Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax wint achter gesloten deuren van Jong FC Utrecht: ‘Ik heb genoten’

Laatste update:

Jong Ajax heeft woensdag achter gesloten deuren geoefend tegen Jong FC Utrecht. De Amsterdamse beloften waren op De Toekomst door doelpunten van Danilo Pereira en Victor Jensen met 2-0 te sterk voor de tegenstander uit de Domstad en dat leidde tot tevredenheid bij trainer Michael Reiziger.

“Het was voor sommige jongens hun eerste wedstrijd. De eerste keer dat ze weer veel minuten maken, dat is goed”, reageert hij doelend op Boy Kemper, Dean Solomons, Sebastian Pasquali en Saku Ylätupa via de officiële kanalen van zijn club. Ten opzichte van vorig seizoen hebben er flink wat wijzigingen plaatsgevonden in de selectie van Jong Ajax.

Reiziger zag echter genoeg aanknopingspunten: “We begonnen wat zenuwachtig, omdat we te veel wilden. Na tien minuten liepen de combinaties beter en kregen we controle over de wedstrijd. Het tempo was goed en ik heb een aantal mooie aanvallen gezien”, vertelt hij. Volgens de trainer hebben zijn spelers weinig ruimte weggegeven: “Ik heb genoten. In de tweede helft ontstond er wat vermoeidheid, maar dat is logisch in de voorbereiding.”

Denk jij dat Jong Ajax aankomend seizoen opnieuw kampioen van de Keuken Kampioen Divisie zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die de opstellingen weet?

Er staat ook gewoon niks over jong fc utrecht in dit artikel

11 juli 2018 om 20:00

Tja, de wedstrijd was achter gesloten deuren en dit is een interview met Reiziger...

11 juli 2018 om 20:20

Omdat dit n schaamteloze copy/paste is van Ajaxshowtime...

11 juli 2018 om 21:17

Schaamteloos? Voor een site die voetbalnieuws deelt? Logisch gevolg als je berichten deelt lijkt mij.

11 juli 2018 om 21:25

Schaamteloos is wellicht n verkeerde woordkeuze idd. Laten we het er dan maar op houden dat Ajaxshowtime exact is geciteerd en dat we daarom niets over Utrecht in staat :-)

11 juli 2018 om 20:22

Wat zou de trainer van Jong Ajax allemaal over Jong FC Utrecht moeten vertellen dan?

11 juli 2018 om 20:54

Hahaha idd

Gaat weer een leuk jaartje worden om Jong Ajax te kijken met oa Gravenberch, Jensen, Pasquali, Bakker, Kotarski, Botman, Lang, Danilo, Kühn, Sierhuis en Ylatupa. Ondanks de titel afgelopen seizoen is deze selectie veel interessanter om naar kijken net zoals dat het team met Nouri, De Jong, Van de Beek, De Ligt en Cerny veel boeiender was dan afgelopen seizoen.

11 juli 2018 om 20:07

Heb je gelijj in. Is een hele leuke selectie die misschien wat grillig gaat zijn maar met mooie technische spelers. Daarbij moet ik zeggen dat Reiziger echt een goede trainer is die in staat is om een team te smeden ondanks de vele wisselingen en zie in hem zeker de toekomstige trainer van Ajax 1.

11 juli 2018 om 20:46

Reiziger is zeker goed bezig. Ik ben wel benieuwd of Ajax hem durft door te schuiven als Ten Hag vertrekt. Natuurlijk is Reizger een veel grotere speler dan Keizer geweest, maar mocht Reiziger falen dan maken ze meteen weer dezelfde fout.

11 juli 2018 om 21:23

Ik denk dat Reiziger een logische opvolger is, maar dan wel pas na twee seizoenen. Zeker een iets ervarener trainen naast hem. Zou interessant zijn wie dat zou zijn?

12 juli 2018 om 00:01

Rijkaard......

11 juli 2018 om 20:09

Wordt inderdaad weer een leuk jaar om naar Jong Ajax te kijken, ik kijk met name naar de vorderingen van Danilo Pereira.

Verwacht dat hij onze toekomstige spits gaat worden.

11 juli 2018 om 20:50

Danilo is zeker een leuk spelertje. Benieuwd hoe hij zich gaat profileren in Jong Ajax. Qua spitsen is er voor de toekomst in ieder geval veel concurrentie, dus hij moet er hard voor gaan werken om binnen 2 jaar bij het eerste te komen.

11 juli 2018 om 20:24

Inderdaad veel leuke nieuwe namen. Ik denk dat het echter onmogelijk wordt om de titel te prolongeren (@poll). De KKD is daar echt te sterk voor volgend jaar lijkt me. Daar gaat het natuurlijk ook niet om voor Jong Ajax maar was toch leuk voor die jongens om tot het eind voor een titel te vechten, daar leren ze wel veel van.

11 juli 2018 om 20:53

Gaat inderdaad lastig worden. Afgelopen seizoen toch redelijk geprofiteerd van veel 20/21-jarige spelers die al een tijdje veel op JL niveau hebben gespeeld. Nu zullen het toch weer vooral jonge tieners worden. Die zullen eerst weer even moeten aanpoten aan het niveau en zoals je zegt zijn er met sparta, roda en twente geen slechte teams bij gekomen.

Er is bij de beloftes weer eens flink doorgeselecteerd en JUtrecht os geen meetpunt dus ik wacht even af met mijn voorspellingen.

Er zitten echt een paar groeibriljantjes en technisch begaafde talenten in dit Jong Ajax.

Achter gesloten deuren....
Waren ze bang dat er publiek kwam?

Wie denken jullie dat de echte groeibriljantjes zijn in dit elftal?

Wordt overigens Naci Unuvar nog te jong geacht om mee te spelen na zijn prestaties op de future cup?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren