Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord aast op nieuwe aanvaller en laat oog vallen op Japans International’

Laatste update:

Keito Nakamura is op de radar van Feyenoord verschenen, zo meldt 1908.nl. De vleugelaanvaller staat nog tot medio 2025 onder contract bij LASK Linz, de club waar Gernot Trauner tussen 2017 en 2021 ook speelde. Zondag werd bekend dat Feyenoord naast de komst van een centrumspits ook inzet op een nieuwe linksbuiten.

Nakamura staat sinds de zomer van 2021 onder contract bij Linz. In 68 officiële duels noteerde hij 26 goals en 9 assists. De aanvaller maakt zoveel indruk dat dat Feyenoord inmiddels ‘breed overtuigd’ is geraakt van zijn kwaliteiten. De Stadionclub heeft volgens 1908.nl vooralsnog geen bod op Nakamura uitgebracht.

De 22-jarige linksbuiten is al bekend met de Eredivisie. FC Twente huurde hem in het seizoen 2019/2020 van Gamba Osaka. Nakamura kwam in totaal tot achttien officiële duels namens de Tukkers en wist hierin zes doelpunten en een assist te noteren. Twente besloot de koopoptie niet te lichten, waarna de aanvaller werd verhuurd aan Sint-Truiden. Door zijn goede prestaties maakte hij in maart zijn debuut voor het nationale elftal van Japan.

Feyenoord is ook nog steeds serieus in de markt voor Ricardo Pepi. De Rotterdammers willen de spits graag overnemen van FC Augsburg en gaan naar verluidt een tweede bod indienen bij de club uit de Bundesliga. Hoe hoog het bod van Feyenoord is wordt niet bekendgemaakt, zoals dat bij het eerste bod ook al het geval was. Augsburg zou zo'n zestien miljoen euro voor Pepi verlangen, hetzelfde bedrag dat de Duitsers in januari 2022 aan FC Dallas betaalden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn naam klinkt me bekend, maar ik heb geen hele levendige herinneringen aan zijn Twenteperiode. Zijn er hier Twentefans die kunnen inschatten of hij een versterking is? Zijn stats bij Twente waren vrij goed, maar de koopoptie is niet gelicht.

5 juni 2023 om 08:45

Je kon zien bij twente toen al dat hij erg veel talent had. Maar wij hadden niet iemand die die jongen goed kon begeleiden. Daarbij vond ik dat hij te weinig speelminuten kreeg.

5 juni 2023 om 08:50

Was het ook niet zo dat Twente de koopsom uiteindelijk te hoog vond tov de financiële onzekerheden toen omdat COVID net uitbrak?

5 juni 2023 om 12:59

Nee, na een goede start verdween hij naar de bank. Je kon aan alles zien dat deze jongen goed kon voetballen. Echter was hij fysiek zwak en kon hij niet goed aarden in Europa.

5 juni 2023 om 08:49

Volgens mij was hij in zijn twente tijd rond de 17 jaar en liet toen al leuke dingen zien.

5 juni 2023 om 09:44

@baardgrasmus misschien dat je denkt aan de zangeres Aya Nakamura

5 juni 2023 om 10:06

En werd aan PSV gelinkt in januari. Twijfel overigens of hij goed genoeg is. Behoorlijk lichtgewicht. Wil Feyenoord wat presteren in CL zal het hoger moeten mikken.

5 juni 2023 om 10:13

Lekker afstandschot, fijne passsing en werkt zich een slag in de rondte. Mist in de persoonlijke duels wel flink wat kracht, maar het is lang geleden dus wellicht heeft hij nu wat spierkracht erbij gekregen. Ik mocht hem wel, maar kwam iets te vroeg bij Twente.

Kan mij hem niet herrineren van Twente, maar 6 in 18 is niet slecht voor een vleugelspits. 26 uit 66 is ook veelbelovend. Feyenoord heeft nog wat meer scorend vermogen vanaf de vleugels nodig en dan klinkt dit best interessant.

5 juni 2023 om 08:56

En qua marketing inkomsten kan het geen kwaad om een (goedkope) japanner aan te trekken.

5 juni 2023 om 09:20

Ben wel benieuwd hoe goedkoop hij gaat zijn. Voor iemand van die leeftijd met die statistieken, kan hij zo best wat kosten.

Volgens de verhalen is dit echt een goede speler en kost hij zo’n 7 miljoen. Goed dat Feyenoord op de vleugels wilt doorselecteren. Hopelijk nog 1 a 2 verkopen en dan nog zuid Amerikaans talent op de flanken kopen.

Ik heb m'n twijfels over de targets van Feyenoord. Nakamura en Pepi, daar ga je toch de CL niet mee in? Die lijken meer voor de breedte.

5 juni 2023 om 08:49

Ik roep persoonlijk al een half jaar om Pepi. Echt een geweldig talent. Heel compleet en veel scorend vermogen. Alleen de vraagprijs is hoog en misschien moet je dat niet willen voor een reservespits. Aan de andere kant moet je investeren om de 'pareltjes' er uit te halen. Deze jongen met Paixao op de vleugels en het scorend vermogen, een van de weinige mindere punten van Feyenoord, krijgt een enorme boost.

5 juni 2023 om 08:49

Zijn jonge spelers die prima stats kunnen overleggen en waar ruimte is voor ontwikkeling. Voor Nederlandse begrippen gewoon goede versterkingen, helemaal denkend dat Pepi een back-up is tov Gimenez.

5 juni 2023 om 09:48

Ik snap je punt en toch heb ik liever dat we een goedkope, onbekende speler kopen.

Geen grote verwachtingen door hoge transfersom, geen vergelijkingen die worden getrokken met hoe je bij je oude club speelde, geen ego want nog alles te bewijzen.

Nu krijg je na 4 mindere wedstrijden van Santi de roep om Pepi, de media begint te zagen, als Pepi niet presteert wordt weer zijn transfersom erbij gehaald. Nee, doe mij maar een onbekende verrassing.

5 juni 2023 om 10:03

De transfersom wordt altijd genoemd natuurlijk. Als Feyenoord wilt doorgroeien zul je nu eenmaal hogere transfersommen moeten betalen. Zie een Hancko, of Szymanski (als je hem wou kopen).

5 juni 2023 om 10:35

Ja dat klopt ook, maar een Hancko en Szymanszki waren onbekenden in Nederland. Ik heb er persoonlijk niks tegen om hogere bedragen neer te leggen dan we gewend zijn, maar laat het dan voor wat onbekendere spelers zijn die zonder verwachtingen komen.

Nu krijg je steeds dat ‘gevergelijk’ met zijn Groningen periode en zijn er al verwachtingen bij supporters, analisten etc. Dan moet je sterk in je schoenen staan om daar wars van te zijn.

Goed, niet om steeds vergelijkingen met het verleden te trekken, maar denk dat daar mijn aversie tegen dit soort transfers vandaan komt. Maar ik hoop dat hij mij de mond snoert als hij komt.

5 juni 2023 om 10:36

@Zanazanyan Snap wat je bedoeld hoor, want 10+ is een flink bedrag voor een back-up spits. Denk dat Te Kloese op de achtergrond ook wel andere opties bekijkt. Vorig seizoen ging alle aandacht naar Gnonto, komt hij wel of niet en ineens is daar Paixao in beeld waar niemand van had gehoord. Zal mij niks verbazen als een zelfde situatie zich ontwikkeld en ook omdat Augsburg op 16 miljoen weinig wil inleveren. Verder vind ik het een prima speler, maar afwachten of hij het geld waard is.

5 juni 2023 om 08:49

Hoezo? Nakamura heeft in Oostenrijk toch uitstekende statistieken. Of dacht je dat Feyenoord zomaar een Danjuma voor 30 miljoen euro kan binnenhalen?

5 juni 2023 om 08:58

Denk dat je sowieso met een Amerikaan en een Japanner een vrij grote merchandise markt aanpakt. Die Japanners zijn helemaal wild van voetbal en het zit in Amerika ook behoorlijk in de lift. Waanzinnig grote landen en achterban. Dus als het uiteindelijk niks wordt, heb je vanuit dat oogpunt misschien nog wat succes

5 juni 2023 om 10:38

Kunnen we met onze nieuwe shirtsponsor daar wel eindelijk shirts verkopen dan? 🙈 Want met Adidas was het altijd huilen met de pet op.

5 juni 2023 om 09:28

Je moet wel realistisch blijven, omdat Feyenoord Champions league heeft gehaald, wilt nog niet zeggen dat ze Champions league waardige spelers kunnen kopen. De verwachting is nogsteeds dat Feyenoord maar 6 wedstrijden gaat spelen in de Champions league en moet gaan strijden om plek 3.

5 juni 2023 om 09:59

Mocht Manchester City de Champions League winnen (ik hoop natuurlijk van niet!😉) dan komt Feyenoord in Pot 1 te zitten geloof ik? In dat geval hebben ze zeker wel een goede kans op een gunstigere loting en dus overwintering in de CL denk ik.

5 juni 2023 om 10:01

@Marco,

Dat klinkt leuk op papier. Maar in de praktijk valt dat vies tegen. In pot 1 zitten ook ploegen als Benfica en Sevilla. Terwijl in pot 2 ploegen als Real Madrid zitten. Die potten zeggen tegenwoordig niet zo heel veel meer.

5 juni 2023 om 10:05

Dat je in pot 1 komt zegt niet heel veel, in pot 3 komen teams van het statuur AS Roma bijvoorbeeld, teams die qua spelersmateriaal en begroting veel en veel verder zijn dan Feyenoord. En dan heb ik het niet eens over pot 2 waar gewoon ook grote topclubs zitten die bijvoorbeeld geen kampioen zijn geworden. Je moet echt heel veel geluk in de loting hebben wil je overwinteren. Laten we eerlijk met ons zelf zijn dat lukt Feyenoord niet.

5 juni 2023 om 10:48

Die 6 wedstrijden schriftelijk af doen dan maar?

Ik snap dat we op voorhand niet de favorieten zijn maar de poule is nog niet eens bekend en iedereen is Feyenoord al op plek 4 aan het zetten.

Wacht nou eens eerst de poule af voordat je je broek omlaag doet om hem te ontvangen.

5 juni 2023 om 10:49

Als Feyenoord niet in pot 1 komt worden ze in pot 3 ingedeeld, dan heb je op zeker twee sterke tegenstanders, dan liever in pot1, zegt wel degelijk iets.

5 juni 2023 om 11:26

Pot 1 maakt weldegelijk heel veel uit. In pot 3 zitten namelijk ook haalbare tegenstanders terwijl pot 1 alleen maar toppers bevat. Je kans op een gunstige loting is veel groter als je in pot 1 ingedeeld zit.

5 juni 2023 om 12:26

Nouja, je kan tegenwoordig beter in pot 2 dan in pot 1 zitten.

5 juni 2023 om 09:31

Pepi zal de back-up (en toekomstige opvolger) van Giménez worden. Maar dat is wel een hele fijne spits met potentie. Je zag bij FC Groningen al dat hij iets heeft. En dat terwijl heel dat elftal niet functioneerde. Die zou ik nog niet afschrijven. Nakamura kan wel direct basismateriaal zijn. Ik ben juist wel enthousiast over dergelijke transfers bij Feyenoord. Waarom zou je daar niet mee de CL in kunnen gaan? Wij zijn geen Europese topclub met honderden miljoenen te besteden, die ook op de bank toppers heeft. Feyenoord moet gewoon normaal doen en doorgaan met het huidige beleid. Niemand verwacht iets van ons in de CL. Het kan alleen maar meevallen.

5 juni 2023 om 09:56

Al die spelers kunnen verrassen, Feyenoord gaat heus geen bekende spelers halen die teveel betaald krijgen. Giminez was ook een onbekende net als Aursnes.

Mochten deze transfers allemaal doorgaan ben ik zeker blij, nog niemand vertrokken en goede spelers binnengehaald.

5 juni 2023 om 10:54

Een club als feyenoord gaat niet inkopen voor de CL. Kans op succes is vrij klein en niemand weet hoe vaak er Cl gespeeld gaat worden komende jaren. Al staan ze er wel heel goed voor.
Gewoon proberen de sterkste club in nederland te zijn/worden/blijven.

5 juni 2023 om 11:22

Slot denk van wel of weet jij het beter

5 juni 2023 om 13:17

Wie moeten we dan halen?
Wij kunnen helaas niet net als Ajax even 30 miljoen neertellen voor een speler.

Uiteindelijk moet Feyenoord zich vooral gewoon werr tot kampioen kronen en zo goede inkomsten blijven halen.

Dit seizoen werd ons ook geen kans gegeven in de EL, maar heeft Feyenoord toch weer goed gepresteerd.

Pepi was het enige lichtpuntje bij een ontzettend dieptriest Groningen en kan zich dus prima gaan ontwikkelen.

Nakamura is ook goed voor de marketing in Japan, waar Feyenoord nog steeds wel een goede naam zal hebben na Ono

Heeft vooral afgelopen seizoen uitstekende statistieken gehaald, ben benieuwd of Feyenoord nu doorpakt. Zou wel weer perfect in de filosofie van Feyenoord van de afgelopen 2 seizoenen passen.

De nieuwe shinji ono!! Die, omdat ik aan het googlen was, nog steeds speelt op zn 43ste :D

5 juni 2023 om 09:03

Heel vet om Ono even op te takelen. Hij speelt nog steeds op z'n 43e, bedoel je dan professioneel? Best indrukwekkend zou dat zijn.

Ook gek om te beseffen dat hij maar 2 jaar ouder is dan Zlatan. Terwijl Ono toch veel verder terug voelt dan Zlatan.

5 juni 2023 om 09:11

Zie staan dat hij in Japan speelt. Neem aan dat het professioneel is, al denk ik niet dat het een verschrikkelijk hoog niveau is. De beste man was bij Feyenoord al redelijk vaak geblesseerd.

5 juni 2023 om 09:09

Haha leuk dat hij nog actief is! Wel voornamelijk op het trainingsveld want in zijn laatste 3 seizoenen heeft hij in totaal welgeteld dertien minuten gespeeld.

5 juni 2023 om 09:13

Kan ook bijna niet anders. Was bij Feyenoord al redelijk vaak geblesseerd. Kan met leeftijd niet veel beter zijn geworden. Hoewel Robben aan het einde van zijn carrière ook steeds stabieler is geworden

5 juni 2023 om 09:20

Haha, als Groningen fan ben ik het niet met je eens! (speelde overigens 263min in zijn laatste seizoen!)

5 juni 2023 om 09:24

Klopt! Ik kwam Ono laatst op
Insta tegen, en die voetbalt zeker nog!! Wat een heerlijke voetballer was hij bij ons, zelfs Aziatisch speler van het jaar, maar door blessures niet altijd alles kunnen laten zien. Baalde zo erg, heeft nog jaren in duitsland gespeeld.. onvergetelijke tijden voor ons Feyenoorders, een echte stylist

5 juni 2023 om 09:44

Ono de ideale ambassadeur voor Feyenoord in Japan als hij stopt met voetballen. Deze man moeten we aan ons binden, daar kunnen we echt nog plezier aan beleven net als vroeger.

5 juni 2023 om 09:58

Begreep dat zn fanbase in zijn jaren Feyenoord rond de 10 miljoen heeft binnen gehaald. Dat is toch niet verkeerd.

5 juni 2023 om 09:48

Technisch gezien niet. In 2022 was hij nog zo af en toe bij de wedstrijdselectie (zelden minuten). Dit jaar 1x bankzitter in de groepsfase nationale bekerduel, verder geen enkele keer op het wedstrijdformulier te vinden.

5 juni 2023 om 09:57

kill it with facts.. Deed me gewoon denken aan vroeger. Vind/ vond het altijd wel een mooi baasje

6 juni 2023 om 20:25

Haha, mijn welgemeende excuses! Beschouw mijn reactie als niet geplaatst 😉

5 juni 2023 om 10:20

Waarschijnlijk samen met Buffon die bij de wk selectie zaten voor wk'98 die nu nog spelen...

Ik hoopte al dat Feyenoord zou gaan voor Nakamura. Hij is tweebenig, technisch en heeft een versnelling in huis. Dit maakt hem een onvoorspelbare buitenspeler en dat is iets wat echt een wapen kan zijn. Zo'n speler kan zoveel meer toevoegen dan een voorspelbare Idrissi. Nakamura is ook nog jong en international. Helemaal mooi! Ik hoop wel nog dat er wat gaat gebeuren met Dilrosun (verkoop) en Wålemark (verhuur). Leo Sauer zal aansluiten bij het eerste. Jahanbaksh blijft voor de ervaring. En wellicht dat Feyenoord na het aantrekken van Pepi en Nakamura nog een poging waagt voor Diallo. Dan heeft Feyenoord met Paixão, Nakamura en Diallo, opties voor de beide flanken, en kunnen zij het elkaar lastig maken m.b.t. een basisplaats. Met daar achter Sauer, eventueel Slory en Jahanbaksh.

5 juni 2023 om 11:18

Zou Dilrosun altijd behouden, die jongen is vermoord door zijn invalbeurten op 10 maar op de flanken is hij gewoon gevaarlijk. Zag je tegen Vitesse ook weer, enige die echt gevaar stichtte. Snel, goede dribbel, goed schot, alleen niet het overzicht voor een 10.

Nee, Dilrosun op RB als backup wil ik graag minuten zien maken volgend seizoen. Die gaat nog groeien.

5 juni 2023 om 11:33

En... erg belangrijk, net als Pepi een hoge workrate met afjagen. Wat de speler zonder bal doet (en dat is 97% procent van de tijd) is ondertussen en zeker in het geval van het spel van Slot ontzettend belangrijk geworden in het voetbal. De reden waarom Alireza veel minutem maakt bij Feyenoord en Walemark en Bullaude niet.

Aaah wat hoopte ik dat dit Kubo was zeg. Nog steeds goede hoop

heeft zich heel erg sterk ontwikkeld het afgelopen jaar.
zou echt een aanwinst zijn voor feyenoord, sowieso voor in de breedte

dit vind ik een meer haalbare speler dan pepi, waarvoor ze in duitsland de hoofdprijs voor willen hebben, en voor dat geld gaat feyenoord geen speler op de bank zetten, en ze gaan ook hun spits van afgelopen seizoen op de bank zetten, mits die niet verkocht wordt zie ik pepi niet naar rotterdam komen.
deze japanner daarentegen, lijkt me een ideale en haalbare speler voor feyenoord.

Ik zou daar ook gelijk de spits vandaan halen. Ljubicic. Goede spits is dat!

Vergeet daarbij ook niet dat in Japan voetbal enorm in trek is sinds enkele jaren. Niet zozeer hun eigen competitie, maar de belangstelling voor Europese teams is gigantisch. Kan vanuit dat oogpunt ook interessant zijn om dergelijke spelers binnen te halen.

5 juni 2023 om 15:24

? Enkele jaren?
Voetbal leeft langer dan enkele jaren in Japan, zeg gerust tig jaren.

Ik ben opgegroeid met de manga’s van “Captain Tsubasa”
Best leuke manga, uit de jaren 80.

Zn statistieken zijn veelbelovend. Ben ook altijd wel fan van Japanners haha. Plus kopen van LASK is tot noch toe goed geweest voor Feyenoord.

Paixao op rechts en deze jongen op links?
Of wellicht ook nog Cerny erbij halen voor extra breedte.

Lijkt mij een zeer goeie aanwinst eigenlijk. Laat maar komen

Goeie aankoop voor Feyenoord als dit doorgaat.

Was de afgelopen maanden ook bij Sparta aan het kijken naar Saito, die maakt de tegenstanders hier in NL erg lastig. Die zal ook een stap omhoog kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren