Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman baalt van sc Heerenveen en maakt vraagprijs bekend

Laatste update:

Joey Veerman vindt de vraagprijs van sc Heerenveen alles behalve realistisch. De middenvelder geniet concrete interesse van het Italiaanse Hellas Verona, dat een eerste bod van naar verluidt vijf miljoen euro van tafel geveegd zag worden. Veerman onthult zaterdagavond de prijs die de Friese club verlangt en baalt openlijk van de wijze waarop de clubleiding van de noordelingen zich opstelt inzake een eventuele transfer.

“Volgens mij hebben de Italianen een heel redelijk bod neergelegd, maar als ik dan hoor wat Heerenveen vraagt kan het weleens een heel moeilijk verhaal worden”, verzekert Veerman zaterdag in gesprek met Voetbal International. Het gaat om een fiks verschil gezien de vraagprijs. “Tien tot twaalf miljoen euro, dat vind ik gekkigheid. Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan.”

Veerman, die ook aan Feyenoord werd gelinkt, maakte zijn ongenoegen ook intern kenbaar, maar hij werd meteen op zijn contract tot de zomer van 2024 gewezen. “‘Als het dit jaar niet lukt, gaan we nog een jaar van je genieten en vragen we het volgend seizoen opnieuw’. Dat vind ik heel jammer, want ik ben aan iets anders toe”, benadrukte Veerman, die het ‘goed naar zijn zin’ heeft in Heerenveen. “Ik sta lekker te voetballen, maar ik ben gewoon toe aan een nieuwe uitdaging.”

“Het plan was om die deze zomer te vinden, maar ik vraag me dus af of het ervan gaat komen. Daarover ben ik teleurgesteld.” Hij wil wel benadrukken dat Hellas niet zijn droombestemming is, zoals hij her en der las. “Er zijn meerdere geïnteresseerde clubs waar ik heel positief tegenover sta en Verona is daar één van.”

Veerman, die in november 23 jaar wordt, maakte in de zomer van 2019 voor iets meer dan een half miljoen euro de overstap van FC Volendam naar Heerenveen. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 5 doelpunten en 5 assists in 26 duels in alle competities. In de voorbije voetbaljaargang schroefde de technicus deze aantallen aardig op: 9 doelpunten en 11 assists in 35 duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nooit leuk voor de speler indien de club tegenwerkt.Maar dat is het spel zoals het altijd gespeeld wordt. Ik hoop dat het goed komt voor Veerman.

10 juli 2021 om 19:41

Naja tegenwerkt? De club verlangt een bepaald bedrag die zij waardig vinden. Dan heb je als speler toch niks te willen? Had hij maar een vast bedrag moeten vast zetten in het contract. Om het zo in de media te gooien vind ik zo slap.

10 juli 2021 om 19:43

Waarom doet Veerman dat ? Welk doel wilt hij hebben ? Dat alles anders gaat ?

10 juli 2021 om 19:50

Ik vind het argument van Veerman niet zo sterk. Wel de zekerheid van een langdurig contract, maar nu mekkeren dat je toe bent aan iets anders. had hij dat bij het tekenen van het contract niet kunnen bedenken?

11 juli 2021 om 11:46

Gewoon eigen schuld Veerman. Hij heeft zelf zijn contract verlengd tot (dacht 2023) waardoor Heerenveer veel voor hem kan vragen . En dan nu piepen dat de kas bij Napoli leeg is. Maar dat is die van Heerenveen ook, neem ik aan. Dus die willen zoveel mogelijk verdienen aan Veerman. Nogmaals, dan had hij zijn contract maar niet moeten verlengen, want dit is het gevolg van zijn handtekening daaronder.

11 juli 2021 om 11:59

Het is leuker als het goed komt. Want je koopt er niets voor als er wrevel blijft. Voetbal moet leuk zijn voor iedereen.

11 juli 2021 om 12:13

Uiteraard, voetbal is ook voor iedereen, maar als Heerenveen geen geld lrijgt kan het de selectie niet op peil krijgen. Wat dan weer niet leuk voor hun supporters. En voetballers tekenen met hun volledige verstand een nieuw contract en dan moet je na een tijd niet gaan piepen. Moet toch niet zo dat we een voetballer bij het Pieter Baancentrum moeten laten testen of hij bij volle verstand is of niet tijdens het ondertekenen.

Juist ja. Als spelers ook nu nog gaan bemoeien met hoe duur ze weg mogen.. je tekent een contract en tot die tijd kan de club je aan je contract houden mits het juiste bedrag wordt betaald. Dit is zo onnodig om het zo in de media te gooien.

10 juli 2021 om 20:43

Maar vermoedelijk helpt het wel om de boel op scherp te zetten. Ik heb er ook altijd moeite mee. Spelers lijken gemakkelijk contracten met verbeteringen te tekenen maar op het moment dat ze elders nog beter af zijn dan moet het opeens in de prullenmand. Zo werkt het natuurlijk niet maar vaak trekken ze toch aan het langste eind.

Jankerd, je tekent met je volle verstand een langdurig contract en Heerenveen doet je niet weg voor een appel en een ei. Ze bewijzen je eigenlijk een dienst want je kan de serie a nog lang niet aan.

10 juli 2021 om 19:45

5 miljoen is ook geen appel en ei. Natuurlijk heeft Veerman zelf gekrabbeld bij heerenveen, maar we zijn ook niet aanwezig geweest bij de besprekingen. Weten wij veel met welke intentie dat contract is aangegaan vanuit beide kampen?

10 juli 2021 om 19:50

Volgens mij heeft Veerman juist afgelopen seizoen opnieuw zijn handtekening gezet met de toezegging dat hij na dat seizoen bij een degelijk bod weg mocht en dan snap ik wel dat hij baalt van die 10 tot 12 miljoen.

10 juli 2021 om 19:51

Dan komt de aloude VZ discussie op gang: "show me the contract"

10 juli 2021 om 20:22

Toevallig klopt het wat hierboven gezegd wordt. Er is een mondelinge toezegging gedaan dat er met Veerman meegedacht zou worden. Dat is de reden dat hij bijtekenfe. Hij wordt nu gewoon genaaid door Heerenveen. Net als Onana als speler Ajax naait. Gebeurd zo vaak over en weet, dat is nou eenmaal de voetbalwereld. Naief van Veerman dat hij het niet op papier liet zetten. Als ik hem was zou ik Raiola benaderen, de Italie expert.

10 juli 2021 om 20:29

Dat er meegedacht zou worden klopt, er wordt ook meegedacht. Hij mag deze zomer vertrekken, maar dan dient er wel een marktconform bod neergelegd te worden bij Heerenveen. Op dit moment is 10 miljoen meer marktconform dan 5 miljoen en heeft Heerenveen hier dus gewoon het recht aan haar zijde. Wat Veerman nu doet is geroeptoeter van de bovenste plank en werkt vaker in iemands nadeel dan daadwerkelijk in iemands voordeel.

10 juli 2021 om 20:54

Ja kan je vinden. Ik vind hem niet zo bijzonder om eerlijk te zijn. Heb alleen topmatchen van hem gezien en enkel tegen Feyenoord was die echt goed. De rest hobbelde die een beetje mee. 5-8 miljoen lijkt me prima, 10-12 is echt bizar veel geld voor zo iemand.

10 juli 2021 om 21:08

Tegen PSV thuis was die Motm en uit heeft hij niet gespeeld vanwege een covid besmetting. Tegen Ajax viel hij in de uitwedstrijd en in de beker door de mand, maar thuis met een assist gewoon nog steeds belangrijk. Tegen Feyenoord inderdaad zijn beste wedstrijden gespeeld. Ik wil niet zeggen dat 10-12 miljoen gevangen dient te worden, maar alleen dat het een logische vraagprijs is in dit stadium van de transfermarkt. 5 miljoen is gewoon veel te laag. Ik verwacht zelf ook wel dat er nog meerdere clubs zich zullen gaan melden en een logisch eindbedrag ligt hoogstwaarschijnlijk ergens rond de 7,5 a 8,5 miljoen met verschillende variabelen. Dat is prima, aangezien Joey nog genoeg potentieel heeft om in de toekomst nog meer waard te worden.

10 juli 2021 om 22:16

Zolang die zogenaamde toezegging niet zwart op wit staat is er niks. Hamstra heeft zijn contract verlengd en die is 'm lekker gesmeerd naar Ajax. Ja Joey, je hebt zelf dat contract getekend, dan moet je nu niet zeuren

10 juli 2021 om 22:46

Ik zeg ook niet dat Heerenveen hem voor een habbekrats moet verkopen, ik zeg alleen dat ik begrijp waarom Veerman baalt. Bovendien lijkt een miljoentje of 7-8 mij realistisch, maar die 10-12 is wel erg veel van het goede.

10 juli 2021 om 22:55

Denk dat het wel in perspectief moet worden gezien. Vaak is er wel een verband in de vraagprijs: salaris speler, duur vh contract en club/speler status. Als Joey niet 1 vd grootverdieners is bij Heerenveen, dan is zijn verhaal misschien niet zo gek. 10 tot 12 miljoen voor de topspeler vd nummer 12 van vorig seizoen vind ik wel heel veel…zou hij dan ook 1,5miljoen of meer per jaar verdien? Lijkt mij niet, dus vind dat hij wel een punt heeft.

Het lijkt tegenwoordig wel de trend om in de media te gaan zeuren dat je de vraagprijs onrealistisch vindt. Dit is al de zoveelste de laatste tijd, who's next?

Niet zo veel moeite met het bedrag dat Heerenveen vraagt. Ejuke ging ook voor dat bedrag weg en verder kunnen ze met deze selectie niet cashen. Maar of het betaald gaat worden vraag ik me wel af, de transferzomer is absoluut nog niet losgebarsten en zó exceptioneel goed is Veerman nou ook weer niet.

Verwekend ventje wordt t zo. Net contract verkengd en die gasten van Verona hebben een enorm slechte reputatie als t op betalen aankomt. 10mln hoeft echt niet maar als je 6 biedt kom je op 8 uit. Prima. Maar denk dat Verona wel ff anders in zit. Vanwege Corona???
Lekker dan, blijf gewoon maar jaar. Allemachtig zeg.

Het is dat hij zo goed kan voetballen maar anders was ik hem liever vandaag dan morgen kwijt. Wat een constant kattengejank, had hij maar geen contract tot 2024 moeten ondertekenen. Geen medelijden.

Dat hij deze zomer vertrekt lijkt wel vast te staan. En het aloude gedrag van dat de vraagprijs te hoog is, is heel voorspelbaar. Typisch Joey ook, hart op de tong en denkt vaak niet snel twee keer na voordat hij iets zegt. Het is nog maar het begin van de transfermarkt en ik snap waarom hij zegt 10 tot 12 miljoen is teveel, maar aan de andere kant is 5 miljoen te weinig. Heerenveen staat volkomen in hun recht om niet het eerste het beste bod te accepteren. Ik denk dat als hij gewoon een normaal gesprek was aangegaan met de leiding en het niet zo via de media probeert te spelen het een stuk succesvoller was geweest. Het is eerder ook al genoemd, maar als Heerenveen rond de 7,5 tot 8,5 miljoen euro kan vangen met wat variabelen er aan gekoppeld ze vast ook tevreden zullen zijn. Met zo een bedrag kan je de selectie weer goed aanvullen en daarnaast eventuele tekorten opvullen.

Meneer Veerman tekende dus een contract tot 2024. Hij werd hiervoor beloond en nu is de heer Veerman van mening dat Heerenveen hem soepel moet laten gaan. Zo werkt het niet.
Beter zou zijn als Heerenveen zou zeggen; wij verkopen niet aan Italianen, al zijn ze weliswaar wereldkampioen geworden door de Engelsen op Engelse bodem af te drogen

Nou vind ik het wel volkomen begrijpelijk dat Heerenveen Joey Veerman niet voor 5 miljoen van de hand doet. Maar ja, 10 tot 12 miljoen ga je dus echt niet vangen in deze tijd. Dat is erg hoog in de boom zitten. Maar goed, een 3 jarig contract geeft je als club een bijzonder sterke onderhandelingspositie.

Heerenveen is geen filantropische instelling dat water bij de wijn gaat doen omdat het coronatijd is. Vind het daarnaast kinderachtig om dit via de media te spelen om zo, over de rug van je huidige club, een transfer te forceren.

Wat had Vreeman dan gedacht toen hij vorig jaar langdurig contract ondertekende. Heerenveen staat er toch wel om bekend dat ze behoorlijke prijzen vragen, en vaak ook krijgt. Dan had die er een clausule in moeten laten zetten. Die blijft dus nog wel even zitten, want wie gaat 10 tot 12 mln betalen voor deze speler?

Wat een zeikerd die Veerman, heeft niets te zeggen over zijn vraagprijs lijkt mij! Ze zullen elkaar wel halverwege tegemoet komen en dan gaat ie lekker naar Verona voor een miljoen of 7,8. Heerenveen blij, en Veerman blij

10 juli 2021 om 21:03

Verona heeft een andere speler aangetrokken van Antwerp volgens mij. Dus die zijn denk ik klaar op die positie. Vrees dat Veerman deze optie door kan strepen.

11 juli 2021 om 01:02

Komen nog wel andere clubs als de transfermarkt echt loskomt. Hij is na de zomer wel weg

Veermannetje tekent een 5jarig contract waar ie er 2 van op heeft zitten en dan zeuren over de transfersom? Dit is Heerenveen hun goed recht. Als er gekke clubs zijn die 8 willen leggen voor Vlap (anderlecht) en 12 voor Ejuke (cska) dan is 10 een hele goede vraagprijs. Want hij heeft meer toekomst en doorgroeimogelijkheden dan die andere twee. En ik denk dat ze hem zelfs voor minder dan 8 laten gaan want 10 is de vraagprijs. Volgende keer een korter contract tekenen als je weet dat je plafond hoger ligt.

Die veerman is echt een zeikwijf eerste klas volgens mij. Echt een jongen met een prima Donna gedrag. Jeetje, je hebt friggin contract gast. De club heeft alle recht om jou aan dat contract te houden, tenzij er echt een goed bod op tafel ligt. Als heerenveen niet 15 miljoen plus vraagt, is t echt wel redelijk. Vraag prijs 15 beetje onderhandelen uiteindelijk 10 a 12 weg. Een heel redelijk bedrag. Loopt ie te zeiken dat t corona is en geld beetje op overal. Dan geldt dat toch ook voor heerenveen, die willen dan ook een klapper maken.

Dus omdat het geld op is moet Heerenveen maar minder vragen, goed verhaal Joey..

Die makelaars wat doen zij eigenlijk? Er was veel interesse voor die jongen afgelopen seizoen en toch tekende hij bij. Op zo een moment zorg je toch voor een clausule. Heerenveen zegt 12, team Veerman 5 en dan kom je uit op 8 a 9 miljoen bijv. Vastzetten en geen gezeik.

Hij heeft wel gelijk in deze, 10 tot 12 miljoen is veel te veel voor een momenten voetballer als Veerman.

Gewoon nog 2 jaar heerenveen en dan weg voor een miljoen. Of 3 jaar en dan gratis. Heerenveen heeft geld te kort dus die gaan dan vanzelf toegeven.

Geduld is een schone zaak. Denk dat Heerenveen wat meer geduld heeft dan de speler. Ik zou nog even wachten want er komt vast nog wel wat interssanters voorbij dan Hellas Verona. Win win situatie. Daarbij komt dat spelers met een lang contract begrijpen dat ze afhankelijk zijn van de club. Wil de club al dan niet meewerken en onder welke voorwaarden. Dat is de consequentie van het tekenen van een contract. Naast voetballer en mens ben je ook handelswaar en zelf niet de handelaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren