Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal krijgt resoluut ’nee‘ te horen: beoogde nieuwe spits is niet te koop’

Laatste update:

Arsenal hoeft zich niet te melden bij Juventus voor de diensten van Dusan Vlahovic, zo heeft de Italiaanse topclub te kennen gegeven. De Serviër was in beeld om de spitspositie in te vullen in het Emirates Stadium, maar mag van zijn werkgever niet vertrekken.

Vlahovic is vaak de eerste speler die wordt genoemd als het gaat om een snelle exit om de financiële problemen op te lossen bij Juventus. De aanvaller is niet altijd verzekerd van een basisplaats en drukt zwaar op de lasten.

Arsenal, Chelsea en clubs uit Saudi-Arabië zien de aanvalsleider graag komen, maar hebben van Juventus te horen gekregen dat hun doelpuntenmaker niet te koop is. Komende zomer zou de situatie weer anders kunnen zijn, zo klinkt het.

"Een bod van Arsenal op Dusan Vlahovic? We weten niets van dat verhaal. Er speelt niets op dit moment. Vlahovic is NIET te koop", citeert Fabrizio Romano uit de mond van Juventus-directeur Cristiano Giuntoli.

Vlahovic maakte in de winter van 2022 voor ruim tachtig miljoen euro de overstap van Fiorentina naar Juventus, nadat hij zich in de Serie A had gekroond tot 'kalenderjaartopscorer' met 33 goals.

Zelf lijkt hij niet bezig met een vertrek uit Turijn. "Ik ben er altijd zeker van geweest dat ik wilde blijven. Geruchten zijn er altijd, dat hoort ook in het voetbal. Maar als we alles moeten geloven wat er geschreven wordt, worden we gek."

Vlahovic laat zich niet afleiden. "Ik ben altijd gefocust en kalm gebleven, zelfs tijdens de tour door de Verenigde Staten, toen ik door fysieke klachten de wedstrijd tegen AC Milan moest missen. Ik blijf altijd rustig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, zie hem nog altijd graag komen want Jesus en Eddy zijn voor mij geen echte spitsen. Vlahovic is dat wel en ik denk dat hij met de geweldige voetballers die Arsenal momenteel heeft, heel wat goals zou kunnen maken (meer dan bij Juve)

Maar sowieso denk ik dat het omwille van FFP moeilijk zou geweest zijn voor Arsenal om Vlahovic te halen deze winter aangezien die wel 70-80 miljoen zal moeten kosten. Tenzij er natuurlijk spelers vertrekken (eddy, Partey)

5 januari 2024 om 10:03

Beste optie zou zijn Toney huren met optie tot koop. Doet die het echt goed kun je hem halen en anders Vlahovic in de zomer halen. Kans dat er nu wat bijkomt is wel klein.

5 januari 2024 om 10:15

Denk wel dat er wat bij komt inde winter, maar niet dat het een spits gaat worden.

Ik gok op een verdediger. Waarschijnlijk weer zo'n halve ala Kiwior die op ''meerdere plekken'' kan spelen.

Liefst zie ik gewoon een topper komen. Miguel Gutierrez, Ousmane Diomande, Inacio (mits Kiwior vertrekt), Arnau Martinez. Kossounou.... Maar die zijn ook (bijna allemaal) niet erg realistisch.

5 januari 2024 om 10:23

Schijnt dat ze idd een verdediger willen halen maar dat zal slechts huur zijn. tevens is de kans groot dat Tierney teruggehaald wordt.

5 januari 2024 om 11:22

Tierney teruggehaald? Waar heb je dat gelezen. IK heb alleen fans horen schreeuwen om een terugkeer van Tierney, maar geen echte geruchten gelezen of gehoord....

Zie Arteta dat ook niet snel doen ofzo.... Tierney zou echt top zijn nu op linksback. Kan tenminste wel verdedigen.

5 januari 2024 om 12:20

Tierney heeft zelf al aangegeven niet terug te keren naar Arsenal.

5 januari 2024 om 12:43

Ja dat heb ik ook gelezen, erg jammer want we hadden hem goed kunnen gebruiken. Tomi een maand weg, Timber en zini geblesseerd. Dan zijn je back ups Cedric en Walters...

5 januari 2024 om 10:06

Partey in deze deal betrekken om de prijs te drukken met een miljoen of 25 en Eddie verkopen aan een middenmotor. Eddie heeft een paar goals gemaakt, is onlangs international geworden, ik denk niet dat zijn marktwaarde nog veel verder gaat stijgen. Zou je toch wel een kleine 40 mln voor moeten kunnen krijgen.@arsenal890 ik kan me niet voorstellen dat Brentford openstaat voor een huur zonder verplichte optie tot koop

5 januari 2024 om 10:14

Brentford gaat sws niet akkoord met een vertrek, die hebben hem nodig in de degradatiestrijd. Huur met optie tot koop was de deal die Arsenal graag wou. Gaan ze logischerwijs niet mee akkoord.

5 januari 2024 om 10:15

Toney vs Nketiah swap met wat cash zou ook kunnen hé.

Cedric aan Villareal of Turkije verkopen (hebben interesse) en El Neny ook naar Turkije verkopen. Dan Nketiah en wat cash bieden voor Toney. Misschien wel goed voor beiden.

Arsenal heeft een kapstok spits erbij die kan scoren en Nketiah komt meer op zijn niveau te voetballen.

5 januari 2024 om 10:18

Als Toney gehuurd gaat worden, gaat het met een verplichte koop rond de 50 miljoen zijn (en dan gok ik ponden)...

Nketiah is niet goed genoeg, klaar. Hij is meer van het niveau Brentford, Brighton, dat soort teams... Zie een Iwobi. Die was bij ons ook niet juh van het, maar bij Fulham en daarvoor Everton was hij gewoon meer dan prima...

Nketiah voor 40 miljoen zou ik wel knap vinden. Arsenal is echt enorm, maar dan ook enorm slecht in het verkopen van spelers. Laat staan Hale End spelers.

AMN is transfervrij naar Lyon gegaan. Die had je 1,5 jaar daarvoor voor 20+ kunnen verkopen...

Ik gok dat soortgelijk ook met een Nketiah, Nelson en ESR gaat gebeuren. ESR lijkt ook niet volledig vertrouwen van Arteta te krijgen, gezien de minimale minuten sinds hij weer fit is. Hij brengt altijd iets. Simpel inspelen, doorlopen, kaatsen, één-tweetjes, doelgerichtheid...

5 januari 2024 om 10:26

Lijkt mij stug als ze akkoord gaan met huur en 50 miljoen. Hun vraagprijs is 80-100 en ze hebben ook degradatiezorgen. Verder kun je ook Havertz meer als 9 gebruiken in die rol en ESR op het middenveld. Lijkt mij de beste optie tot de zomer.

5 januari 2024 om 11:32

Tsja, het kan hé. Ik zag alleen een week of 2 geleden (voordat de 80-100 miljoen geruchten kwamen) dat ze wilde gaan voor een verplichte optie van 50 miljoen met huursom van 10 miljoen.

Dat zou nog best kunnen. Zeker als Brentford een Nketiah zou kopen van ons bijvoorbeeld.

Tsja. Aan de ene kant zeg ik: ik hoef hem niet. Hij wees ons, zonder respect, af voordat hij naar Juve ging (als het waar is hé, want er werd verteld dat hij gebeld werd maar niet eens het fatsoen had om de telefoon op te nemen).

Aan de andere kant: het is een fysiek sterke spits met een enorm goed schot en hij kan ook nog eens een bal vasthouden en koppen. Weet alleen niet hoe goed hij bijvoorbeeld in de kleine ruimte is en voetballend echt is.

Zou hem zo willen hebben in de punt i.p.v. Eddie.

Liefst zou ik nu Toney gehuurd zien worden (met verplichte optie tot koop van 50 miljoen). Raya definitief (want je mag maar 1 speler huren) en dan Eddie verkocht zien worden.

En als Toney ook niet haalbaar is, wat hij lijkt (want ze willen 100 miljoen), zou ik graag een buitenspeler zien komen.

Je zou het jaar kunnen afmaken met Jesus, Eddie en Havertz als puntspelers. Havertz kan ook een kapstok spits spelen bij ons, maar nog niet veel zo gebruikt.

Zou dan wel pleiten voor een Pedro Neto, Olise of Nico Williams. Vond Pino ook een goede optie, maar die is langdurig eruit.

5 januari 2024 om 10:58

Het is een Serviër en veel van zijn landgenoten hebben in de Serie A gespeeld. Daarnaast speelde Arsenal geen CL toen ze hem wilden halen. Ik ben niet zo van het emotioneel handelen bij spelers. Als Arsenal hem graag wilt hebben en ze hebben een kans dan moeten ze ervoor gaan.

5 januari 2024 om 11:29

Ik denk ook niet dat ze een kans maken nu. Zeker niet in de winter. Tenzij ze al een Partey in de deal betrekken, die wil Juve graag hebben...

15 a 20 miljoen + Partey? Dan moet Arsenal op zoek naar een nieuwe CM.

5 januari 2024 om 11:18

"hij wees ons, zonder respect, af voordat hij naar Juve ging (als het waar is hé, want er werd verteld dat hij gebeld werd maar niet eens het fatsoen had om de telefoon op te nemen)."

Ik kan me oprecht niet voorstellen dat dit echt waar is. Ten eerste, waarom zou Arsenal de speler zelf bellen? Daar heb je zaakwaarnemers voor. En een zaakwaarnemer die de telefoon niet beantwoord bij mogelijke interesse van een club als Arsenal??? Dat lijkt me heel onwaarschijnlijk.

ALS het wel echt waar is, zegt het wat mij betreft meer over Arsenal dan Vlahovic. Een mogelijke toptransfer laten stuklopen omdat iemand de telefoon niet beantwoord....

Ik zeg....broodje aap verhaal.

Overigens zou ik de komst van Vlahovic absoluut toejuichen. Een echte spits die er denk ik bij Arsenal heel goed tussen zou passen.

5 januari 2024 om 11:29

Daarom zei ik ook ''als het waar is'' haha

5 januari 2024 om 11:51

Het zou wel erg kinderachtig zijn om een speler niet meer te nemen omdat ie een keer de telefoon niet op nam. Ik denk dat beleidsbepalers bij arsenal wel wat professioneler zijn dan dat.

5 januari 2024 om 12:09

Ten eerste: als het waar is zeg ik.
Ten tweede: het is niet kinderachtig. Als iemand niet eens fatsoen heeft om een telefoon op te nemen (al is het zijn zaakwaarnemer) om gewoon een NEE te verkopen aan Arsenal, dan vind ik dat geen fatsoen. Het was ook niet een transfer van 10 euro hé. Ging om een recordbedrag toen...

We hebben op meerdere posities spelers nodig, voor de basis en voor de breedte. Er mag van mij een pure spits voor de basis komen en dan Jesus op links met Martinelli. Op rechts moet echt iemand komen om de concurrentie aan te gaan met en vooral ontlasten van Saka (neto en Williams werden genoemd). Zodra Timber terug is kan je hem op rb en lb gebruiken, maar toch zou ik ook wel een lb erbij willen zien (wie?). Partey moet je de knoop doorhakken imo en daar Onana voor halen, zodat Rice door kan naar de linker 8 waar hij veel meer invloed op het spel kan hebben dan wie dan ook op dit moment in de selectie. Als Vieira terug komt wil ik hem wel eens op rechter 8 zien in de roulatie met Ode, dan heb je ESR, Rice en Havertz voor die linker 8. Havertz kan je ook nog op 9 zetten indien nodig, maar er moet wel echt een pure spits bij komen, liefst deze winter al en anders sws in de zomer.

5 januari 2024 om 11:31

Neto, Williams, Olise. Prima opties voor rechts.
Pino vind ik overigens ook een topper, maar heeft een kruisbandblessure.

Linksback zou ik graag Tierney terug zien. En als dat echt niet meer gaat/wil, dan Miguel Gutierrez.

Onana voor Partey halen zou nonsense zijn. Onana is vooral goed in de lucht en met duels, maar voetballend echt zo ontzettend veel minder dan Partey...

Een middenveld van Onana - Rice - Odegaard zou je duels mee winnen, maar creativiteit ontbreken. Dan zetten ze gewoon Ode vast en komt er geen bal meer vanuit het middneveld.

5 januari 2024 om 12:14

Rice is een alleskunner, dus ik denk dat je met Rice op linker 8 best wel de passer hebt voor Martinelli en Onana dan puur als breker. ESR met Saka heeft ook een periode goed gewerkt, zou ook nog kunnen op rcm.

5 januari 2024 om 12:43

Ik snap het wel en ben ook lyrisch over Declan hoor. Maar ik vind dat zijn passing vooruit echt nog te min is voor de linker acht positie in mijn ogen.

Zijn dribbels zijn geniaal vaak, wat men soms niet verwacht.

Ik denk dat Onana als breker te weinig brengt (voetballend). Ik zou dan nog liever een Palhinha zien komen. Is ouder, ervaren, gooit zich overal voor, altijd fit (pakt wel veel kaarten), maar is ook iemand die hem vaak naar de juiste kleur speelt...

ESR Moet echt meer kansen krijgen. Die heeft goede loopacties, houdt het simpel & is enorm goed in de 1 twee en het laat arriveren in the box..

5 januari 2024 om 11:35

Jesus kan ook erg goed als rechtsbuiten spelen. Snap niet waarom Nelson geen minuten krijgt als rechtsbuiten en Trossard daar nooit speelt. We hebben te veel spelers die het beste zijn aan de linkerkant.
Havertz als rcm en Odegaard als lcm lijkt mij een betere optie. Saka heeft een loper nodig aan zijn kant en Martinelli heeft een passer nodig aan zijn kant.

5 januari 2024 om 11:47

Snap niet dat wanneer Nelson speelt, hij alleen maar als linksbuiten speelt. Daar loopt hij de helft van de tijd de bal over de zijlijn met zijn ''actie''...

Overigens sowieso onzin dat Saka de enige op rechtsbuiten is die speelt. Heb Martinelli daar met zijn pure snelheid en diepgang ook wel eens goed zien spelen. Idem voor Reiss.

Trossard is oké, maar vind ik persoonlijk beter vanaf links.

Ik zou Odegaard niet snel weg halen daar, die voelt zich daar zeer comfortabel met zijn linker naar binnenkomend.

Havertz maakt ook goede runs op die LCM

5 januari 2024 om 12:54

Odegaard staat vaak stil en maakt amper loopacties. Havertz en Martinelli zijn beide lopers maar spelen samen aan de linkerkant. Kan je beter één loper daar weghalen en bij Saka zetten, zo kan Saka vaker naar binnen trekken. Saka vind ik meer een spelmaker dat als rechtsbuiten speelt en dat zie je ook terug aan zijn aantal assists.

Ben er niet zo rouwig om dat dit niet lukt. Vind hem toch lang niet zo goed als dat ik 3 jaar geleden gedacht had. Ik zou niet weten wie de nieuwe spits moet worden? Oshimen is best vaak geblesseerd en of Toney nou die wereldster is geloof ik ook niet.

5 januari 2024 om 13:09

Dus dit. Vlahovic is een leuke spits maar heeft zijn verwachtingen nog niet waar gemaakt.

5 januari 2024 om 13:59

Omdat? Deed het goed bij Fiorentina en Servië, cijfers bij Juve zijn niet slecht. Vooral als je hun speelstijl meeneemt. Denk dat Vlahovic bij een team als Arsenal echt flink kan groeien. Van alle opties is hij wel de beste denk ik

Wintertransfers zijn altijd lastig. Arsenal heeft afgelopen zomer niet goed ingekocht en daar likken ze nu de wonden van. Erg zuur dat Timber geblesseerd raakte want dat was een prima aankoop. Over Rice is iedereen het wel eens, die is goud waard. Op andere plekken hadden we door moeten selecteren. Nketiah Nelson en Viera hebben om uiteenlopende redenen niet het gewenste niveau. Daarbij laat het gemis van Xhaka zich steeds meer voelen. Havertz doet het zeker niet slecht maar op die positie is het geen verbetering gebleken. Naast de spelers, waar je kort en lang over kan praten en zeker over van mening mag verschillen, blijkt ook coach Arteta zijn beperkingen te hebben. Hij heeft maar 1 speelplan en kan een wedstrijd lastig lezen en veranderingen aanbrengen. Zijn wissels zorgen meestel voor verslechtering ipv verbetering. Het ging over Vlahovic, dat is wel een jongen die we kunnen gebruiken. We missen simpelweg een goede scorende spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren