Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen: ‘Zo’n Balotelli laat het niet zien, dan denk ik: houd dan je mond’

Laatste update:

Het EK staat op het punt van beginnen en de spelers van het Nederlands elftal moeten de wedstrijden op televisie volgen. Vincent Janssen weet wel naar wie zijn aandacht uitgaat: Zlatan Ibrahimovic. De superspits van Zweden is een van de grote sterren van de eindronde in Frankrijk.

/

In gesprek met de Volkskrant zegt Janssen dat Ibrahimovic alleen maar beter is geworden. De AZ-aanvaller heeft gezien dat Ibrahimovic vroeger een ‘trukendoos’ was en tegenwoordig een effectief krachtmens is. Janssen wijst op de prachtgoals die de Zweed nog steeds maakt. “Hij raakt die ballen altijd vol met zijn wreef. Snel is hij niet, maar Zlatan is zo goed in al het andere, dat je hem toch altijd opstelt.”

Ibrahimovic is vol zelfvertrouwen, al neigt het ook naar arrogantie. Janssen vindt dat wel mooi. “Het gave is: hij maakt het gewoon waar. Zo’n Mario Balotelli haalt ook veel het nieuws, maar laat het niet zien. Dan denk ik: houd dan je mond.”

Zie jij Mario Balotelli nog als topspits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jij laat pas een half jaar zien, dan denk ik ook: houd je mond.

10 juni 2016 om 12:16

Hij geeft een mening, dat mag altijd. Stoer doen over jezelf is heel iets anders em daar doelt hij op bij Balotelli

10 juni 2016 om 13:22

Zeeraph geeft ook zijn mening. Ondanks dat Ballo zijn megatalent niet laat zien mag Janssen zijn veters niet eens strikken.

10 juni 2016 om 13:43

En dat is zijn goedrecht, echter doet Janssen niet stoer of arrogant, dus waarom moet die man zijn mond houden?

10 juni 2016 om 12:17

daarom hoor je hem ook niet zeggen dat ie heel goed is

10 juni 2016 om 12:17

Laat nog steeds meer zien dan Balotelli

10 juni 2016 om 12:22

Ballotelli is een veel groter talent dan Janssen. Alleen is Balloteli mentaal zwak, en daarom lijkt het alsof Janssen beter is, maar dat is in feite niet zo. Maar des ondanks kies ik liever voor Janssen dan Baloteli, omdat Janssen simpel weg geen probleem kind is, en balotelli wel. En Janssen is qua salaris veel goedkoper.

10 juni 2016 om 12:42

Balotelli heeft meer laten zien dan janssen

10 juni 2016 om 13:12

Ja inderdaad! Balotelli heeft veel goede wedstrijden gespeeld voor Inter Milaan en City (en ook veel slechte). Zijn hoogtepunt was natuurlijk zijn wedstrijd tegen Duitsland.

10 juni 2016 om 16:24

"ballotelli is een veel groter talent dan Janssen. Alleen is Balloteli mentaal zwak, en daarom lijkt het alsof Janssen beter is."

Dat mentale aspect is minimaal net zo belangrijk als talent. Als hij mentaal erg zwak is dan is hij dus niet beter dan een spits (ik wil hem nu nog niet met Janssen vergelijken) met minder voetbaltalent maar een veel sterke mentaliteit.

10 juni 2016 om 12:18

Ach hij heeft volkomen gelijk met wat ie zegt. Maakt niet uit of hij pas een halfjaar één van de beste spitsen van Nederland is. Als de spits van FC Bal op het dak 5 dit zegt heeft ie toch ook volkomen gelijk?

10 juni 2016 om 14:26

Even ter toevoeging, hij is al heel het seizoen met afstand de beste spits van de eredivisie. Als je serieus denkt dat hij nog maar een half jaar presteert weet je niets van voetbal.

10 juni 2016 om 12:19

Idd, Janssen is gewoon een zwaar overschatte speler. Hij denk de nieuwe van Nistelrooy te kunnen worden? Nouw, echt niet!! Beter dan Luuk de Jong wordt hij niet, en hij heeft niks te zoeken in buitenland. Hij is een spits voor AZ, en heel misschien PSV of Ajax. Beter absoluut niet!

10 juni 2016 om 12:23

Hoezo niet? Sommige spelers breken pas iets later door en maken een explosieve groei door. Van Nistelrooy was er een, zo zijn er in het buitenland nog meer en een extreem geval staat voorin bij de Engelse kampioen; Vardy. Waarom zou het Janssen dan niet kunnen lukken?

10 juni 2016 om 12:30

Beter dan Luuk de Jong wordt hij niet? Nou, ik weet niet op welk niveau jij Luukie inschat..
Het enige wat deze jongen kan is verdedigers een duwtje geven en dan de bal erin koppen. Persoonlijk vind ik Boymans nog beter dan Luuk de Jong, zonder grapjes. Veel productiever en loopt nog altijd 4x meer.

10 juni 2016 om 12:31

Ik zelfs zou ook makkelijk in die Micky Mouse league kunnen scooren. Eredivisie is gewoon hetzelfde niveau als League Two in Engeland (3e divisie). Dus het lijkt mij vrij logisch dat een spits van Almere City makkelijk weet te scooren bij AZ in Micky Mouse League.

10 juni 2016 om 12:42

Duidelijk een troll, niet eens een goede troll ook.

10 juni 2016 om 12:43

@ Zermattperson

Ben je nu geheel serieus of loop je gewoon een beetje te trollen om reacties te krijgen. Waar heb jij gelezen dat hij denkt de nieuwe Van Nistelrooy te kunnen worden. Ze hebben hier op voetbalzone een poll gehouden waar de bezoekers van voetbalzone op konden reageren?

Ze zijn allebei afkomstig uit Oss en zijn beide goed in het maken van doelpunten maar daar houdt elke vergelijking mee op.

Deze jongen is pas 21 en bij het maken van de juiste keuze voor een buitenlandse competitie kan die alleen maar beter worden. Dat jouw oogappeltje hopeloos gefaald heeft in het buitenland en op hangende pootjes is terug gekeerd "naar deze Mickey Mouse League".

En om dan te roepen dat de engelse 3e divisie beter is dan onze competitie getuigt van bijster weinig intelligentie of een meer dan bijzondere kijk op het hedendaagse voetbal.

10 juni 2016 om 13:12

Dat Ajax in EL niet eens kan winnen van nummer 7 uit Noorwegen, en ook al moeite heeft met middenmoter uit Tsjechië, en az 2 keer verloor van nummer 5 Servië zegt lijkt mij genoeg over dat Eredivisie een bagger competitie is. Eerder ook Utrecht uitgeschakelt door nummer 3 uit Luxemburg. Dus al deze ellende spreekt al voorzich. En dus stelt eredivisie niks voor, en is het logisch dat Janssen een beperkte spits is die alleen in eredivisie veel kan scoren. Hij wordt never nooit de nieuwe van Nistelrooy. Niveau Luuk de Jong is zijn plafond.

10 juni 2016 om 13:21

Ajax winst op Man City/barcelona
Feyenoord winst op Sevilla
PSV winst op Wolfsburg/man United

10 juni 2016 om 13:25

En PSV is evengoed als de Champions League finalist. En beter dan Manchester United.

Wat zegt dat dan over de Eredivisie?

10 juni 2016 om 13:44

PSV is van buitencategorie. Zij hadden met deze selectie al in maart kampioen moeten worden en met 20 punten verschil boven nummer 2 Ajax moeten eindigen. Maar ze zijn dit seizoen met moeite kampioen geworden door laksheid. Phillip Cocu heeft alleen in Champions League het optimale redement uit het elftal gehaalt, en als hij en zijn team dat ook in eredivisie deden, waren ze in Maart al kampioen geworden, en nu met rond 20 punten verschil boven Ajax gestaan.

Dat Ajax met 3-1 van City won, kwam doordat City een off-day had, en Ajax had toen nog een topelftal met Eriksen, vertonghen en Alderweireld. En PSV trof ook een Altetico dat op 70% speelde in 8ste finale, dus dat zegt niks.

10 juni 2016 om 14:06

70% ja...

10 juni 2016 om 14:11

Atletico op 70% daaag. Zag je hoe blij ze waren na die penaltyreeks. Die hebben 200% gegeven tegen Psv.

10 juni 2016 om 14:36

Je weet dat AZ heeft gewonnen van Atletic Bilbao met Janssen in de basis? Was je dat even vergeten.. League two niveau, laat me niet lachen

Roep niet zomaar iets.

10 juni 2016 om 12:28

Janssen zegt in principe niks verkeerds, maar als je doelt op het feit dat hij wordt gehypet dat dan geef ik je volkomen gelijk. Als hij volgend jaar naar weet ik veel welke buitenlandse club vertrekt en vervolgens niet presteert wat hij dit jaar deed zullen media noch hij enig woordje zeggen.

10 juni 2016 om 13:09

Jij hebt het nog nooit laten zien in de eredivisie dus hou gewoon je mond. Zoals jullie zien is het einde zoek zo. Janssen mag net als iedereen vinden en zeggen wat die wil.

10 juni 2016 om 13:31

Dat klopt, het probleem is echter dat Janssen vindt dat Balotelli dat recht niet heeft en niet mag vinden en zeggen wat hij wil. Dat noemen we hypocriet!

10 juni 2016 om 13:39

Klopt helemaal. Topscorer geworden in de mickey mouse competitie.

Ballo heeft zich wel laten zien toen de serie a nog een goed niveau was.

Laten we kijken wat janssen zelf laat zien in het buitenland. Dit is namelijk zijn eerste goede seizoen.

Precies wat hierboven wordt gezegd, je laat het ook pas sinds dit seizoen zien Vincent. Balotelli heeft al heel wat meer bereikt en is op het moment ook nog wel een klasse beter. Zet die man in de eredivisie en hij scoort wel weer hoor

10 juni 2016 om 12:24

Ballotelli wil helaas niet in Micky Mouse league spelen met een maximum salaris van 1 miljoen en geen CL garantie..

10 juni 2016 om 12:37

Ik hoef hem ook niet in de Nederlandse competitie te hebben, zeker niet bij Ajax. Hij heeft Ajax bovendien al flink genaaid met die schwalbe tegen Ajax in de CL een paar seizoenen geleden. Ik vind het een walgelijke speler.

Afgezien dat hij gelijk heeft over flapdrol Ballotelli, vind ik wel dat we weer even genoeg hebben vernomen uit het Janssen kamp.

10 juni 2016 om 14:14

Hij kan er ook weinig aan doen dat VZ een interview met hem in 20 verschillende artikelen verknipt. Alles voor de kliks hè?

10 juni 2016 om 14:41

Ik ben het aan de ene kant met jou eens, Waagplein.

Aan de andere kant vind ik ook dat Janssen nu wel weer even mag dimmen. Hij komt nu wel heel erg vaak in het nieuws. Ik vind het verder ook niet netjes dat hij telkens zegt dat hij weg wilt. Hij staat onder contract bij ons. Hij krijgt praatjes, beetje jammer.

10 juni 2016 om 15:25

Zie het van de zonnige kant, geld, een hele hoop geld. Zolang hij die 15 miljoen plus eventuele doorverkoop percentages oplevert mag hij praatjes hebben. Dan hoeft onze club voorlopig geen spelers meer te verkopen vanwege het begrotingstekort en kunnen we weer investeren in de club.

Hij heeft het over de voetballer Zlatan maar over de persoon Ballotelli, vind ik jammer. Voor zover Ballotelli heeft gevoetbald heeft hij mij wel altijd vermaakt.

10 juni 2016 om 12:56

Hij praat ook over de persoon Zlatan hoor.

10 juni 2016 om 13:47

Oke, maar net zoals jij n ik moet ook hij het van de media hebben.

Janssen presteert erg goed dit jaar. Maar moet nog niet over anderen gaan praten. Balotelli hewft nog altijd meer gescoord,bewijzen EN op in zwaardere competities dan hij. Ook heeft hij 100× meer talent dan janssen. Balotelli schoot ze in 2012 elke keer een ronde verder tot de finale. Dat zie ik Janssen niet doen. Dus tot dat je meer heb bewezen dan balotelli, is het slim om je gedeisd te houden

En toch heeft Mario meer laten zien dan jij gozer. Een halfjaartje in de eredivisie leuk doen, terwijl Mario zijn land naar het wk schoot en de enige 2 topclubs van Nederland persoonlijk uitschakeldr in de CL. Dat hij in het nieuws komt ligt meer aan de mensen die het nieuws maken, ook nu weer breng jij hem in het nieuws en niet hijzelf.

nou wat heeft balo laten zien dan die wedstijd tegen duitsland verder niks one hit wonder is het je kan bijde spelers pas verglijken als jansen ook in een top competitie speelt het enige verschil is dat balo al superrijk is en jansen nog niet

Mij hoor je niet klagen als onverwacht Balotelli naar Ajax komt.

10 juni 2016 om 13:49

Die schiet heel de competitie aan gort!

10 juni 2016 om 15:30

Ja sws 30+

Waarom praat Janssen zo vaak over andere spelers in negatieve zin?

10 juni 2016 om 16:47

Het is maar net wat je wil lezen. Over Zlatan is hij hier erg positief.

Hij doet alsof hij topscorer van de CL en PBP is deze man wordt een beetje irritant ik hoop dat je naar het buitenland vertrekt en eindigd zoals Luuk de jong rare kwal

Jansen is net als die fin van Heerenveen van een paar jaar geleden doet het goed in de eredivisie maar in elk ander land met iets sneller voetbal kan hij het net niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren