Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen vol ongeloof: ‘Ik werd direct gek binnen. Meteen wisselen die gozer!’

Laatste update:

Theo Janssen en Wesley Sneijder zijn niet te spreken over de wijze waarop Hirving Lozano zijn kans in de 86ste speelminuut uitspeelde. Bij een 1-0 voorsprong op RC Lens verzuimde de Mexicaan af te leggen op de vrijstaande Bakayoko en ging hij tevergeefs voor eigen succes. Het leidde tot frustratie bij Bakayoko zelf én de analytici.

De ploeg van trainer Peter Bosz was woensdagavond op eigen veld met 1-0 te sterk voor RC Lens. Luuk de Jong bewees zich maar weer eens als kopspecialist en tekende voor de enige treffer van de Champions League-wedstrijd.

Ondanks de drie punten was er toch een moment van ergernis op te merken. In de 86ste speelminuut ging Lozano voor eigen succes en faalde te scoren, terwijl Johan Bakayoko er beter voor leek te staan. De Belgisch international was zichtbaar geïrriteerd na de zelfzuchtige actie van Lozano.

“Nu het goed is afgelopen voor PSV zou ik niks meer doen”, reageert Sneijder voor de camera van RTL 7 terwijl hij naar het egoïstische moment van Lozano kijkt. “Maar die bal... Of je schiet hem vol in de kruising, óf je legt hem af. Met nog een paar minuten te spelen had hij hem altijd breed moeten leggen.”

“De linkerhoek werd afgedekt en de rechthoek was moeilijk. Bakayoko stond er ook vol ongeloof naast. Wat moet je ook? Voor hetzelfde geld vliegt die bal er wel in aan de andere kant en dan is het wél een dingetje. Maar goed... Hij was gewoon weer té geforceerd”, concludeert Sneijder.

Janssen erkent dat hij voor het scherm in het stadion erg gefrustreerd reageerde. “Weet je, in het voetbal gaat het ook om elkaar iets gunnen. Deze bal moet je gewoon gunnen. Ik werd binnen al gek toen we zaten te kijken. Ik zei: ‘Meteen wisselen die gozer!’”

“Als je voor PSV speelt in zo’n belangrijke wedstrijd en de tegenstander krijgt enkele mogelijkheden. Dan krijg je een moment om de 2-0 te maken... altijd afgeven die bal”, vindt Janssen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

We moeten ook niet overdrijven hé, zeker niet goed van Lozano en als hij het terug kijkt zal hij dat zelf ook beseffen. Gelukkig had het geen negatieve gevolgen. Maar om daar nu de nadruk op te leggen is zo jammer, die goal van Luuk is meer energie waard.

8 november 2023 om 23:35

Echt man. Mogen we niet een keer gewoon een paar positieve berichten zien over uitblinkers Schouten, Ramalho en de Jong bijvoorbeeld? Eerste topic meteen weer negatief na een overwinning. We zien ook nooit eens een paar analisten die iets met PSV hebben. Bij RTL Sneijder en Jansen en bij Ziggo van Basten. Vind Brobbey er nog iets van trouwens?

8 november 2023 om 23:37

Ik ben wel benieuwd naar jullie reacties als die bal een paar minuten later erin vliegt ipv op de paal. Dit is topniveau en je bent geen Real Madrid, dan speel je zon bal gewoon af.

9 november 2023 om 00:10

Exact. Dit was gewoon een enorme blunder, om niet af te spelen. Had een hele dure fout kunnen worden. Ook totaal logisch dat hier een bericht over wordt gedeeld, dus snap de frustratie van hierboven niet zo. Overigens begonnen de analisten ook gewoon met de positieve kant (verdediging kreeg dikke complimenten).

Onze egoïst zal er toch wel eens op aangesproken worden mag ik hopen?

Tjah.. dat is Lozano. In zijn eerste periode bij PSV had hij er ook een handje van, maar hij was toen nog een stuk jonger. Je mag van een speler van zijn kaliber verwachten hij de beste keuze maakt voor het team, maar spelers zoals een Lozano zullen altijd eerst voor eigen succes gaan.

Bosz moet even met beide heren gaan zitten. Kopje thee erbij. En Bakayoko moet niet zo verontwaardigd doen want er is natuurlijk een reden waarom hij die bal niet krijgt.

Al vanaf Lozanos komst gaat dit mis. Bakayoko voelde zich bedreigt, denk ik, en sloeg Lozano opzichtig over. En andersom gebeurt het sindsdien dus net zo goed. Waar twee ' vechten ' hebben twee schuld. Kappen met die onzin.

9 november 2023 om 00:14

Sorry, maar we hebben het hier wel over een moment die je club (in het verlengde) miljoenen zou kunnen kosten. Als die bal niet op de paal maar in het netje gaat, ziet de stand er ineens heel anders uit. In deze situatie was Lozano gewoon stom bezig. Als hij dat doet omdat Bakayoko eerder iets verkeerd heeft gedaan bij hem, is dat in en in triest en kinderachtig.

9 november 2023 om 00:24

Ze doen het allebei stelselmatig richting elkaar. Bakayoko zelfs nog vaker richting Lozano. Dit is geenszins een incident. Voor de rest met je eens. Het is kinderachtig en dit gaat een keer fout. Maar Bosz moet dus met allebei om de tafel. Alleen naar Lozano kijken is oneerlijk. Gelukkig heeft het deze keer geen punten gekost. Dat praat toch wat makkelijker.

9 november 2023 om 00:55

Ze hebben allebei oogkleppen op en dat heeft niets te maken met elkaar. Bakayoko gaat al heel lang en heel vaak voor eigen succes en Lozano ook (maar die heeft inmiddels bewezen dat hij dat ook goed kan in veel gevallen). Jullie helpen een onzinverhaal de wereld in.

9 november 2023 om 07:05

Laatst gaf Baka nog een assist aan Lozano terwijl hij ook zelf kon schieten. Dus denk dat het allemaal wel meevalt, dit is gewoon typisch Lozano, wie daar ook vrij gestaan had!

9 november 2023 om 09:10

haha dus dan moet Bakayoko maar accepteren dat hij deze bal niet gekregen heeft.
Beetje kromme opmerking. Heb niet het idee dat Bakayoko zich nu echt bedreigd voelt aangezien hij ook bewust heeft gekozen om bij PSV te blijven.

9 november 2023 om 11:53

Elke opmerking is krom als je hem krom maakt. Ik zeg dat Bakayoko niet zo verontwaardigd moet doen. Niet dat hij het maar moet accepteren. Ze moeten het van allebei niet accepteren als je elkaar zo opzichtig overslaat. Want het ligt niet aan oogkleppen; ze zien elkaar. Het ligt aan misgunnen. Maar als de één het de ander misgunt, omdat de ander het de één misgunt, zit je in een ondoorbreekbare negatieve spiraal.

Dat Bakayoko zich bedreigd voelde maak ik juist op omdat hij geheel onkarakteristiek voor eigen succes ging in de eerste wedstrijd(en) met Lozano. Mensen doen nu net alsof Bakayoko altijd oogkleppen heeft gehad, maar die jongen heeft zat overzicht. Hij sloeg Lozano doelbewust over. Tuurlijk wil hij vechten voor zijn plekje, maar dit is niet de goede manier. En Lozano is natuurlijk ook bloedirritant met zijn geldings- en bewijsdrang. Maar Bosz moet hen dus even duidelijk maken dat ze elkaar juist heel goed kunnen helpen in hun ambities, en dat ze elkaar (en dus PSV ) nu alleen maar in de weg zitten.

Iedereen heeft het over die Lozano. Maar die Bakayoko geeft ook geen enkele bal af. Gaat al heel het seizoen er zo aan toe bij de vleugelaanvallers van PSV.

9 november 2023 om 08:49

Er is wel duidelijk een verschil tussen die 2, waar Baka gem. elke 2 wedstrijden een assist geeft, doet Lozana dit slechts 1 x per 5 wedstrijden. Daar staat tegenover dat Chuckie veel doelgerichter is, waardoor hij op meer exp. goals uitkomt. Onderaan de streep hebben ze vooral elkaar nodig, egoisme als spits is soms een groot goed, maar Lozano had uiteraard altijd moeten afleggen gister. Dit was 100% bewust!

Deze had Lozano altijd moeten geven inderdaad. Zonde, speelde verder een prima pot namelijk.

Paar minuten daarvoor had bakayoko hem ook op links kunnen afgeven maar gaat ook zelf. Gewoon 2 hele egoistische spelers wat je uiteindelijk kan gaan nekken

9 november 2023 om 00:10

Ik vind dat Lozano de laatste weken juist helemaal niet egoistisch was. Was verantwoordelijk voor aardig wat voorzetten, assists en pre-assists. Ik heb alleen wel het idee dat hij Bakayoko inmiddels niet zoveel meer gunt, omdat die wel echt te vaak voor eigen succes gaat. Neemt niet weg dat het gewoon belachelijk was dat hij de slotfase die bal niet aan Bakayoko gaf.

9 november 2023 om 07:03

Zou er toch uitmoeten, helemaal bij een 1-0 als je dit bij 3-0 doet is het prima. Maar nu gaat die bal op de paal en maak je het jezelf onnodig moeilijk, terwijl beide mogelijkheden hadden het te beslissen door de bal simpel breed te leggen

9 november 2023 om 08:53

Ik vond ook dat Bakayoko helemaal niet mocht klagen. Heeft dan wel de voorzet op de 1-0 gegeven maar ging ook te vaak voor zijn eigen kans. Maar in dit moment was afspelen geen verkeerde optie.

Lozano had deze absoluut moeten geven. Alleen jammer dat men dan niet ook over de kans van Bakayoko begint. Die kon hij geloof ik ook op Tillman geven, terwijl hij met links zelf een afzwaaier produceerde.

Ik heb met een schuin oog gekeken naar deze pot, maar vond de flanken beiden vrij egoïstisch spelen hoor. Tot op het irritante aan toe, in mijn ogen...

Kwaliteitsspelers, maar denk dat Bosz daar nog wel aan mag gaan werken hoor met de flankspelers.

Baka deed het zelf ook in de 73ste minuut hij doet dat wel vaker,
Lozano is iemand die van de club houdt op geen enkel manier de club wil schaden.

Baka moet veel leren eerst wil
Hij 60 man omzeilen om vervolgens tegen de muur te schieten.

Van Lozano blijven ze af, en Baka is geen kleine jongen meer tis een mannenwereld en daarin dien je jezelf te vermannen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren