Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juve, Inter en Atlético krijgen snel duidelijkheid over Chelsea-huurling’

Laatste update:

Er komt naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn duidelijkheid over de sportieve toekomst van Mohamed Salah. De 23-jarige vleugelspeler verruilde FC Basel anderhalf jaar geleden voor Chelsea, maar kwam weinig aan spelen toe op Stamford Bridge en ging in januari naar Fiorentina.

/

De club uit Florence huurde de Egyptisch international voor een half jaar van Chelsea en in de Serie A maakte Salah de afgelopen maanden veel indruk. Zodoende wil niet alleen Fiorentina langer over de aanvaller kunnen beschikken, ook Juventus en Internazionale zijn geïnteresseerd. Daarnaast heeft Atlético Madrid, dat rekening houdt met een vertrek van Antoine Griezmann, belangstelling getoond.

Salah gaat woensdag in gesprek met de clubleiding van la Viola en praat dan ook met de nieuwe coach van Fiorentina, Paulo Sousa. Het is de bedoeling dat de Egyptenaar voor een bedrag van een miljoen euro nog een jaar in Florence blijft en dat Salah daarna voor achttien miljoen euro definitief overgenomen kan worden. Na de bijeenkomst bij Fiorentina moet de vleugelspeler nog om de tafel met Chelsea.

Denk je dat Mohamed Salah in de Serie A blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is echt een goeie speler voor de Serie A en zou de nieuwe Cuadrado kunnen worden

Salah is vooral handig in de omschakeling en met veel ruimte voor zich. Als je een diepe laatste linie hanteert tegen hem zal hij niet snel gevaarlijk worden. Het beste voor Chelsea zal zijn om hem te verkopen.

24 juni 2015 om 13:31

Hoezo chelsea speelt toch veel verdedigend en op de counter dan kan je hem juist gebruiken als het klopt wat je over salah zegt?

24 juni 2015 om 13:46

Misschien iets vaker Chelsea kijken. Speelden zeer dominant tot en met februari. Daarna had Costa één of twee blessures waardoor het wat stroever ging lopen. Drogba moet het van momenten hebben en Remy is zeer sterk in de omschakeling.

24 juni 2015 om 13:54

Als ik ze zie is het in toppers of CL wedstrijden en dan spelen ze erg defensief dus daar baseer ik het op. Dan spelen ze in de mindere wedstrijden dominant maar dat moet salah toch wel aan kunnen tegen teams als WBA ofzo.

24 juni 2015 om 16:18

@CFCRotterdam

Daar heb je die Chelsea fans weer die willen doen geloven dat ze aanvallend spelen.

Ze hebben een half jaar lang tegen mindere ploegen aanvallend gespeeld. Het is logisch dat een West Ham of Norwich niet vol op de aanval speelt tegen Chelsea (ondanks het feit dat Mourinho daarover klaagt.) Het kenmerkende spel van Chelsea is gewoon verdedigend, dus daar moet je vanuit gaan.

Toen Chelsea nog zo "dominant" was, kwam Man City op gelijke hoogte en hebben ze met lelijk voetbal het kampioenschap over de streep getrokken. Er zijn talloze wedstrijden geweest die daarvan een voorbeeld zijn. Het kampioenschap is veiliggesteld in de ongelooflijke reeks van 11 wedstrijden met 4 gelijke spelen en 7 overwinningen met 1 goal verschil.

Ik denk dat hij gewoon bij fiorentina blijft, misschien dat ze hek dan alleen nu al helemaal aanschaffen.

Al hoop ik toch dat hij betrokken word in een deal met griezmann.

Voor Juve zal Salah een lastig verhaal worden. Buiten dat hij vrij duur is, wil Delle Valle nooit zaken doen met Juventus, althans met grote tegenzin. Het is ons de laatste jaren bijna nooit gelukt om iemand van hun te kopen, zelfs als we meer boden dan andere.

24 juni 2015 om 11:22

Hij is niet van Fiorentina he, en naar het schijnt kan Salah zelf een veto uitroepen over een terugkeer naar Fiorentina. Dus zoveel zal Fiorentina niet kunnen doen aan een overstap naar een andere club. Wel probeert Sousa hem te overtuigen om toch een jaar te blijven.

Hoewel hij een speler is met veel potentie heeft Juve hem niet echt nodig. Eerder iets voor Roma, want met de vleugelspelers de er nu rondlopen kom je er niet. Ik denk ook eerder dat hij naar Inter zal gaan.

24 juni 2015 om 11:25

Hij is niet van Fiorentina. Maar buiten dat hoeft salah ook niet echt te komen. Want aanvallers genoeg. En we hebben niet eens spelers op de flanken. Dus er zou geen ruimte voor hem zijn. Zie liever een echte nummer 10 komen.

24 juni 2015 om 11:26

Delle Valle heeft niks te zeggen over Salah. Als Juventus wil dan kan het gewoon een bod van 20+ miljoen bij Chelsea neerleggen voor Salah en hem gewoon overnemen, daar kan Fiorentina niks tegen doen buiten een hoger bedrag neertikken. Wil Salah trouwens toch niet zien bij Juve, is imo niet goed genoeg.

24 juni 2015 om 11:51

@ iedereen hier boven, in zijn contract staat dat hij gekocht kan worden voor 18 miljoen euro, dus als Fiorentina dat bedrag neerlegt is het klaar. Alleen de veto an Salah zelf zal dat kunnen verhelpen.

24 juni 2015 om 13:05

Na een jaar huren is er een optie tot koop. Dus in geen geval dat hij deze zomer wordt aangekocht door Fiorentina.

Sousa, was dat ook zijn trainer bij Basel? Dan moet hij naar Fiorentina gaan. Hoewel hij bij Inter en (bij vertrek Griezmann) Atleti ook aan spelen toekomt, denk ik.

Een heerlijke speler natuurlijk, maar juve moet zich niet blind staren op salah. Het is een hele goede speler, maar dan kunnen de helft van onze aanval wel verkopen omdat ze dan toch niet aan speeltijd komen, niet omdat salah zo goed is, maar omdat we dan 4 spelers hebben voor 1 spitsenpositie. Daarnaast heeft juve een vleugelverdediger nodig, dus dan houd het snel op.

Milan zou eigenlijk achter hem aan moeten gaan. Lijkt me een geweldige aankoop voor ze. Dan hebben ze ses en salah op de flanken, hoeven ze alleen nog een redelijke spits te halen en ineens hebben ze een hele leuke aanval. Dzeko bijvoorbeeld. Een echte target man die zijn doelpunten weet te pakken zonder de bal te veel te raken, kan een voorzet erin koppen en weet een bal vast te houden. Ik zou zeggen, milan, grijp je kans!

Waar gaat Griezmann heen dan? Nog geen geruchten gehoord of gezien namelijk.

24 juni 2015 om 13:37

PSG en vooral Bayern worden genoemd dacht ik, als eventuele vervanger voor Ribery.

24 juni 2015 om 15:35

Voor beide clubs een geweldige vervanger voor Ribery of Lavezzi

Hij is jong en heeft potentie. Geen materiaal voor Chelsea dus.

Nog een dagje langer in onzekerheid. Chelsea is niet het grote struikelblok maar zoals anderen al aangeven Salah zelf die een veto tegen een langer verblijf in Firenze kan uitspreken.als een Atletico met een goed bod komt dan heeft Salah zelf de keuze snel gemaakt denk ik zo. Zou wel zonde zijn. De solo van hem tegen Juve (sorry juventini) was fenomenaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren