Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Janssen wilde ook wel naar sc Heerenveen, zo simpel is het ook’

Laatste update:

Verschillende clubs zaten in de zomer achter Vincent Janssen aan, maar de aanvaller koos uiteindelijk voor AZ. Foppe de Haan laat aan Omroep Fryslan weten dat sc Heerenveen eveneens geïnteresseerd was, maar eerst Mark Uth moest verkopen aan TSG Hoffenheim.

/

“Uth was nog niet weg en dan kun je dat risico niet nemen. Anders heb je geen geld om Janssen het salaris te bieden dat hij wilde. Het verhaal ging rond van dat we het niet over hem eens waren, maar zo was het niet. Wat ik nu vertel, is de waarheid. Het kon niet”, aldus De Haan.

“Hij wilde ook wel naar ons toe, zo simpel is het ook. Maar je moet gewoon geen dingen doen als je het geld niet hebt. Als je het wel doet, dan heb je later een groot probleem. Dan kom je op een plek waar FC Twente nu beland is en dat moet je niet willen.” De 21-jarige Janssen scoorde dit seizoen al 25 keer in 44 wedstrijden.

Wie is op dit moment beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is een goede spits op jonge leeftijd die uitstekend speelt. Moet zo doorgaan. Nog 2 jaartjes of 3 jaartjes in de Eredivisie blijven. Ajax zal een goede keuze zijn maar ik hoop Psv. Al gaat dat niet lukken omdat we al spitsen genoeg hebben. Janssen moet pas als het genoeg ervaring heeft opgedaan naar een Premier League ofzo. Hoop dat hij voor ons de spits voor NL elftal wordt. Hij kan ook vroeg vetrekken. Hopelijk wordt hij een van de beste spitsen van de wereld.

9 april 2016 om 07:39

Ja dus moet hij bij wel of niet vroeg vertrekken?

9 april 2016 om 07:55

Haha,inderdaad

Balen. Doordat we Uth niet op tijd wisten te verkopen zitten we nu met Veerman en te Vrede in plaats van Janssen. Dan hadden we ook qel wat hoger gestaan denk ik. Een betere spits. Maar natuurlijk is onze verdediging ook niet best dit jaar..

9 april 2016 om 00:46

Foppe moet niet lullen, als je Uth wil verkopen voor Janssen kan ik mee leven. Maar Uth verkopen en er twee van zulke draaicirkels aan overhouden begrijp je toch niet. De sneer naar Twente snap ik daarom ook niet zo goed, als Heerenveen toch de goede verwachting had (of zelfs al in onderhandeling zat met Hoffenheim) dan durf je dat risico toch aan als je overtuigd bent van het talent... Volgens mij zag Foppe het niet.

9 april 2016 om 07:48

Tja of de onderhandelingen lopen spaak. Uth blijft janssen komt 2 salarissen geen inkomsten transfer. Je beland in groepje 2 ipv 3 en het balletje rolt naar 1 dus de vergelijking met Twente gaat zeker op.(oa met het kopen hakim ) wat eigenlijk niet meer kon.

9 april 2016 om 07:49

Ja bij Twente hebben ze zich ook doodgekocht aan " goede verwachtingen" . Ik ben blij dat er meer en meer blind de realiteit onder ogen zien en niet afhankelijk willen zijn van te verwachten transfersommen , Chinese eigenaren, en excentrieke miljonairs die een nieuw speelgoedje willen hebben. Probeer straks bij de kassa van je supermarkt maar eens de boodschappen mee te krijgen met de mededeling dat je aan het eind van maand wel komt betalen met te verwachten salaris/ uitkering

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren