Fiorenza
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 10 januari 2010
  • Fiorenza
  • 84 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.117
  • 40 jaar (17-1-1978)
  • 9
Persoonlijke berichten
24 februari 2010 om 20:43
#1

Je hebt gelijk voor zover ik lees dat Fiorentina een penalty moest krijgen. Ik heb de wedstrijd niet gezien dus kan niet oordelen. Het is natuurlijk zuur dat ze verliezen op dergelijke manier, zeker als Milan een belabberde partij speelde.

Corruptie lijkt me evenwel overtrokken: zowel Milan, Inter , Roma als Juve hebben de scheidsrechter wel eens meer mee dan kleinere clubs ( Fioren is dan nog één van de grootste, zoniet de grootste club achter deze vier ). Inter heeft dit jaar ook al een pak dubieuze beslissing in hun voordeel zien gefloten worden, maar omdat het bij hen nu even niet meezit schreeuwen ze moord en brand.

Fiorentina komt er wel door, van mij mogen ze gerust die 4e plek pakken: La viola bewijst dat ze thuishoren in de champions league.

21 juli 2011 om 12:45
#2

Goed stuk geschreven, mijn complimenten.

22 juli 2011 om 21:19
#3

Geen probleem, het was uitstekend geschreven!
Haha jaa, ik probeer het beste erin te vewerken waar andere CE geroemd om worden.
Moet natuurlijk nog een lange weg gaan

4 november 2011 om 19:38
#4

Ciao Fiorenza,

Ha, grazie! Moet even kijken waarover ik mijn Clubexpert ga schrijven. Zit de denken aan 'de eeuwige ambitie van Fiorentina' of iets over Jovetic. Ga denk ik volgende week eraan beginnen, dus kan nog even nadenken. Lazzari is echt een goede speler, die is in een co-ownership deal met Cagliari gehaald, hopelijk word aan het einde van dit seizoen het andere deel gekocht van Cagliari. Pellissier moeten we inderdaad voor oppassen, is een goede spits. Maar ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken, en we gewoon de 3 punten pakken. Dan kunnen we zomaar weer op plaatsen voor Europees voetbal staan, zou echt heerlijk zijn!

Cerci-jovetic-lazzari
Gilardino

Dit is echt een heerlijke aanval, Vargas kan lekker op de bank zitten en Lazzari doet het goed en toont inzet, iets wat je van Vargas niet meer kan zeggen. Cerci moet wel gewoon in de basis staan, hij speelt de laatste wedstrijden wat minder, maar kwalitatief is hij goed, doet het dit seizoen goed, en toont in ieder geval meer inzet als Vargas. Alleen Romulo vind ik ook een goede speler, dus dat is wel mooi, een beetje concurrentie. Romulo moet sowieso speelminuten krijgen, gewoon 30/40 minuten geven morgen. Vargas hoeft van mij eigenlijk niet eens in te vallen als hij weer als een lambal over het veld loopt, daar heb ik echt een hekel aan. Als je in ons prachtige paars speelt, toon je ook inzet. Bij een goed bod van Arsenal of Juventus gewoon laten gaan.

Arrivederci amico!

7 november 2011 om 23:02
#5

Hee Fiorenza.
Met mij is het op dit moment uitstekend, maar dat was gister wel even anders. Met jou ook alles goed? Wat een bedroevende wedstrijd was dat zeg, kon wel huilen. 0 uitgespeelde kansen, geen goed spel, en ga zo maar door. Chievo had gewoon meer kansen, en de tegengoal van Rigoni was echt dra-ma-tisch verdedigd door Montolivo, dat was namelijk zijn man. Inderdaad, maar gelukkig vrolijkt het nieuws dat Mihajlovic ontslagen is en Delio Rossi is aangenomen me weer enorm op. Tegen Milan gaan we vlammen, in een bomvolle en kolkende Artemio Franchi! Nu gaan we echt punten pakken, Europees voetbal is een vereiste. Rossi is een goede coach, die het bij Palermo gewoon goed deed maar ten onder is gegaan aan het wanbeleid van Zamparini!

Benvenuto Delio!

Ciao amico.

16 december 2011 om 16:22
#6

Hee Fiorenza,

Ik heb mijn eerste clubexpert vandaag ingeleverd, dus denk dat hij vandaag/morgen gepubliceerd wordt. Weet jij hoe lang dat duurt, aangezien jij daar meer ervaring mee hebt;)) Dus ik denk dat je het wel leuk vind om te lezen, hopelijk!

Morgen Bergamo, dat moeten 3 punten worden! Net zoals de derby tegen Siena aankomende dinsdag, ik heb al vrij geregeld voor werk om het te kunnen kijken!

Ciao.

17 december 2011 om 13:07
#8

Oke, grazie. Ik heb hem gister gestuurd, teruggekregen omdat er nog een aantal spelfouten inzaten, en nu weer ingeleverd. Dus ik hoop dat hij er vandaag op komt te staan, dat zou wel mooi zijn! Nu ik Ce's kan schrijven, krijg ik ineens veel ideeen om het over te doen. Maar inderdaad, we moeten gewoon overleggen met elkaar, want we moeten VZ ook niet dood gaan gooien met Ce's over Viola.

Zaterdag tegen Inter, was echt een slechte wedstrijd.. Weinig tot geen kansen gehad, en Natali die een blunder maakte. Ik snap ook niet waarom Delio Rossi nu gewoon niet kiest voor Nastasic. Die jongen heeft zich allang bewezen (tegen Milan bijvoorbeeld, waar hij Ibrahimovic in de tas had), en Natali maakt elke keer weer fouten. Vanavond moet gewoon gewonnen worden, geen excuses deze keer. Montolivo en Cassani zijn er niet bij, en Kroldrup maar die missen we niet echt meer. Als we vanavond winnen kunnen we de stijgende lijn hopelijk inzetten. Ik ben er door omstandigheden pas rond 10u bij, dus kan het laatste half uur kijken. Maar op mijn mobiel staat livescore de hele avond open!

Ja, dinsdag tegen Siena, om 18:00 als ik me niet vergis. Gelukkig niet in de middag, dat zou wel dramatisch zijn. In Italie ga je niet op dinsdagmiddag een middagwedstrijd houden, dan kan je beter ermee kappen. Voor Bergamo zijn trouwens maar 17.000 kaarten verkocht, jammer, tegen Roma en Milan zat er veel meer..

Je had het 2 oktober besteld, en nu nog niet binnen? Die honden van de KPN ook altijd eh, ik had eerst ook problemen met internet, wat via zo'n kastje ging, en die lui hielpen ook voor geen meter. Dus nu geen KPN meer voor mij. Maar je kan met Interactieve tv dus alle Italiaanse wedstrijden zien of..? Ook van ons prachtige paars?

Forzaa viola per sempre!

Ciao amico!

20 december 2011 om 20:04
#9

Pff, we sluiten deze periode in 'stijl' af zeg. Ik heb me vanavond echt kapot lopen ergeren aan 2 dingen. Lazzari, wat is die man slecht, echt verschrikkelijk. En de eerste helft heb ik mezelf opgegeten aan Cerci. De hele tijd ging die linksback Del Grosso eroverheen, en wat denk je? Tuurlijk, Cerci vind zichzelf een vedette en verdedigt gewoon niet mee. Jovetic vandaag weer met vlagen fantastisch, Vargas ook goed, Montolivo ook en Romulo een puike invalbeurt. Die mag de volgende keer wel weer starten op de plaats van Lorenzo, al deed hij het vandaag uitstekend..

Over een ruime maand moeten we weer tegen Siena, maar dan in eigen huis. De komende tijd moeten er punten gepakt worden. We moeten ook tegen Novara, Lecce, Cagliari en Siena dus.

Ik ga overigens over een tijdje (wanneer ik tijd heb) kijken voor een nieuwe CE. Ik zit te denken om het te hebben over iets in de aard van ons stadion, de supporters en rivaliteiten ofzo. Lijkt mij persoonlijk wel leuk, wat denk jij?

Ciao.

8 januari 2012 om 20:39
#10

Forza viola, Forza Delio Rossi.

Ha Fiorenza!

Inderdaad, een heerlijk begin. Dit kan precies de wedstrijd zijn die ons het broodnodige zelfvertrouwen geeft, en de sfeer weer beter maakt. Lecce moet ook te doen zijn, al moeten we hun zeker niet onderschatten. Ook Siena, moeten we niet onderschatten, maar in eigen huis moet dat eigenlijk ook gewoon 3 punten worden. Dan haal je binnen een aantal weken mooi 9 punten binnen. Ja, ik vond het ook wel grappig eigenlijk. Ondanks dat ik Frey, Dainelli en Gilardino het beste gun, zijn ze er allemaal helemaal niet op vooruit gegaan zeg. Frey kan lekker vissen zeg, verdomme. Genoa bakt er niet veel van, snap de stap van Gila ook niet echt.

Ja, die van Siena veegde de vloer aan met Lazio, wat een schande voor hun zeg! Die Calaio en Destro die allebei twee keer scoren. In Destro hebben wij ook interesse, die Calaio lijkt mij trouwens ook een goede speler! Kopte in de wedstrijd tegen Siena nog op de lat..

Woensdag trouwens tegen Roma eh, Coppa Italia. Als we tegen Roma winnen, dan loten we tegen, jawel, Juventus! Ik baal wel dat ik door omstandigheden alleen de laatste 45/30 minuten kan kijken. Support jij maar voor 2 dan!

Forza Delio, Forza Deliooooo

Forza Viola per sempre!

8 januari 2012 om 20:43
#11

Even terzijde, ik heb vandaag trouwens weer genoten van Jovetic.. Wat een speler is dat zeg, puur genieten gewoon.

25 januari 2012 om 18:30
#12

Hee Fiorenza! Sorry voor de late reactie, ik had een 2 wekenban gekregen door een of andere kansloze moderator. Vanwege een scheldwoord oid in een persoonlijk bericht, waarvan ik nog steeds geen uitleg heb gekregen over het hoe en wat. Afijn, ik ben weer terug, al is het wel met 25 punten in mindering, niet dat het me wat uitmaakt maar toch.

Amauri heeft getekend, wat ben ik daar blij om. Het is geen wereldspits, maar zeker een versterking en eindelijk een goede spits. Zoals meer Fiorentina-fans al zeggen, gaat het 3-5-2 systeem wel goed maar speel je zonder spitsen, omdat Ljajic, Lazzari en Cerci helemaal geen spitsen zijn. Babacar is geblesseerd en word misschien nog uitgeleend aan Brescia, en Acosty of Matos zijn nog lang niet klaar voor het grote werk, en Seferovic is ook uitgeleend.

Aankomend weekend Siena, ik kijk er met veel vertrouwen naar uit. Met Amauri erbij kunnen we weer een vuist maken, eindelijk. Amauri is zelf trouwens ook erg positief, altijd mooi om te lezen. Dit is een stukje wat hij zij tijdens zijn presentatie. Dat ze mooie fans hebben, prachtige stad en stadion.

Sulla sua condizione: 'ho voglia di giocare, col Parma l'anno scorso mi sono ritrovato. Ho tanto entusiasmo, tanta voglia di dare. Ho parlato con Rossi, mi ha detto che non vuole giocatori statici, ed io sono daccordo. Farò movimento, tanto, e mi renderò molto utile alla squadra. Comunque, state tranquilli, sono molto critico con me stesso'. L'augurio di Toni... 'ho sentito Luca e mi ha detto di venire a Firenze, perchè c'è una bella tifoseria, una città stupenda, un bello stadio...ed io gli ho risposto...lo conosco, ci sono stato (ride ndr.) Comunque lo ringrazio, anche questa per me è stata una spinta a venire a Firenze, anche se ero convinto già da prima... Gilardino? E' un grande giocatore, non lo scopro io. Io spero di fare bene...'

26 januari 2012 om 23:38
#13

Haha, ik zal het proberen Het was echt een schande, bijna net zo erg als Chievo-uit dit seizoen. Daar creëerde we ook 0.0 kansen. Vind dat ook niet zo gek, als je speelt zonder echte spits. Ik ben wel redelijk tevreden met een punt tegen Cagliari, het is niet de minste tegenstander. Maar de manier waarop is tenenkrommend, al bakte Cagliari er ook helemaal niks van. Natali speelde trouwens wel een goede pot, mag gezegd worden. Salifu moeten ze maar weer eens op de bank neerzetten, word na zijn goede partijen tegen o.a Inter nogal overhyped. Veel balverlies, slordig in de opbouw en brengt weinig. Dan zie ik nog liever Munari, al gaat die waarschijnlijk naar Cesena of Sampdoria. Kan hij mooi als wisselgeld worden gebruikt voor Palombo of Parolo. Er stond vandaag trouwens een stukje op firenzeviola, misschien heb je het al gelezen, dat Bayern een bod wilt gaan doen van 7 miljoen euro op Montolivo. Lijkt me sterk, maar zou natuurlijk erg goed zijn. Nog Cerci verkopen voor een mooi bedrag, hebben we meteen geld om een goede middenvelder a la Palombo, Parolo of Biglia.

Overigens worden nu ook Pizarro (die van Lanus, niet van Roma) en Cirigliano (prachtige naam overigens) genoemd. Kosten niet veel, en zijn allebei wel aardige voetballers. Is ook een goede optie. Ben benieuwd of er nu nog versterkingen komen, of pas volgende transferperiode. Hegazy is al binnen, voor zover je dat niet had meegekregen. Heeft de medische keuring gehad, en komt bij de club in juni.

Er beginnen trouwens plannen te komen voor een nieuw stadion eh. Aan de ene kant hoop ik echt dat dat niet gebeurd, omdat ik van ons prachtige Franchi hou. Maar aan de andere kant is een nieuw stadion wel mooi, en krijg je ook meer inkomsten. We zullen het zien, gelukkig duurt het nog wel een tijdje en kan ik nog mooi heel wat wedstrijden bezoeken! Zit te denken om in maart misschien naar Fiorentina - Juventus te gaan. Prachtige wedstrijd, echt een must.

Ciao!

27 januari 2012 om 18:59
#14

Hee man,

We hebben Guido Pizarro binnen! Goede middenvelder, overgekomen van Lanus voor 3 miljoen. Hopelijk krijgt hij snel zijn Italiaanse paspoort, zodat hij niet hoeft te wachten tot juni. Goede jonge speler, voor niet teveel geld. Goed gehandeld van Corvino.

18 mei 2012 om 15:54
#16

hee
je schrijft goed ce's man ;))

4 november 2012 om 21:11
#17

Ciao Fiorenza! Pff, heerlijke wedstrijd vandaag. Eerste helft zwaar onder de maat, maar de tweede helft, heerlijk. Tikkie takkie, voor hetzelfde geld was het 7-2 geworden. Ja, kan me ook nog zoiets vaag herinneren ja, dat we binnen 10 seconden aan de overkant stonden.. Lijkt ineens weer zo ver weg, Jorgensen en Prandelli..

Go, wat zou dat mooi zijn. Qua coaches lijken Prandelli en Montella best veel op elkaar, vooral de manier waarop ze het team laten voetballen. Montella kan bij mij nu al niet meer stuk, fantastische man en een perfecte coach voor Viola. En waarschijnlijk wel, na de winterstop. Zat eraan te denken om naar Siena-thuis te gaan, de derby.. Maar moet kijken of dat gaat lukken, anders een wedstrijd na de winterstop.. Misschien nog leuker als er nog een spits bij komt, en dan kan het nog gecombineerd worden met een wedstrijdje van Toro of Hellas. Kan nu helaas niet, doordat er bijna alleen maar op zondag gespeeld moet worden.

Mooie foto als achtergrond trouwens! Die van mij is het uitvak tegen Genoa, zag er verdomd goed uit

16 januari 2013 om 21:47
#18

Hey man, waarom fan geworden van Fiorentina? Succes nog tegen Roma, ik hoop dat jullie winnen, gun het jullie meer dan Roma. Ciao

27 februari 2013 om 17:50
#19

Hee man,

balen dat we hebben verloren gister, snap ook niet waarom we de 2e helft helemaal inzakten, als we even aanzetten hadden we gewoon de 0-2 en 0-3 kunnen maken, jammer dat we het toch nog uithanden geven terwijl we eigenlijk over het geheel gewoon de betere waren.
Wat denk jij van dit seizoen, gaan we plek 3 nog halen, of wordt het 'gewoon' europa league?
Ciao

7 april 2013 om 16:05
#20

Hey amico.
Heb je de wedstrijd tegen milan nog gezien vanmiddag, ik zag je niet bij live meepraten

12 april 2013 om 14:46
#21

wow, geweldig man dat je er gewoon bij was, ik ben pas 1 keer naar een wedstrijd gegaan en dat was in seizoen 2009-2010, alweer een tijd geleden dus. Dat was tegen siena, was geen verkeerde wedstrijd stadion zat helemaal vol echt een fantastische sfeer. Zou graag nog een keer naar een wedstrijd gaan.
Dat van monti vond ik ook echt verrassend had niet verwacht dat hij uitgefloten zou worden door iedereen.
Bij 2-2 ging ik zelf ook uit mn dak en wat een opluchting door het hele stadion echt mooi om te zien.
Wat denk je van atalanta morgen, moet goedkomen toch?
Ciao
p.s. ook sorry voor de late reactie

Aangepast op 12 april 2013 om 14:47 door Fiorentina10.

25 augustus 2013 om 23:14
#23

Ciao!

Nee vergeten doe ik ook nog niet.. Die agressie die ik toen had tegen alles wat Milan was, was gewoon niet gezond. Maar dit is gelukkig weer wat genoegdoening, hopelijk dat PSV ze eruit knalt. Al is het inderdaad dubbel. Heb ik ook altijd met rubentus, aan de ene kant hoop ik dat ze er meteen uitvliegen.. Maar Italië moet ook die punten pakken, want dat is ook voor ons belangrijk.

En die goal van Cuadrado.. Leek inderdaad een beetje op die van Batigol, alleen was die volgens mij vanuit een nog moeilijkere hoek. Maar Cuadrado, wat ben ik toch een fan van hem zeg. Als hij het op zijn heupen heeft, stuurt hij elke verdediger in de wereld het bos in. Het shirtje met Cuadrado achterop is al onderweg

Wat denk je van Catania morgen? Blijf het een vervelende en lastige ploeg vinden, dat Catania. Maar 3 punten moeten te doen zijn, en is ook broodnodig als je ziet wat de concurrenten gedaan hebben.

Als wij morgen ook winnen, hebben Hellas, Toro en Viola de punten binnen!

Forza Hellas, Toro en Viola!

29 augustus 2013 om 23:06
#24

snap jij hier iets van?
heeft montella soms gezegd dat we onze krachten moeten sparen omdat we toch al door zijn ofzo, volgens mij speelde het hele team zn slechte wedstrijd sinds jaren.

1 september 2013 om 22:48
#25

Heerlijke wedstrijd vandaag zeg

En ik neem mijn woorden in over Fernandez, heerlijke invalbeurt!

17 september 2013 om 01:28
#26

Hey amico!

Pff, wat een verschrikkelijke kut dag zeg. Je verliest 2 van je topspelers voor relatief lange tijd, Pek geschorst door een rode kaart.. Gomez inderdaad 6-7 weken, je zag op de foto's van Gomez a Careggi ook aan zijn gezicht dat hij het verschrikkelijk vond. Begon net goed te draaien.. Cuadrado idem dito, fantastische voetballer, zijn constante dreiging gaan we zeker missen. Ik denk en hoop inderdaad dat Rebic gewoon de kans gaat krijgen naast Rossi in de 352, want Yakovenko en Joaquin zie ik ook niet echt zitten om eerlijk te zijn. Eerstgenoemde is kwalitatief niet goed genoeg, e n Joaquin speelt tot nu toe ook erg matig en oogt niet echt fit. Rebic lijkt me een groot talent die zich net als Kovacic zo kan aanpassen aan het Italiaanse voetbal. In de EL kan Rebic inderdaad niet meedoen, want daarvoor is hij net als Matias Vecino niet voor ingeschreven. Zal het inderdaad wel Ilicic zien, al moet ik ook nog maar zien of misschien Rocchi of nog liever, Ciprian Marica gehaald kan worden. Geen topspits, maar toch een leuke speler om erbij te hebben. Dus gewoon vast blijven houden aan de 352, Rossi in de spits en dan Ilicic, Marica(?) of desnoods Ryder Matos erbij, want Joaquin en Yakovenko in de 433, zie ik niet echt zitten.

En Pizarro is inderdaad ook een man naar mijn hart, een van mijn favoriete spelers. Echt een typische Zuid-Amerikaan, vol met Chileense passie. Prachtig. Neemt nooit een blad voor zijn mond, ook al is het soms beter om het wel te doen. Maar wil enorm graag presteren, en wil gerechtigheid, want gelijk heeft hij zeker want Fiorentina wordt de laatste tijd behoorlijk vaak genaaid. Lees nu net dat Pizarro misschien 3 speelrondes geschorst wordt, zou echt belachelijk zijn. Bij Italiaanse bond zijn ze er misschien niet blij mee dat Pizarro zegt waarom ze scheids niet durft te fluiten, maar gelijk heeft hij. Grande Pek. No Pek, no party haha!

Inderdaad proberen om zoveel mogelijk punten te halen, desnoods met een andere, minder aantrekkelijke manier van voetballen. 2 steunpilaren weg is toch een dikke aderlating, in de breedte zie je dat we dan toch tekort komen. Nu had je Mounir of zelfs Larrondo goed kunnen gebruiken. En de vergelijking met Juve zie ik ook liever niet, maar is helaas wel gedeeltelijk waar. Al gaan we ze natuurlijk gewoon pakken dit jaar haha! Maar kwalitatief en fysiek is het net allemaal wat beter, en slimmer dan ons. Ons team is technisch en voetballend erg sterk, maar zoals je aangeeft, ook tegen Cagliari kom je fysiek tekort. Jongens als Astori of Nainggolan zouden goed bij ons passen.

En dat Milan begin ik inderdaad echt met de dag mee een grotere hekel te krijgen.. Na vorig jaar dacht ik dat het toppunt al bereikt was, maar niet dus. Wat een verschrikkelijke club is dat zeg, dat je daar nog 'trots' op kan zijn. Tegen Toro hadden ze gewoon moeten verliezen, met die arrogante houding van ze. Toch nog 2 van die lelijke, typische Milan goals, maar gelukkig dat ze tegen onze fratelli de punten laten liggen. Zoals je aangeeft, zielige club en team, meteen gefrustreerd, die smeerlap de Jong had rood moeten krijgen met zijn misselijke actie op Larrondo.

En ga dit seizoen zeker weten naar Firenze toe voor een wedstrijdje! Zit alleen nog te puzzelen met hoe en wat, want zit nog met mijn studie dus ben redelijk aan de vakanties gebonden, en ben nog van plan om in één van die vakanties een mooi reisje naar (misschien) een ander continent te maken. En jij nog plannen? Zit nog altijd met het idee om met een hele groep Viola supporters naar Firenze af te reizen, zou leuk zijn. Laat het maar weten. Milan thuis zou inderdaad een mooie pot zijn, helemaal nu de tifosi een nog grotere afkeer richting Milan hebben gekregen.

Groet terug en sempre forza viola forte & duro!! Dai Mario e Juan! Firenze e con te!

19 september 2013 om 21:03
#27

Ciao amico.

Goede wedstrijd van Viola vanavond hé, het viel me op in positieve zin. Borja Valero.. Geef die man aub een standbeeld, wat een held zeg. Gonzalo, Pepito, Mati en Pek ook erg sterk. Leuk voor Matos dat hij zijn doelpuntje heeft meegepikt, toch een leuk talent. Voor de aanval zijn hij en Rebic de grote talenten. Nu inderdaad hopen dat Pek gewoon mee kan doen tegen Inter, word een mooi potje.

Forza Viola!

27 september 2013 om 09:44
#28

Ciao buongiorno,

Gisteren een mooie match maar vond zelf dat fiorentina wel een 2-2 verdiende. Jammer genoeg had je ploeg ook slechte momentjes zoals bij de goals van inter. Dat was defensief zwak. En ilicic en ambrosini die faalden tegen handanovic. Wat denk je verder van je team dit seizoen? suc6 iig. Je mede Viola fan gedroeg zich wel raar. Ben benieuwd naar de match in firenze. Ik denk niet dat we weer een afstraffing krijgen

28 september 2013 om 21:15
#29

beetje triest want iedereen heeft wel eens een slechte dag of periode. cambiasso speelt soms ook slecht maar wordt niet uitgefloten. beetje vreemd. cagliari is idd een vervelende ploeg om tegen te spelen. de 3 laatste wedstrijden tegen cagliari 0 x gewonnen. en tegen fiorentina deden ze het ook best goed. tegen parma moeten jullie gewoon 3 punten kunnen pakken. milan trouwens heel zwak. hopelijk pakken ze in de CL wel punten en wint fiorentina de EL. kan lukken als ze het serieus nemen.

ciao

30 september 2013 om 22:56
#30

Nou, waar te beginnen.. De enigste positieve noot van de dag, il ritorno di Vargas.. Maar verder.. Ik maak me toch behoorlijk zorgen hoor. Dnjepr word enorm lastig, en daarna word het schema er niet beter op. Lazio-uit, Chievo-uit, Juve-thuis, om maar even snel wat wedstrijd te noemen. En met die lamzak in de goal, die matige verdediging en die krachteloze aanval, zie ik het somber in. Frustraties nemen ook steeds verder toe. Afwachten hoe het met Pepito is, ik hoop op niks ernstigs. En laat de volgende keer maar good old Lupatelli, Munua of desnoods Lezzerini.. Het spel van vandaag deed echt pijn aan mijn ogen, en het gelijkspel was, hoe zuur ook, gewoon geheel verdiend voor Parma. Hopen dat iedereen weer zo snel mogelijk fit wordt, anders krijgen we veel verliespunten. Maar hoe dan ook.. Sempre e comunque forza Viola!

30 september 2013 om 23:22
#31

Ja, wordt morgen onderzocht maar zal wel een spiertje oid zijn. Vargas in de basis tegen Dnjepr graag, veel beter en meer ervaren dan Wolski. Pepito zeker thuislaten. Laat Matos of desnoods Ilicic maar spelen, maar Rossi heeft gewoon rust nodig, dat kan je zien. Vond het beeld van Rossi weer op de tribune wel hartbrekend.. En tegen Lazio kan je de klok erop gelijk zetten dat Pek of Gonzalo een kaart pakt. Vandaag weer zo'n stomme kaart van Pek, maar wat hebben die scheidsrechters iets tegen hem zeg, niet normaal. Vind het wat te vroeg om te stellen dat het een overgangsjaar gaat worden. Met zoveel blessures kon je puntverlies aan zien komen. Gewoon zoveel mogelijk punten sprokkelen en daarna vlammen wanneer iedereen fit is. Dit jaar moet je gewoon EL halen. CL wordt enorm, enorm lastig want Roma, Napoli en Juve schat ik op dit moment hoger in. Ach, we pakken dan maar gewoon die cup! Forza Viola!

2 november 2013 om 17:56
#32

Hey Fiorenza!

Knap dat jij de flitsen van Fiore - Napoli nog terug kan kijken.. Man, als ik het wedstrijdverloop zie met de actie van Calvarese richting Cuadrado, dan begint mijn bloed weer te koken.. Ongelofelijk, die wedstrijd had je gewoon moeten winnen, maar we worden natuurlijk weer genaaid. Inderdaad, kans van Borja was niet zo makkelijk als ie leek. En het is Borja maar, die heeft bij mij zoveel krediet, die mag 100 kansen om zeep helpen. En dat er soms naar gezocht werd heeft misschien invloed gehad, maar dat maakt het feit dat die Calvarese een enorme debiel is, en Cuadrado en heel Fiore keihard genaaid is, niet goed. Zoiets had je nog vanuit Fiesole kunnen zien, dat Cuadrado geraakt werd. Maar het erge is nog wel, dat het eindelijk leek alsof er een scheids foutloos ging fluiten, maar nee, hij gaat weer volledig de mist in. Stelletje idioten bij de Aia.

En natuurlijk is het aanvechten van de onterechte straf van Cuadrado, afgewezen. Dat kon je ook al van een afstand zien aankomen. Idioot systeem, zoals Mencucci al aangaf, dat hele systeem is zo gedateerd als maar zijn kan. Waarom kan je gewoon niet de straf terugdraaien, als je de TV beelden als bewijs hebt? Dus we missen een van onze belangrijkste spelers, en dan krijgen we ook nog die clown Mazzoleni. Pizarro er ook niet bij nee, hij zou een, gelukkig, lichte blessure hebben opgelopen. Maar het zou ook zomaar iets anders kunnen zijn ja, was vanwege zijn gebaar na Napoli ook bijna geschorst (handboeien gebaar).. Die staat echt op springen, die klapt een keer uit elkaar. Die was na het mislopen van CL vorig jaar al helemaal gek geworden vanwege het elke keer genaaid worden, en dat gaat nu gewoon weer verder. Borja ook een kaart gehad, begint inderdaad erg verdacht te worden. Elke week hetzelfde liedje, en wat te denken van elke keer de kaarten voor Pizarro? (die 9 van de 10x nergens op slaan).. Het zijn 'toevallig' wel steeds onze sterkhouders die het tegen zich krijgen, zoals ook met Gonzalo het geval was (waar ook niks aan de hand was). Lijkt net alsof ze alles doen om ons maar punten af te houden, want wij zouden maar eens een gevaar worden (wat we nog steeds zijn). Hou daarom mijn hart vast voor vanavond, met die clown Balotelli en die rare Mazzoleni kan het haast alleen maar fout gaan.

Zoals je zegt, tegen Cagliari was het al raak, toen werd je weer genaaid met Gonzalo.. En zo kan je nog wel even doorgaan. Lijkt net alsof ze elke keer ons 'onder de duim' willen houden, en niet willen dat we richting die CL plaatsen gaan. Precies, die idioot Puggioni schopte bijna Cuadrado neer, net zoals Agazzi, al was dat wel anders. Lijkt net alsof de tegenstanders ook in het complot zitten.. Alsof iedereen tegen ons is, met bewijze van. Tegen Napoli is daar gewoon een duidelijk voorbeeld van, hoe hard wij keer op keer genaaid worden. Denk dat als ik over een tijdje weer naar het Franchi ga, ik maar een condoom meeneem voor de zekerheid..

Een overwinning tegen Milan zou erg lekker zijn, en zeker niet ondenkbaar. Aanvallend staan er leuke spelers met Balotelli en Kaka, maar het draait er voor geen meter. Wij draaien daarentegen juist wel goed, dus ik zie zeker kansen. Maar met het feit dat de rigore per il milan weer op de loer ligt, hou ik m'n hart vast.

Probabile formazione - Neto;) Tomovic, Gonzalo Rodriguez, Savic, Pasqual;) Aquilani, Ambrosini, Borja Valero;) Joaquin, Rossi, Vargas

Op zich wel goede opstelling, hopen dat Vargas ook weer eens ouderwets gaat vlammen op linksvoor. Onze muur Gonzalo gelukkig weer terug. Alleen van onze rechtsbacks ben ik niet kapot, zowel Facundo als Tomovic ben ik niet van overtuigd.. Maar we gaan het zien, ik hoop en reken (mits geen rigore per il milan) op de 3 punten voor ons geliefde paars!

Forza Viola!

3 november 2013 om 00:18
#33

Ciao Fiorenza! Wat voelt deze overwinning toch lekker hé. En de ironie. Tegen Napoli goed spelen, 0 punten. Vandaag minder spelen, 3 punten. Of deze: genaaid worden door de scheids, 0 punten. Niet genaaid worden door de scheids, 3 punten. Mazzoleni floot zowaar goed, ik neem mijn woorden terug.. Er is ook wel duidelijk geworden hoe belangrijk en soms ondergewaardeerd Gonzalo is, echt onze muur achterin. Die kunnen we niet missen zeg.. Nu op naar Pandurii en Samp, ziet er weer goed uit met de rentree van Pizarro en Cuadrado, en binnenkort ook Gomez. Forza Viola! Fijn weekend! Maar dat moet wel lukken denk ik:)

22 december 2013 om 17:04
#34

En ook bijna last van hartfalen gekregen? Man, deze wedstrijd is niet goed voor mijn gezondheid.. Maar afijn, de 3 punten binnen, lopen in op napoli en hopelijk ook uit op inter. Viel me vandaag wel op dat toen borja eruit ging het ineens zoveel beter ging.. Maar borja heeft bij mij zoveel krediet, die kan eigenlijk niks fouts doen. En weer pepito, man, wat hou ik van die jongen.

Wordt gelukkig geen verzuurde kerst zo.. Buon natale e felice anno nuovo!

24 februari 2014 om 21:04
#36

Hey Fiorenza..

Voel jij je ook weer lekker genaaid? Kut arbitrage, kansloze bedoeling. Complot tegen Fiorentina gaat verder, en rubentus blijft maar geholpen worden.. Halve team geschorst tegen lazio, ben er echt helemaal klaar mee.. Vandaag weer genaaid, Parma mag onbestraft alles kapot trappen (lees: Gargano) en krijgt geen tweede geel en Diakite wordt een kaart aangenaaid tot tweemaal toe en mag douchen. En dan heb ik het nog niet over de lachwekkende penalty en de ontnomen pingel voor ons.

Vlammen in de coppa en de EL, tegen de Italiaanse bond kan je niet winnen. Ondanks alles toch trots op de jongens. Goed gespeeld. Montella trouwens zichtbaar geïrriteerd richting de arbitrage en dat zie je nirt vaak. Hoop dat se tifosi hem een steen tegen zijn hoofd aangooien, halve tamme die kerel.

24 februari 2014 om 22:10
#37

Je omschrijft het precies goed. We spelen samen met rubentus het beste veldspel, en zouden ook veel hoger moeten staan vanwege die ellendige arbitrage.. Word ook schijtziek van die kansloze catenaccio ploegen ja, elke week weer tegen die kansloze ploegen die laf gaan counteren, of zoals vandaag er helemaal niks van bakken en een onterechte pingel en een klutsgoaltje maken. Over deze ellende kan je makkelijk een goede cv uit maken, hoe hard we genaaid worden elke week.

En ik zit te denken om naar Rome te gaan, geweldige pot met een fantastische atmosfeer. Alleen kijken wanneer die gespeeld gaat worden, kan ook doordeweeks gespeeld worden ivm de Europa league van fiore en napoli. Dan maar een paar dagen vrij nemen van school haha. Juve in de EL kan ook, maar moet even kijken. In ieder geval genoeg keuze. Heb weer enorm veel zin om mn club live te zien spelen, jij ook zeker? Zou als ik jou was proberen naar Rome te gaan man, geweldige pot. Tutti a Roma ale! En inderdaad, gewoon vol voor el en Coppa gaan, serie a red je die 3e plek toch niet meer met deze praktijken.

14 september 2014 om 15:06
#38

Amico,

Heb jij een livestream van Fio - Genoa toevallig? Thanks!

14 september 2014 om 15:19
#39

Top! Dankjewel!

26 januari 2016 om 13:34
#40

Graag gedaan man. Ben wel benieuwd hoe je precies voor Fiorentina bent geworden. Ben je, net als ik, ook een groot Italie fan ?

Bedankt voor je tips joh. Hardstikke fijn. Had inderdaad al wel opgezocht via google maps dat het ongeveer 30 a 35 minuten lopen is maar gelukkig loop ik behoorlijk snel :)

De trein pakken is natuurlijk nog beter.

Het centrum is inderdaad niet heel autovriendelijk. Dat is ook precies wat ik mooi vind aan Florence. Als je bijvoorbeeld naar Palermo kijkt dan vind ik dat echt vreselijk dat er overal auto's mogen rijden...

26 januari 2016 om 16:13
#41

Heb even gekeken. Ons appartement is op de straat Via di San Paolino. Dat is dus ontzettend dichtbij het station Firenze Smn. Ideaal dus

10 augustus 2017 om 01:11
#42

Hey! Ik heb een nieuwe column geschreven. Helaas wilt vz hem niet plaatsen en staat hij op een andere website! Wellicht leuk om te lezen?

http://voetbal -analyse.nl/2017/08/03/column-de-afgezette-keizer-...
Je moet even de spatie eruit halen tussen voetbal en -

Gr

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Swansea City voert gesprekken met Manchester City over de komst van Bersant Celina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren