Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus dringend op zoek naar versterkingen en kijkt rond bij Arsenal en City

Laatste update:

Juventus overweegt om Kalvin Phillips uit zijn lijden bij Manchester City te verlossen. De Italiaanse grootmacht zou volgens Sky Italia de verdedigende middenvelder komende transferperiode naar Turijn willen halen.

Juventus had Pierre-Emile Højberg op het oog. De Deen van Tottenham Hotspur bleek echter onhaalbaar, waardoor la Vecchia Signora nu doorschakelt naar Phillips. Als dat niet lukt, is de club bereid om het vizier te verleggen naar Thomas Partey van Arsenal.

Phillips kwam dit seizoen pas 89 minuten in actie voor City, verdeeld over 4 duels. Josep Guardiola zou dan ook welwillend tegenover een vertrek van zijn wisselspeler staan. Juventus is van plan om Phillips te huren met een optie tot koop na dit seizoen.

Als er geen deal beklonken wordt, gaat Juventus proberen om Partey los te weken bij Arsenal. De Ghanees was afgelopen zomer ook al in beeld bij de Italianen, maar een blessure gooide toen roet in het eten. Ook dit seizoen kwakkelt Partey echter veelvuldig met blessureleed.

Phillips kwam in de zomer van 2022 voor maar liefst vijftig miljoen euro over van Leeds United. In Manchester wist hij echter geen potten te breken. De 27-jarige middenvelder wist nooit een basisplaats te veroveren onder Guardiola en gaat vermoedelijk met flink wat verlies verkocht worden.

Volgens het gerenommeerde Transfermarkt.nl is zijn waarde inmiddels gezakt tot 28 miljoen euro. Partey geldt daarom ook als een duurder alternatief. De 30-jarige spelverdeler is volgens Transfermarkt.nl 35 miljoen euro waard.

Juventus staat momenteel tweede in de Serie A. De club heeft 26 punten verzameld uit 11 duels. Dat is nog altijd twee minder dan Internazionale, dat bovenaan staat. Juventus doet niet mee aan een Europese competitie, daar de club door de UEFA is verbannen.

Juve-coach Massimiliano Allegri zag aan het begin van het seizoen Paul Pogba afhaken. Hij werd geschorst vanwege dopinggebruik. Nicolò Fagioli is tevens niet meer inzetbaar. Hij werd zeven maanden geschorst voor het overtreden van de gokregels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat? Waarom zou je als Juventus zijnde nu een Kalvin Phillips willen hebben? De man is amper fit en is gewoon zeer matig...

Ook de volgorde van de ''targets''. Van Hojbjerg naar Phillips naar Partey.
Partey is in alles beter dan die 2, behalve fit blijven. Dan heb je Hojbjerg nog en daarna komt die Phillips pas.
Schijnt ook dat men nog steeds 35+ miljoen wilt hebben voor Phillips, waanzinnig.

Partey, mits fit, is een absolute meerwaarde voor Juve. Hojbjerg denk ik ook nog wel, maar Phillips echt niet zeg. En dat voor dat bedrag.

Aan de ene kant hoop ik dat ze zich melden bij Arsenal voor Partey. 30 gepasseerd, meer geblesseerd dan fit, gaat toch ook weer naar de Afrika Cup, grootverdiener en volgens mij loopt er nog atlijd iets van een onderzoek naar hem. Al met al zou een goed bod een uitweg zijn voor Arsenal.

Aan de andere kant: ik denk niet dat Juve voldoende geld te besteden heeft voor één van de 3 uberhaupt... Zal wel weer een loan deal zijn met optie tot koop, zoals wel vaker met boden vanuit Italië.

7 november 2023 om 13:42

Philips komt er behalve een paar minuten hier en daar totaal niet aan te pas bij Manchester City. Dan is het inderdaad lastig om je te laten zien. Echter geloof ik echt dat als je hem 5 potjes opstelt hij echt weer op een goed niveau komt. Speelt niet voor niets nog steeds basis voor Engeland...

Veel beter dan een Partey die je geheid gaat verliezen óf aan blessures óf aan justitie.

7 november 2023 om 13:50

Na 5 potjes weer op goed niveau? Hij speelt niet voor niets nog steeds basis voor Engeland?

Phillips speelt alleen maar basis (ook niet eens altijd) bij Engeland omdat ze de meest incapabele bondscoach hebben die er rondloopt.
Southgate stelt ook nog altijd spelers als Maguire en Henderson op bij dit Engeland, terwijl er veel betere spelers zijn. Dat heeft niks met kwaliteiten van de speler Phillips te maken...

Partey is echt in alles beter dan Phillips. Misschien zelfs nog wel in ''fit blijven'', ondanks zijn blessure record bij Arsenal...

7 november 2023 om 13:57

En toch doet zo'n Phillips (en Maguire) het dan prima tegen een Italië en wint het gemakkelijk met 3-1. Maar als ik jou hoor hebben al die experts het helemaal mis en hoort hij bij Vitesse ofzo.

7 november 2023 om 13:46

Die Italiaanse clubs hebben altijd geen geld of zeggen dat ze het niet hebben. Partey mag van mij ook zeker weg bij een goed bod, kan je niet meer op bouwen. Mits fit een stevige concurrent voor Rodri en Rice, maar ligt er nu ook wrschl tot het einde van het jaar weer uit. Helaas hebben we naast Rice niet nog een Douglas Luiz ofzo gekocht, want dat Partey er vaak uit ligt is niet nieuw...het is in ieder geval niet zoals bij Tomi, die pech had en nu sterk terug gekomen is.

Maar goed, ik denk niet dat Juve hem kan betalen omdat hij ook een fors salaris vangt en niet in zal willen leveren. Staat wel maar tot 2025 onder contract, dus Arsenal zal hem deze winter of komende zomer wel willen lozen.

Wie zou je als vervanger willen zien komen? Jorginho is leuk, maar niet goed genoeg imo en El Neny reken ik niet eens mee.

7 november 2023 om 13:56

El Neny zie ik bij Arsenal blijven tot dat hij stopt. Puur als opvulling en het is een niet klagende en leuke vent met een hart voor de club, denk ik...

Jorginho is het niet. Allleen om wedstrijden ''dood'' te maken met balbezit, dan is het leuk om Jorgi te brengen. En hij is coachend en qua ervaring wel nog een goede aanwinst gebleken in mijn ogen.

Qua opvolger van Partey: ligt er aan wie er beschikbaar is en vooral ook: wat levert Partey op en hoeveel geld is er beschikbaar...

Arsenal is in mijn ogen, momenteel, nog geen echte titelkandidaat. Ja, ze spelen bij wijlen wel goed spel, maar de diepte is nog niet goed genoeg in mijn ogen.

Ik zou het liefst een talentvolle Cvm/cm zien ala Arthur Vermeeren of Lucas Gourna. En de ervaren vervanger voor Partey zou kunnen zijn; Martin Zubimendi, Boubacar Kamara, of Fofana van AS Monaco (ik dacht dat hij een aflopend contract had, maar vgm ligt hij nog tot 2025 vast)...
Ultieme vervanger zou natuurlijk één van de twee Franse mannen zijn van Real Madrid, maar die zie ik beiden niet vertrekken (binnen nu en 3 a 5 jaar)

In mijn ogen zouden er wel meer spelers mogen gaan en vervangne worden hoor... Waaronder Nketiah, Partey

7 november 2023 om 14:11

Als je met titelkandidaat bedoelt dat we onderdoen voor City ben ik het met je eens, maar verder hoeven we echt voor niemand bang te zijn. Het is lang niet zo sprankelend als vorig seizoen en daardoor hoor/lees je al snel dat we minder zijn, maar defensief is het veel sterker en stabieler.

Zubimendi werd laatst weer genoemd in de wandelgangen en lijkt net als Neto al even op interesse van de club te mogen rekenen. Zou mooi zijn als we die in de winter binnen kunnen hengelen en anders Toney of volgend jaar zomer Ferguson. Ik zie hieronder Vlahovic genoemd worden, maar is imo een gepasseerd station. Heeft zich ook niet noemenswaardig doorontwikkeld sinds zijn stap naar Juve vind ik.

7 november 2023 om 14:20

Toney is meer een 2de spits. Die haal je niet als nummer 1 na mijn mening. Ferguson is en blijft een gok en zal ook rond de 120 miljoen kosten? Brighton kennende zullen ze niet met minder genoegen nemen. Ik dacht dat Vlahovic rond de 80-90 was. Is een stuk lager en hij blijft een vrij complete spits. Voeg daarbij ook aan toe dat het moeilijk voetballen is als spits bij Juve. Bij Arsenal zal die beter passen.

7 november 2023 om 14:28

Ik ben volledig overtuigd van Toney, was ik al voor het vorige seizoen en toen begon hij opeens op te vallen. Heeft niet zo'n goede dribbel als Jesus maar is 10x beter in afmaken, verder zie ik weinig verschillen en denk ik dat Toney perfect zou passen. Ferguson zie ik het ook wel in zitten, maar die zal idd net zoveel gaan kosten als Rice en bij Rice kon je al met meer zekerheid zeggen dat het een succes zou worden.

7 november 2023 om 14:37

Toney brengt wel veel bravoure. En fysiek is hij ook aardig sterk. Kan voetballen, maar ook als kapstok fungeren. Tevens heeft hij bewezen een doelpunt te kunnen maken. Meer/beter dan een Jesus in mijn ogen.

Ferguson is de ideale speler in mijn ogen, maar heeft nog alles te bewijzen en onder De Zerbi speelt hij bij lange na niet alles... Zal ook duur zijn.

Osimhen is ook interessant ofcourse, maar ook rete duur en daarnaast lijkt die ook wel aardig wat blessures hier en daar te hebben...

Ollie Watkins zou ook nog een optie kunnen zijn, maar die heeft pas verlengd (idem dito voor Luiz van Villa).

Overigens ben ik ook al tijdje gecharmeerd van Jonathan David van Lille. Misschien (nog) niet het niveau wat je wil, maar vind ik een interessante optie.

7 november 2023 om 14:41

Glenn, ik kan me herinneren dat jij hem eerder genoemd hebt dus ben ik sindsdien op hem gaan letten, maar hij heeft imo net als Vlahovic niet de stappen gezet die je zou verwachten of iig willen. Dan heb ik twijfels of hij bij ons juist wel die stap kan gaan zetten. Bij Toney weet ik het vrijwel zeker dat hij los zal gaan, Ferguson minder maar nog steeds wel een 65/35.

Hopelijk meld juve zich bij Arsenal voor Partey. Ben echt groot fan van hem en hij haalt een hoog niveau mits hij fit is maar dat is hij echt amper. Zal toch door de PL komen? Was bij Atletico bijna nooit geblesseerd. Zou vanuit juve kant wel raar zijn want alle 3 de spelers zijn nou niet echt het niveau wat je zou willen nastreven lijkt mij.

Zou leuk zijn als Arsenal Vlahovic in de deal kan betrekken

7 november 2023 om 13:58

Partey zou, mits fit, zo de basis in wandelen bij Juventus man. Hoezo zou hij niet het niveau zijn wat je moet willen nastreven?

Pogba geschorst. Fagioli geschorst. Dan hou je momenteel nog over: Mckennie, Miretti, Locatelli en Rabiot.

Ik acht Partey beter dan allen, mits fit. Rabiot is een ander type, dus dat is lastiger vergelijken. Maar hij is absoluut beter dan Mckennie en Miretti (wel zeer talentvolle speler, die Miretti). Locatelli twijfel ik over.

7 november 2023 om 14:02

Volgens mij benoem ik toch duidelijk dat Partey mits fit van hoog niveau is. Maar Partey is alleen maar geblesseerd, is dat het niveau wat je wilt nastreven? Lijkt mij niet toch.

7 november 2023 om 14:38

Mits fit, is Partey dan toch juist van het niveau? Waarom zou Juve dat niet nastreven?

In mijn ogen zet je het verkeerd neer in je post. Nu komt her over alsof Partey het niveau niet is wat Juve moet nastreven, maar dat is hij absoluut wel (mits fit).

Voor Arsenal was Partey ook amper tot nooit geblesseerd. Zou mij niks verbazen als hij bij een Juve opeens weer 3 seizoenen fit is met één kleine blessure her en der ofzo.

7 november 2023 om 14:42

Misschien heb ik het verkeerd verwoord. Mits fit is hij voor bijna elke ploeg een versterking. Maar een Partey die meer duels mist door blessures is niet wat je als Juve zou willen. En dat is hij nu toch? Partey is ook al 30 en zal niet bepaald fitter worden.

ben geen Arsenal fan maar Partey lijkt in dit artikel minder dan Philips en die Deen terwijl hij echt wel kwalitatief beter is dan die andere

Dat Juventus is wel echt afgezakt afgelopen jaren. Vroeger had ik altijd wel een zwak voor die club (nee niet door het gesjoemel) met spelers als Nedved, Trezequet, Camoranesi, Buffon, Del Piero. Eeuwig zonde. Kan me niet meer echt identificeren met deze club. Als je nu al uitkomt bij het kaliber Philips. Vroeger zou Juventus daar niet eens is aan denken.

Zo zie je maar weer dat het belangrijk is om de juiste spelers aan te trekken.

Een verdedigende middenvelder zou top zijn. Van deze namen wordt je niet echt warm. Dan had je net zo goed rovella kunnen behouden. Maar met een cvm erbij kan locatelli opschuiven naar rechtsmid. En kan hij eindelijk in zijn kracht spelen.

Ik las ergens dat Pogba 2 jaar(!) geschorst is, ongekend. Hij is eigenlijk gewoon met pensioen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren