Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je moet beseffen dat na Ajax alles anders is, maar dat heb ik niet onderschat’

Laatste update:

Carel Eiting is zeer gelukkig met zijn tijdelijke verhuizing richting Huddersfield Town. De middenvelder wordt door Ajax dit seizoen verhuurd aan de club uit de Championship, met tevens een koopoptie in de huurovereenkomst. Eiting, wiens contract in Amsterdam nog ruim anderhalf jaar doorloopt, weet echter nog niet of hij ook volgend seizoen in het shirt van the Terriers te bewonderen is.

"Ik heb nog geen idee", verklaart Eiting in een video-interview met Football-Oranje. "Ik heb nog maar iets van vijf wedstrijden voor de club gespeeld. We zullen wel zien of ik hier blijf, maar nu geniet ik gewoon van mijn tijd hier." De verhuurde middenvelder heeft geen spijt van de tijdelijke overstap naar Engeland. "Het leven is echt geweldig hier en de mensen erg aardig. Ik woon net buiten Leeds, wat een mooie stad is. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar mijn vriendin en ik zijn erg gelukkig. De club Huddersfield Town is ook geweldig, dus ik ben een erg blij persoon."

Eiting maakt tongen los in Engeland in eerste duel na vertrek bij Ajax

Volop lof voor de door Ajax verhuurde middenvelder na zijn debuut in de Championship.Lees artikel

Eiting is op zijn plaats in de Championship, al merkt hij wel de nodige verschillen met het soort voetbal dat in de Eredivisie wordt gespeeld. "Je moet heel goed beseffen dat alles anders is bij een andere club als je Ajax verlaat. Hoe er naar een wedstrijd wordt toegeleefd en ook het feit dat je andere ploeggenoten hebt. Maar dat heb ik allemaal niet onderschat. Ik wist dat er de nodige veranderingen zouden plaatsvinden. Wat dat betreft ben ik heel gelukkig met de jeugdopleiding die ik bij Ajax heb genoten."

De droom om bij Ajax definitief door te breken is nog steeds springlevend voor Eiting. "Maar dan zal ik wel wekelijks op topniveau moeten presteren. Het mooie van Ajax is dat je altijd de bal kwijt kan, omdat er zoveel goede spelers rondlopen. Ze weten je altijd aan te spelen als de de ruimtes benut", aldus Eiting, die Donny van de Beek ook naar Engeland zag vertrekken. "Ik denk niet dat hij spijt heeft van zijn vertrek bij Ajax. Hij beschikt over exceptionele kwaliteiten, die andere spelers niet hebben. Als hij speeltijd krijgt en de spelers om hem heen hem steeds beter gaan begrijpen, dan kan hij uitgroeien tot een zeer belangrijke speler voor Manchester United", aldus Eiting.

Zie jij Carel Eiting alsnog slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetballend goed handelingsnelheid traag
En geen atletisch lichaam kan opzich als 12e man functioneren bij ajax

Carel heeft de techniek wel, kan met heerlijke balletjes strooien, maar dan wel tegen mindere tegenstanders. Zijn handelingssnelheid is gewoon te laag voor Europees sub-top niveau en het lijkt mij niet dat hij dat zal aanleren. Als je dan ook geen fysiek, en snelheid zelf hebt, dan ben je snel klaar. Weet iemand hoe hij het doet bij Huddersfield? Wel een leuke en ook hele slimme jongen.

30 oktober 2020 om 14:21

Staat regelmatig in de basis en in ieder geval de supporters zijn van wat ik op social media voorbij heb zien komen zeer lovend. Is hem gegund!

30 oktober 2020 om 14:57

Top, goed om te horen! Was ook even benieuwd hoe hij het nu doet bij Huddersfield. Is echt een goede jongen, alles is hem zeker gegund!

30 oktober 2020 om 15:52

Wat betreft fysiek en mentaliteit zijn er weinig betere leerscholen dan de championship denk ik, dus wat dat betreft een verstandige en dappere keuze om daarheen te gaan om op een lager niveau aan je tekortkomingen te werken. Hopelijk pakt het goed uit. Ik denk helaas niet dat hij het Ajax niveau consistent gaat aantikken, maar niveau subtop eredivisie en wellicht uiteindelijk hogere middenmoot topcompetitie moet zeker haalbaar zijn.

Volgens mij is hij daar wel aardig begonnen dus ik denk dat deze keuze goed heeft uitgepakt. Ik denk niet dat hij ooit goed genoeg gaat worden voor de PL maar dat is geen ramp. Championship lijkt me persoonlijk ook een fantastische competitie om in te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren