Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaanse commentator loopt rood aan na gelijkmaker Thiago Silva

Laatste update:

Tiziano Crudeli begint steeds populairder te worden. De Italiaanse commentator is hartstochtelijk fan van AC Milan en gaat bij het programma Diretta Stadio 7, waarbij de kijkers het moeten doen zonder de wedstrijdbeelden, compleet uit zijn dak wanneer zijn favoriete elftal tot scoren komt. Dat was dinsdagavond bij de kraker in het Camp Nou niet anders.

Crudeli kon direct aan de bak, want al na 24 seconden opende Alexandre Pato tegen Barcelona de score. De Milan-supporter ging door het lint, maar zag de titelhouder de rollen omdraaien (2-1). Barcelona leek er met de volle buit vandoor te gaan, maar in blessuretijd kopte Thiago Silva alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Toen dat gebeurde, had Crudeli het niet meer.

De emotionele commentator zette zijn bril af, rende luid schreeuwend naar een collega voor een knuffel en eindigde op zijn knieën op de studiovloer: zijn rood aangelopen hoofd begraven in zijn handen. Crudeli werd anderhalf jaar geleden al bekend bij het Nederlandse publiek, toen Klaas-Jan Huntelaar (Crudeli: ‘JAN-KLAAS HOENTELAAR’) tweemaal scoorde tegen Catania.

Crudeli tijdens Barcelona-AC Milan:

Crudeli na de treffers van Klaas-Jan Huntelaar tegen Catania:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geweldig. Jammer dat je dit niet in Nederland ziet! Al die commentators in Spanje etc. die schreeuwen: ''goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal'', is toch veel leuker?

14 september 2011 om 18:13

Nou dat goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal hoeft van mij niet want daar heb ik persoonlijk een hekel aan maar de commentators van nederland mogen inderdaad wel entousiaster zijn.

14 september 2011 om 18:23

Niet-objectieve commentators zijn er wel genoeg

14 september 2011 om 18:35

ja maar ik zeg toch ook niks over hoe objectief een commentator is ik vind dat de nederlandse commentators bij een wedstrijd tussen buitenlandse clubs ook objectiever mag zijn maar daar had ik het niet over.

14 september 2011 om 18:36

Haha indd

OT:

Hahah 'jan-klaas' in plaats van 'klaas-jan' Huntelaar

14 september 2011 om 21:46

ik vind van wel dat die comentators in nederland mogen schreeuwen ik vak bijna in slaap door dat saaie comentaar peo

14 september 2011 om 18:34

Aaajoh schei toch uit, deze man is toch totaal nie goed bij zijn hoofd. Laat hem lekker op de Tribune van AC Milan zitten bij al die andere fans en zich daar helemaal laat gaan! hij gedraagt zich als een volslagen idioot hier. bah dit hoef ik toch echt niet te zien van die Nederlandse commentators!

14 september 2011 om 18:39

ja je ziet dit niet in Nl omdat men eerst gaat analyseren wie in de fout ging

14 september 2011 om 20:34

Ik kan me Jack van Gelder herinneren die in 1998 ook helemaal door het dak en lint ging bij het doelpunt van Dennis Bergkamp tegen Argentinie.
Heel Nederland ontplofte toen ook op dat moment, maar hoe Jack toen reageerde was zelfs voor Nedrlandse begrippen uitzonderlijk.
Maar wat deze clown en een karikatuur van zichzelf laat zien , is wat Jack deed kleuterklaswerk.
Als je al wat wilt Jack, goed kijken .doe je best.
Nee.... alsjeblieft zeg , blijf gewoon jezelf .

14 september 2011 om 23:18

Jij hebt blijkbaar geen Sport1
Daar heb je nameijk een gozer die Siert de Vos heet. Die schreeuwt ook altijd ''goaaaaaaaaaaal''. Het past simpelweg gewoon niet in de Nederlandse taal. Het klinkt totaal niet natuurlijk.

PS: Die man moet op een of andere manier denken aan ''de Baron'' uit Basie en Adriaan''

Ik mag toch hopen dat Milan niet in de laatste minuut de winnende maakt in de Champions League-finale, dan krijgt deze man een hartaanval vrees ik. Op zich prachtig die 'emozione' in Italië, maar dit gaat wel heel ver.

Deze man speelt toneel. Ik kan het zeggen want ik heb hem al een paar keer aan het werk gezien. Hij schreeuwt als een klein kind, vraagt voldurend om aandacht en iedere tegenstander van Milan is niks waard , in zijn ogen. Hij wil goedkoop scoren, en in een land als italie is dat niet echt moeilijk. Al helemaal niet als de president, je weet wel de man die met minderjarige slaapt, alles censureerd wat hem niet aanstaat. Gewoon misselijkmakend deze shows!

14 september 2011 om 17:57

Ik snap die duimpjes naar beneden niet helemaal... Goed, natuurlijk leeft die flip ook wel mee, maar Heavenlyme heeft hierin gewoon helemaal gelijk!

14 september 2011 om 18:02

Ik lig er wel wakker van hoor! Al die thums down vind ik echt heel erg. Misschien had ik moeten zeggen dat hij fantastisch commetaar geeft, en helemaal meeleeft met de club. Een AC Milan fan in hart en nieren is. Dan krijg ik zeker duimpjes omhoog.

14 september 2011 om 18:15

Heeft daar helemaal niks mee te maken. Ik heb niets met AC maar is toch grappig om te zien hoe zo'n volwassen man overdreven reageert? Of het nou gespeeld is of niet, het is vermakelijk.
Verder doe je net of Italië een land is dat geregeerd wordt door een dictator.ik vind Berlusconi een drol eerste klas maar in Italië werkt het iets anders qua politiek.

14 september 2011 om 18:23

Humor is een subjectief begrip. Jij vindt dit helemaal geweldig, en moet duidelijk lachen om deze megalomane acteur eerste klas. Ik vind het misselijkmakend. Hij acteert duidelijk, schreewt na iedere kans, denkt dat hij alles weet en maakt ruzie met zijn collega's.
Het is niet zo dat hij meer fan van AC Milan is dan supporters die zich normaal opstellen. Hij denkt dat uiteraard wel en is gewoonweg goedkoop aan het scoren. En ja er zijn veel mensen die denken dat hij oprecht meeleeft met de club. Ik denk dat hij is ingehuurd door zijn huidige werkgever.

14 september 2011 om 18:18

Toneel is het zeker niet, overdreven wel.

Deze gast geeft al commentaar op milan wedstrijden voordat er uberhaupt tv was! dus dat het een echte fan is wel duidelijk.

Je geeft nogal een denegrerende reactie die je neerzet als een feit terwijl het gewoon je mening is, geeft zelf je nogal beperkte bron aan ''heb hem al een paar keer gezien''

Ben het als Milan fan wel met je eens dat het ook niet mijn ding is, maar om Crudeli nou neer te zetten als een fake of iemand die goedkoop probeert te scoren..? dacht het niet!

Bij het eerste filmpje zie je hem helemaal uit zijn dak aan en dan kijk je naar de blikken van die andere gozers en dat lijkt het net of ze hem gek vinden.
Het is wel grappig, maar hij overdrijft wel een beetje en natuurlijk krijgt hij hier ook naam en publiciteit mee.

Overdrijven is ook een vak. Leuk dat ie zo met Milan meeleeft en juichen oke, maar dit hoeft van mij niet.

Erg om gelachen! Maar wat zet die man zichzelf voor gek....

Dit is toch niet normaal!! Hoe lang gaat zijn arme hart het nog houden Miracolo!

Haha mooi die mensen die helemaal meeleven met de wedstrijd.

Jezus, die moet auditie bij Gtst doen, zelden zo'n slecht melodramatisch neptoneelstukje gezien.

14 september 2011 om 17:58

Hij doet dit inderdaad alleen om veel kijkers te trekken. Het is gewoon een acteur, die zich voordoet als iemand met een Milan hart. Maar dit is Italiaanse tv! Ik heb hem al vaker gezien en ik kan je vertellen daar word je niet vrolijk van, je voelt eerder plaatsvervangende schaamte.

14 september 2011 om 18:15

ik kan me voorstellen dat het je niks doet omdat je zelf di gevoel nooit zal voelen voor een club of land, maar ik kan je verzekeren dat er genoeg mensen zijn die zelfs hat aanval kunnen krijgen uit vreugde of verdriet voor hun team of club..het is net uit welke cultuur je vandaan komt,,,je kan een koele kikker uit finland niet als een gekke warme emotie volle italian verwachten....ik denk dat je daarom dit als acteren ziet omdat je zelf dit nooi ziet doen voor een land of club...dat heet cultuur verschillen....

14 september 2011 om 18:11

ik denk dat nederlanders wat beter zijn in toneel stukjes,,,deze man kan het in iedergeval niet, want deze man is van kleinsaf aan een fanatiek fan van milan en doet dit echt uit vreugde...

14 september 2011 om 19:01

Inderdaad, maar sommige boeren hier begrijpen dat niet... Passie heet dat. Ja het is overdreven, ja het kan anders.... maar het is passie. Dat hou je niet tegen.


14 september 2011 om 19:19

@ Lfcdutchy

Dat zeg jij omdat jij een nuchtere Nederlandse boerenkind bent. Gewoon een typisch saaie Nederlandse objectieve boekhouder. Dat is wat jij bent. Op basis van wat ga jij deze commentator beschuldigen van oplichterij?

Dat jij een koudbloedig ijsbeer bent, wil niet zeggen dat Italianen dat ook maar moeten zijn.

14 september 2011 om 23:35

Ik heb meer Italiaans bloed dan jij denkt, Matthaus... Sterker nog, ik heb zoveel Italiaans bloed dat de PVV me een allochtoon vindt! En oprechte emotie vind ik ook schitterend, maar dit is camerageil nepgedrag.

15 september 2011 om 01:34

@ Lfcdutchy
Op basis van wat vind jij dit “camerageil nepgedrag”?
Wellicht heb jij Italiaans bloed, maar jij hebt geen Italiaans temperament. Vandaar dat dit gedrag ‘onwaarschijnlijk’ en ‘onecht’ overkomt bij jou. Jij bent daar te droog voor, te stijf.

Was deze man maar mijn opa =( dan zou ik hem zeker elke week bezoeken!

Wat een held, echt geweldig hoe oprecht zijn vreugde is. Krijg er meteen een glimlach van!

Geweldig, zo meelevend met je club! Dit kan je niet acteren.. Jan Klaas Hoentela!!

Miracoloooooooo camp nou.
Hahah Geniaal, Dit is volgens mij leuker dan de wedstrijd
Toen hij klaar was leek het wel of hij de marathon had gelopen.

off: Hij trok zowat de jurk van die jonge dame af

ik keek toevallig één dag voor de wedstrijd tussen Barca en AC milan zijn filmpje van Auxerre - AC Milan toen ging hij ook al helemaal stuk en gisteren dacht ik nog bij de 2-1 van Barca hoe zou die man nu reageren leuk dat ik dat dan toch nog te weten kom hoe hij zou reageren

Wie gaat er nou kijken hoe hun commentaar geven..

14 september 2011 om 18:03

Er staat dat hij steeds populairder wordt dus ik denk dat er veel mensen kijken

14 september 2011 om 18:08

Crudeli is ontzettend bekend bij Milan fans en ontzettend populair, er kijken ontzettend veel mensen naar.

14 september 2011 om 18:41

Ontzettend spannend allemaal.

14 september 2011 om 18:27

Nou snap je ook gelijk de reden waarom hij zo overdrijft, anders kijkt er niemand.

14 september 2011 om 19:06

Haha echt heeh, ik zal knettergek worden. Bij iedere balaanraking van Milan denk je dat er een goal word gemaakt.

die man is geniaal bij goals van barca is e stil en bij ac rend ie het hele geboud rond Xd::

Het commentaar is leuker daar om aan te horen dat geef ik toe maar o mijn goed zeg!
Die kerel met zijn spastische bewegingen, lijkt net een kind dat al zijn cadeautjes heeft gekregen die hij voor sinterklaas heeft gevraagd.
Kan je voorstellen, Jack van Gelderen die zo doet in de rust als Ajax scoort.,haha.
Ik hoop dat we iets aantrekkelijker commentaar geven in Nederland maar niet zo gek gaan doen als deze man.

14 september 2011 om 18:18

ik zie ook geen 1 nederlander zoveel liefde hebben voor zijn club als deze man...dus geen nederlander zou dit doen wat hij doet...

14 september 2011 om 18:56

Waarom spreek je meteen over alle Nederlanders ? Er zijn zat Nederlanders die netzo veel liefde voor hun club hebben! Zag net ook al z'n reactie van jou. Als dit Nederlandse forum je niet aanstaat ga je toch fijn ergens anders kijken! Kan je daar lekker gaan klagen over de Nederlanders hier.

Ot:

Deze man is best wel een held. Zou het wel grappig vinden om z'n commentator bij de NOS te hebben fzo.

15 september 2011 om 11:04

waar lees je dat ik iets tegen deze forum heb dan?? of dat ik iets tegen nederlanders heb?? ik had enkel tegen 1 nederlander in dit geval. ik weet verder niet of alle nederlanders deze man een nepperd vinden.

Lijkt alsof hij de jackpot heeft gewonnen

Ik vind er niets vreemd aan. Ik ren ook altijd het hele huis door als Barcelona doelpunten tegen krijgt

Geweldige commentator. Jammer dat we in Nederland niet zulke hebben, die echt helemaal los gaan bij een doelpunt.

ik heb nog nooit iemand gezien die zoo blij was met een gelijkspel.

jha echt geweldig zulk soort cemmentatoren, jammer dat je in nederland niet zulke gekke comentatoren hebt

haha geniaal hij kreeg bijna een hartaanval lijkt me...italianen zegg haha geniaaal!!!

Dit is beter dan die schijnheilige Barca 'analisten' bij de Nos.

14 september 2011 om 18:12

Waarom de sfeer komen verpesten?
Als jij het zo erg vindt moet je misschien maar opgeven om analist te worden en dan wens ik je veel succes!

14 september 2011 om 18:29

Omdat het een feit is. Ron Jans en andere zijn altijd met Barca bezig, ze zijn fan en krijgen ook nog eens betaald om daar te zitten. Ik heb liever echte analisten , die minder subjectief zijn.

Zou het niet erg vinden om analist te worden, dus wat wil je daarmee zeggen?

14 september 2011 om 18:52

Ieder zijn voorkeur he,

Wat ik er mee bedoel? Vrij weinig eigenlijk, ik dacht als jij commentaar hebt op hun wil je het misschien zelf doen?

14 september 2011 om 19:08

Ik zal je een reden geven waarom ze Barca zo ophemelen. Iedereen in de voetbalwereld, of het nou commentatoren zijn of analisten houden van voetbal en vooral van mooi voetbal. Barcelona speelt het beste en mooiste voetbal van allemaal, wie wordt daar nou niet enthiousiast van? Barcelona heeft Real Madrid in alle onderlinge resultaten voetballes gegeven, is het zo erg om als commentator dus te zeggen wat ongeveer de hele wereld denkt? lijkt me niet..

Haha die Tiziano Crudelli is en blijft natuurlijk een gekke man. Je moet hem soms eens zien tijdens live shows of toen Milan kampioen werd. Ik hou mijn hart vast in zijn plaats, zeker op die leeftijd is dat niet altijd gezond Maar toch wel schitterend om te zien hoe gepassioneerd en gek iemand kan zijn voor een club. Zo hebben Roma, Inter en Juventus ook alle drie een gekke commentator die door het lint gaan als ze scoren.

14 september 2011 om 18:14

Hahaha Inderdaad, Die man schaamt zich ook nergens voor of denkt ook niet even er kijken duizenden mensen naar mij

Een man met een hart voor de club!

Irritant overdreven dit. Gevalletje Hans Kraaij die ook alles te overdreven doet. Verder snap ik echt niet dat dat programma nog kijkers heeft aangezien je niks van de wedstrijd ziet op een paar figuren na die lopen te schreeuwen.

Clubliefde bestaat nog

Hilarisch wat is dit mooi zeg. Kan niet wachten tot AC Milan te CL wint en deze man weer te zien :D!

Dit is echt een held in de commentatorwereld. Hoe hard kun je uitbarsten na een doelpunt, is nog erger dan die Brazilianen haha.

Edit: zijn er toevallig beelden van hem toen AC Milan in 2007 de CL won? Die wil ik wel zien :P

Jan Klaas Huntelaar , prachtig.

Verschrikkelijk stukje toneel dit, doe mij maar Jack van Gelder die oprecht uit zijn dak gaat bij het legendarische doelpunt van Dennis Bergkamp.

14 september 2011 om 23:08

Die man is volgens mij gewoon verschrikkelijk emotioneel wanneer zn cluppie speelt. Zou ik ook zijn als Milan me club was, alleen niet zo gek. Beetje juichen en schreeuwen maar daaar blijft het wel bij.

15 september 2011 om 12:09

Hij zal heus oprecht blij zijn dat zijn club scoort, maar hij dikt het wel heel erg aan.

15 september 2011 om 15:09

Ja, maar dat komt omdat de Kaaskoppen in Nederland niet blij kunnen zijn, alleen chagrijnig en kill. In italie, spanje, portugal en zuid amerika gaan ze uit hun dak, dat vind ik alleen maar heel mooi!

Wat hebben we hier zeg een stel azijnpissers waarom gelijk zo negatief is toch mooi anders reageer je toch niet *zucht*

fantastisch hoe mensen zich kunnen druk maken om een 'doelpunt' die gast is gewoon lekker gek laat hem maar lekker gek doen het levert toch fantastische tv op
in dat soort landen hebben ze wel grappige commentatoren vergelijkend met de nederlandse
scoort bijv. T. Janssen een schitterend afstandsschot in de kruizing: janssen doelpunt lekker geraakt...............

Hahaha mijn held! Zelden iemand gezien die zoveel liefde heeft voor een club en voor de mensen die denken dat het nep is, nee het is niet nep hij houd ontzettend veel van Milan en leeft zich altijd helemaal in. Natuurlijk zal hij misschien wel een beetje overdrijven maar dat hoort erbij, tis tenslotte wel televisie!

Dit is zeker niet recht uit het hart, dit is gewoon stuk toneel voor fame.. En zo te zien heeft hij voorlopig zijn doel wel bereikt.. Zo erg kan het niet zijn, voor midden in Society..

Dit is gewoon passie. Ik heb een Italiaan als kameraad en was gister zo blij dat die 2-2 kwam. Het zijn gewoon hele passionele mensen. Mooi om te zien.

Wat me wel opvalt is dat elke Nederlandse verslaggever uit hun plaat gaan wanneer Barcelona scoort, maar zodra het een ander team is zijn we weer nuchtere Hollanders. Kan me daar best wel aan ergeren net als Jan Rons gisteren.

als het oprecht is dan is het mooi.

ik vind dit toch nog meevallen vergeleken met jack van gelder op de radio.

Haha, wat is die Tiziano Crudelli toch een figuur zeg. Helemaal door het lint gaan als zijn team gescoord heeft. Vind dit juist prachtig, beter dan het (soms) passieloze commentaar in Nederland. In Italie heb je sowieso veel meer van dit soort figuren.

Hij rent en knuffelt iedereen en maakt elke goal alsof het de belangerijkste is,wat een fan.
Bij de Silva goal was hij gewoon vermoeid van vreugde en ongeloof,prachtig gewoon.
Dit seizoen gaat Tiziano Crudeli zeker veel goals mogen vieren met Ac,ze gaan hem nog heel blij maken wanneer Ibra were fit is.

Jongens, als jullie een idiote commentator aan het werk willen horen, kijk dan een wedstrijd van Barça, met Sierd de Vos. Ik garandeer je, objectiviteit 0, het is gewoon lachwekkend om aan te horen. Merk dat trouwens bij meer commentatoren, dat die pro Barça zijn (ook bij de Nos).

prachtig dit dat z'n hart het niet begeeft zo wil ik johan derksen ook wel eens een x zien

14 september 2011 om 19:03

Dan kun je denk ik wel een tijdje wachten :P

hij lijkt op die baas van de vijanden van bassie en adriaan wanneer hij zecht drommels drommels en nog een drommels

14 september 2011 om 18:42

Je hebt het over niemand minder dan Baron Van Neemweggen.

Ik ben benieuwd of Jack van Gelder zich wat kalmer opstelt als Ajax vanavond de gelijkmaker scoort in de 92e minuut.

Het commentaar van Jack van Gelder, tijdens Nederland-italie lijkt hier wel een beetje op. Toen ging hij ook helemaaaaaal uit z'n plaat. Maar dit is nog wel wat erger haha.

dit is echt geen toneel deze man staat al jaren bekend als ac milan fan tot de dood en gaat ondanks ze bijna 70 jarige leeftijd nog steeds bij elke doelpunt van milan uit z'n dak die krijgt vast een begrafenis in het san siro

Ik heb Jack van Gelder een keer uit zijn dak horen gaan toen met Nederland tegen Argentinië, maar deze Italiaan kan het blijkbaar veel beter.

Die man heeft vast ook elke avond pijn aan zijn stembanden

Henk-jan Smits heeft toch een nieuw programma: Het zullen je ouders maar zijn?

Beschamend, kinderachtig, overdreven en vrij emotioneel onstabiel voor een oude man.
En natuurlijk zitten er ook weer paar mooie dames bij die niks toevoegen.
Typisch italiaans amusument.

14 september 2011 om 19:33

De rol van die dames is perfect. Ze staan er gewoon mooi te wezen en bemoeien zich verder nergens mee.

Mijn god, gaat tie weer ...

Moest al na 24 seconden aan de bak. Later scoort Barca en zegt hij heel droog: Goal do Barca.
Dan, wanneer Barca de 2 - 1 maakt: Tiera Villa, en weer heel droog, Goal.
2 - 2, Gaat weer uit z'n dak, dan mag het allemaal een beetje gespeeld zijn, grappig is het wel.

Trouwens, hoe komt het dat die opa's daar tussen zulke mooie vrouwen zitten? Ze mij daar neer, ik concentreer me zowel op de wedstrijd als de Lady's ...

hahhaha geweldig!

kijk eens naar deze algerijnse commentator hafid derradji. ook een hele leuke om van te genieten.

http://www.youtube.com/watch?v=bqls8txsiek

haha geweldig, klaas jan hoentoelaahh. Jammer dat we zulke commentatoren niet in nederland hebben, het zou iig nog leuker worden om naar een voetbalwedstrijd te kijken

Dit is nog rustig voor Tiziano Crudeli is leuk dat ze dese beelden laten zien van gister en van toen klaas jan scoorde maar je moest hem horen tijdens een westrijd in de seri a Toen clarence seedorf scoorde Toen werd tie hellemaal Gek Wili Wonka Wili Wonka Wili Wonka Wili Wonka
Leek als of hij een hart infarct zou krijgen zo ging hij te keer .

Heerlijk zo een commetators die met passie emotie alles volgen net zoals je soms zelf westrijden zit te kijken is soms wel leuker om te zien dan van die saaie volgens het media getrainde curses werkende cometaar gevers die we zien

Prachtig natuurlijk, werkelijk prachtig. Voor al die haters/achterdochtigen die op basis van niets zeggen dat deze man het speelt: onzin. Ikzelf was ook aan het schreeuwen, sprong ook op en ging door mijn knieeën, terwijl ik totaal geen band heb met Milan. Gebeurt dit bij mijn club dan ben ik ook minuten in extase, al helemaal als ik terug denk aan bijvoorbeeld het Wk.

14 september 2011 om 23:57

Jan Klaas Huntelaar!!! hahaha geniaal

Dit is niet meer leuk, ik kan me niet voorstellen dat voortaan de verslaggever blijer is dan de speler die zelf scoort tegen Barca.

Dit is absoluut de meest stupide TV die ik ooit heb gezien. Heb mij al vaak verbaasd over het feit dat er programmas gemaakt worden waarin niets anders gedaan wordt dan kijken naar oude mannen (met blondine met décolleté) die naar voetbal kijken. Eigenlijk zou het niet meer mogen verbazen als je zo nu en dan even naar Raiuno zapt en de erbarmelijke staat van het land zelf weer eens symbolisch in beeld wordt gebracht in programma's die gemaakt zijn voor oude zwakzinnige macho's (naar het imago van hun leider, maar een ;land krijgt de leiders die het verdient), maar dit moet toch iemand te ver gaan?

ok leuk die clubliefde enzo, maar overdrijven is ook een vak apart

Zou pas leuk geweest zijn als Barcelona daarna gelijk de 3-2 had gemaakt .

Maarja, dit is natuurlijk een act. Ik bedoel, hij doet alsof hij de Champions League wint ofso, gaat nergens meer over.

Pieter Baan heeft langere wachttijden heb ik begrepen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren