Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Cruijff ArenA geeft oorverdovend cynisch applaus voor wissel bij Ajax

Laatste update:

Het publiek in de Johan Cruijff ArenA lijkt niet tevreden met het optreden van Kenneth Taylor in het Conference League-duel met FK Bodø/Glimt. Bij een 0-2 achterstand werd de middenvelder van Ajax in de 71ste speelminuut naar de kant gehaald en vervangen door Branco van den Boomen.

Toen het bord omhoog ging, gingen de supporters in de Johan Cruijff ArenA massaal op de banken staan. Taylor speelde in de ogen van het publiek een ondermaatse wedstrijd. De middenvelder kreeg een luid, duidelijk cynisch applaus toen hij het veld verliet. Van den Boomen, die na maandenlang blessureleed zijn rentree maakte, werd wel oprecht toegejuicht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb in 4 seconden meer passie en beleving gezien bij Branco dan bij de rest van de selectie. Taylor z'n tijd is op, nooit meer opstellen en lekker door selecteren.

16 februari 2024 om 00:49

Taylor z’n probleem is dat hij voetbalt zoals hij ook overkomt in interviews. Ongelooflijk dom. Die jongen heeft zo’n ontzettend goede techniek, maar heeft werkelijk geen idee wat er van een nummer 8 gevraagd wordt. Dit valt bij hem ook gewoon niet meer te trainen, dat weet ik zeker

16 februari 2024 om 09:25



Als jij ziet dat hij een ontzettend goede techniek heeft dan zie je ze ook vliegen. Niets van waar. Het is leuk dat hij tweebenig is maar zijn techniek is gewoon basis wat je moet hebben voor Ajax 1. Deze vent was zogenaamd een groter talent dan Gravenberch. Komt er niet eens bij in de buurt.

16 februari 2024 om 10:43

Komt in de berste verte niet in de buurt van Gravenbergh.

Wanneer is het nou is klaar met Taylor. Die kerel heeft gewoon geen kwaliteiten klaar. Heeft 1,5 jaar de kans gehad en heeft niks laten zien. Mag hopen dat Henderson en Van den Boomen gewoon het blok vormen. Alles beter dan die kerel.

15 februari 2024 om 23:45

Jawel, Taylor heeft wel kwaliteiten, maar maakt constant de verkeerde keuzes. Hij loopt weg als ie komen moet, gaat breed als ie diep moet en trekt een sprint naar voren als het balverlies al geleden is.

Kortom: aanvallend is ie niet aanspeelbaar en verdedigend overal te laat.

En dat is zonde, want technisch en qua fysiek is het best een oké voetballer. Hij mist de spelintelligentie en ik denk dat dat trainbaar is.

Echter, als je de impact ziet die van de Boomen meeneemt, dan speelt Taylor voorlopig niet meer

16 februari 2024 om 02:32

Persoonlijk zie ik helemaal niks waar Taylor nou in uitblinkt. Voegt aanvallend weinig toe en is verdedigend al helemaal zoek. Enige wat die een beetje kan is een goeie loopactie. Maar ja als die de kans krijgt schiet hij die ballen er bijna nooit in. Na bijna 2 jaar kan je wel concluderen dat Taylor gewoon het niveau niet heeft.

16 februari 2024 om 10:45

Laat trainer dat dan maar trainen in de zaterdag amateurs van Ajax.

Niemand ter wereld is tevreden over Taylor, hij gaat eruit en er vallen zowaar doelpunten. Taylor out en Branco weer mooi erin!

Sneu publiek. Hier gaat niemand beter van spelen

15 februari 2024 om 23:06

Dat deed Taylor al niet dus wat verliezen we ermee

15 februari 2024 om 23:17

Is dit niet gewoon voor de rentree van Branco die er maanden uit heeft gelegen?

16 februari 2024 om 00:57

Sjakie, naar wat ik ervan zag, werd er gejuicht toen Taylor eraf ging en nog harder gejuicht toen vd Boomen erin kwam.

16 februari 2024 om 10:05

Klopt, zo klonk het voor mij ook.

15 februari 2024 om 23:17

Je zou maar elke wedstrijd geld betalen om er te zitten en dan continue hem zien voetballen als een natte krant. Dan mag je echt wel cynisch klappen hoor. Als ik niet presteer op mijn werk doet mijn directeur dat ook na een paar weken.

15 februari 2024 om 23:23

Misschien sneu, maar ook zonder fluitconcert gaat deze man helaas niet beter spelen.

Het is overigens ook sneu om iemand maar te laten staan terwijl diegene absoluut het niveau niet heeft.

Of het was gewoon om Van der Boomen te ondersteunen...

15 februari 2024 om 23:54

Als ik de gemiddelde reactie lees mbt Taylor van een Ajax fan op VZ, dan sluit ik niet uit dat het een cynisch applaus was en niet bedoeld voor van de Boomen,

16 februari 2024 om 00:41

Ik was in het stadion en het was 100% omdat Taylor eruit ging. Alleen wat VZ niet meld was dat dit bij elke wissel gebeurde, ook bij die van akpom. Ze speelde alle 11 alsof ze 4-0 voorstonden en de pot uit wouden coetballen.

16 februari 2024 om 08:29

Helemaal mee eens PecZwolle, ik was ook in het stadion, en het was 100% gejuich omdat Taylor eruit ging. Maar inderdaad werdt er ook gejuichd toen Akpom eruit ging.

16 februari 2024 om 08:39

@PecZwolle038, met je laatste zin ben ik niet eens, zoveel voetbal momenten had Ajax niet deze wedstrijd blijft dus weinig ruimte over om een wedstrijd uit te spelen. Nog steeds is het spelen per linie en veel te veel ruimte tussen die linies en als je het dan moet doen met deze vier achter en de drie op het middenveld dan blijven die ruimtes zo groot en het voetbalvermogen nihil

Als v/d Boomen weer een hele wedstrijd kan spelen dan moet Taylor gewoon lekker op het bankje. In de zomer verkopen want ik heb er wel genoeg van gezien, niet goed genoeg.

Hopelijk zijn de ogen van van het Schip en Maduro nou eindelijk eens open gegaan. Zet dat jong maar eens 3 weken op de bank.

16 februari 2024 om 10:47

3 weken? tot einde contract mag ik hopen.

Ik stond ook te klappen. Mag wel een paar wedstrijden banken imo. Is gewoon een slechte versie van een knopper of van der gun

En terecht. Wat Taylor vanavond liet zien is werkelijk schandalig slecht, zelfs voor zijn standaarden.
Nadat hij werd gewisseld toonde Ajax meer pit, lijkt wel alsof de rest niet met hem wil spelen en dat snap ik volledig.

Taylor vanaf nu alleen nog maar gebruiken als stand-in voor de 10 positie, maar liever helemaal niet meer opstellen. Dan heb je Van den Bomen en Tahirovic voor de nummer 8 positie. En Vos mag minuutjes meepakken als Henderson geblesseerd raakt ofzo.

Lullig maar terecht, wat hij laat zien is onacceptabel. Een betere trainer had hem op de bank gezet voordat deze situatie zich voordeed.

Nou nou....oorverdovend... beetje overdreven niet Voetbalzone??
Hoe dan ook, Taylor was niet goed.. dus misschien verdiende hij het wel maar heel het team was ver onder de maat...

16 februari 2024 om 13:01

Het hele team was ver onder de maat omdat van 't Schip een bizar aanvallende opstelling begon met maar twee middenvelders en Taylor zelfs in die opstelling besloot om voornamelijk in de 16 van Bodo te hangen en niet mee te lopen met zijn man. Taylor had zelf dus een zeer groot aandeel in waarom zijn medespelers verzopen op het veld.

Een godezoon gaat een mindere periode tegemoet wat doen wij ? Plasje eroverheen.
Ja hij doet veel fout maar wel een van ons.
Als wij door dik en dun steunen zal dat ook op langere termijn werken en willen spelers zoals de ligt vroeger terugkomen

16 februari 2024 om 01:57

Nou Taylor speelt al 1.5 jaar ruk. Dus kansen heeft hij gehad. Gewoon lekker afscheid van nemen. Want als een VD Boomen in 20 min tijd meer energie brengt dan Taylor in 3 wedstrijden moet je wel heel gek en blind zijn om straks weer met Taylor te starten

16 februari 2024 om 07:08

Sorry maar dat is echt onzin. Die jongen heeft al zoveel kansen gehad maar blijft toch gewoon wanprestaties leveren? Als je het dan hebt over godenzonen moet je het ook waard zijn en dat is niet als een lamzak sjokken over het veld, je man laten lopen en je middenveld collega’s naaien.

Oprechte vraag: waar ligt de kwaliteit van Taylor? Kan iemand het uitleggen? Ik zie geen 1 facet waarin hij uitblinkt. Verdedigend is het niks. Heeft geen fatsoenlijk schot. Ook geen snelheid en passeer actie.

Nu zijn er wel meer met een cynisch applaus van het veld gegaan, bijvoorbeeld Blind. Dus wie weet wordt het nog wat. Maar ik zie al anderhalf jaar dezelfde matige speler, zonder stijgende lijn of wat dan ook.

16 februari 2024 om 10:06

In Jong Oranje speelt hij behoorlijk goed als 10 achter Brobbey. Maar bij Ajax heb ik nog niet echt iets van kwaliteit gezien. Wekelijks de slechtste speler en dat is knap bij dit Ajax.

Zou Koeman het nu ook zien? Neem aan dat Taylor nooit meer opgeroepen wordt voor het Nederlands elftal. Mist gewoon de kwaliteit voor dit niveau.

Hopelijk ziet van het schip nu het licht, en laat hij Taylor op de bank,

Het leek erop dat van der Boomen en Henderson een beter koppel zijn. Ze kiezen allebei meer voor de controle. Taylor is altijd uit positie.

16 februari 2024 om 10:54

Je weet ook niet wat de taken zijn die Schip meegeeft aan hem. Als hij constant zo hoog op het veld staat en hij wordt niet teruggeroepen dan zal dat toch de tactiek zijn? Dan vind ik dat sowieso al onbegrijpelijk. Je moet sowieso 2 spelers in de controle hebben bij dit Ajax.

Voor het controlerend blok moet je kiezen tussen Henderson, Van den Boomen en Fitz-Jim. Op 10 Hlynsson of Taylor. Anders werkt niet.

Ik zou Taylor graag eens zien op de nummer 10 positie bij JONG Ajax. Laat hem daar maar eens uitblinken. En zo zijn er meer, je kunt een heel elftal neerzetten bij Jong van Spelers die nog jong zijn en het daar eerst maar eens moeten laten zien. Zoals dat vroeger altijd gebeurde.

Gorter
Gaaei
Aertssen
Kaplan
Martha
Fritz-Jim
Taylor
Vos
Banel
Rijkhof
Forbs

Taylor is in 2 seizoen geen meter gegroeid als speler. Doorselecteren zou ik zeggen.

Ik heb deze man nog nooit zien spelen, maar ik krijg niet de indruk dat hij heel erg goed is, als ik de commentaren over hem lees. Hoe kan het dat hij bij Ajax wordt opgesteld? Hebben ze allemaal een waas voor hun ogen daar in de trainersstaf of hebben ze gewoon niks beters?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren