Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans looft ‘verjongde uitgave’ van Clasie: ‘Hij doet zijn stinkende best’

Laatste update:

Zaterdag gaan de nummers drie en vier van de Eredivisie de strijd met elkaar aan in De Kuip: Feyenoord en PEC Zwolle. Bij de thuisclub loopt niemand rond met een verleden bij de tegenstander, maar voor PEC is dat anders. Doelmannen Warner Hahn en Boy de Jong en middenvelder Rick Dekker hebben allemaal banden met de Rotterdammers. De Jong is reserve achter Hahn en Dekker mag zo nu en dan invallen.

/

Trainer Ron Jans vindt dat de middenvelder dat naar behoren doet. In gesprek met RTV Rijnmond noemt de coach Dekker een verjongde uitgave van Feyenoord-middenvelder en Oranje-international Jordy Clasie. “Hij is zo'n type speler, ziet het spel, wil vooruit spelen en is tactisch slim. En hij doet zijn stinkende best. Ik ben tevreden over hem, volgend jaar moet hij echt een volwaardig selectielid zijn.”

De negentienjarige Dekker zelf zou graag al meer willen zijn dan slechts invaller, maar weet dat hij geduld moet betrachten. “Ik ben jong, dus moet me ontwikkelen, dat zeggen ze hier ook. Dan is het mooi dat ik al zo vaak bij de selectie zit”, zegt de middenvelder, die acht jaar in de opleiding van Feyenoord speelde. Toch moest hij afgelopen zomer vertrekken en dat hakte er wel even in, bekent hij. Na een tijdje ging de knop echter om. “Ik ben blij dat Zwolle is gekomen. Achteraf is het goed voor mij geweest.”

Denk jij dat Rick Dekker dit seizoen zal doorbreken bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht eerst dat hij een centrale verdediger was zoals bij fmh. Sega had het helaas dus fout

31 oktober 2014 om 12:47

Was hij inderdaad ook. maar door gebrek aan lengte vooruit geschoven.

Lijkt me als jonge speler ideaal om Ron Jans als trainer te hebben. Ik denk dat deze jongen bij PEC goed op zijn plek zit en zich zo de Eredivisie in kan knokken.

Dekker kwam te kort voor Feyenoord 1 maar ik denk dat PEC Zwolle perfecte stap is geweest. Hij heeft daar een goede trainer en kan zich onder hem verder ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren