Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jörgensen zint op treffer tegen Ajax: ‘Er is nog niets verloren dit seizoen’

Laatste update:

Na een wekenlange absentie is Nicolai Jörgensen terug bij Feyenoord. De Deense spits werd vorig seizoen topscorer van de Eredivisie, maar trof geen doel in de topduels tegen Ajax en PSV. Daar moet dit jaar verandering in komen en Jörgensen is dan ook gebrand om zondag doel te treffen, als de Amsterdammers op bezoek komen in De Kuip.

“Ik wil ook in Nederlandse topduels gaan scoren”, zegt Jörgensen in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij zag Feyenoord tegenvallend beginnen aan het seizoen, een behoorlijk verschil met vorig jaar. Toen werden de eerste negen wedstrijden allemaal gewonnen. “Het is frustrerend dat we deze competitie al acht punten zijn kwijtgeraakt. Daar mogen we niet te veel meer aan denken, er is nog een heel lange weg te gaan in de Eredivisie.”

“Er is nog helemaal niets verloren dit seizoen. Niemand zegt dat het allemaal in de eerste weken had moeten gebeuren. Dat kan ook vanaf zondag. Inderdaad, vanaf Ajax thuis”, vervolgt de Deense spits, die vorige week in de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn rentree maakte. Jörgensen werd hartstochtelijk toegejuicht door Het Legioen. “Ik dacht ook: shit, nu moet ik scoren.”

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax eindigt in een..

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 oktober 2017 om 09:32

gedrag van supporters te walgelijk voor woorden? Debiele gedrag van 3 supporters?

Wat is er gebeurd? Ik heb iets gemist...

20 oktober 2017 om 09:48

Ach, je hebt niets gemist, de gebruikelijke bagger weer. Iemand heeft zitten fotoshoppen. Hoe smakeloos het ook is, we moeten er geen aandacht aan besteden, al die haat wordt daar alleen maar mee gevoed.
Ik hou me liever vast aan de steun die we vanuit Feyenoord toonde deze zomer naar aanleiding van het drama Nouri. Daar ben ik trots op, wat er op allerlei sites verschijnt aan smakeloze bagger, dat zijn de hersenspinsels van een stel zwakzinnigen. Overigens is Erik de Vlieger wel de laatste die hierover zijn verontwaardiging moet uitspreken. Naast een malafide zakenman is hij ook een beroepsprovocateur richting Feyenoord. Nare vent, waarschijnlijk van hetzelfde slag als degene die die foto's maakt waar nu verontwaardiging over is.

20 oktober 2017 om 09:48

Er schijnt op twitter een foto te circuleren uit de twitter hashtag anti020week waar twee jongetjes werden getoond uit de tweede wereldoorlog met de opmerking erbij toen ajax nog maar 1 ster had. Dat is inderdaad te walgelijk voor woorden. Ik merk dat ik dat soort dingen negeer, er zijn ook genoeg andere voorbeelden. Ik ga bijvoorbeeld as zondag lekker in rotterdam bij vrienden kijken en daar komen meerdere mensen bij elkaar van ajax en feyenoord en is altijd gezellig.

20 oktober 2017 om 09:54

@baardgrasmus, eens geen aandacht aan besteden dat werkt het beste. Zo een de Vlieger heeft ook gewoon belang bij die exposure. En dat is inderdaad een mooi voorbeeld. Ik begrijp die haat ook niet. Tijdens een wedstrijd heb ik ook zoiets van wat een e*kels, maar dat is daarna gelijk weer weg. Kan me ook niet voorstellendat je achter je pc zit en denkt, ik ga dit doen dat is leuk, zelfs een zwakzinnige moet beter weten

20 oktober 2017 om 10:00

Het is effectbejag, iemand die geilt op de aandacht. Als we er heel veel aandacht aan gaan besteden dan krijgt zo'n idioot alleen maar wat hij wil. Als je een verwijzing naar de Holocaust of het bombardement erin verwerkt dan haal je al snel de landelijke media.

20 oktober 2017 om 10:04

Ja eens dat zie je nu ook, je hebt een zwakzinnige nodig om te maken en je hebt een aandachtsgeile neuroot nodig om het te verspreiden. Dan worden er allerlei organisaties bijgehaald oud sentiment wordt erbij gehaald etc. En dit zijn mensen waarvan niemand het interessant vindt wat ze vinden en dan nu ineens wel. Lekker laten gaan geen aandacht aan besteden blijft het klein

20 oktober 2017 om 18:31

Juist, offence is never given, always taken. Dat soort troep glijdt gewoon van me af, blij dat ik zelf iets meer klasse heb.

20 oktober 2017 om 19:47

Ach, gewoon wat gedoe op de krochten van het web. Geen aandacht aan besteden en doorgaan.

Er is nog niets verloren? Volgens mij is er van PSV en NAC verloren. Toch zie ik Feyenoord wel winnen van Ajax, zeker na afgelopen woensdag. Dat laat zien dat ze een stuk verder zijn. Boetius zal wel weer een rechtsback laten shaken, milkshake ofzo.

20 oktober 2017 om 09:44

Geval van reageren zonder het artikel te lezen? Hij zegt namelijk dat het seizoen nog niet verloren is. Maar je hebt idd gelijk; als Feyenoord ook zo speelt als tegen Shaktar zijn ze verplicht om te winnen!

20 oktober 2017 om 09:45

Als in alles is nog mogelijk het seizoen is lang... Een verlies bij PSV kan je incalculeren en een gelijkspel tegen Zwolle mag niet thuis maar kan, enkel NAC had nooit mogen gebeuren maar PSV zal ook nog wel een dip krijgen, net als Ajax en Feyenoord het is alleen afwachten wie het snelst en langst erin blijft hangen.

20 oktober 2017 om 10:20

Mwahh vorig seizoen hadden jullie die dip niet, een heel seizoen lang. Waarom zou een andere club dat niet kunnen? En vind dat Ajax haar dip al heeft gehad.

20 oktober 2017 om 10:37

Een dip is natuurlijk relatief. Mocht Feyenoord winnen heeft niemand het over een dip verliest Feyenoord is het gelijk een crisis volgens de media. Zowel Ajax Psv en Feyenoord hebben volgens de media toch zeker 1 grote crisis per seizoen maar vaker nog meer.
Ook Feyenoord werd vorig seizoen een crisis aan gepraat door de media. Ook met 10 punten achterstand en nog meer dan de helft van de wedstrijden te spelen is het natuurlijk nog niet gedaan. Je maakt het jezelf niet makkelijker maar een crisis???

20 oktober 2017 om 18:15

Was er een hele goeie uitlooptraining afgelopen woensdag dan ofzo?

Ik zie Ajax zondag 3 punten meenemen naar Amsterdam. Ik denk dat Feyenoord (net als tegen Shakhtar) de eerste 15 minuten Ajax vol wil pakken maar dat Ajax overeind blijft en daarna de wedstrijd onder controle gaat hebben. De individuele klasse van Ajax zal tot de overwinning leiden. Laat de zondag maar komen!

20 oktober 2017 om 10:09

ajax is echt een paar klasse minder dan Shaktar, ik verwacht dat Feyenoord t tempo van de 1e 20 minuten langer gaat volhouden.

20 oktober 2017 om 10:10

Ik lees altijd maar individuele klasse maar dat is gewoon mager bij Ajax maar goed. Enkel Ziyech en KJH vind ik nog wel goede spelers die wat klasse hebben maar de rest echt niet hoor, die zijn vorig jaar vertrokken met Klaassen en Sanches.

20 oktober 2017 om 11:34

Schöne kan met een vrije trap z'n klasse tonen, dat weten jullie vast nog wel? Verder zie ik ook Neres of Younes met een goeie actie gevaar stichten, al zal laatstgenoemde hoogstwaarschijnlijk niet scoren natuurlijk. Dit neemt niet weg dat er aan Feyenoord zijde ook jongens zijn die een wedstrijd kunnen open breken: Nicolai, Toornstra (in de Kuip dan), Berghuis, etc.

20 oktober 2017 om 18:19

Ajax achterin beter? Ik schat geen van beide Cv's beter in de St. Juste op dit moment en de backs zijn imo beide minder dan die van Feyenoord. Het enige gelukje is dus dat er wrs iemand centraal naast st. Juste staat die daar niet hoort te staan. Overall ben je dan achterin denk ik niet zwakker dan ajax.

En de individuele klasse waar hierboven over gesproken wordt valt denk ik ook wel mee. Ziyech steekt er boven uit, maar zal niet exceleren als KEA zijn gebruikelijke niveau eindelijk weer eens haalt. Verder ontloopt het niveau van de spelers elkaar echt niet zoveel.

De wedstrijd zal worden beslist door het collectief, wedstrijd instelling en waarschijnlijk een paar domme fouten.

ON: Geen worden maar daden graag Nicolai. Geef pas maar weer een interview als je er een paar gemaakt hebt zondag

20 oktober 2017 om 20:08

@ zsvAjax: Ajax gaat 3 punten meenemen ivm met hun individuele klasse, klinkt weer lekker arrogant, of niet. Dit is ook de reden dat er zoveel Feyenoord supporters een hekel hebben aan ajacieden, vanwege dit soort, op niks gebaseerde uitspraken. Dit roepen jullie namelijk altijd. De tijd van Cruijff, Kluivert en Seedorf is alleen tijdje voorbij. Als je heel kritisch kijkt hebben ze de afgelopen jaren niks meer gewonnen en voor die tijd, onder de Boer wel, maar dat kwam omdat de andere 2 kwaliteit ontbeerde. Welke individuele klasse heb je het over? Ziyech is de enige van dit elftal die uitzonderlijke kwaliteiten heeft, voor de rest is het allemaal zeer matig. Veldman, Younes, van Dijk, de Ligt, Viergever zijn allemaal spelers waarvan er honderd in 1 dozijn zijn. De rest zit er waarschijnlijk net iets boven. Huntelaar is op zijn retour en zal het verschil niet maken. Ik denk dat je zondag nog wel eens bescheten uit je illusie zou kunnen komen en de werkelijkheid onder ogen zal gaan komen. Feyenoord is op het moment kwalitatief sterker, zowel fysiek als metaal. Daarnaast is de individuele klasse van Feyenoord op het moment misschien nog wel beter met Boetius, Larson, Berghuis, El ahamdi en Jorgensen. We zullen het zondag meemaken.

Ik moet als Ajax supporter zeggen dat ik het een sympatieke jongen vindt. Guidetti en Pelle vond ik toch iets meer olie-op-het-vuur jongens en ik vindt dat niet nodig. (trouwens, hier had Ajax er heus ook wel wat van hoor).

On topic...natuurlijk is er niks verloren. Ajax had in februari wel eens 10 punten achterstand op PSV en Feijenoord en werd kampioen. Dat zegt genoeg. Ik hoop dat Jorgensen zich een beetje rustig houdt zondag, want hij zag er wel scherp uit tegen Zwolle!

20 oktober 2017 om 10:01

Als scheidsrechters El Ahmadi niet zo vaak het handje boven het hoofd houden, dan heeft El Ehmadi gewoon zo'n 4 rode kaarten per seizoen. Voor de camera een prima vent, maar om hem sympathiek te noemen, vind ik toch dat hij teveel heel vuil spel laat zien.

20 oktober 2017 om 10:13

Dat vind ik nogal een uitspraak, naast dat het nergens op slaat (het gaat immers over Jorgensen in dit draadje en daar doelt NTL-30 ook op) is het ook regelrechte onzin. El Ahmadi heeft in zijn hele carrière nog nooit rood gehad, niet eens twee keer geel. Als je dan naar de scheidsrechter wijst dan ben je gewoon dom bezig. Er fluit telkens een andere scheidsrechter, in Europa ook uit andere landen, maar shorty 1991 gelooft dat ze allemaal het handje boven het hoofd houden van El Ahmadi. Gaat het wel goed met je? Of geloof je sowieso in complotten?

20 oktober 2017 om 10:15

El Ahmadi is ook een walgelijk vent, maar het gaat hier toch om Jorgenson?

20 oktober 2017 om 10:23

@Shorty 1991,
Weer eens helemaal van het onderwerp afgedwaald en feitelijke onjuistheden in het rond aan het zwaaien. Zoals eerder gememoreerd heeft el Ahmadi nog nooit een rode kaart gepakt en om daar alle scheidsrechters de schuld van te geven is wel van enorm Calimero gehalte, dat had ik zelfs niet van jou verwacht.

20 oktober 2017 om 11:15

Excuus ik was in de veronderstelling dat ik nog in het topic was waar El Ahmadi in de titel stond. Als je niet wilt zien dat El Ahmadi vaak over de schreef staat zonder daarvoor gepast gestraft te worden, dan zijn we snel klaar. Kan me alleen al tegen Ajax 2 zekere rode kaarten helder voor de geest halen. Bij El Ahmadi gaat er regelmatig een voetje over de bal. Voetballend ben ik zeer fn van hem hoor, zag bij Ajax graag een type El Ahmadi, maar gaat net als Nigel de Jong wel vaak over de schreef.

20 oktober 2017 om 11:26

Mee eens. El Ahmadi speelt op het randje. Kan frustrerend zijn voor een tegenstander, maar smerig of onsportief is hij niet. De sterkhouder van Feijenoord en fijn om in je ploeg te hebben. Ajax heeft veel voetbal in het team, maar mist wel iemand met zijn kwaliteiten. Feijenoord mist dan weer een beetje scorend vermogen op het middenveld.

20 oktober 2017 om 20:17

Walgelijke vent, doel je dan op zijn karakter of het feit dat hij goed kan voetballen, de tegenstander op jagen en ballen veroveren? Ja, hij maakt wel wens eens overtreding, maar persoonlijk wou ik dat we meer van dit soort spelers op de Nederlandse velden rond liepen die met het mes tussen de tanden spelen, dan waren we waarschijnlijk wel naar het WK gegaan ipv dat risicoloze kneuzen voetbal.

20 oktober 2017 om 10:12

Zulke spelers hou ik zelf veel meer van dan zo'n ventje als Guidetti die doet alsof die in Rotterdam geboren en getogen is verschrikkelijk. Gewoon nuchter en geen praatjes zoals het hoort.

20 oktober 2017 om 12:34

Jorgenson is een parel voor Feyenoord!! Samen met KeA de absolute sterkhouders van Fey. En dat zeg ik als ajacied. OT. Verwacht een gelijkspel, maar hoop vanzelfsprekend op een mooie overwinning van ajax.

Wel grappig, in deze topic die over jurgensen gaat stemt de meerderheid in de pol op winst voor Feyenoord.
In de topic van ziyech koos de meerderheid voor Ajax...
Kleur van de topic bepaalt de uitslag..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren