Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans verklapt: ‘We gaan in retraite, misschien zeg ik het zo beter’

Laatste update:

PEC Zwolle kan zich volledig gaan focussen op de halve finale van de KNVB Beker, komende dinsdag tegen FC Twente. De ploeg van Ron Jans zegevierde zaterdagavond met minimaal verschil over Willem II (1-0) en richt zich nu op het bereiken van de bekerfinale.

PEC gaat ter voorbereiding op een soort trainingskamp. “We gaan in retraite, misschien zeg ik het zo beter”, verklapte Jans in gesprek met FOX Sports. “We zonderen ons in ieder geval even af en gaan trainen op echt gras. Daar spelen we dinsdag ook op.”

Jans nam de zorgen over een ernstige blessure van Mustafa Saymak weg. De aanvaller greep in de slotfase naar zijn hamstrings en verliet het veld. “Hij had wel last van zijn hamstring, maar het was kramp en dat is wat anders dan een verrekking. Volgens mij is dat geen probleem”, doelde de oefenmeester op zijn inzetbaarheid in het duel met Twente.

Haalt PEC Zwolle de finale van de KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Held, geweldige trainer deze man. Vrees het ergste voor m'n cluppie dinsdag. Laat ik maar hopen op een klein wonder.

4 april 2015 om 23:58

Alstjeblieft zeg. Twente met normale team is favoriet en moet pec verslaan dinsdag.

5 april 2015 om 00:10

De nummer 6 tegen de nummer 9... Gezien de vorm van Twente in 2015 zie ik Twente niet echt als duidelijke favoriet.

5 april 2015 om 00:16

Nee precies, ik probeer iets te nuanceren en met een reëel beeld een "voorspelling" te doen.

5 april 2015 om 01:15

Gezien de 2 gespeelde wedstrijden dit seizoen is Twente wel weer favoriet. Je kunt er (zeker in de beker) vooraf weinig van zeggen.

5 april 2015 om 01:28

Thuisclub moet gewoon winnen

5 april 2015 om 09:27

De woorden held, wonder en geweldig zijn niet al te genuanceerd en een voorspelling zie ik niet.

Twente moet winnen, moet europa in anders kunnen we al onze goede voetballers wel een verliezen en zitten we volgend jaar met allemaal kusk spelers.

4 april 2015 om 23:50

Wen er maar vast aan, want ik bereid me er op voor. Zo hoort het eigenlijk ook, te lang boven onze stand geleefd dus dan komt karma om de hoek kijken.

ik denk niet dat het makkelijk wordt, maar ik verwacht wel dat pec gaat winnen,

We spelen op echt gras... Nou, de laatste tijd (vandaag leek het mee te vallen) kun je eerder spreken van een modderpoel dan van een grasveld.

5 april 2015 om 01:16

Spelen ze op het huidige veld of op het veld van 5 weken geleden dan?

5 april 2015 om 15:08

Dat is gewoon hetzelfde veld, alleen is het iets beter hersteld. Ik zeg ook dat het vandaag leek mee te vallen (gisteren dan), maar een goed oordeel kan ik daar niet over geven aangezien ik niet op het veld stond. Maar een grasveld herstelt niet zo heel snel en na de wedstrijd van gister kan het zo zijn dat het veld weer enigszins gehavend is.

7 april 2015 om 09:53

Dat ligt aan de periode. In de winter zal het geen verschil geven, maar in de lente kan een paar dagen tijd al veel verschil geven, zeker met de aanvullende toepassingen die Twente het veld biedt.

Wat mij betreft mag PEC dit Twente helemaal met huid en haar opvreten. Competitie vervalsers zijn het!

5 april 2015 om 01:17

Omdat?

5 april 2015 om 01:27

Twente kan er toch niks aan doen dat Ajax het de rest van het jaar heeft laten liggen?? Al zou PSV deze wedstrijd hebben verloren, kampioen worden we toch wel.

5 april 2015 om 01:31

Ja, en dan zijn wij zeker competieverputsers? Niet zo huilen man. Ajax heeft een seizoen lang geen enkele aanspraak gemaakt op de titel. Twente heeft groot gelijk dat ze die hoofdprijs van 1 miljoen willen pakken en daarom twijfelgevallen spaart

5 april 2015 om 03:31

Startpremie groepsfase EL is 2,4 miljoen.

5 april 2015 om 03:52

Je komt alleen niet in de groepsfase terecht als je beker wint

5 april 2015 om 04:11

Niet? Wat raar.. KNVB en UEFA zullen er wel naast zitten dan.

http://home.knvb.nl/nieuws/verdeling-europese-tickets-20142015/

5 april 2015 om 04:12

Jawel, winnaar van de beker komt in de groepsfase van de EL. Zoek dat nog maar even goed op dan, staat genoeg van op internet😉

5 april 2015 om 08:44

Is dit dan veranderd afgelopen jaar? Want ik meende dat PEC eerst tegen Sparta Praag moesten.

5 april 2015 om 08:45

* moest spelen, om dan in de groepsfase te komen

5 april 2015 om 09:29

Jep en als de finalist vanaf nu in de finale speelt tegen de aanstaande landskampioen (zoals PEC vorig jaar tegen Ajax) dan komt de finalist niet meer in Europa terecht.

5 april 2015 om 10:17

Doe eens even normaal! Kijk even naar dat jong-Ajax, dat is competitievervalsing. Kijk naar al die bevoorrechte posities van Ajax, dat is pas competitievervalsing.
Twente is vrij om de spelers op te stellen die het wil, zeker in deze situatie. Of dat verstandig is, is een tweede. Dat het super-Ajax nu al een straatlengte achterstand heeft op de koploper, is zeker de schuld van al die andere clubs. Die doen hun best niet tegen Psv.
Ga lekker ergens anders zeuren, bij Jack van Gelder of zo.....

Twente in z'n nagenoeg sterkste opstelling heeft geen probleem met dit Pec. Zeker niet na wat ze gisteravond hebben laten zien. Dat is werkelijk droevig, zeker met de spelopvatting van Ron Jans. Wat is die aan het doen?

5 april 2015 om 13:09

Wat Jans aan het doen is?
Die googelt wat met opstellingen, geeft sleutelspelersnrust en zorgt er voor dat aanstaande dinsdag iedereen fit en scherp is. Zo deed hij het vorig jaar ook. Dinsdag staat er waarschijnlijk voor het eerst in lange tijd weer de sterkst mogelijke opstelling op het veld.
Heb alle vertouwen in Jans.

Hahn
Van Polen
Sainsbury
Van der Werf
van Hintum
Saymak
Rienstra
Drost
Lukoki
Necid
Thomas

Twente gaat dinsdag winnen. Dat ze met 0-5 ten onder zijn gegaan gisteren komt omdat ze niet met de beste 11 speelden. Zwolle gaat het dit jaar biet redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren