Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman mag bij PSV hopen op debuut als invaller

Laatste update:

Roger Schmidt heeft de opstelling bekendgemaakt van PSV voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen van zondagmiddag. Winteraankoop Joey Veerman begint op de bank, al liet zijn trainer vrijdag doorschemeren dat de middenvelder kan rekenen op speeltijd als invaller. Er is wel een basisplaats voor Maximiliano Romero, die in de voorhoede de voorkeur krijgt boven de niet fitte Carlos Vinícius. Het is de eerste basisplek voor de spits in de Eredivisie. De aftrap in Groningen is om 14.30 uur.

Schmidt wilde vrijdag op het persmoment in aanloop naar Groningen-uit nog niet vertellen of Veerman deze zondag gaat debuteren bij PSV. "Maar hij zal heel snel een belangrijke rol gaan spelen bij PSV", aldus de Duitser. "Joey is een speler met heel veel potentie. Deze stap is niet alleen goed voor zijn ontwikkeling, maar ook voor PSV. De kans is groot dat hij speeltijd krijgt, zeker nu Ibrahim Sangaré ontbreekt. Maar ik kan nog niet zeggen of hij ook gaat starten", aldus Schmidt.

Jordan Teze is in de PSV-defensie de vervanger van de geblesseerde André Ramalho. Marco van Ginkel neemt op het middenveld de plaats in van Ibrahim Sangaré, die met Ivoorkust bezig is aan de Afrika Cup. PSV treedt verder met vertrouwde namen aan in de Euroborg. Van Ginkel krijgt op de middenlinie assistentie van Érick Gutiérrez en Mario Götze. In de voorhoede moeten Ritsu Doan en Cody Gakpo zorgen voor aanvoer richting Romero, die al wel zes keer inviel dit seizoen bij PSV. Net als Vinícius ontbreekt Eran Zahavi door klein blessureleed bij de bezoekers. Noni Madueke en Ryan Thomas zijn al langer afwezig door diverse blessures. De backs Phillipp Mwene en Philipp Max nemen plaats op de bank.

Voor FC Groningen, waar kersverse aanwinst Melayro Bogarde op de bank start, en PSV is het de eerste wedstrijd in de Eredivisie in 2022. Beide ploegen kwamen elkaar al eerder tegen dit seizoen in het Philips Stadion. In een doelpuntrijk duel in augustus keek PSV in de beginfase tegen een 1-2 achterstand aan. Mede dankzij een sterke tweede helft werd alsnog met 5-2 gewonnen. PSV begon als koploper aan deze zondag, met 43 punten uit 18 competitieduels, maar is inmiddels ingehaald door Ajax (45 punten), dat met 0-3 zegevierde tegen FC Utrecht. De thuisploeg bezet de enigszins teleurstellende twaalfde plaats.

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh; Dankerlui, Te Wierik, Van Hintum, Meijer; Duarte, Suslov, Van Kaam; Ngonge, Strand Larsen, De Leeuw.

Opstelling PSV: Drommel; Teze, Obispo, Boscagli, Mauro Júnior; Van Ginkel, Gutiérrez, Götze; Doan, Romero, Gakpo.

FC Groningen - PSV eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Logisch. Ik twijfel sowieso of hij het niveau wel aan kan.

Eindelijk Romero in de basis!

Tegen beter weten hoopte ik op Veerman, maar dat is helaas niet het geval. Ik ben wel erg blij met Romero in de basis. Benieuwd wat hij kan als hij een paar wedstrijden achter elkaar kan spelen, want dat is 'm nog niet gegeven.

Waarom geen Max en Mwene die was voor de winterstop lekker op dreef ik heb er een hard hoofd in

16 januari 2022 om 14:07

Mwene niet fit? Anders snap ik doe ook niet. Mauro begrijp ik wel. Die speelt echt prima op linksback. Daar waar Max al een tijd tegenvalt.

En leuk voor Romero. Het is die gozer gegund

Van Ginkel...... Ik houd mn hart vast. Wel leuk dat Maxi basis staat, ben benieuwd.

Erg blij dat Romero de kans krijgt in de basis. Ik denk dat het nog steeds een potentiele topspits is wanneer hij fit blijft. Jammer dat Drommel en van Ginkel starten. Had liever Mvogo en Veerman in hun plek gezien. Met De Topper volgende week op het programma moet deze wedstrijd gewonnen worden. Op die manier blijf je in een goede flow.

El Tigre in de basis, eindelijk! Heeft hij verdiend, zelfs al zouden Zahavi en Vini wel beschikbaar zijn geweest. Verder ook volledig terecht dat Mauro de voorkeur krijgt boven Max, Mauro heeft dit echt afgedwongen in de laatste maanden.

Enige wat ik nog wel anders had willen zien is het centrale duo. De afwezigheid van Ramalho is juist de ideale gelegenheid om Teze weer eens op zijn beste positie te zetten (rcv). Jordan Teze, de beste centrumverdediger van PSV die zichzelf helaas als back ziet. Met Mwene op rechts, Teze-Obispo centraal en Boscagli op het middenveld was de opstelling nog net iets beter geweest imo. Maar kan zijn dat Mwene niet helemaal fit is.

16 januari 2022 om 13:31

Mwene schijnt pas 1x getraind te hebben deze week, dus zal nog niet helemaal fit zijn.

16 januari 2022 om 14:16

Ben zo benieuwd naar Romero! Ben je niet bang voor dit middenveld? Voor Van Ginkel is dit zijn laatste kans denk ik, zie in Veerman wel een basisspeler naast Sangare. Dan heb je nog Guti dit eigenlijk beter is dan Van Ginkel. Daarvoor heb je Gotze is eigenlijk onbetwist is. Maar ik had liever Boscagli op het middenveld gezien met Veerman en Gotze.

Het middenveld is verschrikkelijk met Van Ginkel en Guti maar snap wel waarom schmidt veerman nog niet opstelt . Ben wel blij met Maxi hopelijk prikt hij er eentje in.

Blij met Romero. In mijn ogen heeft hij de potentie om de eerste echt onbetwiste spits sinds een behoorlijke tijd te worden. Middenveld is wel erg slap zo. Weinig duelkracht en als Götze speelt zoals laatste maanden geen creativiteit. Ook de verdediging zal zwaar getest worden met Teze die minder is dan Mwene en 2 CV’s die allebei geen leiding kunnen geven.

16 januari 2022 om 13:44

@justinmorris ik neem aan dat Mauro nu de vaste LB is?.

16 januari 2022 om 13:48

Klopt. Wat ook volkomen terecht is, verdedigend echt gewoon beter dan Max. Aanvallend ook gewoon beter in mijn ogen.

16 januari 2022 om 13:54

Ja wel mee eens, Mauro is goed bezig nu, wel grappig dat sommige keuzes gewoon met toeval goedvallen.

16 januari 2022 om 14:14

@aguerooo klopt Mauro heeft zich verschrikkelijk knap teruggeknokt. Balen is alleen dat hij aanvallend zo weinig toevoegt (tov van wat Max vorig seizoen liet zien bijv), en we komen niet echt om in aanvallende wapens. Gotze is onzichtbaar, de spitsen zijn geen niveau De Jong/malen, de recherflank is redelijk lam zonder Madueke (die ook uit vorm was op het eind) en Van Ginkel is voetballen verleerd.

Man wat hoop ik dat Romero gaat scoren zeg. En uiteraard heel blijft. Vind het duo Van Ginkel - Gutierrez wel broos, maargoed aan die twee om het tegendeel te bewijzen. Zin in deze pot, cmonnn.

Blij dat Romero mag starten!

Nog steeds van ginkel in basis
Begrijp niks van die keuze

Veerman zijn moment komt wel
En hoor al bepaalde mensen zeggen dat ze twijfelen of hij het niveau aan kan
Maar dat kan hij zeker
Nu heeft hij veel betere spelers om zich heen en bij Heerenveen was hij juist de beste

Nou Romero laat nu maar zien waarom PSV zoveel geld aan jou heeft uitgegeven.

Kom Romero ik gun het hem zo enorm 🙏🏼

Schitterend dat Romero eindelijk zijn basisdebuut maakt. In potentie is hij ook een veel betere spits dan Zahavi en Vinicius. Wanneer hij heel blijft weet ik zeker dat hij dat alsnog gaat bewijzen. Intussen was het te verwachten dat Veerman nog geen basisplek zou krijgen gezien zijn korte tijd bij PSV tot dusver. En hoewel ik mijn twijfels heb over zijn kans om echt te slagen in de top van Nederland hoop ik dat hij Van Ginkel op korte termijn in de pikorde omlaag drukt. Dat is een prima jongen, maar ik ben wel op hem uitgekeken als speler inmiddels. Maakt gewoon niet voldoende impact meer.

Zou mij benieuwen. De druk staat er flink op iig. Groningen uit vaak lastig. Gaan de beuk erin gooien met Nijhuis als scheidsrechter. Word er wat van gezegd krijg je geel. Maar goed,kansen creëren, afmaken en er kan weinig mis gaan uit bij de huidige nummer 12 zul je denken.

De opstelling had ik anders gedaan. Veel teveel geschuif. Mwene Teze Boscagli Mauro had ook "gewoon" gekund. Waarschijnlijk kan Teze geen leiding geven aan de verdediging want 1op1 is t een hele goede verdediger vind ik. Mauro die Max en de multifunctionele Mwene op de bank houdt. Gaan t zien. Wel een goede balafpakker. Nou ,hup PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren