Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus geeft plek in achtste finale uit handen, Sevilla lijkt ronde verder

Laatste update:

Juventus heeft nagelaten zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. De verliezend finalist van 2015 kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong tegen Olympique Lyon, wat virtueel genoeg was voor een plek bij de laatste zestien. De Fransen kwamen laat in de wedstrijd echter langszij: 1-1. Tegelijkertijd won Sevilla verdiend met 4-0 van Dinamo Zagreb en nam het de koppositie over in de groep. De Europa League-houder is bijna verzekerd van de volgende ronde.

/

Sevilla - Dinamo Zagreb 4-0
Dinamo Zagreb zal voor deze wedstrijd al niet met veel vertrouwen hebben uitgekeken naar het treffen met Sevilla. In de laatste tien Europese uitwedstrijden verloor de Kroatische club al zijn duels. Deze statistiek bood de bezoekers niet veel hoop en dat bleek ook gegrond tijdens de wedstrijd. De thuisploeg was beter in het eerste bedrijf. Steven N’Zonzi was dichtbij met een kopbal waar Zagreb-doelman Dominik Livakovic nog net zijn handen tegen wist te krijgen. Na een half uur spelen was het Luciano Vietto, die op aangeven van Franco Vázquez, raak schoot. De Kroaten kregen na het tegendoelpunt wel een goede kans via de Chileen Junior Fernándes. Zijn schot was echter geen gevaar voor de Spaanse defensie. Op slag van rust kwam Dinamo Zagreb met tien man te staan toen rechtsback Petar Stojanovic onnodig zijn tweede gele kaart van de wedstrijd pakte.

Ook na rust was de ploeg van trainer Jorge Sampaoli de beter op het veld. Het was dan ook geen verrassing dat los Rojiblancos de voorsprong uitbouwden. Sergio Escudero Palomo werd na verschillende stations aangespeeld in het strafschopgebied van Dinamo en plaatste de bal in de verre hoek achter Livakovic. Het was het doelpunt dat de ploeg uit Andalusië de rust gaf waar het in het eerste gedeelte van de tweede helft naar op zoek was. N’Zonzi hielp zijn ploeg tien minuten voor tijd aan een marge van drie doelpunten. Uit een hoekschop zette hij met veel kracht zijn hoofd tegen de bal waarna Livakovic kansloos was. Wissam Ben Yedder nam het slotakkoord voor zijn rekening. Hij zette de einduitslag van 4-0 op het bord. Daarmee weet Sevilla voor het eerst sinds 2009 vier keer te scoren in een Champions League-wedstrijd.

/

Juventus - Olympique Lyon 1-1
Een zege zou voldoende zijn voor overwintering in de Champions League en Juventus leek het fundament daarvoor in de eerste helft te leggen. Gianluigi Buffon, voor de honderdste keer op het veld in de Champions League, moest vroeg ingrijpen na een poging van Maciej Rybus. Aan de overkant gaf Mouctar Diakhaby op onhandige en onnodige wijze een strafschop weg, die werd benut door Gonzalo Higuaín. De spits miste later in de eerste helft wel een gigantische kans op de 2-0. Mario Mandzukic liet in de tweede helft een aardige kans onbenut en Lyon zocht naar de gelijkmaker. Veel grote kansen kwamen er niet, maar in de slotfase van het duel vonden de Fransen toch het net. Corentin Tolisso werd gevonden na een vrije trap en werkte binnen.

Gaat Juventus het nog lastig krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als juve en lyon allebei 2 keer winnen. En lyon wint met een goed resultaat tegen sevilla. Dan is sevilla toch uitgeschakeld?

2 november 2016 om 22:51

Inderdaad, maar eerlijk gezegd zie ik dat niet zo snel gebeuren. Ik vrees weer voor een tweede plek...

2 november 2016 om 22:56

Weet jij iets van een uitbreiding van het stadion? Zag bij Live Score namelijk dat er 65.000 man aanwezig was.

2 november 2016 om 23:04

Dat is dan alleen mogelijk als ze in een ander stadion spelen, want in jullie stadion passen echt maar 44.000 mensen in. Uitbreiding is trouwens erg moeilijk voor het stadion door het ontwerp, wel jammer dat daar niet over na is gedacht bij het bouwen, verder hebben jullie namelijk een prachtig stadion!

2 november 2016 om 23:07

Uitbreiding van 15.000 extra man iswel mogelijk

2 november 2016 om 23:10

Nou ik zie net 65.000 man staan en bij elke club stond gewoon de goede capiciteit qua hoeveel er aanwezig waren

2 november 2016 om 23:10

Nee, zal wel een fout zijn. Tegen Napoli werd het record meeste toeschouwers nog verbroken. Dat waren bijna zo'n 41350 fans. De maximum capaciteit is 41500 toeschowers.

2 november 2016 om 23:11

Ik hoop dat het gebeurd is, Wou dat al veel langer aangezien ik het te klein vond voor een club als Juventus. Echter volg ik Juve heel goed alleen wist ik hier niks van vandaar wil ik even een bevestiging haha

2 november 2016 om 23:30

Hmm apart heb namelijk nog nooit een fout bij die app gezien en bij alle andere wedstrijden staat het ook goed, Ik zocht het net ook op en las een artikel waarin stond dat Juve inderdaad het stadion al langer wil uitbreiden

3 november 2016 om 00:13

Met een eerste plek ontloop je toch Barca, Real en Bayern/Atletico waarschijnlijk. Drie van de 4 moeilijkste tegenstanders. Natuurlijk kan je met een eerste plek ook nog ongelukkig loten, maar de kansen op een betere tegenstander zijn wel kleiner.

3 november 2016 om 01:21

Real staat momenteel 2e in een poule met Dortmund

3 november 2016 om 03:02

Voor dit Real hoeft Juventus ook niet bang te zijn! die krijgen veel te veel goals tegen.. liever Real dan Dortmund..

3 november 2016 om 08:05

@marc juventus, het maakt dit jaar niet uit of je 1ste of 2e wordt in groep. Je kunt namelijk als je 1ste wordt, nog steeds Real, Man City, Bayern München of Arsenal/PSG loten. Terwijl als je 2e wordt, alleen Barca, Atletico en Arsenal/PSG kunt loten als zware tegenstander. Dus het maakt dit jaar niet uit of je 1ste of 2e wordt. Zelfs als je 2e wordt kun je ook nog eens makkelijk loten met Besiktas, Leicester of Monaco!

3 november 2016 om 14:04

Zollang Allegri trainer is zal Juve nooit succesvol zijn. Met z'n selectie hoort Juve veel beter te presteren. Allegri is een typische Italiaanse trainer die veel te kort komt voor de absolute top.

Slechte wedstrijd (alweer). 4-3-1-2 vond ik een goede opstelling, daarna wilt Allegri weer 3-5-2 spelen zoals hij elke keer bij een voorsprong doet. Op het einde loopt hij ook nog boos weg, maar hij is de hoofd schuldige.

Misschien volgende keer Moise Kean inbrengen? Wat als die Kean nou een Rashford doet, of ineens iedereen uitdribbelt en een mooie assist geeft. Je weet het maar nooit..

zucht.. Allegri... Zo vermoeiend dit. Ik heb in de laatste jaren zo vaak meegemaakt dat Juve voor de 1-0 gaat en dan de deksel op de neus krijgt. Blijkbaar stoot een ezel zich wel vaker dan 2 keer tegen dezelfde steen. jammerlijk uit handen gegeven dit, maar we komen vast wel door. Forza Juve

3 november 2016 om 14:06

Allegri is op dit moment bezig aan een individuele missie om Juve te stoppen van Europees succes. Hij is een typische laffe trainer die de club tegenhoudt.

OM je kapot te schamen!
Dit moet wel de slechtste meest laffe pot voetbal zijn die juve in jaren op de mat heeft gelegd.
Thuis gelijkspelen tegen de nummer 8 van de ligue 1, dat is gewoon het niveau udinese.
Allegri heeft al zijn krediet bij mij verspeeld, ben helemaal klaar met die clown, wat een laffe overschatte k* coach. En bijna alle Juve spelers mogen zich schamen voor deze wanprestatie. Je hebt het hier over de cl, met als inzet de 1e plek in de poule en dan gewoon 0 inzet tonen.
Ben echt even helemaal klaar met deze club

2 november 2016 om 23:11

Ligue 1 is na de serie a gewoon de vijfde competitie van Europa en Lyon is natuurlijk niet even niveautje Udinese, zijn afgelopen seizoen gewoon tweede geeindigd in de Ligue 1. Nu gaat het misschien even wat minder met OL maar ze zijn zeker niet zo slecht als jij doet vermoeden, er loopt tevens ook ontzettend veel talent daar en Lyon heeft sinds begin van dit jaar een splinternieuw stadion.

2 november 2016 om 23:54

Lyon I in mijn ogen een tikkeltje minder dan Napoli/Roma, maar het scheelt niet echt veel. Het is geen schande om tegen Lyon gelijk te spelen, maar winst was hard nodig voor die eerste plaats. Daarbij speelde Juventus ook thuis. Vorige wedstrijd verdiende Lyon het niet om te verliezen dus zo hard klagen over het resultaat ga ik ook niet doen.

Er moet nu gewonnen worden uit tegen Sevilla. Ben benieuwd hoe dat gaat lopen, Lyon kan ook nog gewoon doorgaan.

3 november 2016 om 08:15

1ste worden of 2e worden maakt dit jaar niet uit. Aangezien Bayern, Real, Arsenal/PSG, en Man City ook 2e worden! En 1ste worden wss Besiktas, Leicester en Monaco. Die kan Juve als nummer 2 absoluut hebben, dus het is totaal geen ramp om 2e te worden vind ik.

Kan het niet begrijpen. We horen hier gewoon de 3 punten te pakken, en Allegri waarom met Sturaro beginnen en Evra inplaats van gewoon Sandro pff nu verliezen we hier punten wat gewoon zonde is vooral thuis. Trouwens aan Juve fans ik zag bij Live Score dat er 65.000 man was is het stadion uitgebreid? Weet daar namelijk niks van.

Wauw mensen gaan nu opeens zeuren over Allegri. Heeft niks fout gedaan met zijn wissels en opstelling. Pjanic valt uit dus moet hij wel terug naar een 352. Wil wou je dan op 10, hernanes. Die had sowieso het verschil niet gemaakt.

Spelers presteerden gewoon erg ondermaats. Alex sandro zijn voorzetten kwamen niet aan. Alves vind ik persoonlijk nog steeds niet goed. Ik mis echt lichtsteiner. Die had nog wat extra's kunnen brengen.

Marchisio moet nog zijn spel weer vinden, die heeft tijd nodig. Het word tijd om khedira op de bank te zetten. Hij brengt niks meer de laatste weken. En sturaro is gewoon prima, moet aanvallend nog verbeteren.

En ja in de spits missen we dybala. Met 2 spitsen als Mandzukic en higuain heb je niet veel beweging voorin. Dus moet er aanvoer komen van de zijkanten. Die was er niet deze wedstrijd.

2 november 2016 om 23:10

Gaa nu opeens zeuren over Allegri? De meeste mensen die kritiek op Allegri hebben zullen het oer meerdere wedstrijden bekijken, hij wisselt bijvoorbeeld altijd laat en laat niet goed spel zien. Tegen Sevilla ook met dat pas in de 80e minuut etc wisselen, laf spelen en ga maar door...

3 november 2016 om 03:07

Allegri is ook gewoon een drama.. Sturaro erin.. waarvoor? je speelt tegen Lyon in eigenhuis! dan Higuain voor Cuadrado terwijl het slechts 1-0 staat.. Verwacht wel dat we gewoon winnen in Sevilla want die hadden in Turijn niks te vertellen en alle geluk van de wereld dat die bal er niet in ging.. Evra, Sturaro a.u.b niet meer opstellen wanneer je moet domineren en Khedira was vandaag ook matig.. hopelijk Allegri snel weg.. heeft voortgeborduurd op het succes van Conte maar is gewoon 3 keer niks!

3 november 2016 om 04:49

Tegen sevilla speelde de spelers goed alleen lukte het ze niet om te scoren. Logisch dat je dan even wacht met wisselen. En constant dat 'laffe' spel. Omdat hij 352 speelt. We hebben met deze formatie jaren lang successen behaald. Waarom is dit nu opeens laf. Hij heeft gisteravond niet raar gewisseld. Higuain was moe. En pjanic en bonucci haakten geblesseerd af. Hoe moest hij anders wisselen? Als het langer minder gaat lopen wisselt hij zeker naar de 4312 hoor. Zo slecht is Allegri echt niet hoor.

3 november 2016 om 08:17

1ste of 2e worden maakt dit jaar niet uit, want met 1ste plek kun je ook gewoon Bayern, Man City, Arsenal/PSG of Real loten.

Veel topploegen laten nog geen goed spel zien. Barcelona, Real Madrid, ook Bayern is niet ongenaakbaar, en Juve is allerminst overtuigend. Wanneer dit de trend voor het seizoen word, dan kan er zomaar een verassing uit de hoge hoed komen.

3 november 2016 om 00:11

Klopt elke topploeg dit seizoen valt tot nu toe vies tegen. Real, Barca en Bayern zijn niet zo ongenaakbaar als vorig seizoen. Als het zo doorgaat kan het inderdaad spannend worden.

3 november 2016 om 03:09

Inderdaad.. vooral Real speelt erg zwak.. Atletico, City, Psg, Dortmund misschien dan toch een keer!

3 november 2016 om 07:17

PSG speelt ook niet goed!

Zie het nog wel gebeuren dat Sevilla 3e eindigt in de poule. Als Juve hun normale niveau haalt de volgende ronde winnen ze wel bij Sevilla. Ondertussen ga ik ervan uit dat Lyon wel wint bij Zagreb. In de laatste ronde moet Sevilla op bezoek bij Lyon en ik vind Sevilla nog altijd niet overtuigen in uitwedstrijden.

Als ze 3e eindigen zullen ze vast wel weer de Europa League winnen.

3 november 2016 om 00:15

Het is mogelijk, maar het lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

3 november 2016 om 08:03

Ik denk dat Sevilla minimaal een punt pakt volgende wedstrijd tegen Juve.

3 november 2016 om 10:35

Zou best kunnen, moet Lyon thuis wel een beter resultaat halen dan Sevilla, Sevilla won thuis met 1-0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren