Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jayden Oosterwolde verlaat club van Buffon en maakt droomtransfer

Laatste update:

Jayden Oosterwolde mag zich definitief speler van Fenerbahçe noemen. Dat bevestigt de Turkse club via de officiële kanalen. De vleugelverdediger uit Zwolle verlaat Parma, dat een bedrag van 6,5 miljoen euro voor hem ontvangt. Dit bedrag kan middels bonussen nog oplopen tot acht miljoen euro. Oosterwolde tekent in Istanbul een contract tot medio 2027.

Eerder deze maand werd een bod van 5,5 miljoen euro op Oosterwolde nog geweigerd, maar Parma is met het verhoogde aanbod wel akkoord gegaan. De vleugelverdediger gaf eerder in een interview met Voetbalzone al aan dat er veel interesse in hem was. Southampton, Augsburg en een aantal clubs uit de Serie A lonkten naar zijn diensten, maar het is dus Fenerbahçe geworden.

Oosterwolde doorliep de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo. De verdediger kreeg vervolgens aanbiedingen van beide clubs en koos voor Twente. Hij maakte in september 2020 zijn debuut in de Grolsch Veste. Vorig jaar werd hij door Twente verhuurd aan Parma. De Italiaanse club bedong tevens een optie tot koop, die een halfjaar later verplicht werd gelicht. Dat leverde de Tukkers zo’n drie miljoen euro op.

Opvallend is dat Heracles een deel van het doorverkooppercentage ontvangt dat Twente heeft bedongen, aangezien Oosterwolde in de gedeelde jeugdopleiding actief was. De linksback kwam echter nooit in actie voor de club uit Almelo. Het zou in totaal om enkele tonnen gaan. Oosterwolde is de vierde winteraankoop van Fenerbahçe, dat momenteel tweede staat in de Turkse Süper Lig. Eerder deze transferperiode werd Bruma middels een verplichte optie tot koop overgenomen van PSV en versterkten de Gele Kanaries zich met Samet Akaydin en Eyüp Akcan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie transfer, nu kan Ferdi lekker op rechts spelen en Oosterwolde op links. Ik ken Oosterwolde niet heel goed dus ik laat me graag verrassen. Hij is blijkbaar een snelle, sterke moderne speler dus ik ben heel erg benieuwd. Borini is ook zo goed als binnen. Osayi is waarschijnlijk voor een mooi bedrag verkocht aan Bournemouth. Ik lees ook dat Fener interesse heeft in Livankovic maar dat lijkt me helaas te mooi om waar te zijn. En btw, ik lees in het artikel dat Fener zich heeft versterkt met Eyup Akcan? Akcan is een speler uit de jeugd van Fener die momenteel wordt verhuurd, beetje slordig wel.

30 januari 2023 om 15:50

Fabio Borini? Die teert ook al jarenlang op een aardige start van zijn carrière he

30 januari 2023 om 15:54

Zo verkeerd doet hij het niet, 17 g/a in bijna dezelfde hoeveelheid wedstrijden in Turkije. Zou het alleen jammer vinden als Fener echt 2 mil betaald voor een speler van 31 met een halfjaar contract.

30 januari 2023 om 15:56

Yes, Fabio Borini inderdaad. Is helemaal opgeleefd in Turkije bij Karagümrük. Dit seizoen al 18 g/a in 18 wedstrijden.

30 januari 2023 om 15:50

Emre Demir komt vandaag ook nog.

Osayi zou wel in de belangstelling staan van Crystal Palace die 10 mln pond boden. Van mij mag Osayi best vertrekken voor 15 mln pond. Edit: Alleen als Fener al een vervanger klaar heeft staan.

30 januari 2023 om 15:59

Met Emre Demir drbij hebben we ondertussen al drie Turkse Messi’s, hehehe. Wel een verassende transfer overigens aangezien Arda al amper minuten krijgt. Osayi moet je sowieso laten gaan joh, het is overduidelijk dat die jongen heimwee heeft. Nu kan je Ferdi op rechts zetten en dan Nazim (ik was hem ook al vergeten) als backup tot de zomer.

30 januari 2023 om 16:10

Ach man die Emre Demir kon bij Kayseri geen potten breken. Volgens mij zaten de scouts van Barcelona aan de raki in Turkije of iets dergelijks. Emre Demir mag de veters van Arda niet eens strikken joh

30 januari 2023 om 20:52

Na ja hij is gratis, dus dat gokje kun je nemen. Mislukt hij kun je hem vast wel kwijt aan Başak oid.

30 januari 2023 om 16:32

Ferdi is toch een middenvelder? Oosterwolde is een linksback. Heeft zich knap ontwikkeld bij Parma, waar hij ook serieuze concurrentie had van Cobbaut en Ansaldi. Parma is goed bezig met hun slimme scouting.

30 januari 2023 om 17:01

Ferdi speelt al jaren achterin bij Fener.

30 januari 2023 om 17:08

Ferdi is al een tijdje omgeturnd tot back en doet dat uitstekend. Kan aan beide kanten staan maar op rechts is hij nog een stuk beter. Hij heeft zich eigenlijk gewoon ontwikkeld tot een hele veelzijdige speler. Fysiek ook heel sterk geworden. Had eigenlijk wel een toegevoegde waarde voor Oranje kunnen worden.

30 januari 2023 om 16:57

Ben jij aan de cocaine ofzo? Hoe kan je blij met deze transfers? Leef ik in een simulatie amk

Speler van 8 miljoen uit een tweede divisie competitie in italie.. dat doe je alleen als het een wereldtalent is. Voor de rest prima speler voor linksback bij FB.

Borini? Die gozer heeft geen reet gedaan in heel zijn carriere. 1x ooit boven de 10goals per seizoen uitgekomen in de turkse lig met 17g/a. is dat nu de nieuwe standaard voor Fener? Tering, dan zijn we wel echt hard gezakt zeg. Vroeger kochtten we nog topscoorders uit de spaanse competitie. Moet ook nog betaald worden terwijl die over half jaar transfervrij is? Yuz yilin kazigi yiyoruz yine.

Eyup en Emre is saus.

ALI KOC OUT
Met aziz baskan hadden we nog onze eer, nu worden we in de kont geneukt met transfers, derby's en alsnog gemis aan bekers.

30 januari 2023 om 17:14

In 2010 kon je dat doen ja. Topscorers halen. Nu is dat niet te doen. Deze jongen gaat echt goed uitpakken let maar op. Heel fel/snel/sterk. Met en zonder de bal.

30 januari 2023 om 17:19

Vliegende Tosti, wat je zelf zegt is dit gewoon een prima speler voor de back en als hij zich ontwikkelt kan je ook nog goed op hem verdienen. Over Borini ben ik het wel met je eens, ik zie ook liever een speler als Boufal komen maar jij weet toch ook dat Koç zijn yoghurt anders chapt? Denk je dat ik een Koç-fan ben? Ik ben een realist en jij moet ook beseffen dat Koç nog heel lang Fener niet gaat loslaten. In dat opzicht ben ik jaloers op Galatasaray waar voorzitters en besturen die niet leveren gelijk eruit worden gekickt. Het enige wat dit bestuur nog aardig doet is het doorverkopen van spelers met winst. En de verheerlijking van Aziz ga ik ook niet in mee want dat zijn gewoon nostalgische gevoelens. Koç is een prutser, maar ik ben het wanbeleid van Aziz ook niet vergeten.

Jammer had gehoopt dat hij naar Ajax was gegaan om met Wijndal te concurreren

Droomtransfer? Op basis waarvan?

30 januari 2023 om 15:55

ja aparte titel.. tenzij hij ooit in een interview heeft gezegd dat fenerbahce zijn droomclub is.
verder is het natuurlijk een flinke stap omhoog. vanuit daar kan hij waar een volgende stap maken naar een top competitie, nu nog even een aantal jaren ervaring op doen en mooie resultaten boeken in turkije (en ik denk dat het salaris daar ook wel redelijk is)

30 januari 2023 om 16:02

Van een middenmotor in de Serie B naar een titelkandidaat in de Turkse liga is toch gewoon een toptransfer voor die jongen?

30 januari 2023 om 17:31

Een droomtransfer is wat anders dan een mooie transfer... Denk niet dat hij als 10 jarig jongetje in een Fenerbahce trainingspak rondliep en Fenerbahce posters boven zijn bed had hangen.

30 januari 2023 om 17:44

Je moet droomtransfer ook niet zo letterlijk nemen dat hij vroeger lag te dromen over die club.. gezien zijn huidige club en competitie, kun je dit best wel wegzetten als droomtransfer ja.

30 januari 2023 om 16:02

Nu wordt hij een van de vele buitenlanders waarmee Fenerbahce sowieso al moeilijkheden heeft om in te schrijven (zie Bruma, ongeacht wat je van zijn kwaliteit vindt). Hoop dat hij aan spelen toekomt.

30 januari 2023 om 16:05

Oosterwolde gaat 100% minuten maken want op dit moment staat een nummer 10 op de linksbackpositie en Jesus is sowieso niet echt gecharmeerd van Alioski.

30 januari 2023 om 23:31

Östervöldü heeft al zijn hele jeugd in een Fenerbahçepyama geslapen dus ik snap de vraag niet helemaal?

Nooit van gehoord. Maar 8 miljoen euro voor een speler uit de Serie B klinkt niet veelbelovend.

30 januari 2023 om 16:02

6.5. Kan oplopen tot 8. Een speler uit China of Macedonie klonk ook niet veelbelovend voor jullie, maja

30 januari 2023 om 16:08

Hahahah touché.

30 januari 2023 om 17:15

Ik neem aan dat je het over Kim Min Jae en Elmas hebt? De één kostte 3 miljoen en de ander nog geen 200.000. Toch wel een groot verschil qua bedrag en dus risico vergeleken met deze transfer. Daarnaast speelt deze Oosterwolde voor de ogen van de Serie A. Als hij fatsoenlijk was had een club in de Serie A hem toch al opgepikt? Maar ja, ik ken hem niet dus wie weet pakt het wel goed uit. Maar ik acht de kans gewoon klein.

Jongens ik heb wegens het ( moeilijke ) geboorte van me kind niet heel veel kunnen volgen.. Maar ik lees hier boven Borini ? Even serieus ?

Dit lijkt me een goeie transfer maar ook ik ken deze jongen niet dus laat me graag verassen !!

30 januari 2023 om 16:07

s

Mooie stap voor hem, hopelijk kan hij geleidelijk aan richting de Europese subtop. Je zag bij Twente al veel potentie in deze jongen, maar hij was vooral nog wat onrustig. Ik heb hem niet kunnen volgen bij Parma, maar ik denk dat het geen verkeerde aankoop is voor Fenerbahce.

Fenerbahçe een droomtransfer noemen gaat toch wel wat ver he.

30 januari 2023 om 17:26

Ja helaas was hij niet goed genoeg voor Flamengo.

Dit is dus de reden dat wij zo snel mogelijk van de gezamenlijke jeugdopleiding afmoeten, geld inleveren voor een speler als hem terwijl Heracles 0,0 aan zijn ontwikkeling heeft geholpen, plus dat Twente gewoon 3-4x zo'n grote club is als Heracles

Op je 21e naar Fenerbahce gaan noem ik nou niet bepaald een droomtransfer. Bij een droomtransfer denk je toch eerder aan een transfer naar een internationale topclub of topcompetitie. Fenerbahce en de Turkse competitie zijn dat allebei niet.

Alle transfers boven de 3,5 miljoen bij Fenerbahçe zijn mislukt. Rossi, Pedro, Peres, Bruma, Lincoln, Arao, Berisha, Samatta, Tisserand, İrfan Can en Gustavo. Er zullen wel meer zijn. Wie gaat daar nou in godsnaam over het technisch beleid.

30 januari 2023 om 20:54

Om Luan, die 4 maanden geblesseerd is geweest, mislukt te noemen. Een Lincoln die misbruikt wordt op een positie die hem niet eigen is. Is nogal voorbarig vind je niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren