Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert schittert op rode loper: ‘Dankbaar dat ik hier mag zijn’

Laatste update:

Justin Kluivert is maandagavond aanwezig bij de ceremonie voor de uitreiking van de Ballon d’Or. De buitenspeler van AS Roma maakt zelf kans op de Kopa Trophy, de prijs voor de beste speler tot 21 jaar. “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier mag zijn”, aldus Kluivert tegen Goal.

Kluivert strijdt met Trent-Alexander Arnold (Liverpool), Houssem Aouar (Olympique Lyon), Patrick Cutrone (AC Milan), Ritsu Doan (FC Groningen), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Amadou Haidara (Red Bull Salzburg), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Christian Pulisic (Borussia Dortmund) en Rodrygo (Santos) om de Kopa Trophy. “Ik ben samen met fantastische spelers genomineerd. Het is een eer om hier te zijn”, aldus Kluivert.

De ex-Ajacied verwacht dat Luka Modric er met de Ballon d’Or vandoor gaat. “Alle spelers die zijn genomineerd hebben een geweldig seizoen achter de rug. Maar ik denk dat ze de prijs aan hem geven na zijn geweldige zomer op het WK. Maar misschien wordt het Raphaël Varane of Kylian Mbappé, maar hij is ook nog genomineerd voor de Kopa Trophy. Ik ben erg benieuwd.”

Kluivert ging nog kort in op zijn overstap van Ajax naar Roma. “Ik ben blij dat ik nu weer meer aan spelen toe kom bij Roma. Ik dacht dat het een goed besluit zou zijn om Ajax te verlaten. Ik ben gelukkig hier. Op de training en tijdens wedstrijden heb ik het gevoel dat ik steeds meer leer, iedere dag weer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hij ook voor deze prijs en de Goldenboy Award in aanmerking komen als hij niet in Italie onder contract had gestaan?

3 december 2018 om 23:00

Beste Kluivert,gefeliciteerd met de uitverkiezing ! en laat ze hieronder maar los gaan met alle kritiek op jou. de beste stuurlui staan aan wal. Succes bij Roma,en hopelijk snel tot ziens in Oranje !

4 december 2018 om 00:59

Deze prijs is van een franse krant he

4 december 2018 om 10:54

Ritsu is ook genomineerd en speelt bij FC Groningen dus neem aan dat als Kluivertje nog bij Ajax had gezeten hij er ook wel bij zou zitten

Okee heel france football kan ik niet meer serieus nemen. Kluivert wel maar de Ligt niet?

3 december 2018 om 21:30

De ligt moet het nog laten zien in een topcompetitie. De ligt is natuurlijk gewoon heel goed maar week in week uit tegen gronigen en vv venlo en pec zwolle. Maakt je niet elijk de beste. Maar je hebt gelijk kluivert laat ook niet veel zien in italie. Maar speelt aardig mee.

3 december 2018 om 21:33

De Ligt heeft het tegen de beste landen laten zien en ook tegen Bayern en Benfica. Hij had er 100% bij gemoeten als spelers als Doan er tussen staan.

3 december 2018 om 21:36

Ja inderdaad, die paar potjes in het Nederlands elftal en een handvol Champions League wedstrijdjes tellen natuurlijk niet mee.
Beter 104 min dit seizoen spelen in de Serie A 😆

3 december 2018 om 22:12

In Nederland is het PEC en VVV. In Italië heb je SPAL, Chievo en bv Empoli. Kluivert moet het ook nog laten zien want tegen bv Napoli, Milan en Lazio speelde hij 0 minuten.

3 december 2018 om 22:30

Ook paar interlands door de mand gevallen. En paar keer pieken tegen een goede ploeg maakt je niet gelijk van dat niveau... of is Feyenoord nu wel van het niveau PSV omdat ze boven zichzelf uitsteeg? Kluivert wordt rustig gebracht en begint steeds meer zijn potentie te laten zien in de serie A. Geen laag niveau en het is een jongen van 19 die zich steeds meer staande houdt en zoals gezegd, zijn potentie laat zien. Speelt ook CL en naar behoren.

3 december 2018 om 22:33

Ik heb dit jaar de Ligt niet door de mand zien vallen in interlands. Speelde goed tegen Duitsland, Frankrijk en Portugal. Ik zeg ook niet dat Kluivert slecht is. Maar als je hem nomineert boven de Ligt dan heb je totaal niet opgelet dit jaar.

3 december 2018 om 22:46

Precies. De Ligt houdt bv een De Vrij op de bank in het Nederlands elftal. Toch een zeer gewaardeerde speler in Italië.

3 december 2018 om 22:51

@lujnelmessie, Dit jaar niet door de mand zien vallen in interlands? Dan heb je denk ik toch niet goed gekeken. Viel in beide wedstrijden tegen Duitsland behoorlijk door de mand. Kan uiteraard gebeuren, maar we hoeven niet te doen alsof het niet gebeurd is.

3 december 2018 om 23:01

Benfica met alle respect maar geen echt topclub en bayern uitvorm. Maar ik zeg toch ook de ligt is een hele goede speler en wat je zegt als doan er bij stond en de ligt niet dat vind ik dan weer heel raar.

3 december 2018 om 23:40

Daar heb je zeker een punt in. Ook vorig seizoen heeft hij het niet of nauwelijks laten zien in een grote wedstrijd, maar het blijft nog een hele jonge speler. Het is mooi om te zien hoeveel vertrouwen en lef hij heeft. Dat kan aan de andere kant een valkuil zijn. Aan zijn talent ligt het niet, hij kan fantastisch voetballen, is technisch, snel en een fantastische schot in de benen. het is belangrijk dat hij lekker goed traint en zich zelf blijft ontwikkelen. We moeten niet vergeten dat hij nog altijd maar 19 jaar is! Eigenlijk moeten we alleen maar respect hebben en niet alleen kritiek geven. De voetballers onder ons weten dat het niet makkelijk is op het veld, en deze jongeman van 19 speelt al bij AS Roma. Goede keuze of niet, daar kan je over discusseren, maar van mij krijgt hij alleen maar lof en respect!

3 december 2018 om 21:53

Hahah toch grappig, Als de Ligt zou winnen dan zou iedereen hier roepen dat hij 100 miljoen waard is omdat hij zo een prijs wint, maar als hij niet is genomineerd stelt de prijs niets voor of is het niet serieus te nemen.

3 december 2018 om 22:09

Ik neem deze prijzen nooit serieus dus nee hoor. Als de Ligt hem won vond ik hem niet opeens beter dan hij al was. En vond jij Kluivert en Doan wel beter dan de Ligt?

3 december 2018 om 22:12

Neehoor de ligt is heel veel geld waard omdat hij het op het veld laat zien. Zowel in clubverband als nationaal. Niet vanwege lijstjes etc. Lijstjes zijn altijd maar afhankelijk van wie m maakt.

3 december 2018 om 22:25

ik gun het Kluivert wel maar ik vind het wel belachelijk dat De Ligt er ook niet tussen staat. dat is met afstand het grootste talent van Nederlandse bodem en misschien wel het grootste verdedigende talent ter wereld in zijn leeftijdscategorie

3 december 2018 om 23:25

Neem jij deze prijs wel serieus wanneer met alle respect Doan er in staat en De Ligt niet? Wie ook maar een beetje Eredivisie kijkt zal nooit en te nimmer Doan boven de Ligt verkiezen als talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren