M.Cagri
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 30 april 2011
  • M.Cagri
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 362
  • 28 jaar (4-1-1993)
  • Rijssen
  • 7
Persoonlijke berichten
25 juli 2011 om 00:01
#1

Hé, bedankt voor je bericht, altijd leuk om meningen te geven en horen van Psv supporters.

Dit is wat ik zou doen en ook wel wat ik van Psv ga verwachten.

Keeper:

Issakson is opzich een goede lijnkeeper alleen moet je hem nooit laten meevoetballen, dat is iets wat hij echt niet kan. Overigens vind ik het raar dat je niet kan meevoetballen, ik bedoel je bent je hele leven met een voetbal bezig en hoe moeilijk is het nou om een bal aan te nemen en rustig door te spelen. Verder zie ik Vorm en Velthuizen als geen optie''s, Vorm vanwege het feit dat Psv al twee spelers heeft gekocht daar, een derde speler zie ik niet zo snel gebeuren, anders hadden ze dat ook wel meteen gedaan. Velthuizen komt gewoon zwaar tekort, leuke lijnkeeper meer niet. Tyton zie ik wel als een optie, gewoon een egweldige keeper alleen denk ik dat Psv nu echt gaat voor een verdediger en een aanvaller. Ik denk ook dat Psv ervan uit gaat dat Zoet al de nieuwe nummer één keeper kan/gaat worden.

Verdediging:

Dat is gewoon zwak. Pieters is leuk maar heeft amper aanvallende kwaliteiten, misschien dat hij nu gaat opbloeien met Mertens en Strootman erbij. Bouma is met alle respect te oud en moet je eigenlijk als een soort pinchztter gebruiken. Marcelo kan wel verdedigen maar gewoon niet opbouwen. Manolev blijft in de basis staan, helaas want vind Tamata beter en eventueel Atiba ook.verdediging is te zwak en is Psv niet waardig vandaar dat ik hoop dat Zanka komt. Er is ook interesse in een verdediger van Anderlecht die 4 mil moet gaan opleveren.(als je wilt kan ik je daarover op de hoogte houden)

Middenveld:

Middenveld vind ik gewoon perfect. We hebben genoeg spelers en kunnen veel gaan rouleren. Spelers als Bakkal, Labyad, Wijnaldum, Strootman, Atiba, Toivonen en Mertens(eventueel) kunnen op meerdere plaatsen spelen, ik denk dat Psv het beste middenveld heeft. Toivonen word waarschijnlijk wel verkocht, dan heeft Psv rond de 12mil inderdaad en daarvan kan je of Matavz halen of EL Ham en een geweldige verdediger.ik hoop Matavz de ideale Psv spits, kost meer maar minder salaris. Elham kost vrij wenig maar heeft een dik salaris.

Aanval:

De aanval vind ik goed versterkt met de komst van Mertens. Ikzelf woon in Apeldoorn dus ik ken hem al van Agovv ( niet dat ik fan ben maar ging zo nu en dan eens kijken) sindsdien heb ik al gezegd dat mijn club Psv hem moest gaan halen. Geweldige speler en gaat een waardige opvolger worden van Balasz. Geef Mertens de tijd en hij gaat iedereen verbazen.zeefuik is gewoon een aanfluiting, hij speelde in de JL en daar viel hij geeneens op. Nee, Zeefuik is Psv onwaardig dus moeten we een echte spits halen. Mijn voorkeur gaat hij naar Matavz. Het zal mij niks verbazan dat Psv wacht met de verkoop van Toivonen en dat ze hem gaan oppikken. Dit is ook het jaar van Lens, hij moet nu echt gaan door breken, het waar gaan maken want soms kan ik hem wel vervloeken. Loopt altijd met zijn hoofd naar beneden, je ziet hem amper met de spelers praten. Ik denk wel dat het zijn jaar gaat worden, hoop het voor mezelf ook, haha!

PS: Engelaar heb ik bewust niet genoemd bij mij middenveld omdat hij gewoon tekort komt. Zal mij niks verbazen als Rutten hem nog een keer als keeper gaat proberen, man man man rutten wat ben je aan het doen? Engelaar achtering is gewoon om te lachen.

Sorry voor de eventuele spelfouten, heb alles snel getypt zonder te controlere. Ik hoor het wel van je!

27 juli 2011 om 14:51
#3

Klopt, Ik verwacht nog steeds dat Zanka naar Psv toe komt. Psv bied 3mil en Kopenhagen wilt 4.5 hebben(dacht ik) Ik verwacht wel dat het goed gaat komen aangezien ze nog lang de tijd hebben.

Wellinton van Spartak is opzich ook een goede optie, weet alleen niet wat hij verdiend, dat zal een struikelblok kunnen zijn. Verder weet ik op dit moment niet echt een andere optie, misschien Bas Dost maar als ik vele mensen moet geloven dan kan hij mentaal het niveau niet aan. Jonker is ook een hele goede speler maar alleen hij kan spelen in en 4-4-2 niet in een 4-3-3 dus ik weet zo geen optie''s. Er zijn ook geen andere namen genoemd de laatste weken.

Tamata was oorspronkelijk een links half maar dat was al een tijdje geleden veranderd. Hij is gewoon een links back speler geworden en ik weet zeker dat hij dat heel goed kan. Hij kan ook als recht''s back gebruikt worden maar dat is meer een nood oplossing. Verder verwacht ik wel dat Tamata de nieuwe back gaat worden, waar dat is niet bekend.

28 juli 2011 om 22:12
#4

Het is nog niet zeker welke speler zich bij de A-selectie gaat voegen. Het is ook niet zeker of er wel één speler zich gaat toevoegen aan de selectie.wel kan je ervan uitgaan dat Tamata bij de selectie zit, ik verwacht dat Ojo en Depay er zeker ook bij komen. zoals je zei kan je Ojo op meerdere possitie''''s neerzetten en Depaay kan je ook op meerdere positie''s neerzetten. Ook zijn hun nu mee naar Engeland. Ik verwacht veel van deze twee.overigens ook van Labyad.

29 juli 2011 om 18:40
#5

Depay en Mokthar komen volgend seizoen zeker niet bij de selectie (dat zei Fred Rutten laatst) omdat ze er nog niet klaar voor zijn en Ojo is er zeker bij.

29 juli 2011 om 20:48
#6

Bedankt. Ik zou eens op je reacties gaan letten, aangezien ik je eerlijk gezegt nog niet echt gevolgd heb.

Tja, het zal niet makkelijk worden voor Psv, maar ik heb er vertrouwen in. Hopelijk lukt het weer eens.

4 augustus 2011 om 11:58
#7

Je hebt in mijn ogen helemaal gelijk. Misschien is mijn Ce een aanrader voor je.

11 augustus 2011 om 08:53
#8

Klopt, hij heeft geweldig gespeeld. Alleen verwacht ik niet dat hij meteen bij de selectie zich gaat voegen. Denk niet dat Rutten dat aandurft. Het is wel mooi om geweldige talenten te verhuren zoals Mokthar(nec) Zoet (rkc) Nijland(nec), zo krijgen ze speel minuten en kunnen ze eredivisie ervaring opdoen.

16 augustus 2011 om 09:00
#9

Ik hoop naast Matavz ook nog op Zanka, die wordt echt een grote 3,5 miljoen is een koopje.

16 augustus 2011 om 10:42
#10

Absoluut kampioenswaardige opstelling:)

24 augustus 2011 om 00:36
#11

Matavz is natuurlijk de droomspits waar heel Eindhoven op wacht. Ik hen geen twijfel of hij wel of niet zou gaan slagen want hij gaat 100% zeker slagen. Geweldige spits en een nederige jongen, ik hoop dat het snel rondkomt want dat is gewoon geweldig nieuws!

23 september 2011 om 11:29
#12

Krasic was de eerste paar wedstrijden niet gestart omdat hij een blessure had en zijn voorbereiding niet al te best was. Echter heeft hij tegen bologna wel gespeeld en deed hij het redelijk. Conte heeft dan ook duidelijk gemaakt dat hij wel voorkomt in de plannen die hij heeft.

24 september 2011 om 13:03
#13

Ik heb mijn account naam veranderd in Matavzpsv, ik was voorheen Psv_expert. Ik dacht ik meld het je even. Zodat er geen miscommunicatie is, haha!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 4 augustus
Paris Saint-Germain had veel vertrouwen in de komst van Lionel Messi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren