Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Japanner verschijnt op radar van PSV als mogelijke vervanger van Gakpo

Laatste update:

PSV volgt Keito Nakamura op de voet, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige aanvaller van LASK Linz moet naar verluidt tussen de vijf en zes miljoen euro kosten, al is de interesse van PSV momenteel nog niet concreet. De Eindhovenaren houden in de zoektocht naar een vervanger van Gakpo zowel huur als koop open. Nakamura valt in de laatste categorie.

Nakamura is bezig aan een uitstekend seizoen bij LASK Linz. In achttien officiële duels was hij tot nog toe goed voor elf goals en zes assists. De Japanner heeft een verleden bij FC Twente. De Tukkers huurden Nakamura in het seizoen 2019/20 van Gamba Osaka. In het shirt van FC Twente kwam hij tot zes doelpunten. De aanvaller beschikt in Oostenrijk nog over een contract tot medio 2025, maar zou openstaan voor een vertrek.

Afgelopen zomer speelde PSV met de komst van Anwar El Ghazi al in op een eventueel vertrek van Gakpo. Meerdere namen passeerden de afgelopen week echter de revue in Eindhoven als mogelijke externe vervanger. Jesper Karlsson (AZ), Viktor Tsyagankov (Dinamo Kiev) en Ola Bryndhildsen (Molde FK) zouden de belangrijkste kandidaten zijn op het lijstje van PSV. Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad denkt echter dat het ook mogelijk is dat PSV gaat overwegen om ‘iemand uit het hogere segment in de voetballerij’ te huren. Daarbij noemde hij eerder de naam van Donyell Malen.

Ook David Datro Fofana wordt gevolgd door PSV, zo meldde Elfrink zondag. De twintigjarige spits verkaste deze transferperiode van Molde FK uit Noorwegen naar Chelsea en kostte de Londenaren zo'n twaalf miljoen euro. PSV zou hem meteen op huurbasis over kunnen nemen, maar er zijn nog geen officiële gesprekken gaande.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Klinkt allemaal goed: Aziatisch, jong en niet al te duur. Maar kan hij ook voetballen?

4 januari 2023 om 16:57

Dat kan hij zeker! In zijn tijd bij Twente was ik erg van hem gecharmeerd. Helaas kwam het er toen niet helemaal uit. Bij Sint-Truiden heb ik hem nadien nog zien spelen. Daarna niet meer. Volgens mij is het wel een rustige en gevoelige jongen die echt op zijn plek moet zijn, wil hij goed kunnen presteren.

4 januari 2023 om 17:04

Ken deze Nakamura nog een beetje vanuit zijn periode bij FC Twente, en vond hem toen regelmatig goed. Wisselde toen volgens mij basisplaatsen af met een plek op de bank of korte invalbeurten, maar kwam toen (de Eredivisie en KNVB Beker bij elkaar) tot 18 wedstrijden, 6 goals en 1 assists en dat was het seizoen 19-20 toen het seizoen abrupt ten einde kwam door corona.

Een snelle en behendige vleugelaanvaller en nog vrij jong. Ik vind de meeste spelers uit Japan sowieso al goed onderlegd op technisch gebied en ze zijn vaak ook heel behendig en snel. Daarbij hebben ze ook altijd een geweldige mentaliteit en is Nakamura pas 22-jaar, dus zit er nog voldoende rek in hem.

Als hij net zo goed is of kan worden als de Nakamura die bij Celtic speelde, dan zal PSV veel plezier aan hem beleven. Want dat vond ik echt een geweldige speler,

4 januari 2023 om 17:31

Dan ben ik toch wel benieuwd wat er ‘goed’ klinkt aan ‘Aziatisch’??

4 januari 2023 om 17:37

Commercieel aantrekkelijk om psv in Azië op de kaart te zetten verwacht ik.

4 januari 2023 om 18:00

Zo’n overschat argument. Alsof bij PSV het geld met bakken binnenkwam toen Doan er speelde.

4 januari 2023 om 18:24

Daar heb jij geen inzicht in. Denk wel dat de Aziatische markt groot genoeg is om het toch nogmaals te proberen.

6 januari 2023 om 09:16

Doan is toch ook geen hoogvlieger gebleken? Daar gaat men de tv in Japan niet voor aanzetten nee.

Maar als je dat bijv. vergelijkt met Son dan wordt dat echt wel goed bekeken. In Zuid-Korea is er veel interesse in Tottenham, veel wedstrijden worden gevolgd door zijn bijdrage.

Tuurlijk, PL is aantrekkelijker om te volgen maar als Son bij PSV had gespeeld dan was dat niet heel veel anders geweest. Landen van dat kaliber hebben weinig spelers op wereld niveau, dus als Nakamura dat niveau weet aan te tikken, zekers te weten dat in Japan PSV op de voet gevolgd wordt.

5 januari 2023 om 15:48

Aziatisch, jong en niet al te duur. Klinkt perfect en werkt bij mij thuis ook prima in de weekenden 😉

Geen slechte statistieken en kent de competitie ook al enigszins. Ken hem verder niet, maar voor 5-6 miljoen een vervanger klinkt niet verkeerd. Ook nog een prima leeftijd om later een stap te kunnen zetten.

4 januari 2023 om 16:55

Oja deze jongen heeft natuurlijk voor Twente gespeeld! Kan me nog een geweldige goal van hem herinneren maar heb geen idee of dit PSV niveau is.

4 januari 2023 om 16:59

Scoorde zelfs nog tegen PSV en tegen Ajax ook nog een mooie goal. Was destijds pas 19.

Zou Simons niet hangend op links kunnen spelen? Benitez, Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Junior, Sangare, Guti, Veerman, Madueke, De Jong en Simons. Dat lijkt me een aardig team. Ik zou alleen in de plaats van Veerman kwaliteit halen voor op het middenveld.

4 januari 2023 om 17:03

Dan heb je in de breedte toch niks meer?
Verder zou ik liever met Teze dan Ramalho spelen.

En ook liever met Veerman dan Guti, ondanks dat Guti het aardig doet altijd. Veerman is soms slecht, maar brengt vaak wat extra's i.t.t. Guti in mijn ogen. Die is altijd ''degelijk''.

4 januari 2023 om 17:10

Ik speel het liefst gewoon met Branthwaite in het centrum, zeker als je er een voetballer als Boscagli naast hebt staan. Die doet geen domme dingen, staat gewoon goed gepositioneerd, blijft geconcentreerd en kiest altijd de makkelijkste oplossing in het verdedigen.

Die jongen mag dan gehuurd zijn, als er een seizoen is dat PSV kampioen moet worden is het dit seizoen. Feyenoord is volgend jaar nog beter als Slot blijft en Ajax heeft Schreuder aankomende zomer ontslagen, dus als er een kans is is het dit jaar wel. De besten moeten dus gewoon spelen en op basis van de eerste seizoenshelft is Branthwaite (en ik had aan het begin van het seizoen absoluut niet verwacht dit te zullen zeggen) onze beste verdediger, dus die speelt gewoon.

4 januari 2023 om 17:16

Guti moet altijd spelen. Zie het alweer gebeuren dat we de komende potten met Veerman Sangaré en Simons op het middenveld gaan spelen en dan een keer gigantisch door de ondergrens zakken op verdedigend gebied. Guti laat iedereen op het middenveld beter spelen. Veerman kan prima als hangende linksbuiten, heeft ie vorig jaar ook erg goed gedaan.

4 januari 2023 om 19:04

Het zal Sangaré, Guti en Veerman worden. Verwacht dat Xavi op Cody z’n plek gaat spelen. Madueke rechts.

4 januari 2023 om 17:03

Veerman inwisselen voor kwaliteit? Of bedoel je dat niet? 😅 Ik vind Veerman het prima doen hoor. Natuurlijk zitten er mindere wedstrijden tussen en moet zijn handelingssnelheid omhoog maar verder heb ik echt niks te klagen over hem. Prima speler en kan nog veel beter worden. Daar haal je niet voor een vergelijkbaar bedrag een betere speler voor terug. Wat Simons betreft: heb hem het liefst op 10, maar denk dat hij ook prima op de flanken uit de voeten kan inderdaad. Alleen op 10 is hij denk ik het beste.

4 januari 2023 om 17:05

Ja, maar Simons gaat daar enkel spelen uit pure nood. El Ghazi en de aankoop worden de linksbuitens. Bovendien wordt Teze nu gezien als de rechtsback, maar niet als fullback, maar in een modernere rol. Veerman is mega bepalend in het spel van PSV, dus die zal gewoon gaan spelen.

4 januari 2023 om 17:06

Simons kan vast hangend op links spelen, maar Simons is het best op 10, dus ik zou het zonde vinden om één van de beste spelers van het elftal niet op zijn natuurlijke positie laat spelen zodat Veerman het elftal in kan. Dan zie ik nog liever El Ghazi op links, waar ik sowieso wel voorstander van ben. Dan heb je weer 'gewoon' een rechtspoot op links met een hard indraaiend schot. Daarnaast werkt El Ghazi wel echt in teambelang en dat is wel handig met een spits als De Jong.

Deze Nakamura mag wat mij betreft ook in de zomer komen, want ik van eigenlijk alle Gakpo-vervangers waarvan je niet al ongeveer kunt invullen dat ze gaan slagen omdat je nu toch teveel betaalt en zo dik zit PSV schijnbaar niet in de centen.

Hmmm in de iets betere kwaliteit range kijken mag best voor een topclub...

4 januari 2023 om 17:55

Dan betaal je ook veel meer. Dat geld heeft PSV niet. Of ze moeten de gemeente Eindhoven poes lief aankijken en netjes vragen of ze nog een stukje grond willen kopen van PSV om het spelersbudget wat op te hogen.

4 januari 2023 om 18:11

We gaan morgen over tot de verkoop van de lucht boven het stadion.

4 januari 2023 om 18:14

Hele originele dit!

4 januari 2023 om 18:29

goeie man, super origineel en lekker actueel

Het is hem niet individueel aan te rekenen, maar hij was wel onderdeel van een team waar ik nu een paar jaar later niks meer weet. Waarom hij bij Twente mislukt is, kan ik me dan ook niet meer herinneren. Hij had wel een aardige trap geloof ik, dat was ook een grote plus van Gakpo.

4 januari 2023 om 17:01



Was hij mislukt bij Twente dan?
Het was een huurling in een raar corona seizoen wat vroegtijdig stopte. Vechtend tegen degradatie heeft hij het bij mijn weten niet zo heel slecht gedaan. Het was destijds sowieso niet makkelijk als aanvaller van Twente

4 januari 2023 om 17:19

Nee dat klopt maar in de loop van dat seizoen raakte hij z'n basisplaats kwijt aan en speelde hij nauwelijks. De deal was oorspronkelijk geloof ik ook een huur voor twee seizoenen, maar na een ging hij al weg. Misschien niet supermislukt, maar wel verre van geslaagd.

Zou geen verkeerde aankoop zijn van PSV. Nog maar 22 jaar en tussen de 5-6 miljoen.
Plus exposure in Japan.

Echter vind ik van de opties die genoemd worden, Jesper Karlsson (az), Viktor Tsyagankov (dinamo Kiev) veel beter. Wel hebben die een ander prijskaartje om hun nek hangen.

4 januari 2023 om 17:04

Karlsson gaat het sowieso niet worden, die moet 15-20 miljoen kosten en dat gaat PSV niet betalen. Tsygankov is bijna transfervrij maar schijnt ook een enorm salaris te willen verdienen.

Was een erg grilliger speler in zijn tijd bij Twente, wisselde goede momenten af met veel mindere. Ik had ook echt niet verwacht dat hij nu 5-6 miljoen zou moeten opleveren toen hij wegging bij Twente. Blijkbaar heeft hij zich aardig ontwikkelt.

Scoorde 2 jaar geleden nog met Twente tegen PSV. Aardige goal ook nog. Verder ken ik hem niet. Maar het is duidelijk dat PSV een vervanger van Gakpo moeten halen, als men enigzins nog kans willen maken op een kampioenschap.

4 januari 2023 om 17:40

Ik vind dat altijd knap dat mensen zich dat nog herinneren. Ik heb echt geen idee wie 2 jaar geleden tegen Ajax scoorde. Laat staan de manier waarop.

Technische begaafde speler en ook best wel snel 5miljoen is het echt wel waard

Qua marketing ook erg slim

Vol voor Tsygankov gaan. Dan betaal je maar wat meer salaris. Ken je mooi rouleren op beide flanken met El Ghazi/Madueke/Tsygankov.

4 januari 2023 om 17:37

Die zie ik ook nog steeds het liefst komen, heeft CL-ervaring, international en nog maar een halfjaar contract. Zal wel flinke som tekengeld willen vermoed ik.

5 januari 2023 om 13:45

Enige nadeel is dat hij eigenlijk ook een pure rechtsbuiten is met een linkerpoot. Vergelijkbaar met een Madueke.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren