Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen heeft eerste velddoelpunt te pakken; Kane evenaart legendes

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft de druk op Chelsea opgevoerd, daags voor de wedstrijd tussen Manchester United en de Premier League-koploper. De ploeg van Mauricio Pochettino boekte een simpele 4-0 overwinning op Bournemouth en naderde the Blues daardoor tot vier punten. Harry Kane werd na Alan Shearer, Thierry Henry en Ruud van Nistelrooy de vierde speler die in drie opeenvolgende Premier League-seizoenen minstens twintig keer scoorde. Janssen maakte in de slotfase zijn entree en verzorgde in blessuretijd zijn eerste velddoelpunt in de Premier League.

Een overwinning op Bournemouth was noodzakelijk om de titeldroom in leven te houden en dat leken the Spurs zich te realiseren. De thuisploeg, met Kane op de plek van Janssen, had in de openingsfase niets te vrezen van de bezoekers. Tottenham liet de bal zorgeloos rondgaan en zocht geduldig naar een opening. Binnen twintig minuten stond het al 2-0. Christian Eriksen stond aan de basis van het openingsdoelpunt: zijn corner kwam terecht bij Moussa Dembélé, die bij de tweede paal de kans schoon zag om uit te halen.

Harry Kane nam de 3-0 voor zijn rekening en maakte zijn twintigste treffer van het seizoen.

De margeverdubbeling kwam op naam van Heung-Min Son. Een fraaie hakbal van Harry Kane stelde de Zuid-Koreaan in staat om vanuit een lastige hoek af te ronden in de verre hoek. Bournemouth reageerde nochtans goed op de tegenslagen. Er volgde een korte fase van dreiging van de bezoekers, maar Tottenham bleef vrij eenvoudig overeind. In de slotfase van het eerste bedrijf waren de Londenaren weer dichtbij. Na oogstrelend samenspel tussen Toby Alderweireld, Kane en Eriksen vuurde laatstgenoemde een afstandsschot af, dat werd gekeerd door Artur Boruc.

Even daarna mikte Eriksen net over de lat, waardoor de score voor rust onveranderd bleef. Na de onderbreking hoefde Tottenham niet lang te wachten op de 3-0. Op aangeven van Dele Alli hield Kane de bal met wat fortuin bij zich in het strafschopgebied en vond hij de ruimte om toe te slaan en zodoende in de voetsporen van enkele voetballegendes te treden. Kane liet vervolgens na zijn tweede te maken. Drie minuten voor tijd werd Eriksen vervangen door Janssen en die scoorde in blessuretijd in twee instanties.

Zie je Tottenham Hotspur nog als serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Kane is echt een doelpunten machine. Jammer dat het zo slecht ging op het EK.

15 april 2017 om 15:41

Logisch als je als spits zijnde de corners gaat nemen Haha

15 april 2017 om 15:48

Deed hij vandaag weer, helaas.

Fenomenaal die Kane, gewoon op zijn 23e al. Er zitten mij echternog wel iets te veel hattricks tegen Swanseas en West Broms tussen. Wanneer Kane zijn ploeg bij de hand gaat nemen tegen de grote tegenstanders, en net als Drogba op elke big occasion opstaat, dan staat hij absoluut bij Suarez/Lewa/Griezmann in het rijtje. Ohh en leuk voor Janssen, maar het zal hem niet redden van een transfer ben ik bang.

15 april 2017 om 15:56

Drogba vind ik een slecht voorbeeld. Geweldige speler, die idd kon uitblinken in grote wedstrijden, maar doorgaans niet bepaald een doelpuntenmachine. Kane nu 3 seizoenen over de 20. Drogba kwam meestal volgens mij nog niet op 15 in een seizoen.

15 april 2017 om 16:26

Hij heeft het alleen over het opstaan in grote wedstrijden...

15 april 2017 om 16:28

Tja Chelsea fans en hun Drogba ; )

Het is natuurlijk wel zo dat Drogba voor oorlog zorgde en tegenstanders het leven zuur maakte en afmatte, Kane minder.

15 april 2017 om 16:28

En Kane heeft nooit 29 goals in een seizoen gemaakt en Drogba wel

15 april 2017 om 17:09

Zegt alsnog niks, want als je in seizoen 1 29 x scoort en de 3 seizoenen erop niet eens 10 bij elkaar, mag je niet spreken van een doelpuntenmachine.

15 april 2017 om 18:14

@leopart Als je de 2 zinnen ervoor leest zie je de context.

15 april 2017 om 18:15

@bon Jovi Ja ik vind/vond drogba ook de betere speler hoor. Echt een beest. Vond hem alleen niet goed in dat rijtje passen.

15 april 2017 om 18:17

Heeft ook wel meerdere oorzaken. Kane neemt bijvoorbeeld de penalties, Drogba nooit daar Lampard die altijd nam. Dezelfde Lampard die zich vaak rond de 16 meldde om in scoringspositie te komen en uiteindelijk clubtopscorer te worden als middenvelder. Dan gaan de helft van de kansen al via hem, mede mogelijk gemaakt door de (loop)acties van Drogba waarmee hij 3 man bezighield in plaats van zelf de scoringsposities opzoeken.

En ook al scoorde Drogba niet geweldig veel, hij deed het letterlijk altijd als het ertoe deed. Geen hattricks tegen Portsmouth, Derby en weet ik veel wat voor kelder de PL destijds had. Maar wanneer je tegen Arsenal letterlijk elke keer staat of tegen de Spurs op Wembley, tegen Napoli in de CL met een 3-1 achterstand en zelfs in de eigen achtertuin van Bayern in de finale... Dan ben je gewoon een wereldster. En deze momenten bezit Kane nog te weinig. Maar nogmaals, hij is pas 23 en dit is de enige stap die hij nog hoeft te zetten om zichzelf wereldtop te mogen noemen.

15 april 2017 om 19:22

Als dat waar zou zijn dan heb je gelijk, maar Drogba heeft echt wel veel goals per seizoen gescoord

Pochettino heeft echt nog wel een hoog vertrouwen in Janssen hoor. Daar heeft Janssen veel aan te danken. Nogmaals, het is helemaal niet gek dat Janssen het moeilijk heeft gehad in zijn eerste jaar op dit niveau. Misschien een jaartje verhuur aan een club, die leuk voetbal speelt, maar daarna staat hij er denk ik wel hoor.

Je kunt van alles over Janssen zeggen, maar hij werkt altijd keihard en het is 'm gegund! Ook mooi om te zien hoe, ondanks dat de wedstrijd allang gespeeld was, iedereen dolblij voor hem was.

Toch triest om te zien dat de spits van Oranje is verworden tot een zielenpoot. Iedereen is blij voor hem uit medelijden. Och hij werkt zo hard en is zon goede jongen in de groep. Hij is inmiddels 3e keus en wordt nooit 1e keus bij Spurs. Volgend jaar laten verhuren aan een Nederlandse club of zo en hopen dat hij weer een beetje tot scoren komt...

15 april 2017 om 16:16

Alsof en stap van de subtop in Nederland naar de top in Engeland zo vanzelfsprekend is. Hij doet het idd best aardig. Ik wil hem volgend jaar eens zien. Iets minder werkpaard, iets meet gogme.

15 april 2017 om 16:50

ik vind dat hij het al veel beter doet dan toen hij bij spurs kwam. er zit wel vooruitgang in.

15 april 2017 om 16:49

eeh volgens mij heeft hij vandaag gescoord en wat betreft die spitspositie, Danny Blind had Robin van Persie of Babel op kunnen roepen... Ik ben wel blij voor Janssen. Goed voor het zelfvertrouwen.

Goede overwinning van Tottenhham Hotspur. Ik ben altijd wel gecharmeerd geweest van Tottenham en ze hebben ook altijd wel goede spelers gehad, maar sinds Pochettino trainer van Tottenham is, ben ik echt wel onder de indruk van wat Tottenham allemaal heeft opgebouwd.

Ze spelen goed en leuk voetbal, presteren prima en hebben ook echt gewoon goede en leuke spelers rondlopen, met spelers als Lloris, Walker, Rose, Alderweireld, Vertonghen, Son, Kane, Dier, Dembã©lã©, Alli en Eriksen.

Ook mooi voor Janssen dat hij eindelijk zijn eerste velddoelpunt te pakken heeft. Er wordt natuurlijk vrij kritisch gedaan op Janssen en ja, hij presteert, in de minuten die hij krijgt, inderdaad eigenlijk niet naar behoren, maar ik heb toch wel vertrouwen in Janssen en ik hoop (en denk) dat Pochettino en Tottenham dat ook wel hebben.

Er is natuurlijk een vrij forse bedrag voor hem betaald, maar toen bekend werd dat Janssen naar Tottenham ging, gaf ik al aan dat ik hoopte dat Tottenham Janssen rustig zou brengen, door gewoon vaste basisplaatsen te geven in de 2 Engelse bekertoernooien, regelmatig in laten vallen en laten spelen bij blessures/schorsingen van concurrenten, zodat hij rustig kan wennen aan het niveau en dan volgend seizoen klaarstaat en misschien (ik hoop in ieder geval van wel) dat dit de reden is dat Janssen niet superveel minuten maakt, want in mijn ogen is dit de ideale manier voor zowel Janssen als Tottenham om hem te laten wennen aan het niveau en uiteindelijk zullen zowel Janssen als Tottenham er profijt van hebben.

En nogmaals: tuurlijk, hij heeft het niet heel goed gedaan in de minuten die hij kreeg, maar de stap van AZ naar Tottenham is sowieso al een forse en daarom lijkt mij dit dus de ideale manier om Janssen te brengen. Hopelijk dat hij dus het vertrouwen nog gewoon heeft van Pochettino en dat hij volgend seizoen nog bij Tottenham speelt en gewoon beter zal presteren.

Edit:

Daarbij kan ik me herinneren dat Son het vorig seizoen (zijn eerste seizoen bij Tottenham) het ook niet goed deed en voor Son werd er ook 22 miljoen pond (25,9 miljoen euro) betaald en die begon ook niet goed, want Son scoorde in de Europa League tegen de kleinere teams en in de Premier League speelde en scoorde hij ook niet altijd, want in de Premier League eindigde Son vorig seizoen op 4 goals (alle competities bij elkaar 8)

Terwijl Son dit seizoen echt wel veel beter speelt en gewoon meer scoort, want dit seizoen heeft Son al 11 goals in de Premier League gemaakt (18 alle competities bij elkaar) en ik hoop dat dit ook bij Janssen gebeurt.

15 april 2017 om 16:52

Goede analyse! Kan niet anders zeggen.

15 april 2017 om 17:12

Ik heb ook alle vertrouwen in Janssen hoor, hij heeft gewoon een probleem met zichzelf. Al vind ik de vergelijking met Son niet helemaal opgaan, op een matig eerste jaar na. Son was al redelijk bekend en presteerde al een aantal seizoenen in duitsland. Janssen heeft echt in een jaar of 2 reuzenstappen gemaakt of moeten maken.

15 april 2017 om 17:12

Ik heb ook alle vertrouwen in Janssen hoor, hij heeft gewoon een probleem met zichzelf. Al vind ik de vergelijking met Son niet helemaal opgaan, op een matig eerste jaar na. Son was al redelijk bekend en presteerde al een aantal seizoenen in duitsland. Janssen heeft echt in een jaar of 2 reuzenstappen gemaakt of moeten maken.

Mooi voor Janssen! Ook omdat je ziet dat alle medespelers echt met hem meeleven. Ze gunnen hem die goal echt en dat helpt toch wel. Hopelijk krijgt Janssen volgend jaar weer kansen om zich te laten zien en hopelijk lukt dat dan ook. Pochettino lijkt me helemaal geen trainer die zomaar zijn vertrouwen in iemand opzegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren