Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jaap Stam spreekt zorgen uit: ‘Dit komt vanuit het niets’

Laatste update:

Feyenoord verloor vorige week in de Europa League van Rangers FC, waarna afgelopen weekend het teleurstellende gelijkspel tegen FC Emmen volgde. De Rotterdammers kunnen deze tegenvallende resultaten donderdag enigszins wegpoetsen met een overwinning, maar zullen dat dan wel moeten doen in de op papier lastige wedstrijd tegen AZ.

Trainer Jaap Stam hoopt op een reactie van zijn ploeg in De Kuip: “De terugval in de wedstrijden tegen ADO Den Haag (waarvan Feyenoord nog wel met 3-2 won, red.) en FC Emmen komt vanuit het niets. We kunnen niet volhouden waar we mee bezig zijn. Zij veranderen niets, wij wel. Wij geven de tegenstanders de kans om terug te komen in de wedstrijd”, tekent RTV Rijnmond woensdag tijdens een persmoment op uit de mond van de trainer.

Stam kan donderdagavond mogelijk geen beroep doen op Nicolai Jörgensen. De van een knieblessure herstelde spits deed maandag met Jong Feyenoord mee om wedstrijdritme op te doen, maar moest toen al na een kwartier naar de kant: “Nico heeft nog last van zijn ribben. We gaan zo verder kijken hoe hij ervoor staat en of hij erbij is tegen AZ”, vertelt de trainer over zijn aanvaller.

Luis Sinisterra kampt eveneens met fysieke ongemakken en moest daardoor de wedstrijd tegen FC Emmen aan zich voorbij laten gaan. Stam hoopt donderdag echter wel weer gebruik te kunnen maken van de Colombiaan: “Dat ziet er voor nu goed uit. Ook bij Luis gaan we straks tijdens onze laatste training bepalen of hij kan spelen.”

Denk jij dat Feyenoord gaat winnen van AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het vanuit het niets komt raken er steekjes los in de bovenkamer. Dat lijkt mij niet heel moeilijk om te begrijpen. Als je iedere wedstrijd namelijk wel de eerste 15 minuten goed kan aanvallen en verdedigen, middenveld wat op en neer beweegt en daarna niet meer is het mentaliteit.

25 september 2019 om 12:07

Ik heb meer het idee dat het aan het gebrek aan automatismen ligt bij Feyenoord dit seizoen en voorgaande seizoenen. Eerste kwartier loopt het altijd goed, maar als er ook maar 1% gas terug genomen wordt dan is er niks herkenbaars meer. De bal wordt maar naar elkaar toegespeeld zonder dat er verder beweging is op het veld. Lijkt me toch dat je samen werkt aan een manier van opbouwen om de bal richting de aanval te krijgen? Op deze manier krijgt een Berghuis ook al de bal op eigen helft aangespeeld en daar kan die gewoon niet gevaarlijk worden. Het voetbal lijkt gewoon nergens op en wedstrijden worden vaak gewonnen door individuele kwaliteiten (vaak van Berghuis). Dit mag en moet toch echt eens anders

25 september 2019 om 12:27

Dat automatismen er nog niet inzitten zou ik ergens wel kunnen en willen begrijpen omdat er in verdedigend als op het middenveld meerdere nieuwe spelers zijn. Dat samenspel is gewoon trainbaar en zal dus beter moeten. Wat mij stoort is dat het allemaal statisch is en blijft na een kwartier (zoals je zelf aangeeft). Waarom word er geen collectieve druk meer gegeven? waarom lopen ze te ver uit elkaar of staan ze op een kluitje, waarom beweegt er niemand meer? En inderdaad, zodra Steven de bal achterin op moet gaan halen of op gaat halen is er iets niet goed in het veld en spel.

25 september 2019 om 12:45

Het nadeel is dat het de afgelopen twee seizoenen ook al zo was. Nooit echt het druk zetten zoals je afgelopen seizoen echt zag bij Ajax of het collectief verdedigen en dan toch iets meer gokken op een counter zoals PSV dat vorig seizoen prachtig kon (laatste heeft Feyenoord de snelheid ook niet echt voor trouwens). Het lijkt mij dat Feyenoord het van strijd en druk zetten moet hebben, want qua voetbal is het toch nooit goed geweest en de aanvallers die Feyenoord heeft kunnen niet ineens 60 meter zonder bal overbruggen op een counter omdat het toch aan echte snelheid ontbreekt. Daarom is het ook zo zorgelijk dat afgelopen week Feyenoord geen druk krijgt op zowel Rangers (nog enigszins te begrijpen) en tegen Emmen (heel erg zorgelijk)

25 september 2019 om 13:20

Zowel eens als oneens, de afgelopen 2 jaar is er ook met tijden wel druk gezet, echter zijn die wedstrijden op 2 handen te lellen over 2 seizoenen. Met name in de top wedstrijden tegen PSV en Ajax (enkel vorig seizoen thuis) zag je precies hoe Feyenoord moet spelen. Hetzelfde spelletje van hoog druk zetten, op man en bal is precies hoe Stam Feyenoord wil laten spelen. Dat ze dit nu 4 wedstrijden op rij maar 15 minuten volhouden is waar het om gaat, niet over vorig seizoen. Op de counter, Feyenoord, nee dat kunnen ze niet, zoals je zegt, hebben ze de snelheid niet voor want dat zou dan Berghuis of Larsson moeten zijn die gaat lopen, heb ik geen van 2 zelden tot nooit zien doen. Dat zou kunnen met een fitte Karsdorp maar die kan dat momenteel niet belopen en zoals nu 2 wedstrijden het geval is als die gaat lopen dan gaat hij fouten maken.

25 september 2019 om 13:22

Al eens gedacht dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt? Het is structureel niet incidenteel. Hoeveel verliespunten heeft Feyenoord al? En gaat het elke keer een beetje beter? Gewoon de jeugdspelers een kans gaan geven. Gooi ze maar voor de leeuwen. Want wat er nu loopt gaat niet beter worden.

25 september 2019 om 13:32

Het probleem is dat de verwachtingen in Rotterdam natuurlijk gelijk onrealistisch hoog waren na een paar aankopen. Waarbij Karsdorp en Narsingh een paar jaar amper gespeeld hadden, Ié niet voor niets in zowel Frankrijk als Turkije vaker tribune klant was dan dat hij speelde. Een Engelse speler die in pikorde in liverpool achter Vd Berg stond die reserve was bij Pec Zwolle voor hij naar Liverpool ging , tja die trek je dan toch niet aan? En werd Senesi bestempeld als de nieuwe verlosser een soort Messi op basis van een paar youtube filmpjes. Nou we hebben zijn debuut gezien, Jan Arie doet er niet voor onder.... als is dat natuurlijk flauw op basis van 1 wedstrijd maar toch....de woorden we doen niet onder voor Ajax en PSV vielen al net als het woord Kampioen...... maar als je niet doorselecteerd en je laat bepaalde matige spelers gewoon staan dan ga je het dus niet redden. De selectie is niet in balans te veel middelmaat, heel veel matige spelers en een paar goede spelers daar ga je het niet mee redden en zeker niet als je ook in de breedte kijkt Begin nu met een realistische verwachting te creëren en rust in de kuip. Zorg voor een goede Directeur, en een goede technisch directeur (aankomen met Troost kan natuurlijk niet dat is geen doorgewinterde TD of iemand die veel connecties heeft bij andere clubs. Zorg ook voor een trainer met een visie want Jaap kon niet tegen klassikaal les krijgen bij de Knvb voor Trainer 1 diploma maar volgens mij is juist het trainersvak een groep kneden en trainen en niet de individu. De clubs waar Jaap gespeeld heeft waren ook niet erg lovend over de trainers kwaliteiten en PEC was al blij met de afkoopsom. Kuyt komt denk ik te vroeg als trainer, weet ook niet of hij dat kan maar Jaap is zeker niet de oplossing in mijn ogen. Bij Ajax 2 antivoetbal spelen daarom moest hij ook weg en ook Reading speelde niet erg aanvallend. Daarbij komt dat Jaap tactisch niet iets kan omzetten zoals Van Bommel dat wel deed tegen Ajax.

25 september 2019 om 13:33

Misschien is het inderdaad dan wel gewoon puur mentaal, want ze laten het in de topwedstrijden zien dat ze het wel kunnen. Waarom lukt het dan niet om een Emmen onder druk te houden? Natuurlijk nog niet iedereen is nu fit (misschien ook wel een zorgelijk punt) en er staat een (gedeeltelijk) ander team maar het baart me wel zorgen dat Stam het tot nu toe slechts 60 minuten is gelukt in al zijn wedstrijden om die druk naar voren te hebben

25 september 2019 om 13:41

Wouter; Structureel wil ik dit niet noemen want dan zou je het ook niet in die eerste 15 minuten kunnen doen. Verliespunten hebben we al genoeg. En welke jeugdspelers die we al kansen geven zouden we er dan bij moeten halen? Wat er nu loopt gaat niet beter worden, dat hoeft ook niet als ze maar gewoon de volle 90+ minuten hun taken volbrengen en strijden, niet dat verslappen en verzaken van taken.

25 september 2019 om 14:45

Niet helemaal eens met je Xafcahet maakt natuurlijk niet uit wat de verwachtingen zijn: kampioen worden of top 3 halen. In beide gevallen dien je niet zo terug te vallen tegen Emmen en Ado. Kwalitatief staat er bij Feyenoord gewoon een veel betere selectie dan bij ADO en Emmen

25 september 2019 om 15:52

Taken volbrengen is een kwaliteit. Strijden ben ik met je eens. 15 minuten is zo weinig is bijna verwaarloosbaar. Daarom sprak ik over structureel. En de jeugdspelers die in de selectie zitten moet je gewoon laten spelen. Verlies je ook punten misschien wel meer maar ze worden wel meer waard. Ik meen dat er al 4 a 5 bij de selectie zitten laat ze spelen. Huurlingen op de bank daarmee beginnen en nooit meer een speler huren. Dat werkt niet en houd de jeugd tegen. Als Clasie niet gehuurd was had Ayoub nu gespeeld.

25 september 2019 om 12:10

Het lastige is om dit eruit te krijgen. Op het moment dat Feyenoord 0-2 voor staat en er is er eentje die verzaakt door 'relaxter' druk te zetten... komt hij dus te laat. Gevolg is een kettingreactie waarbij welwillende spelers grotere ruimtes moeten bestrijken en ook te laat komen tijdens het druk zetten. Dan ziet het er al snel onbeholpen uit. Was vorig seizoen overigens niet anders. Clasie was toen ook regelmatig aan het zwemmen.wel denk ik dat Stam er goed aan doet de wens naar voren te voetballen erin te houden. Het is de enige manier om het niveau omhoog te krijgen.

25 september 2019 om 12:20

Het klopt ook helemaal wat je zegt, We hebben dit nu al meermaals gezien. Het euvel zoals ik zie zit hem in het middenveld wat niet aansluit naar voren of naar achteren (verdedigend opzicht) na een kwartier. Het vooruit spelen wat Stam wil verdwijnt dan weer omdat er geen druk op man en bal blijft bestaan en dan vallen er gaten. Ik kan ook wel begrijpen dat dit een keer gebeurt maar niet stelselmatig, daarbij, waarom krijgt Stam dit in de rust net meer terug gebracht en stelt geen orde op zaken.

25 september 2019 om 12:49

Misschien de mentale en fysieke fitheid ? Een aantal spelers ogen niet fris, zeker aan het einde van de wedstrijd. Het lijkt wel of de spelers waarvan het moet komen nog geen 90 mlinuten lang de kar kunnen trekken.

25 september 2019 om 13:02

Dat zou zeker zo kunnen zijn. Dat er spelers tussen zitten die op zijn na 90 min of zelfs 60 min kan zijn, er zijn er een3tal due nog wedstrijd fit moeten worden. Maar iedere wedstrijd na een kwartier is het verval. Dat moet eruit. Zodoende denk ik echt dat het tussen de oren zit ivm onachtzaamheid en onoplettendheid.

25 september 2019 om 13:24

Dus van de 90 minuten spelen ze er 65 elke keer ondermaats. Ik denk het is kwaliteits gebrek. Teveel net niet spelers.

25 september 2019 om 13:53

Het gaat erom per 'wanneer' of vanaf welke minuut dit gebeurt. Dus ja, die 65 minuten kun je stellen maar is anders dan hoe jij het brengt. En natuurlijk heeft Feyenoord weinig kwaliteit spelers, maar in principe voor dit seizoen een aardig team.

25 september 2019 om 15:55

Komop man het is Feyenoord. De club uit zuid. Een van de grootste supporters schare. Prachtig stadion. Ik heb gewoond in Rotterdam. Hele families gaan naar de Kuip. En dan neem je met dit zooitje genoegen? Ik zou echt de bezem er doorheen gooien. Genoeg kansen gehad de Larssonetjes en de hapjes. Tijd voor de jeugd.

25 september 2019 om 16:14

"tijd voor de jeugd", noem ze maar op wie er dan in zouden moeten staan? Ik wacht dit rustig af Wouter want dit is praatje pot. De 4 die aan minuten toekomen en maken waarvan er 1 nu basis staat. Of wou jij zeggen dat ze Azarkan, Vente, Bannis etc basis moeten zetten? Nogmaals, ik wacht de jeugdspelers die jij in gedachte hebt even af.... En ja, Feyenoord is me club, de grootste supportersshare met het mooiste stadion. Maar genoegen nemen met dit zooitje? er kunnen er wel een aantal weg hoor, begrijp me niet verkeerd, maar dit team 'mits' presterend is gewoon de nr 3 van de ED (zo ook jou vaak zien schrijven ). En laat het m nou dat juist zijn. Wisselvallig na een kwartier. Dat moet eruit.

25 september 2019 om 13:14

Feyenoord heeft een gebrek aan leiders in het veld. Afgelopen jaren kon men nog teren op spelers als El Ahmadi, Kuijt, Van Persie, maar zulke spelers met hun mentaliteit zijn er niet. Fer zou misschien die rol kunnen pakken, maar lijkt me ook geen geboren leider. Er is niemand in de selectie die zegt ‘tot hier en niet verder’. Bij elk tegendoelpunt valt me ook op hoe apengapend iedereen elkaar staat aan te staren.

25 september 2019 om 13:34

Hier heb je een terecht punt maar daar moet je ook op doorselecteren. Jorgensen speelt nog bij Feyenoord omdat hij ooit er veel inschopte maar ja dat deed Dolberg ook op een bepaald moment moet je ook zeggen het werkt niet meer dus iemand anders.

25 september 2019 om 13:58

Patroo; Dat is precies wat ik ook al een tijd zie. Wie is de leider van ons team? Ik had al gehoopt dat Fer dit zou worden (gezien enkele wedstrijden), maar dat is allemaal weer verdwenen. Ik zie ook niemand opstaan die het oppakt en eens een paar keer de furie over de groep heen strooit.

25 september 2019 om 14:00

Over het doorselecteren heb je gelijk, maar met Jorgensen als voorbeeld ben ik het dan weer niet eens. Er had inderdaad al eerder vervangers voor Botteghin, Vd Heijden, Toornstra en misschien zelfs Larsson gehaald worden (de basisspelers van vorig seizoen, laten we over enkele wissels maar zwijgen) want dit bleek elk jaar wel weer een zwakte. Jorgensen heeft een geweldig seizoen gehad en is daarna door blessures niet weer aan een echte reeks wedstrijden gekomen, waar die wel zijn kwaliteiten liet zien in de wedstrijden dat die wel mee deed. Dolberg heeft de kansen altijd gekregen en heeft ook gewoon nog 2/3 seizoenen die kansen gekregen, maar presteerde niet.het probleem is echter gewoon dat Feyenoord het geld nooit heeft gehad om dat doorselecteren echt grondig aan te pakken. Er moesten eerst vervangers gehaald worden voor vertrekkende spelers die, in tegenstelling tot bij Ajax en Psv, niet voor grote bedragen vertrokken. Er was daarna geen geld meer voor echte versterkingen en daar is de boot gemist qua aansluiting met Ajax en Psv.

25 september 2019 om 14:00

Xajacfa; Doorselecteren ben ik met je eens, al moet je daar wel de speler(s) voor hebben of het geld om ze aan te trekken. Helaas is het niet gelukt om een spits te halen, misschien de komende transferwindow. (enkel even over Nicolai in deze)

25 september 2019 om 14:00

1 gebrek aan een echte leider!!!! Zoals kuijt el ahmadi van persie, 2 gebrek aan een goede spits . Want alleen met jorg als spits ben je wel heel afhankelijk van een spits die niet in vorm was voor zijn blessure en ook nog vaak gebleseerd is geweest de afgelopen tijd. Hadden een vervanger moeten regelen!!!3 tijdens de wedstrijd gaat het soms goed maar op de middv heb je tapia en fer die bijna altijd dicht op elkaar staan en de bal of achteruit spelen of naar de backs . Waardoor de tegenstander zijn hele midd veld en verdd op kokci en de buitenspelers richt en dan wachten op de fout die feyenoord altijd wel maakt.feyenoord moet niet constant gaan proberen de spits proberen aan te spelen ,als je geen spits hebt en als je dat wel gaat doen dan moet je middv hebben die graag diep gaan. Vilhn was echt belangerijk voor dit elftal.

Ben bang dat dit een lang seizoen voor ze gaat worden. Kwaliteit hebben ze gewoon niet voor een "topclub" en schat AZ hoger in op dit moment.

25 september 2019 om 12:10

Kwaliteit staat er genoeg bij Feyenoord, alleen is de spoeling dun in de breedte en is de mentaliteit en de weerbaarheid niet goed. Feyenoord in goede vorm kan elke Nederlandse ploeg wegspelen, ook PSV en Ajax. Feyenoord in matige vorm kan van elke Nederlandse ploeg verliezen, ook van Emmen en Fortuna. Dat is gewoon het probleem. De basis is erg goed qua spelersmateriaal, maar zodra Jorgensen, Berghuis, Karsdorp of een centrale verdediger wegvalt dan hebben we een probleem.

25 september 2019 om 12:31

Kan er nou niet een supporter nuchter kijken naar zijn club. Feijenoord is niet zo goed dat ze iedereen kunnen wegspelen. Mentale weerbaarheid is een van de belamgrijkste aspecten van het betaalde voetbal. Kan je dat niet opbrengen ben je het profvoetbal niet waard. Althans niet dat zogenaamde topniveau dat feijenoord wil nastreven.

25 september 2019 om 12:45

Waarom moeten niet Feyenoord-supporters altijd Feyenoorders verwijten nuchter te kijken naar de club? Dat doen we juist, we zijn ook kritisch. Wij putten wel hoop uit de eerste 30 minuten tegen Ado en eerste 20 tegen Emmen. Dat spel laat zien dat iedereen uitgeschakeld kan worden door Feyenoord. Feyenoord is juist veel beter dan wat men denkt, de andere kant op dan wordt gesuggereerd. AZ schijnt al jaren meer kwaliteit te hebben, maar is de afgelopen jaren altijd weggespeeld in de Kuip en op afstand gehouden aan het einde van de rit.

25 september 2019 om 12:48

Kwaliteit genoeg? Berghuis, Kokcu, Fer, Tapia en Vermeer hebben kwaliteit. Karsdorp uiteraard ook maar die laat het niet zien. Van Toornstra en Larsson weet je nooit wat je van ze kan verwachten, meestal matig met hier en daar een geniale bal. Jij mag natuurlijk vonden dat de basis erg goed spelersmateriaal is maar naar mijn mening is de huidige spelersgroep, Feyenoord onwaardig en dan zijn er ook nog een hoop supporters die de rest van Nederland willen doen geloven dat ze niet voor PSV onderdoen. 6 wedstrijden gespeeld, 10 punten waarvan 2 door doelpunten in de laatste minuut tegen Sparta en Emmen en een doelsaldo van 2 is niet wat men van Feyenoord mag verwachten. Dit is gewoon slecht en dan hebben ze eigenlijk nog 2 punten teveel geregen.

25 september 2019 om 13:05

@spijkenisser. dat ligt er ook aan hoe je het ziet. Als ik naar de eerste minuten tegen Ado en Emmen kijken dan denk ik man wat zijn die Ado en Emmen zwak. En zo zijn er nog 10 teams in de eredivisie waarvan je dat kan zeggen. Het ontbreekt Feyenoord echt gigantisch aan kwaliteit. Dat valt niet te ontkennen. Het gros zijn toch net niet spelers. Spelers die kunnen uitblinken tegen een Emmen en Ado maar bij echte weerstand vaak toch bezwijken. Volgende vraag die je dan kan stellen is of dat erg is. Iedereen zal het erover eens zijn dat we nu in Nederland 2 topclubs hebben. PSV en Ajax. Feyenoord komt daarna met op korte afstand AZ. Feyenoord valt dus een beetje in het gat tussen top en subtop in. En als je er zo naar kijkt dan heeft Feyenoord nog best een leuk team inderdaad. Want het zijn allemaal spelers (met uitzondering van een Berghuis) die bij PSV en Ajax niet in de basis zouden staan.

25 september 2019 om 13:05

Vind je mijn post niet realistisch? Dat ik zeg dat we van iedereen kunnen winnen (is vorig jaar ook bewezen) maarrrrrr ook van iedereen kunnen verliezen (dat bewijzen we elk seizoen en zojuist nog tegen Emmen waar je goed wegkomt).

25 september 2019 om 13:15

@wazza, vorig jaar heeft Feyenoord inderdaad zowel van Ajax als van PSV gewonnen. Dat klopt. Maar je zegt zelf "Feyenoord in goede doen". Maar als die twee andere clubs ook in goede doen zijn, weet ik niet zeker of Feyenoord dan wint.

25 september 2019 om 13:27

Ik kan alleen Berghuis benoemen die genoeg kwaliteit heeft. Komop man het is Feyenoord. Hier neem je toch geen genoegen mee. Ik weet niet waar jij die kwaliteit ziet. Misschien Kokcu nog maar dan ben je er wel. Kwaliteit is Feyenoord waardig. Elke wedstrijd vol voor je cluppie gaan. Zo min mogelijk fouten maken. Kansen creëren. De tegenstander opeten. En scoren. Het publiek vermaken.

25 september 2019 om 16:16

Ik vind het eigenlijk kwalitatief maar een heel matig elftal, misschien wel het zwakste elftal sinds dat van Mario Been. Welke speler van Feyenoord zou bij PSV en/of Ajax in de basis staan? niet eentje denk ik. Of misschien Vermeer bij PSV (Ik ben geen fan van Zoet). Zelfde als je kijkt naar welke spelers een stap naar een grotere competitie zouden kunnen maken, Berghuis, Jorgensen als hij ooit fit wordt (en dan zal moeten blijken dat dat ene jaar waarin hij goed was geen uitzondering was), Kokcu als hij zich blijft ontwikkelen en dan houdt het wel op. Natuurlijk kun je dan een keer van Ajax of PSV winnen, net zoals alle andere clubs in de eredivisie dat in theorie ook kunnen. Alleen niet op basis van kwaliteit of vorm, dan moet het op inzet, hopen dat alles mee zit en dat een van die twee clubs om wat voor reden dan ook een mindere dag heeft. De helft van de basis heeft eigenlijk niets te zoeken bij Feyenoord. Narsingh, Larsson, Botteghin, Tapia en Karsdorp (in deze vorm) zijn gewoon niet goed genoeg. Zelfde voor spelers die regelmatig van de bank komen zoals Toornstra en de rest van de bank hoort al helemaal niet bij Feyenoord thuis (kelly, Malacia, Geetruida etc...).

25 september 2019 om 12:15

AZ wordt al drie jaar hoger ingeschat, en telkens worden ze weer naar huis gestuurd met 0 punten en eindigen ze op gepaste afstand van Feyenoord. Na de 2 mentale wanvertoningen tegen Rangers en Emmen verwacht ik dat ze er vol op klappen in de eigen Kuip en kunnen ze maar zo weer winnen. Dit is zo'n raar ploegje, niet te voorspellen gewoon.

25 september 2019 om 12:54

Feyenoord heeft dit seizoen 2 knappe wedstrijden gespeeld tegen Tiblisi. De rest waren allemaal wanvertoningen. Natuurlijk kunnen ze zomaar AZ alle hoeken van het veld laten zien maar ik heb er een hard hoofd in. Overigens is het natuurlijk kolder om te beweren dat AZ telkens op gepaste afstand van Feyenoord eindigt maar dat weet je zelf ook wel

Hm, ik zie Feyenoord niet zo snel van AZ winnen, hoewel AZ het tegen de top 3 vaak toch laat liggen. Feyenoord is op dit moment te labiel en ik denk dat AZ hier prima gebruik van gaat maken. Benieuwd, lijkt me een leuke wedstrijd in elk geval.

25 september 2019 om 12:11

Het is een wereld van verschil of je Feyenoord uit of thuis ziet voetballen. Beetje het verhaal van mentale weerbaarheid. Thuis moeilijk te verslaan, uit is het de waan van de dag. AZ gaat het erg moeilijk krijgen, dat is al jaren zo.

25 september 2019 om 13:17

Dat blijkt toch letterlijk nergens uit dit seizoen. van de 3 thuiswedstrijden in de eredivisie wonnen ze er 1. Tegen Ado en dat was op het einde nog moeizaam ook. verder gelijkgespeeld tegen sparta en utrecht en die had je beide kunnen verliezen. Ik snap je optimisme niet zo....

die eerste kans van Larsson had er natuurlijk wel in gemoeten tegen Emmen. dan had je ondanks dat je slecht speelde iig nog 3 punten gehad. Larsson is gewoon in staat om voor open doel over te schieten

25 september 2019 om 12:14

huh? dus als larsson die eerste bal erin schiet betekent dat dat de rest van de wedstrijd zich ontvouwt zoals nu het geval was? Dus feyenoord loopt door naar 0-3, Emmen komt terug tot 3-3 en Toornstra schiet in de laatste seconde de 3-4 erin?ik ben geen fan van de uitspraak: "als die bal erin vliegt dan heb je een hele andere wedstrijd" maar jouw redenatie is wel heel kort door de bocht.

25 september 2019 om 12:18

@ijsmuts zou kunnen dat het allemaal anders was gelopen maar een bal erin schieten is meestal voordeliger dan een kans voor open doel over schieten. die bal had er natuurlijk wel gewoon in gemoeten, zeker nu Feyenoord geen spits heeft waardoor je al moeizaam scoort

Ik hoop dat Feyenoord wint maar...…...

'komt vanuit het niets' Sórry Jaap!!?? Was het je tweeling broer die de afgelopen maanden op de bank zat en de trainingen leidde??

Komt uit het niets??
Is jaapie op zijn achterhoofd gevallen ofzo. Ik denk dat feijenoord vanaf de voorbereiding meer slechte dan goede wedstrijden gespeelt heeft. Mooi nog een paar paniek aankopen gedaan.
Lekker bezig daar!

AZ lijdt aan hetzelfde euvel als Feyenoord: Ze laten het altijd wel weer ergens afweten, ook met al hun "getalenteerde, jonge spelers". Op hoeveel punten van de kampioen eindigde AZ bijvoorbeeld in de afgelopen 5 jaar? En elk jaar maar weer hetzelfde geleuter: AZ heeft een heel goede selectie, AZ speelt het beste voetbal, AZ heeft de beste jeugdopleiding etc.

Verwacht dat Feyenoord in eigen huis wel wint van AZ. mocht Az de punten mee naar Alkmaar nemen denk ik dat ze ook boven Feyenoord eindigen in de competitie. Tenzij Az de toptalenten kwijt raakt in de winterstop, die kans heb je in Nederland helaas altijd.

Beste Jaap Stam ook nu laat je weer blijken er niets van te snappen. Een trainer is er niet alleen om op de bank te zitten maar ook om een ploeg samen te stellen waar je van droomt en dat is ook mogelijk. Maar dan zal jij eens uit het zo maar niets op moeten staan. 1. Conditioneel ben je al verkeerd gestart, 2. Blessures op trainingen loop je op door verkeerde trainingsopbouw, 3. Team samenstellen doe je aan de hand van de beste spelers en niet de slechtste er maar in blijven zetten (lansson) 4. Je gaat geen speler voor de leeuwe gooien die net pas in Nederland is, de taal nog niet kundig is en dan door het domme beleid van de Knvb op plastiek sprieten laten voetballen van een speelgoedwinkel. Zet hem er dan pas in de kuip in dan krijgt hij de warmte en steun van het publiek. 5 Wisselbeield is een kunst die je niet bezit, 6 Mentale weerbaarheid behoort ook tot het trainingsvak en helaas zak je daar mee door het ijs, 7. Vasthouden aan oude rotten die niet meer meekunnen is een kunst maar beter jeugd de kans geven dan die oude rotten die er de kantjes van aflopen of niet in vorm zijn. 8. Een Kelly die jij met veel hoempa gehaald hebt waar is die gebleven? 9. Een Johnston gehaald door onze prof Kuyt waar is die gebleven. Jammer maar denk toch echt meneer Stam dat u toch eens goed ten rade moet gaan bij u eigen waarom het ineens uit het niets komt. Als u nu al zorgen gaat uitspreken dan is dat heel fantastisch gesteld richting de spelersgroep. Hebben die dan geen zorgen om uw beleid soms en zit daar de kink in de kabel.hoop dat ze winnen natuurlijk maar een krtiesche noot richting U is toch ook op zijn plaats dan alleen maar steeds de spelers af te breken. Wordt ook dringend tijd voor een nieuwe spits en dat is dan richting TD want pas terug van een blessure en even een wedstrijdje en ja hoor weer een blessure en weer uit het rtime en niet inzetbaar.

25 september 2019 om 13:35

Beetje makkelijk om Stam hiervoor verantwoordelijk te houden. Ik denk dat zelfs Mourinho hier niet meer punten mee gaat halen. Jeugdspelers inpassen ben ik volledig met je eens. Liever met 6 jeugdspelers 6 de. Dan met dit zooitje derde.

Volgens mij komt die terugval helemaal niet uit het niets. Die zit er al vanaf het begin van het seizoen in. Ook in de voorbereiding kwam het met enige regelmaat voor dat het er voetballend heel leuk uit zag, maar dat vervolgens ook niet voor een langere periode kon worden volgehouden en dat bij tegenslag het voetbal er ook heel snel weer uit was.

Lijkt me sterk dat de verbazing niet gespeeld is, want dit heeft puur met kwaliteit te maken. Het seizoen is vroeg en door de wedstrijd minder is de stand nu wat vertekend in Feyenoords nadeel, maar je kunt nu wel al invullen dat Feyenoord met Vitesse en FC Utrecht de strijd om de plekken 4 en 5 aangaat. AZ wordt dit jaar een zekerheidje voor de derde plek denk ik en dit trio clubs doet elkaar op papier niet veel onder. Hierbij opgemerkt dat ik de selectie van FC Utrecht zelfs beter vindt.

25 september 2019 om 13:32

Niet gek verwoord. Feyenoord speelt nu echt structureel slecht. Misschien soms een paar minuten lees 15 goed in een wedstrijd. Dat is gewoon te weinig. Feyenoord wordt dit jaar geen derde. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Onzin Jaap, al in de voorbereiding was de verdediging zo lek als een mandje en kregen we de meest lachwekkende goals tegen. Het is niet voor niets dat Feyenoord pas 1 keer de nul heeft weten te houden, en dat was met meer geluk dan wijsheid. Dat Stam dat niet ziet of er niet in slaagt om dat te verbeteren, doet bij mij de twijfels die ik al hadden bij zijn komst alleen maar toenemen.

Denk dat het er mee te maken heeft dat na 2-0 voor of 3-0 voor er wellicht een tweedeling in het elftal sluipt. Een deel van de spelers wil wellicht vol door voor een grote uitslag, terwijl de andere helft denkt dat het op 70 ook wel goedkomt met nog een paar doelpunten erbij. Vooral het middenveld is hierbij belangrijk om te zorgen dat de ruimtes niet te groot worden. En daarbij heb ik het idee dat Fer (liever naar voren dan mee terug), Tapia en Kokcu niet de mensen zijn met het meeste loopvermogen dus als dat dan wel gebeurt, komt de verdediging ook snel in de problemen.

Het grootste probleem bij Feyenoord is dat de meeste Feyenoord fans denken dat Feyenoord beter is dan ze daadwerkelijk zijn. Dus krijg je te maken met een onrealistisch verwachtingspatroon.

als het aan de kwaliteit zou liggen dan spelen ze de 1e helft tegen ado ook slecht en dat was niet het geval. Het zit hem denk ik in een paar dingen, mentaal het op kunnen brengen om 95 min. de dingen te doen vanaf min.1 en er mag best wel wat verval zijn anders zou het een europesche topploeg zijn maar van een 7,5 naar een 4 in één helft is bizar. Ook oogt het niet echt conditioneel erg sterk en lijkt het of de pijp na 60 min. leeg is. ook de bereidwilligheid om een extra stapje voor een ander te zetten ontbreekt ook in dit team. Een hoop werk aan de winkel voor jaap maar krijgt hij daar dezelfde tijd voor als zijn voorganger zonder feyenoord verleden ?? Denk t niet !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren