Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ja, Cristiano Ronaldo heeft mij gevraagd hoe het is om in China te wonen’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo ontving maandagavond in Lissabon de Quinas de Oro, de prijs voor de beste Portugese voetballer van het voorbije kalenderjaar. De sterspeler van Real Madrid bleef in de verkiezing Rui Patricio (Sporting Portugal) en Bernardo Silva (Manchester City) voor en sleepte zodoende voor het tweede opeenvolgende jaar de prijs in de wacht. Trainers, voetballers en fans bepalen naar wie de Quinas de Oro gaat.

Luiz Felipe Scolari, voormalig bondscoach van Portugal en ex-coach van Guangzhou Evergrande, verzekerde na het gala dat de toekomst van Ronaldo wel eens in China kan liggen. “Hij heeft mij meermaals gevraagd hoe het leven in China is”, claimde de Braziliaan. “Waarom zou Ronaldo niet in China kunnen spelen? Ja, hij heeft mij gevraagd hoe het is om in China te wonen. Ik heb hem alle details gegeven.”

“Cristiano heeft merken, hij is een soort van industrie en China is het grootste land ter wereld. Daarna vertelde ik hem wat ik altijd zeg: iedereen die de mogelijkheid heeft, moet naar China gaan.” Ronaldo werd afgelopen zomer met een vertrek bij Real Madrid in verband gebracht. De huidige verbintenis van de 33-jarige Portugees loopt medio 2021 ten einde.

Spaanse media verzekeren dat Real Madrid de intentie heeft om Ronaldo binnen afzienbare tijd een nieuw contract te laten ondertekenen, naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen. Alhoewel de Portugees door velen wordt beschouwd als de beste voetballer ter wereld, verdient hij een derde minder dan Neymar en Lionel Messi. Laatsgenoemde signeerde recent een nieuw contract met Barcelona, terwijl Neymar veel meer is gaan verdienen na zijn zomerse overstap naar Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt het grootste contract ooit. 100 miljoen per jaar ?

20 maart 2018 om 10:52

Dat verdient Messi momenteel 😉

China het grootste land ter wereld.. heeft die Scolari ooit een wereldkaart gezien? Verder zie ik Ronaldo niet zo snel naar China gaan. Als hij niet in Europa zijn carrière beëindigt, denk ik dat hij liever naar Amerika gaat

20 maart 2018 om 09:15

Hij bedoelt natuurlijk de grootste bevolking...

20 maart 2018 om 09:19

Wel qua inwoners. En wat de economie betreft staat China nu nog op plaats 2 achter Amerika maar m’n verwacht dat ook dat gaat veranderen.

Ronaldo moet zijn voetbalcarriere afsluiten bij Real Madrid, niets is mooier dan dat. Ik vind het allemaal zielig hoe Xavi etc ergens in Dubai spelers en alleen opvallen met provocerende uitspraken want niemand anders kijk toch naar hun. Ik snap dat het om geld gaat maar Ronaldo heeft genoeg geld verdiend met Real Madrid en sponsoring geld, heeft inmiddels ook zijn eigen kleding merk. Zou het heel jammer vinden.

20 maart 2018 om 09:34

Ik zou het ook ontzettend jammer vinden. Maar wat kan je deze man nog verwijten, hij heeft het voetbal de laatste 1 jaar gedomineerd samen met die andere van Barca. Ik hoop dat ze nog even doorgaan bij hun clubs en die ongelofelijke records nog wat aanscherpen, zodat iedereen weet wat deze 2 betekend hebben. Als er nog eens een gehyped spelertje opstaat die een goed seizoen draait, dat de media eens stoppen met te zeggen. Kan even goed worden als Ronaldo of Messi...

20 maart 2018 om 09:42

Je vindt het alleen zielig omdat hij die uitspraken doet. Maar hij zou hetzelfde nu gezegd hebben. Xavi nam nooit een blad voor de mond, en dat zou je dondersgoed moeten weten. Dat hij 3 jaar lang in de zandbak speelt is em gegund. Hij is al 38 en heeft 3 jaar lang kunnen cashen. Straks komt hij terug als trainer en ik kan niet wachten.

20 maart 2018 om 09:44

Ik bedoel dat hij dezelfde uitspraken zou doen als hij nog voor barca speelde, hij praat niet ineens zo nu hij in Qatar zit. Zo was Xavi altijd al.

20 maart 2018 om 10:34

Naku

Het klopt gewoon dat je vergeten wordt in Quatar als voetballer. Xavi is een legende, maar de laatste jaren probeert hij echt wel vaak in de media te komen met idiote uitspraken.

20 maart 2018 om 10:36

Het probleem is niet zozeer dat hij die uitspraken doet, maar dat hij alleen maar vanwege die uitspraken in het nieuws is. Tijdens zijn carrière bij Barcelona riep hij dat soort dingen inderdaad ook vaak genoeg, maar dan wordt het getolereerd omdat hij op het veld laat zien de status te hebben om die opmerkingen te kunnen maken. Nu speelt hij in de zandbak in Qatar, zien we hem niet meer schitteren op het veld (of erlangs als trainer) en is 'ie alleen nog maar in het nieuws wanneer hij een kritische opmerking over Real Madrid maakt. Da's gewoon zonde en doet afbreuk aan het imago van Xavi, die nu alleen maar als zuurpruim overkomt.

20 maart 2018 om 18:01

Ronaldo moet absoluut zijn carriere niet bij Madrid eindigen. Bij sporting zijn club!

Lijkt me niet meer dan een normale vraag. Ik zou het ook vragen op zo een gala, puur uit nieuwsgierigheid. Ik denk echter dat Ronaldo zijn loopbaan afsluit bij Real Madrid of net als Beckham lekker naar de Verenigde Staten gaat.

Joh, dit zegt toch helemaal niks. Als een kennis of collega van mij in het buitenland woont vraag ik hem of haar ook hoe het is om daar te wonen. Dat doe je gewoon uit interesse en uit beleefdheid naar die persoon toe. Waarom zou dat bij Cristiano anders zijn?
Natuurlijk, hij zou een stap naar China kunnen overwegen, maar ik zou daar niet zomaar vanuit gaan op basis van interesse in het leven van Scolari.

Er staat in de tekst dat hij meerdere keren heeft gevraagd hoe het is om in China te wonen, denk wel dat hij interesse heeft.

20 maart 2018 om 13:57

Ik vraag een vriend ook vaker hoe het is om in Australie te wonen... het is niet zo dat ik er ook over nadenk om daar te gaan wonen haha.

Wat zouden die chinezen aanbieden aan zon Ronaldo... pfff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren