Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen eist niets bij Oranje: ‘Ik ben blij dat ik er weer bij zit’

Laatste update:

Vincent Janssen klom vorig seizoen op bij AZ en maakte en passant zijn debuut voor Nederland. Met drie doelpunten in vijf interlands deed de spits meteen van zich spreken en deze zomer verdiende hij een grote transfer naar Tottenham Hotspur. In aanloop naar de komende twee interlands van Oranje vindt Janssen echter niet dat zijn status ineens anders is dan een paar maanden geleden het geval was.

/

Janssen zegt tegen Voetbal International het goed naar zijn zin te hebben in Londen. “Iedereen heeft me goed opgevangen en het gaat goed, daar ben ik hartstikke blij mee”, aldus de spits. Hij zegt niet nu al binnen te komen met het gevoel dat hij zal móeten spelen in Oranje, al hoopt hij wel dat Danny Blind hem weer speeltijd zal gunnen. “Iedereen wil natuurlijk voor z’n land spelen en ik ben blij dat ik erbij zit. We gaan met goede moed de wedstrijden tegemoet.”

“In de zomer hebben we het goed afgesloten, ergens naartoe gewerkt. We zijn blij dat we nu kunnen gaan beginnen aan de WK-kwalificatie. Het team kent elkaar en het is vertrouwd. Wat er rond de staf gebeurt is uiteindelijk iets voor de KNVB, ik kan daar niet veel over zeggen. Het is hun keuze, wat zij het fijnst vinden. Ik heb daar niets over te zeggen.”

Vincent Janssen moet meteen in de basis staan bij Oranje, de komende twee duels

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede instelling. Niks anders verwacht van Janssen. Echter valt er ook weinig te eisen voor een jonge jongens die pas bij Oranje zit.

29 augustus 2016 om 14:54

Heerlijke nuchtere jongen. Hij heeft idd niets te maken met de problemen van de KNVB. Hij voncentreert zich alleen op het voetbal. On: van mij begint ie 'gewoon' weer in de basis.

29 augustus 2016 om 16:03

Er is wel wat veranderd aan de hele situatie: Blind heeft aangegeven dat hij in Janssen de huidige spits van Oranje ziet. Daarnaast zijn de andere geselecteerde spitsen er met name als pinch-hitter. 1+1=2.

Hoe oud je ook bent, je kan alleen eisen dat er aan je contractvoorwaarden voldaan wordt. Voor de rest is het volgens mij de trainer die bepaalt wie er waar en wanneer speelt.

29 augustus 2016 om 15:17

Dat is ook precies het punt dat hij maakt, dat hij dat aan de trainer overlaat. Je kunt niks eisen, maar er zijn altijd spelers die de bondscoach impliciet proberen onder druk te zetten hen op te stellen.

Ik zou Janssen zeker de kans geven in de punt. Als je ziet hoe sterk hij is, doelgericht, tweebenig en goed in de combinatie kan dit zeker een missende schakel zijn in dit oranje,. Echter vind ik dat Nederland nog wel teveel mist ten opzichte van een aantal jaar terug. Spelers als een Vlaar, Van Bommel, Kuyt en Nigel de Jong. Daarmee bedoel ik stukje power en volwassenheid in het team. Misschien niet de allerbeste voetballers maar erg nuttig in een team. Ik ben benieuwd hoe Nederland dat gaat oppakken en welke spelers echt gaan opstaan voor deze kwalificatieronde.

Geen slechte spits, maar hij moet er snel een inleggen bij Spurs anders kan die net zoals Depay vorig seizoen een lastig jaar gaan krijgen. Hij werkt erg hard voor zijn team en blijft maar lopen vind overigens dat die vaak wel heel erg onzichtbaar is en dat zijn ploeggenoten geen goede ballen geven. Maar altijd als je de overstap maakt naar de Premier League moet je 1 jaar wennen en dan moet je wel presteren. Ik geef hem zeker een kans om te slagen, want de instelling van hem is veel beter als die van Depay.

29 augustus 2016 om 15:02

Afgelopen weekend nu eens speciaal op hemgelet. Maar wat speelde hij vreselijk slecht zeg. De rest van Spurs overigens ook, vooral Kane. Maar ook Janssen wastotaal niet dreigend en liep vaak ook nog verkeerd.

Hij zal inderdaad de komende weken gewoon moeten gaan scoren anderskan het nog lastig gaan worden voor hem ja. Nu zalhij bij Oranje wel gewoon beginnen, maar dat is puur omdat de enige 2 betere opties van Persie en Hunter er niet bij zijn.

29 augustus 2016 om 15:14

Aan de andere kant, de wedstrijd daarvoor speelde hij juist heel sterk. Goed als aanspeelpunt en Kane kon ook beter renderen. Ik denk dat die jongen de tijd wel krijgt. Pochettino is denk ik niet iemand die Janssen meteen afschrijft doordat hij vijf wedstrijden bv niet scoort.

29 augustus 2016 om 15:16

Het is moeilijk uit te blinken als spits als het middenveld compleet ruk is. Nee, hij speelde niet geweldig, maar ik heb de wedstrijd gezien en zag hem toch regelmatig goed in positie lopen. De pass kwam dan echter niet aan of de aanvoer dacht te lang na, waardoor de Liverpool verdediging het gevaar al weer kon neutraliseren.

Ja, het is wenselijk voor hemzelf dat hij er eentje gaat scoren, vooral voor zijn zelfvertrouwen. Echter, als je maar 1 of 2 goede mogelijkheden per wedstrijd krijgt, is die kans al veel kleiner. Tottenham speelt tot nu toe ook niet overtuigend. Kane heeft alle wedstrijden tot nu toe matig gespeeld, ook al geilen de commentatoren elke wedstrijd weer op hoe getalenteerd die jongen toch is.

29 augustus 2016 om 15:36

@martijn, Naja dat viel ook echt wel mee. In Nederland zei de media dat ja, maar in Engeland hadden ze best kritiek op hem.

Hij begon nu ook niet voor niks op de bank. Zie hem zeker wel de tijd krijgen en hoop ik ook. Maar op het moment is hij nog niet de topper die wij hopen.

@buiten:
Klopt Kane heeft zijn drama niveau van het EK mee genomen naar de spurs. Och och wat is hem zonde hem zo te zien.
Maar Janssen liep vaak in zijn ijver vaak juist in de weg inplaats van goed vond ik eigenlijk.

Kans geven die Janssen! Gaat een hele grote worden, hij moet nu zo veel mogelijk ervaring opdoen dus ook in het Nederlands elftal. En bij de Spurs doet ie het zeker niet verkeerd. Met de huidige selectie heeft deze opstelling mijn voorkeur.

Zoet
Veltman
Bruma
van Dijk
Willems
Blind
Sneijder
Strootman
Promes
Janssen
Wijnaldum
29 augustus 2016 om 15:16

Van Wijnaldum op links ben ik ook wel fan, maar jammer genoeg zal dan niet gaan gebeuren onder Blind denk ik. Van Aanholt zou ik linksback zetten. Speelt sterker dan Willems. En Blind centraal achterin, want daar doet hij het nu fantastisch bij United. De rol van controleur zou dan door Bazoer of Hendrix ingevuld kunnen worden, aangezien zij dit in de toekomst zullen moeten uitvechten bij Oranje denk ik.

29 augustus 2016 om 15:29

Een groot deel van de opstelling mee eens, maar Veltman? Ik zie liever Tete. Bovendien mis ik Propper. Middenveld met Stroot/bazoer/propper is de toekomst wat mij betreft. Sneijder is 32 jaar oud inmiddels, dus 34 als het toernooi daadwerkelijk begint. Voor een verdediger is dat prima, maar ik ben bang dat hij als middenvelder gaten gaat laten vallen.

29 augustus 2016 om 17:54

@dongle. Ik ben het eens met je opmerking over Janssen, maar de RB en LB in je opstelling ben ik het echt niet mee eens. En ik vind Zoet toch echt de minste van de 3 keepers. Ik zou Maarten een kans geven. Die presteert tot nu toe prima in Engeland. Wat toch echt een niveau hoger is. En wedstrijdritme heeft niemand op dit moment, dus dat is geen goede reden.

Stekelenburg
Tete
Bruma
van Dijk
van Aanholt
Blind
Sneijder
Strootman
Promes
Janssen
Wijnaldum

Geweldige instelling van Vincent. Hij lijkt qua mentaliteit echt niet op een speler uit dit tijdperk. Ik hoop dat hij wordt opgesteld.

Gezien de huidige opties voor de spitspositie hoeft Janssen ook niet te vrezen. Ik hoop verder dat Dost een geduchte concurrent voor hem wordt, onomstreden zijn kan namelijk ook averechts werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren