenal past. Ze zijn nog niet op het niveau van Man City om met een pure spits te spelen.

29 februari 2024 om 20:37

Ja Arsenal heeft een spits nodig

29 februari 2024 om 21:00

Als er geen spits op de markt is dat een duidelijke upgrade is op Havertz of Jesus als 9 dan hoeft het voor mij niet.
Arsenal scoort genoeg doelpunten op dit moment en maak me eerder zorgen op het middenveld en een backup voor Saliba dat als laatste man kan spelen en het opbouw verzorgt. Spits heeft geen hoge prio voor mij.

29 februari 2024 om 21:19

Er zijn voldoende spitsen die een upgrade zijn. Arsenal heeft een afmaker nodig die voetballend ook goed genoeg is. Dat is Vlahovic. Havertz en Jesus zijn geen afmakers.

29 februari 2024 om 22:09

Ik denk dat je alleen een spits moet kopen als er echt een kanon beschikbaar komt. Ik heb alleen bij vrijwel alle spitsen mijn twijfels, denk dat een Oshimen of Vlahovic beide geen gedroomde kandidaten zijn, maar noem maar eens een betere. Ik had heel graag Benzema in dit Arsenal gezien, maar dat gaat niet meer gebeuren. Is ook te oud

29 februari 2024 om 22:11

Een backup voor Saliba hoeft van mij ook niet, je hebt gewoon heel veel pech met de blessures van Tomiyasu en Timber. Die 2 en White kunnen allen op de plek van Saliba spelen, alleen door al die blessures komt het er niet van. Ik zie liever een linksbenige verdediger erbij komen, of Tierney als hij genoegen neemt met een reserve rol

Ahah wat zijn dit voor barca praktijken, waarom dingen in een contract zetten als je de financiele mogelijkheden niet hebt

29 februari 2024 om 20:32

Dit is inclusief alle mogelijke bonussen. 12 miljoen netto klopt, alleen in Italië moeten buitenlanders veel minder belasting betalen. Bruto is dit iets van 18 miljoen, dat is in de Premier League normaal voor de supersterren van topclubs. Die kunnen hem makkelijk betalen.

29 februari 2024 om 22:31

Omstandigheden kunnen ook weleens veranderen he.. in voetbal misschien wel meer dan waar dan ook, kan het ene jaar er ineens heel anders zien dan het andere.

29 februari 2024 om 23:52

Echter zit Juventus al meerdere jaren in de problemen. Die problemen werden enkel versneld door corona. Dit komt dus niet bepaald uit de lucht vallen.

29 februari 2024 om 22:33

Dat willen ze ook. Althans als ik de tekst moet geloven. "..gevraagd om zijn toekomstige salaris te spreiden."

Zal wel weg gaan.
Is ook wat overschat imo

Gewoon vertrekken naar Arsenal!

Als je hem wilt aantrekken. Dan moet je enorm veel betalen aan Juventus en je moet die salaris van 12 miljoen euro netto overbruggen. Dat is in sommige landen 20 miljoen wat je betaalt of je moet sjoemelen met portretrechten. Maar de basis salaris zal nog steeds hoog zijn.
Heb hem verder niet zien voetballen want ik kijk nooit naar Juventus. Weet niet of hij dat wel echt waard is. Is veel geld.

29 februari 2024 om 20:29

Hij is de enige reden waarom wij winnen de laatste wedstrijden. Schiet bijna elke bal erin, coacht zijn ploeggenoten constant en is erg gevaarlijk voorin met loopacties en korte combinaties. Is elke cent zeker waard.

29 februari 2024 om 20:43

Klinkt niet slecht wat hij doet. Hij heeft stappen gemaakt bij Juventus want korte combinaties is iets wat ik nog niet heb gehoord bij hem.
Jij ziet hem wekelijks dus jij kan het beter beoordelen dan ik. Hij is wel een grootverdiener in heel Europa met zijn salaris volgend seizoen.

29 februari 2024 om 20:54

Ja laat ik vooropstellen dat hij geen geweldige techniek heeft. Maar kaatsen en kleine combinaties rond en in de 16 gaan erg goed. En dat terwijl hij begin dit jaar elke bal van zijn voet liet stuiteren.
Inderdaad grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling.

En hij is heel belangrijk voor Juve. En is zeker het geld waard. Juve hoef in principe alleen een spelverdeler en een buitenspeler te halen. Dan is de selectie goed genoeg in mijn ogen om mee te doen voor het kampioenschap.

1 maart 2024 om 14:02

Erg eigenlijk dat een club als Arsenal de beste spelers bij een topclub als juve kan weghalen hè….

29 februari 2024 om 23:55

Ik vind het een te grote gok. Dit seizoen doet hij het leuk, maar vorig seizoen kwam hij bijvoorbeeld niet verder dan 10 doelpunten in 27 wedstrijden. Maar goed, het is momenteel ook niet per se makkelijk om spits van Juventus te zijn.

Weet niet zo goed waar dit vandaag komt. Want komend jaar zou het financieel er beter uit moeten zien. Als de CL gehaald wordt. Plus een aantal talenten gaan verkocht worden. Heb je alweer meer te besteden. Dit lijkt mij persoonlijk een broodje aap verhaal.

29 februari 2024 om 21:18

Juventus heeft mag god op de bloten knieën bedanken, dat ze tijdens de confetti werden uitgesloten. Ipv de volgend jaar

Gewoon voet bij stuk houden! Afspraak is afspraak

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren