Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt concurrentie uit België in de strijd om opvolger Cody Gakpo

Laatste update:

PSV heeft concurrentie van RSC Anderlecht gekregen in de strijd om de handtekening van Viktor Tsygankov. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 25-jarige Oekraïense buitenspeler van Dynamo Kyiv is één van de namen die de afgelopen weken genoemd worden om de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo op te volgen in Eindhoven.

Het contract van Tsygankov in Kyiv loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij komende zomer transfervrij zal zijn. Om toch nog wat aan hem te kunnen verdienen, zou een verkoop deze winter een aantrekkelijke optie kunnen zijn voor de huidige nummer drie van de Oekraïense competitie. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht al gesprekken met Tsygankov en zijn management gevoerd.

Er is wel een mogelijk struikelblok voor zowel PSV als Anderlecht: de salariseisen van Tsygankov. De 43-voudig international verdient bij Dynamo Kyiv zo’n twee miljoen euro per jaar, en de verwachting is dat hij er financieel gezien niet op achteruit wil gaan als hij deze winter een transfer maakt. Dat zou betekenen dat hij bij een club als PSV of Anderlecht een van de hoogste salarissen op zal strijken.

Tsygankov, die sinds 2016 in het eerste van Dynamo Kyiv speelt, was dit seizoen tot dusver in 23 duels in alle competities goed voor negen doelpunten en zes assists. Hij speelde aan het begin van het seizoen vier keer mee in de voorrondes van de Champions League, en kwam in alle zes groepswedstrijden van zijn club in de Europa League in actie. Tsygankov is niet de enige speler die PSV op het oog heeft als eventuele opvolger van Gakpo: ook namen als Ola Brynhildsen (Molde FK), Keito Nakamura (LASK Linz) en David Datro Fofana (Chelsea) werden de voorbije weken genoemd.

Denk jij dat Viktor Tsygankov de overstap naar PSV maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV kennende zullen ze hem wel mislopen, laatste jaren zijn ze verre van slachtvaardig als het om goed transfers gaat en als het gaat om speler die PSV beter moeten maken.,

10 januari 2023 om 20:40

Luuk de Jong, Benitez en Simons zijn afgelopen zomer natuurlijk prima binnengehaald met een goed plan en verhaal.

10 januari 2023 om 20:45

En ervoor was iedereen verbaasd dat max sangare en gotze kwamen?

10 januari 2023 om 22:50

Beetje vreemde reactie. Wie zijn ze dan precies misgelopen de afgelopen jaren?

11 januari 2023 om 01:13

Slachtvaardig is niet hetzelfde als slagvaardig als dat al bestaat . Verder lijkt het me logisch als een speler eerder voor PSV kiest dan Anderlecht in zowat elk opzicht..

11 januari 2023 om 01:36

Aldus de fantastische research van Aqua voor hij uitspraken doet

Lijkt me nu niet dat Anderlecht veel kans maakt ten opzichte van PSV. Zijn de laatste dagen veel berichten over de financiële situatie van Anderlecht naar buiten gekomen (dure spelers willen lozen, premies niet uitbetaald, jacuzzi die maar de helft van de tijd werkt etc.) dat ik mij niet kan voorstellen dat ze zich hier aan gaan wagen.

Maar Anderlecht heeft Vertonghen ook een dik contract gegeven dus ja... Is altijd wel wat met die club de laatste jaren.

10 januari 2023 om 20:46

Maar psv liep ook vast door oa hoge salarissen.

Oei, als dit niet lukt dan denk ik dat met dit elftal geen landstitel wordt gewonnen. El Ghazi is niet de vervanger voor Gakpo. Maar ik geloof wel dat PSV hem haalt.

Anderlecht is al een tijdje geen topclub meer in België en halen zoals het er nu naar uitziet niet eens Europees voetbal. Salaris zou PSV moeten kunnen ophoesten

Ik vraag me eigenlijk vooral af waarom een 25 jarige speler nog in Oekraine speelt als hij bovengemiddeld goed zou zijn? 😅

10 januari 2023 om 21:18

Zal vast iets te maken hebben met de salarissen die daar verdient worden. Bij Shaktar hebben ook altijd een hoop goede spelers gezeten die op zo'n zelfde leeftijd nog de stap hebben gemaakt naar andere clubs zoals Fernandinho, Willian, Douglas Costa, Fred, Mikhytaryan, etc. bleken uiteindelijk allemaal bovengemiddeld te zijn.

Als je naar zijn stats kijkt lijkt hij mij een zeer goede speler voor PSV. Maar volgens mij wel meer rechtsbuiten dan linksbuiten, en rechtsbuiten is toch vrij goed bezet.

10 januari 2023 om 21:21

Hmm, goed punt inderdaad. Dan weet ik niet of PSV hier financieel überhaupt aan gaat beginnen. Willen ze al in snijden, en als hij daar al heel goed verdient zal hij dat bij PSV met een transfervrije status al helemaal willen.

10 januari 2023 om 21:31



Dat weet ik ook niet maar denk wel dat het echt een klasse speler zou zijn en als hij transfervrij is kan je wat meer doen. Maar goed het wordt wel pijnlijk duidelijk dat er nog wat moet gaan gebeuren, met de huidige backs en buitenspelers heb je helemaal niets meer aan de Jong. Zelf dacht ik ook dat el Ghazi, Gakpo wel op kon volgen. Maar kom hier nu toch wel op terug.

Ook vind ik het jammer dat Teze weer rechtsback staat, vind hem namelijk niet goed genoeg, vooral aanvallend niet. Ik zou dus ook graag nog een nieuwe rechtsback zien, ook omdat Max ook niet creatief genoeg is.

11 januari 2023 om 09:01

Milan van Ewijck lijkt me een uitstekende optie. Is nog jong, speelt goed en zal (neem ik aan) rond de 7 miljoen moeten kosten.

10 januari 2023 om 23:35

Heb ik ook, maar daarnaast vraag ik me ook af in hoeverre PSV nou echt geïnteresseerd is. Dit klinkt namelijk wel als de ideale deal.

Interessante speler, vaak 1 van de beteren bij Dynamo. Komt trouwens uit Israël.

Neem aan dat Gakpo bij PSV niet echt minder verdiende? Voor ca. 5 miljoen zal je hem deze winter wel moeten kunnen overnemen?

PSV is een beetje geschrokken van de salariseisen van Tsygankov begreep ik. Maar echt concreet is het nooit geworden, er werd alleen geinformeerd naar eventuele interesse. Ik denk dus niet dat deze spectaculaire kop echt van toepassing is. PSV schaakt op meerdere borden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren