Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus heeft een bod van meer dan vijftig miljoen euro uitgebracht’

Laatste update:

De kans dat Mauro Icardi volgend seizoen voor Internazionale speelt, lijkt niet groot te zijn. Vrouw en zaakwaarneemster Wanda Nara claimt in een interview met de Corriere della Sera dat er bijzonder veel interesse is en dat Juventus zelfs een bod van zeker vijftig miljoen euro heeft uitgebracht.

/

“Ik weet dat Atlético Madrid, Tottenham Hotspur en Arsenal zich hebben gemeld en daar zijn nu ook AS Roma en Napoli bij gekomen. Vorig week heeft Fabio Paratici, de directeur van Juventus, nog bij Piero Ausilio navraag gedaan naar Icardi. Hij heeft een groot bod gedaan, van meer dan vijftig miljoen. Nu zal men zeggen dat dat niet klopt, maar dat is wat er gebeurd is. Ik jok niet”, aldus Nara in de krant.

“Ik ga zo snel mogelijk met de Chinese eigenaren praten. Zij willen Icardi niet verkopen. Hij is een symbool van Internazionale, net als Paul Pogba dat is bij Juventus. Mauro wil ook niet vertrekken; hij zou blij zijn als hij zijn hele leven bij Internazionale kan blijven. Echter: we hebben duidelijkheid nodig en beloftes moeten worden nagekomen. Als Mauro namelijk vijftig, zestig miljoen waard is, verdient hij een hoger salaris.”

Denk jij dat Juventus een bod van zeker vijftig miljoen euro heeft uitgebracht op Mauro Icardi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient hij een hoger salaris, zodag ik weer wat aan mezelf kan opereren. Welke weldenkende man stelt zo'n geldwolf/golddigger aan als zaakwaarnemer? Dan spoor je niet helemaal

13 juli 2016 om 19:38

Alle zaakwaarnemers zijn geldwolven. Hij heeft het slim bekeken bij hun blijft het in de familie en zij heeft het beste met hem voor.

Wel raar dat ze hier zo openlijk over praat als hij toch niet weg wil.

13 juli 2016 om 19:58

Ik weet niet of jij over weldenkend mag praten als je zo'n oppervlakkige opmerking plaatst. Hoe kom je erbij dat zij geldwolf is die hem gebruikt om zich te laten opereren en het feit dat ze dit überhaupt doet mag zij zelf weten, toch?

13 juli 2016 om 19:58

Ik weet niet of jij over weldenkend mag praten als je zo'n oppervlakkige opmerking plaatst. Hoe kom je erbij dat zij geldwolf is die hem gebruikt om zich te laten opereren en het feit dat ze dit überhaupt doet mag zij zelf weten, toch?

13 juli 2016 om 20:29

Ze is inieder geval een klote wijf wat ze lopez heeft aangedaan icardi en die slet zijn even erg een grote naaistreek naar lopez bleh als ik lopez was had ik in de verdediging willen spelen tegen inter en hem in 2en trappen of 40.000 betalen aan de verdediger die ze n cariere kapot trapt!

13 juli 2016 om 19:58

Ik weet niet of jij over weldenkend mag praten als je zo'n oppervlakkige opmerking plaatst. Hoe kom je erbij dat zij geldwolf is die hem gebruikt om zich te laten opereren en het feit dat ze dit überhaupt doet mag zij zelf weten, toch?

13 juli 2016 om 21:37

@Clichy, buiten dat je helemaal gelijk hebt over mevrouw Wanda denk ik dat ik ook liever, als ik Icardi was, haar als manager zou hebben dan die dikke pizzabakker Mino, die zelf bij een eventuele transfer van Pogba 25 miljoen zou opstrijken. Icardi zal bij een eventuele transfer, er financieel niet slechter op worden. En dan heeft ie nog die gei.. peroxide pop die hem rijkelijk zal belonen!

13 juli 2016 om 22:47

Dont hate the player, hate the game.

Icardi bij juve zou wel mooi zijn, omdat juve minstens 1 extra spits nodig heeft. Icardi heeft veel potentie en zal denk ik uitstekend passen.

Vooral dat 'ik jok niet' overtuigt me trouwens

Ik geloof nooit dat Juve zoveel geboden heeft. Er wordt ook gesuggereerd dat ze higuian willen hebben. Willen en kunnen betalen is wat anders.

13 juli 2016 om 19:46

En waarom denk je dat juve zoiets niet kan betalen dan? We zijn 1 vd gezondste clubs in europa... Dat we niet telkens met geld smijten betekent niet dat we geen geld hebben voor een eventuele topaankoop.

13 juli 2016 om 20:12

We? Werk jij ook bij juve? Ik volg de club al sinds de jaren 80. Daarom denk ik dat juve deze mensen niet gaat halen. Icardi is niet goed genoeg.

Als Icardi 50 milioen waard is dan verdient hij een hoger salaris aldus zaakwaarneemster Wanda Nara en vrouw van Icardi :D :D :D

Ik zou het heel raar vinden als Inter, Icardi laat gaan aan een juventus, en al helemaal aan een Napoli of As Roma wat al helemaal geen stap voor uit is. Dit past zeker niet bij de ambities van Inter die ze uitspreken. Al zal ik niet heel raar op kijken als Inter hem verkoopt aan Juventus, aangezien hun beleid vaak niet te volgen is!

Verkopen. Nu. Icardi (of zijn zaakwaarneemster/vrouw) dreigt met een vertrek als zijn salaris niet verbetert wordt.

Zulke spelers hoeven we niet, vind ik tenminste. Vijftig miljoen is te weinig maar voor zestig miljoen zou ik hem vandaag nog verkopen. Kan je twee topspelers mee halen die zich niet zo opstellen als Icardi.

Juventus heeft denk ik geen bod gedaan. ben ik echt 90% zeker van. Dit is gewoon een truckje om druk te leggen op het bestuur, om een salaris verhoging voor elkaar te krijgen. niks meer niks minder. Bij juve gaat hij minder vrdienen dan dat hij bij Inter kan. Denk dat ze dit alleen maar zegt om zn salaris op te kunnen voeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren