Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janmaat maakt indruk: 'Hij doet het geweldig, ik ben zeer tevreden over hem'

Laatste update:
/

Na een aantal moeizame weken aan het begin van het seizoen, heeft Daryl Janmaat zijn plek in Newcastle gevonden. De opmars van de rechtsback loopt parallel met de goede prestaties van the Magpies, die tussen 18 oktober en 22 november zes keer op rij wonnen en daarmee de degradatiezorgen achter zich hebben gelaten. Zaterdagmiddag staat de ontmoeting met Chelsea op de rol.

In de ogen van manager Alan Pardew wacht Janmaat in die wedstrijd zijn zwaarste klus tot nog toe. "Eden Hazard hoort bij de beste vier spelers van Engeland. Een zware taak voor Janmaat dus", zegt hij in The Chronicle. Pardew twijfelt er desondanks niet aan of de Oranje-international de test met verve zal doorstaan.

"Hij doet het geweldig bij ons, ik ben zeer tevreden over hem", laat hij optekenen. Janmaat, die afgelopen zomer voor zes miljoen werd overgenomen van Feyenoord, behoort steevast tot de basiself van Pardew. Hij kwam tot veertien Premier League-optredens, met één doelpunt en drie assists als goed gevolg.

Denk jij dat Daryl Janmaat nog een stap hogerop kan in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk! Niet verwacht eigenlijk, wat jullie

6 december 2014 om 12:45

Ik ook niet na z'n werkelijk dramatische start, maar hij heeft zich net als heel Newcastle heel goed herpakt.

6 december 2014 om 14:04

Zo dramatisch was die start nou ook weer niet hoor. Tegen een goed spelend City werd hij een paar keer te kijk gezet door een topper als David Silva. Voor de rest deed hij het in het begin ook al aardig, mits wat onwennig.

6 december 2014 om 12:47

Stiekem wel maar stelde toch teleur aan het begin denk dat hij nu aan het tempo is gewend zodat hij meer zijn kwaliteit kan tonen. kan toch zomaar op 10/12 assists komen, prima voorzet in zijn been

6 december 2014 om 12:48

Het is wel een draver, wat dat betreft past hij wel in Engeland. Of hij in de toekomst ook de top aan kan durf ik niet te zeggen

In het begin was hij echt dramatisch. Maar heeft zich toch goed herpakt. Ik hoop dat Janmaat doe doorgroeit en verdedigend sterker wordt zodat hij samen met van der wiel kan concurreren voor de rechtsbackpositie.

6 december 2014 om 13:14

Het zal eerder gaan tussen vd wiel en van rhijn. Janmaat was er alleen niet bij vanwege blessures en terugkomen daarvan. Normaal gesproken is Janmaat sowieso basisklant bij oranje.

6 december 2014 om 14:16

Met begin bedoel je zeker de eerste wedstrijd? De daaropvolgende wedstrijden was hij al één van de betere spelers aan newcastle zijde.

Een speler die zich na een slecht begin zo terug vecht is mentaal sterk genoeg om zich nog verder te ontwikkelen. Vraag me af of Hiddink nog voor van Rhijn durft te kiezen boven Janmaat.

6 december 2014 om 13:15

Janmaat verkeerde in slechte vorm en van Rhijn in goeie, zoals het nu staat is Janmaat nu weer veel beter bezig dan van Rhijn.

Hazard gaat hem helemaal hoorndol spelen. Ik zou zeggen veel succes Daryl, je zal het nodig hebben.

6 december 2014 om 14:18

Hij zou beter al preventief Imodium nemen

6 december 2014 om 15:49

Oei, dat viel toch tegen voor Hazard vandaag.

6 december 2014 om 16:10

Lol da's waar.

6 december 2014 om 14:22

Tot nu toe valt t mee, en heeft die hazard gewoon in de tang!

6 december 2014 om 15:42

Ja hij was niet slecht. Wie is er eigenlijk beter, Janmaat of Van der Wiel?

6 december 2014 om 16:09

VdW

6 december 2014 om 16:56

Janmaat.

6 december 2014 om 18:02

Hahaha, hoe dol is Janmaat gespeeld? Hoe dol? Janmaat gewoon Hazard uit de wedstrijd gespeeld prima!

Gewoon prima vandaag.
Plusje voor Daryl.

Dit is zo veel leerzamer dan een jaartje bij Feyenoord op halve kracht. En als je bij een subtopper uit Engeland goed speelt, kom je heel dicht bij het niveau van de top van Engeland.
Janmaat kan dus over 2/3 jaar wel de stap maken naar de top van Engeland denk ik.

Gelukkig voor Janmaat dat hij zich herpakt heeft.
Het begin was moeilijk maar ik hoop dat hij het red .
Of je nu onder in voetbalt of bovenin in speelt het blijf een zware Premiership

Van der wiel heeft meer bagage en souplesse maar moet zeggen dat een goede Janmaat ook veel drive, power en enthousiasme brengt wat aanstekelijk kan werken voor een team. Daaraan lijkt het bij van der wiel helaas nog wel eens aan te ontbreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren