Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus haalt ‘de nieuwe Arjen Robben’ voor maximaal tien miljoen euro

Laatste update:

Riccardo Orsolini heeft zijn transfer naar Juventus te pakken. De Turijnse topclub maakt maandagavond de komst van de negentienjarige aanvaller wereldkundig. Ascoli vangt minimaal zes miljoen euro voor de verkoop van de Italiaans jeugdinternational.

/

De transfersom kan vier miljoen euro hoger uitvallen als Ascoli en/of Orsolini aan bepaalde sportieve doelstellingen voldoen. De tiener heeft zich tot de zomer van 2021 aan Juventus verbonden, maar maakt het seizoen af bij de nummer twaalf van de Serie B.

Orsolini vertoont gelijkenissen met Arjen Robben. "Dat is echt te veel van het goede!", zei de vleugelflitser eerder deze maand over de vergelijking met de vedette van Bayern München. "Ik zal mijn best blijven doen, maar ik kan mezelf niet vergelijken met Robben."


Een mooie transfer van Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goede aankoop van Juve maar gelukkig ziet hij zelf ook dat deze vergelijking een beetje te veel van het goede is. Robben is een fenomenale speler die niet altijd de waardering kreeg en krijgt die hij verdient. Er zijn weinig spelers zo explosief en technisch als Robben en met het inzicht van Robben. Een speler die in mijn ogen qua talent niet onder doet voor een Ronaldo en/of Messi alleen heeft Robben zoals wij allemaal weten het niet altijd even gemakkelijk gehad met blessures. Alsnog kan hij terugkijken op een erg mooie carriã¨re met een prijzenkast die goed past bij een speler van zijn kaliber.

30 januari 2017 om 20:25

Er zijn ook maar weinig spelers die zo vaak geblesseerd zijn als robben

30 januari 2017 om 21:14

In dit land krijgt geen enkele eigen speler de waardering die hij verdient, ook een legende als Robben niet. Kijk de reactie hierboven als voorbeeld

30 januari 2017 om 21:37

Maar niet geblesseerd zijn hoort toch ook bij de sport? Niet gelijk boos reageren.

30 januari 2017 om 22:18

Robben krijgt nationaal de waardering wel die hij toekomt, internationaal nog niet altijd, maar fit komt na Ronaldo en Messi zeker wel Robben. Van Persie kreeg nationaal nooit de erkenning die hij verdiende.

Waarom kan Ajax nou niet zo'n speler halen?
En dan bedoel ik niet specifiek deze speler.
Maar als ik van de media uit kan gaan, is deze speler een groot talent en Juventus betaald er maximaal slechts 10 miljoen voor. Waarom kijkt Ajax dan naar een neres die misschien wel 20 miljoen is.

30 januari 2017 om 20:42

Omdat neres op het hoogste niveau van Brazilië voetbalt en hij bij de nummer 12 van de serie B. Ik denk dat dat nog best een niveau verschil is

30 januari 2017 om 20:44

Ja maar waarom kijk Ajax dan niet naar spelers in dat soort competities.
Een club als Juventus wil toch namelijk niet voor niks een spelers als Orsolini hebben.

30 januari 2017 om 22:23

Eerst maar even afwachten of het iets wordt met deze jongen. Spelers worden nogal eens veel te vroeg omhoog geschreven.

30 januari 2017 om 23:34

Juventus heeft natuurlijk ook een veel groter netwerk in Italie en een veel betere aantrekkingskracht, zeker in Italie. Daarnaast kan Ajax niet voor elk talent gaan, volgens mij was deze transfer al redelijk lang zeker.

31 januari 2017 om 03:31

Juventus heeft iets minder dan 100 spelers die ze eeuwig blijven verhuren(77 dacht ik maar weet het niet precies). Hier zit een verdien model in doordat ze steeds huursommen krijgen. Is gewoon handelswaar. Wees blij dat Ajax dit niet doet en alleen jeugd haalt, die ze ook echt proberen in te passen.

weer een bankzitter erbij. Eerst Pjaca en nu Orsolini. Terwijl Juve niet eens met vleugelspitsen speelt

30 januari 2017 om 21:38

Pjaca wordt rustig gebracht. Ze spelen wel met buitenspelers. Als je Juve volgt had je het kunnen weten. Daarnaast is pjaca multi inzetbaar. Juve heeft 22-24 gelijkwaardige spelers. Orsolini wordt eerst uitgeleend.

Ik dacht dat ze zijn zoon bedoelde.. Is natuurlijk weer onzin deze bijnaam, laat die jongen op het veld maar een bijnaam verdienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren