Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joao Félix en Atlético Madrid zorgen voor verbazing in uitwedstrijd

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich op sublieme wijze hersteld van de remise in de eerste wedstrijd na de coronastop, afgelopen zondag bij Athletic Club (1-1). Het team van Diego Simeone won woensdagavond met ruim verschil bij Osasuna en doet daarmee goede zaken in de strijd om een Champions League-ticket: 0-5. De eerste twee goals kwamen op naam van Joao Félix, die zijn rentree maakte na een lichte blessure. Het was niet alleen de eerste dubbelslag van de Portugees als Colchonero; ook had Atlético dit seizoen nog niet eens meer dan drie keer in één duel gescoord.

Atlético wilde vanaf de eerste minuut, en onder leiding van een gedreven Koke, het duel zo snel mogelijk beslissen. De defensie van Osasuna maakte echter een zekere indruk tot het moment dat Joao Félix toesloeg. Na een actie van Renan Lodi op links werd een schot van Saul Ñiguez geblokt en kwam de bal voor de voeten van de Portugees, die het leer na nog geen half uur spelen ziedend in de bovenhoek joeg.

Osasuna ging direct op zoek naar een gelijkmaker, drukte het team van Simeone terug op de eigen helft, maar de ploeg van Jagoba Arrasate ontbeerde finesse in de laatste meters. Zo ging een inzet van Roberto Torres net naast het doel van Jan Oblak. Tien minuten na rust sloegen los Colchoneros weer toe. Na een sublieme pass van Ángel Correa op Diego Costa tekende Joao Félix van dichtbij voor de tweede treffer: 0-2.

Simeone koos enkele minuten later voor de entree van Marcos Llorente en Álvaro Morata en dat bleken gouden wissels. Llorente ontving het leer in het strafschopgebied van Héctor Herrera, was niet van de bal af te krijgen en schoot hard en laag raak in de linkerhoek: 0-3. Luttele minuten later verscheen ook de naam van Morata op het scorebord. De arbiter dacht aan buitenspel na een pass van Llorente, maar de VAR keurde de goal goed. Yannick Ferreira Carrasco bepaalde op aangeven van opnieuw Llorente de eindstand.

Door de overwinning in Pamplona staat Atlético nu met 49 punten op de vierde plaats in LaLiga. De voorsprong op Real Sociedad en Getafe, de nummers vijf en zes, bedraagt slechts twee punten en de club uit Baskenland heeft nog een wedstrijd tegoed. Nummer zeven Villarreal heeft maar vijf punten minder. Atlético speelt zaterdag in eigen huis tegen Real Valladolid.

Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige wedstrijd was dit na lange tijd!
Sinds dat Llorente Invalde alleen maar genoten van hem.
Aupa Atléti!!!

18 juni 2020 om 00:00

Van cvm naar als schaduwspits bij 3 doelpunten betrokken in 9 minuten!

18 juni 2020 om 00:01

Misschien z’n nieuwe positie als er een plekje voorin beschikbaar is?

18 juni 2020 om 00:17

Tegen Bilbao vond ik hem niet geweldig als schaduwspits, en aan reacties online te lezen was ik niet de enige. Ik zou hem daar alleen neerzetten als er veel ruimte is zoals nu of zoals hij tegen Liverpool heeft laten zien. Ik denk dat hij vanaf rechts op het middenveld beter is. Ik denk dat hij alle kwaliteiten heeft om daar goed te spelen, en dat heeft hij ook al een aantal keren laten zien voor dat de corona uitbrak.

18 juni 2020 om 00:01

Llorente verdient gewoon een basisplaats!

Een zeer fijne en belangrijke overwinning in een uitwedstrijd waar we dit seizoen veel moeite mee hebben. Het team speelde al veel beter waarmee goede kansen gecreëerd werden. Llorente gaat nu echt alleen nog maar gezien worden als een aanvallende speler door El Cholo denk ik zo. 1 goal en 2 assists nadat hij inviel. Hopen dat we deze lijn kunnen voortzetten om een CL-plek te bemachtigen. Aupa Atletiii.

Ook alweer de 100e cleansheet van oblak. Is in mij en waarschijnlijk veel meer mensen hun ogen de beste keeper ter wereld, denk langzamerhand dat hij de beste keeper aller tijden is.

18 juni 2020 om 00:09

beste aller tijden? dat is te moeilijk, omdat bijv topprime Neuer en Casillas ook bestaan. maar beste ter wereld? is de paus katholiek?

18 juni 2020 om 00:40

Casillas, Dida, schmeichel, van der sar, buffon, neuer, cech. Om er maar een paar op te noemen. Oblak is heel goed, dat voorop gesteld. Maar de beste aller tijden..?

18 juni 2020 om 03:18

Yashin, De Munck, Banks, Maier, Van Beveren, Zoff, Shilton, Schumacher, Pfaff, Dasaev, Preud'homme, Kahn....

18 juni 2020 om 03:49

Allertijden is gewoon onbeschoft voor doelmannen die jij waarschijnlijk niet kent. Yashin, Zoff, Kahn, Neuer, Buffon, Van der Sar, Cech, Schmeichel, Shilton en ik mis er nog een paar hoor, maar dat is een grote grote uitspraak. Verder ben ik het wel met je eens dat hij de beste keeper op de planeet is. Ik heb nog nooit een keeper die zo lang is zulke goede reflexen hebben en naar de grond kunnen duiken. Geweldige keeper.

18 juni 2020 om 09:21

Onbeschoft weet ik niet hoor, hij komt een heel eind. We hebben bijvoorbeeld Kahn nog weleens slippers zien maken, die zie je bijvoorbeeld bij Oblak niet. Ik zeg ook niet per se dat hij beter is hoor, maar ik zie ook niet echt op het moment waarom hij per se minder is dan bovengenoemde keepers. Het is echt een belachelijk goede keeper. Wellicht praten we in de toekomst wel exact zo over Oblak en wat voor geweldige keeper dat wel niet was, dat weet je niet. Daarnaast heeft hij natuurlijk zijn nationaliteit niet mee, het is voor hem gewoon echt lastig om hoge ogen te gooien op de EK's/WK's, wat voor velen toch wel de toernooien zijn die bijblijven...

18 juni 2020 om 10:05

@Zuidenaar, ben het met je eens dat het een goede keeper is. Maar niet ad hand van zijn cleansheet. Systeem waarin hij speelt, heeft ook een groot aandeel in die cleansheet. Check zijn stats bij Slovenië anders.

Zo dit was nog eens onverwachts, zeker nadat de uitwedstrijd in Bilbao weer ouderwets slecht was. Felix liet vandaag zien dat het belangrijk is om een creatieve speler naast de spits te hebben. Door zijn prijskaartje krijgt hij veel kritiek, maar het blijft natuurlijk een geweldig talent die op zijn 20e echt een meerwaarde heeft voor het elftal. Hij moet alleen wat beter worden in de laatste fase en wat meer aanwezig zijn, al was daar vandaag niks mis mee. Llorente viel trouwens ook heerlijk in, die jongen is gekocht als verdedigende middenvelder en leek een flop te worden na de eerste paar maanden, maar sinds hij wat aanvallender speelt (hij had ook al een paar sterke wedstrijden voor Anfield) is hij echt een geweldige speler voor dit elftal.

18 juni 2020 om 00:18

Vond de kritiek van Spaanse media op Felix niet echt eerlijk de afgelopen maanden, heeft veel geld gekost maar kwam toch in een elftal terecht waar het niet draaide en is ook maar net 20. Als hij zoals vandaag naast een creatieve man speelt zie je ook dat hij gelijk levert. Doet me vaak denken aan een jongen Kun, die jongen heeft alles in zich om echt een hele grote te worden. Alleen zijn prijskaartje he, vandaar dat mensen altijd zoveel van hem verwachten.

18 juni 2020 om 01:26

Er was geen kritiek op hem maar op Simeone die hem verkeerd gebruikt(e).

Ik hoop dat iedereen dit gezien heeft, want Atleti gaat de eerste 100 jaar geen uitwedstrijd meer met 0-5 winnen. Alles leek ineens op zijn plek te vallen en ik hoop dat ze de CL-plek veilig stellen. Dat is waar Atletico hoort. Overigens heb ik Joao Felix voor de coronacrisis live tegen Sevilla gezien, maar wat is die gozer goed zeg. Vandaag ook weer beslissend, heerlijke speler.

18 juni 2020 om 09:57

Ik denk dat Simeone nu eindelijk door begint te krijgen dat met goed voetbal punten te halen valt. Defensiever spelen tegen Barça is natuurlijk logisch, maar er werd gisteravond oprecht goed gecombineerd. Iets wat ik de afgelopem 3 jaar niet gezien heb (op de oefenwedstrijd tegen Real na). Nu maar hopen dat we dit door weten te zetten. Maakt het kijken voor iedereen leuker

18 juni 2020 om 10:07

Hij weet zijn wedstrijden wel te kiezen om de bus te parkeren of te voetballen.

18 juni 2020 om 11:10

Nou... normaal juist niet. Normaal is het zelfs tegen kleine clubs niet aan te zien

Ik zeg het nogmaals: laat felix van links of recht komen als vrije man. Speel aanvallend voetbal en niet zo defensief, dan zul je zien wat je aan deze jongen hebt. Let op jongens die Trincao die naar barca gaat is ook weergaloos. Samen met Felix in de vertegenwoordigende elftallen van Portugal sloopten ze tegenstanders. De toekomst van Portugal ziet er goed uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren