Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong PSV speelt gelijk tegen Almere en grijpt periodetitel

Laatste update:

Jong PSV is de winnaar geworden van de tweede periode in de Jupiler League. De Eindhovenaren hadden aan een 2-2 gelijkspel tegen Almere City FC genoeg en mochten hierdoor de Bronzen Stier in ontvangst nemen. De beloften mogen echter niet deelnemen aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie; die eer valt Sparta Rotterdam te beurt aan het einde van het seizoen. Koploper FC Dordrecht boekte zijn zesde zege op rij door Fortuna Sittard met 0-1 te kloppen en Sparta maakte korte metten met Helmond Sport (5-1).

/

Fortuna Sittard - FC Dordrecht 0-1
FC Dordrecht heeft ook zijn zesde wedstrijd op rij gewonnen. De ploeg van Harry van den Ham was in de eerste helft nog wat zoekende en Fortuna Sittard kreeg een paar goede kansen om te scoren. Josimar Lima voorkwam dat Gevaro Nepomuceno op Warner Hahn afkon, Abdelaziz Khalouta schoot over en Ramon Voorn kopte bijna raak. Na een halfuur kwam Dordrecht op voorsprong: Rihairo Meulens tikte na een vrije trap van Yoell van Nieff de 0-1 binnen. De bezoekers gingen beter spelen in het Offermans Joosten Stadion en Erixon Danso kreeg een mooie mogelijkheid om het duel op slot te gooien, maar hij vergat te schieten. Fortuna perste er nog een slotoffensief uit, maar kon niet voorkomen dat de drie punten meegingen met de koploper.

/

Jong PSV - Almere City FC 2-2
Jong PSV had aan één punt genoeg voor de periodetitel en stelde niet teleur. De ploeg van Darije Kalezic begon nog wel matig en met een achterstand, na een halfuur spelen: Charles Dissels benutte een vrije trap. Door doelpunten van Rai Vloet en Elvio van Overbeek boog de thuisploeg in het Philips Stadion de score al gauw om, maar na rust deden de Zwarte Schapen weer wat terug. Na een uitstekende dieptepass van Jerge Hoefdraad zorgde Dissels met zijn tweede treffer voor de 2-2. De bezoekers hadden in de slotfase het betere van het spel, maar de beste kans was nog voor de Brabanders: Mohammed Rayhi schoot tegen de lat. PSV draait in de subtop van de Jupiler League mee, terwijl Almere, dat in de laatste acht duels nu maar één keer heeft gewonnen, in de kelder blijft hangen.

/

Sparta Rotterdam - Helmond Sport 5-1
Sparta Rotterdam staat na vanavond alleen op plek twee. De Kasteelheren maakten na rust het verschil tegen Helmond; na 45 minuten stond er nog een 1-1 stand op het scorebord. De eerste kans was voor de gasten: Stanley Elbers raakte de paal. Ook Sparta kreeg een aantal goede mogelijkheden en Mario Bilate schoot vijf minuten voor rust de 1-0 tegen de touwen. Mark Janssen zorgde echter al gauw voor het evenwicht. Na de rode kaart voor doelman Wouter van der Steen en de rake strafschop van Soufian El Hassnaoui was het Brabantse verzet gebroken. Dave Nieskens pakte ook nog een rode prent en Steef Nieuwendaal maakte er ruim twintig minuten voor tijd 3-1 van. Donovan Slijngard en Donovan Deekman bepaalden de eindstand op Het Kasteel en Helmond verloor zijn derde wedstrijd op rij.

/

Willem II - Jong FC Twente 1-2
Willem II verloor in de laatste zes wedstrijden maar één keer, maar ging vrijdagavond ook onderuit. De Tricolores kwamen na twaalf minuten nog wel op voorsprong in eigen stadion: Ruud Boymans kopte een hoekschop van Terell Ondaan binnen en maakte zijn veertiende doelpunt van het seizoen. De thuisploeg was oppermachtig en het wachten was op de 2-0. Die viel echter niet, want acht minuten na rust kwam Jong FC Twente door een hard schot van Renato Tapia op gelijke hoogte. Na een klein uur zorgde Cas Peters, oog in oog met Ruud Swinkels, zelfs voor de Enschedese voorsprong. Willem II ging opportunistischer voetballen en was nog dicht bij de gelijkmaker, maar Ali Messaoud mikte een vrije trap op de lat. De gasten van Jan Zoutman wonnen hierdoor hun derde duel op rij.

/

FC Eindhoven - FC Oss 2-1
FC Eindhoven blijft het formidabel doen in de Jupiler League. De Brabanders herstelden zich vrijdag goed van de nederlaag tegen FC Dordrecht en legden de basis van de zege na tien minuten. Donny de Groot kopte op aangeven van Nayib Lagouireh de bal achter Richard Arends: 1-0. De thuisploeg kreeg in de eerste helft nog enkele halve kansen en zag een doelpunt van Paul Beekman wegens buitenspel worden afgekeurd. Diezelfde Beekmans knalde twee minuten na rust wel de 2-0 tegen de touwen. Oss deed twintig minuten voor tijd nog wel wat terug via Sanny Monteiro, maar verder kwamen de bezoekers niet meer in het Jan Louwers Stadion.

Denk jij dat Jong PSV in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top prestatie van onze toekomst! We hebben een aantal hele goede jongens in huis (vloet, Horsten, v. Ooijen, Hermansson Moot). Onze toekomst is goud.

Off-topic: Are you watching Bazoer? "hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt" -De Herdgang

22 november 2013 om 22:19

Topprestatie van jong psv maar die sneer richting bazoer slaat werkelijk nergens op.
Iedereen weet dat je bij ajax meer kansen op speel minuten maakt.
Zeker op de langere termijn.
Ik kan het mij nog herinneren hoe jong ajax jong psv alle hoeken van het veld liet zien en dat in Eindhoven.

22 november 2013 om 22:26

Niks van waar, eerste helft was PSV stuk beter dan Ajax, en 2e helft andersom. Dus alle hoeken van het velt valt wel mee, overigens zijn het er maar 4 (exclusief de witte lijnen).

22 november 2013 om 22:29

Jij volgt het allemaal niet zo denk ik.
Cocu heeft meer spelers laten doorstromen dan de Boer.

En wat dat Jong PSV - Jong Ajax betreft is er iets mis met je geheugen.
De eerste helft was toen voor Psv, de tweede voor Ajax.
Bovendien was die wedstrijd op 2 september nog voor de grote sanering die Kalezic heeft doorgevoerd in Jong Psv.

22 november 2013 om 22:38

Zet eens op rij, hoeveel Cocu de jeugd een kans heeft geven en Frank bij Ajax.

22 november 2013 om 22:39

Oleguapa..

//cocu heeft meer spelers later doorstromen dan de Boer\\\

Je ziet het resultaat:

Ajax; 3 kampioenschappen
Psv; -

Laat Ajax nu maar lopen, Bazoer komt vanzelf. Dat jullie al genieten van een periodetitel zegt op zich genoeg...

22 november 2013 om 22:41

In verhouding wint Cocu dan hoor. Heeft in de paar maanden die hij actief is bij Psv1 een hoop jeugdspeler laten debuteren. Iedereen die het verdiend, krijgt een kans.

22 november 2013 om 22:43

Onzin argument.
Logisch dat cocu meer spelers de kans heeft gegeven aangezien psv in opbouw is.

22 november 2013 om 22:48

In verhouding heeft Frank 3 titels en cocu presteert zeer slecht met psv. .. .. zucht.
En omdat je als collectief goed presteert betekent het niet dat je opeens verzekerd bent van een goede toekomst.
Alsof 11 spelers in aanmerking komen voor het eerste.
Het gaat om die ene super talent. De overige 10 boeien totaal niet.

22 november 2013 om 22:49

En bazoer is die ene super talent. Je zult het wel gaan merken.

22 november 2013 om 23:14

@kebm

Bedankt dat je opheldert dat Cocu al drie jaar bezig is bij Psv..
Een nogal stupide vergelijking, nietwaar??

@oranje88
Als we nu toch over verhoudingen beginnen.
Cocu zeer slecht?
Die is dit seizoen met een compleet nieuw team moeten beginnen waarvan de meeste spelers elkaar niet eens kenden en met een record gemiddelde leeftijd wat jeugdigheid betreft.
De Boer had een compleet ingespeeld team ter beschikking minus twee (!!!) spelers.
Dus naar verhouding presteert Cocu beter dan de Boer.

En dan zullen we veelvoud aan blessures (bruma is notabene de enige die nog niet geblesseerd is geweest) nog maar buiten beschouwing laten.

23 november 2013 om 00:07

Ja want we hebben in die 100 jaar nog nooit wat gewonnen... elke club heeft mindere jaren. Dadelijk pakt psv weer 3 kampioenschappen op rij

23 november 2013 om 00:14

Wie heeft psv er toen allemaal weggesaneerd ?

Alleen die spits toch ?

23 november 2013 om 00:27

Hhahahaha lul dat jezelf maar aan Oleguapa.
Als dat is wat jij wilt geloven.
Misschien ben je het vergeten maar Frank had in zijn eerste jaar Suarez moeten missen en had ook te maken met vele blessures. Dus wat is je punt.
Cocu presteert gewoon waardeloos met Psv.

23 november 2013 om 00:31

Maar goed blijf maar denken dat Cocu het *goed * doet met Psv.
Des te heerlijker de overwinning van mijn club op PSV wordt.
Ja we gaan winnen in de Kuip!

23 november 2013 om 01:04

Heej dit is wel dan de kampioenswedstrijd hè On:nee maar alle gekheid op een stokje ,oleguape heeft wel gelijk cocu krijgt zonder schaars alleen maar tieners voor zijn neus ,gemiddelde leeftijd 21 ofzo ja krijg die maar eens constant aan het presteren dat lukt SAF nog niet eens .en dan nog de blessures idd wijnaldum park bakkali rekik(net terug) zoet(net terug) schaars dat is toch wel een halve basis. en dan moet je spelen met hiep hoi ik geef altijd 100% toivonen nee daar heb je veel aan

23 november 2013 om 01:06

@oleguapa

Wel raar om te zeggen dat Cocu meer spelers laat doorstromen dan De Boer om even later te benadrukken dat De Boer langer bezig is. Dus eerlijk is het om een vergelijking te trekken tussen het aantal spelers wat onder Cocu zijn doorgestroomd tov De Boer ?

Cocu kwam in een redelijk vergelijkbare situatie als De Boer, alleen was dat al in 2011/2012. Schijnbaar vergeten een aantal mensen dat PSV toen al 11 duels onder leiding van Cocu speelde. En dat PSV heeft toen echt volledig in eigen hand gehad of het kampioen zou worden of niet.dat Cocu relatief beter presteert ben ik dus ook absoluut niet met je eens. Ik vindt persoonlijk dat iedere vergelijking tussen De Boer en Cocu voorlopig te voorbarig is. De situaties tonen overeenkomsten, maar ook wezenlijke verschillen.

Ik heb Frank de Boer erg hoog zitten, in mijn optiek de beste trainer voor Ajax die ik zelf heb meegemaakt als supporter. Cocu heb ik als speler en persoon erg hoog zitten, ik hoop dan ook van harte dat hij slaagt als trainer bij Psv. Aan de huidige positie van PSV op de ranglijst heb ik dan ook geen boodschap. Evalueren in dit stadium en daar conclusies aan verbinden kost zelfs de meest geschikte trainers hun baan. Als Manchester United dat bij Sir Alex Ferguson had gedaan destijds was de prijzenkast niet zo vol geweest als nu.

Om nog even ontopic te blijven, van harte gefeliciteerd met de mooie en knappe prestatie van Jong Psv.

23 november 2013 om 01:06

Grappig hoe iederee vergeet dat PSV spelers moest verkopen om zwarte cijfers te laten zien in plaats van een rood saldo. Cocu had geen keus. Nu niet tots lopen wezen op geen keuze hebben.

23 november 2013 om 01:18

Als bazoer bij PSV was gebleven had hij tijdens de blessure van Rekik zeker speelminuten gekregen, aangezien menigeen hem hoger inschat dan Hendrix. Hoewel het achteraf natuurlijk makkelijk praten is, kun je je afvragen of zijn overstapbnaar Ajax daadwerkelijk zoveel meer perspectief bood/biedt. Zeker gezien het huidige jeugdbeleid van PSV

23 november 2013 om 07:40

En herinner je 4-0 PSV ajax

23 november 2013 om 11:24

Cocu zit ook in zn eerste jaar dus die vergelijking klopt niet.

23 november 2013 om 16:55

@kebm

Jong PSV 8ste
Jong Ajax 18de

Reactie op Oleguapa is helemaal bizar, kon je met niks beters komen?

En nog iets:

wat een kromme vergelijking, Cocu is aan zijn eerste seizoen begonnen en dan kom jij met zo iets haha, iemand met 200 punten moet toch met wat beters komen of niet? Ik moet gewoon lachen om je vergelijking echt bizar dit, Psv heeft helemaal gelijk lekker genieten van de periodetitel, Ajax geniet natuurlijk op de 18de plek.

22 november 2013 om 22:21

Heb een paar wedstrijden van Jong Ajax gezien waarin Bazoer meedeed.

Die jongen is niet meer te herkennen.
Het lijkt net of alle initiatief bij hem is weggesaneerd door dat kundige Technisch Hart en ons aller Alfons.

22 november 2013 om 22:26

Haha als er een lichtpuntje bij jong ajax, is het bazoer wel (en de sa misschien) . Jullie hoeven je geen zorgen te maken over bazoer.. die speelt binnrn 2 jaar in de basis

22 november 2013 om 22:30

Volgens mij wordt er hard gewerkt aan het feit dat Bazoer veel fysiek wil oplossen, dat moet hij met slim voetbal doen bij Ajax en dat kost tijd.

22 november 2013 om 22:31

Als je in dit Jong Ajax een lichtpuntje bent dan zegt dat hoegenaamd niets over enig toekomstperspectief.

Klaassen was het echte lichtpuntje toen hij nog meedeed met Jong Ajax.

22 november 2013 om 22:42

Je kan gewoon zien dat hij een redelijk goed niveau haalt dat maakt niet uit hoe dramatisch de rest is, ook in de vriendschappelijke wedstrijden die hij speelde met het eerste was hij goed.
Ajax heeft onder de boer veel jeugd gebruikt en is daar mee succesvol geweest, en bazoer zal daar zeker ten minste de kans voor krijgen.
En klaassen kwam pas na andersen, bazoer en de sa qua nivesu bij jong ajax

22 november 2013 om 22:54

Schei uit man.
Bazoer vind ik zelfs goed.
Ze mogen hem naar feyenoord sturen.

23 november 2013 om 00:43

Pure provocatie weer van onze Oleguapa. Onze VZ lid die er werkelijk alles aan wilt doen om onzin te verkondigen over Ajax. Zijn haat jegens Ajax is groter dan zijn liefde naar psv. Beste vent...reageer eens normaal. Kijk eens goed naar de Ajaxtalenten. Je weet er blijkbaar behoorlijk wat van. Je hebt namelijk een paar wedstrijdjes bekeken!! Nee, jou nemen we serieus. Bazoer speelt al het hele seizoen goed. Vind het een verademing. Maar ja..het blijft Oleguapa..

22 november 2013 om 22:41

Wie gaat er nu de playoffs in eigenlijk? Degene die nu tweede werd of degene die aan het einde van de rit één plaats te laag staat?

23 november 2013 om 07:21

Dat staat in de tekst... Sparta. Voortaan eerst lezen

22 november 2013 om 22:43

Denk dat Bazoer hard om je lacht.. Hij gaat wel doorbreken bij zijn huidige club, de jongens die jij opnoemt maken "iets" minder kans vermoed ik zo

23 november 2013 om 00:23

Gefeliciteerd. Het eerste van PSV draait nog steeds voor geen meter en de supporters hebben nu al kritiek op coco. Daarom snap ik wel dat je ontzettend blij bent met deze 'prijs'. Zo heeft PSV toch nog iets te vieren. Geniet ervan zou ik zeggen.

Leuk voor Jong Psv.

Maar weer een mooie overwinning van FC Eindhoven. Blijven het fantastisch doen in de Jupiler League ondanks die bizarre nederlaag tegen FC Dordtdrecht

Zeer knappe prestatie voor Jong Psv, hopelijk zijn er een paar spelers die het eerste gaan halen.

PSV doet niet eens mee om de periodetitel, Sparta is periodekampioen VZ.

22 november 2013 om 22:19

Omdat jong psv niwt mee mag doen om promotie is sparta de virtuele kampioen

22 november 2013 om 22:20

Jawel. Psv is periodekampioen. en daar kan jij niets aan veranderen.

22 november 2013 om 23:10

PSV is periode kampioen, maar Sparta is gekwalificeerd voor de play-offs en krijgt 75.000 toe

22 november 2013 om 22:20

Nee PSV is periodekampioen, maar Sparta mag het proberen in de play-offs

22 november 2013 om 22:21

Loop je hier nou te doen alsof je verstand hebt van voetbal of gewoon om te jennen? Ga anders lekker slapen joh.

22 november 2013 om 22:43

Leg mij dan uit waarom ze de bronzen stier hebben ontvangen?

Mooi zo Psv! en dan lieten ze deze wedstrijd nog geen eens zien! Man wat is die Fox toch een schande!

22 november 2013 om 22:21

Ja, is echt belachelijk! Mijn abonnement wordt opgezegd!

Was trouwens wel koud in het stadion. Psv had de kacheltjes wel eens aan mogen doen.

23 november 2013 om 00:38

Ja ik ben er zelf nog geen eens aan begonnen! Wel leuk dat je er was trouwens.
Ik ben er morgen bij mag hopen dat ze dan wel die kachels aan hebben !

Als ik het goed begrijp heeft PSV hier helemaal niks aan? Behalve dan de eer natuurlijk.

22 november 2013 om 22:30

Volgens mij hangt er ook een geldprijs aan. 75.000 of 100.000 euro.

correct me if i'm wrong. (das Duits)

22 november 2013 om 22:34

Helaas....

PSV krijgt alleen de Bronzen Stier voor de periodetitel.

Een plaats in de nacompetitie en de geldprijs van 75.000 euro gaat naar Sparta.

22 november 2013 om 22:36

Nee dat is Engels

22 november 2013 om 22:36

Als ik me niet vergis is die prijs vervallen omdat de jeugd-ploegen ook niet kunnen promoveren/degraderen.

Is wel 75.000, weet niet of Sparta/dordrecht dat geld nu wel gaat ontvangen.

-EDIT-
Nja je heb je antwoord al en ik ook..

thnx @ oleguapa

22 november 2013 om 22:40

Nee die gaat naar Sparta, aangezien jpsv ook niet mag promoveren

Edit: Ondertussen waren al 2 mensen me voor

22 november 2013 om 22:42

Zet die stier in de prijzenkast. Een polonaise door "de verlening". Ipv 75.000 euro, 20 consumptie-bonnen en een lange neus naar de rest van Nederland.

Goed gedaan Jong Psv. (ik heb nog steeds koude voeten, ik had het stervenskoud in het stadion).

Was trouwens een mooie goal van Vloet. (uit moeilijke hoek)

22 november 2013 om 22:43

Is een bevestiging dat we goed bezig zijn. Zegt een hoop over de kwaliteit van de jeugdopleiding. Natuurlijk ook prachtig voor trainer, spelers, fans en club.

23 november 2013 om 00:03

stier en natuurlijk iets meer kaartjes verkocht. Maar het mooiste blijft dat ze als 1ste beloftenteam in NL de periodetitel winnen!

Voor de rest, lekker jongens, Dikverdiend, en voor de mensen die dadelijk aankomen zetten met: ja, er spelen spelers mee uit het eerste. Manolev, de plaatstelijke amateurvereniging had toch nog betere backs? Heerlijk om te zien dat Vloet, Horsten, Koch, Hermansson, Leemans, Rayhi, van Ooijen het lekker doen.

Geweldig weer VZ . PSV wint periode maar mag niet deel nemen ( waarom niet ff vermelden wie er in plaats van PSV mee speelt in de playoffs) ??

22 november 2013 om 22:32

Sparta, Dacht ik.

Grr alweer een zooi rode kaarten voor helmond. Word echt tijd dat er eens wat gaat veranderen! Meijers buiten gooien was blijkbaar niet de oplossing!
Seizoen uitzingen, hopen op nog een paar leuke wedstrijden en hopen dat alles weer op de rit komt.

23 november 2013 om 09:11

gezocht: metselaars die de goal achter vd Steen willen dichtmetselen, hebben de meeste tegendoelpunten van allemaal
en de meeste rode kaarten, maar dat zingen we al jaren he

Gefeliciteerd aan alle Psv fans. Knap gedaan van zo'n beloften team.

23 november 2013 om 00:12

Dank je klopper.

Hopelijk ajax volgende periode

Uitstekende prestaties van Jong Psv. Volledig te wijten aan Kalezic daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken. Was bij De Graafschap ook altijd iemand die met redelijk beperkte middelen een prima prestatie neer kon zetten.

Daarmee suggereer ik trouwens niet dat Jong PSV een beperkte spelersgroep heeft. Zit zeker aardige talentvolle voetballers in. Het is alleen voor mij lastig te beoordelen of ze daadwerkelijk zo goed zijn of dat het zo lekker draait omdat er een goed team gesmeed is. Ik ga er maar vanuit dat het combinatie van factoren is.

22 november 2013 om 23:09

Kalezic is ook een "echte" opleidingscoach.
Bij de Graafschap liet hij zomaar eventjes 6 jonge spelers debuteren en die zijn er allemaal beter op geworden.

Met name A-junioren Vloet en Hermannsson floreren onder zijn leiding.
En vlaqk bovendien zijn assistent Boudewijn Zenden niet uit. Die heeft een veel grotere inbreng dan menigeen denkt.

Kan iemand mij vertellen hoe Jong Twente het heeft gedaan ?

22 november 2013 om 22:51

3-0 van Willem II verloren: kansloze wedstrijd. Mooie goals van Messaoud, Boymans en Ondaan. Vooral die goal van Ondaan was mooi: naar binnen draaien en prachtig de kruising in krullen

22 november 2013 om 23:08

Grappig-.- ik heb hey artikel wel gelezen maar vroeg me af hoe ze hebben gevoetbald...

Eigenlijk heeft Dordrecht de periodetitel gewonnen op punten en doelsaldo daarom is het eigenlijk jammer dat Dordrecht geen stier en geld krijgt omdat ze de eerste periode titel al hadden gewonnen.

23 november 2013 om 00:19

Die geldprijs kunnen we als club wel gebruiken, met de 16e begroting van de Jupiler League.

Trots op Jong PSV en trots op FC Eindhoven. De jonge jongens laten zien waarom ze in de JL mogen spelen en Eindhoven laat zien dat ze zich hebben herpakt na die krankzinnige nederlaag bij Dordrecht.

Mooie overwinning van Jong Twente. Eindelijk zitten ze in een goede flow. Hopelijk houden ze dit vast. De volgende tegenstander is ook niet eenvoudig, Sparta Rotterdam.
Die Tapia is echt een goede voetballer, die ik volgend jaar wel bij het eerste verwachte.

22 november 2013 om 23:46

Denk dat we Tapia al eerder kunnen bewonderen in het eerste elftal in alle wedstrijden die ik gezien heb van hem was hij gewoon de beste van het veld. Daarnaast net zoals Eghan echt een hele sympathieke jongen. Die 2 gaan het nog heel ver schoppen! Wel is te hopen dat de blessure van Zuchussen een beetje meevalt.

Tapia gaat helemaal los de laatste weken, wat zeg ik, al vanaf zijn debuut. Hij is nog maar een aantal maanden in Enschede, maar is wekelijks de uitblinker. Groot talent!

Ben echt benieuwd of we na de winterstop nog steeds zo goed presteren als nu, denk het persoonlijk wel aangezien er weinig geluk bij kwam kijken tot nu toe!

Fc Groningen mag echt in hun handjes wrijven voor Yoel van Nieff, speelt momenteel uitstekend en die vrije trappen van hem zijn echt dodelijk, eerste speler na Van Hooijdonk met zulke goede vrije trappen!!!

Vloet word echt een komeet !! wat een speler

PSV gefeliciteerd! Ik hoop dat er uit deze generatie ook spelers door gaan breken in het 1e. Zit imo genoeg talent tussen! Goede stap om in de JL mee te doen. Worden ze eerder echte mannen van dan wanneer ze tegen andere 2e elftallen spelen.

Vloet mag het van mij ook eens proberen in PSV 1 echt een goede speler van wat ik van hem heb gezien. Verder zou ik wel wat meer aandacht willen voor de JL. Helemaal nu er elftallen van de topclubs in spelen.

Gefeliciteerd PSV Fans!ik vond het een erg leuke wedstrijd jammer dat we niet de volle 3 punten pakten.

Groeten uit Almere.

Kappe prestatie in een debuutjaar. Erg mooi. Ook erg mooi omdat steeds wordt gezegd dat jeugdteams niks toevoegen. Zo zie je maar. Goed gedaan.

Ze doen het beter dan het eerste nu, denk dat het wel eens een succesvol seizoen voor jong psv kan worden maar voor psv '1???

Volgens mij is Dordrecht periode kampioen en is die plek doorgegeven aan nr 3 Sparta omdat nr 2 Jong PSV geen periode kampioen mag worden. Die ton krijgt dan neem ik aan FC Dordrecht alleen de ticket voor de playoffs is voor Sparta. Ik vraag me dan ook af wat Jong PSV gewonnen heeft? Prima resultaat hoor maar om nou te zeggen dat ze de periode titel hebben gewonnen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren