Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ismaïl Aissati (33) duikt na avontuur in Turkije ineens op bij Eredivisionist

Laatste update:

Ismaïl Aissati traint de komende tijd mee bij NEC om zijn conditie op peil te houden. Volgens de Gelderlander is het meetrainen van de middenvelder bij de club een vriendendienst van technisch directeur Ted van Leeuwen, die in het seizoen 2010/11 met hem samenwerkte bij Vitesse. Er is nog geen sprake van een contract voor Aissati in Nijmegen.

Aissati is geen onbekende in Nederland. De middenvelder speelde in het begin van zijn carrière achtereenvolgens voor PSV, FC Twente, Ajax en Vitesse. In 2012 vertrok hij naar het buitenland om te gaan spelen voor Alanyaspor in Turkije. Daarna speelde Aissati voor verschillende clubs in Turkije en nog drie jaar in Rusland voor Terek Grozny. Hij voetbalde afgelopen seizoen voor Denizlispor. Bij de club, die op het tweede niveau in Turkije speelt, gaf hij 4 assists in 22 wedstrijden.

Vijf keer wist Aissati kampioen te worden van Nederland, waarvan twee keer achter elkaar met Ajax en maar liefst drie keer achter elkaar met PSV. De 33-jarige Utrechter koos voor een interlandcarrière bij Marokko, waar hij uiteindelijk tot twee interlands kwam. Aissati werd gezien als een groot talent, getuige zijn tweede plek in de top vijftig van talenten die World Soccer in 2007 samenstelde. De rechtspoot stond met deze tweede plek boven bekende namen als Gareth Bale (6), Sergio Agüero (7), Ángel di María (11) en Karim Benzema (15).

NEC kwam eerder deze week al in het nieuws toen de club de komst van Oussama Tannane aankondigde. De ex-speler van Vitesse komt transfervrij over van het Turkse Göztepe. Ook Aissati, die eerder speler van Vitesse was, begeeft zich dus op het trainingsveld van de rivaal uit Nijmegen. Begin vorig seizoen werden de verhoudingen tussen de twee Gelderse kemphanen al op scherp gezet door de komst van ex-Vitesse speler Wilfried Bony. De Ivoriaan speelde afgelopen seizoen maar veertig minuten voor NEC en vertrekt transfervrij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was toen bij PSV een heel groot talent. Heeft de potentie nooit waar kunnen maken net zoals Labyad en Bakkali. Wel zal hij genoeg $ op zijn rekening hebben en denk ik elke dag lachend inloggen op zijn bankierenapp.

23 juni 2022 om 14:49



Heeft een lange carriere gehad zo ver ja! Heeft hij ook niet een tijdje gespeeld bij Ajax?

Toevoeging: bedoelde ermee te zeggen dat hij het bij Ajax alleraardigst deed, hij was voor de breedte gehaald maar hij stelde niet teleur.


23 juni 2022 om 15:05

We gaan nog veel van hem horen! Aldus Afellay in 2005 na de heenwedstrijd tegen AC Milan in de halve finale van de Cl.

Is er toch niet uitgekomen..

23 juni 2022 om 15:19

Hij heeft bij Ajax gespeeld @prem en zijn mooiste goal (vind ik) scoorde hij uitgerekend tegen Psv 😋

23 juni 2022 om 15:28

@fcu_030. Klopt inderdaad, was wel toevallig.
knalde hem er zo in

23 juni 2022 om 14:51

Hij was meer dan een groot talent. Na die wedstrijden tegen Milan leek dit echt de volgende grote voetballer in Nederland te worden. Hij haalde echt een verschrikkelijk hoog niveau tegen een ijzersterke tegenstander.

Jammer dat er zoveel Nederlands-Marrokkaanse talenten zijn die het net niet redden.

Ziyech maakt het echt waar. El mazraoui kan dat ook. Afellay was ook goed, jammer van de blessures. El Ahmadi was wat minder begaafd maar had wel de perfecte instelling toen hij wat ouder werd.

Verder een aantal spelers die het talent wel hadden, zoals bakkali, de broers Amrabat (al kan de jongste nog verder komen), labyad, ould chikh, tannane, el hankouri, idrissi en die ene die naar Liverpool ging (speelde volgens mij ook bij Twente).

Hoe het ook zij, die spelers zijn vaak wel een genot om naar te kijken. Volgens mij heeft van Hanegem ook een enorm zwak voor dit soort technische spelers.

23 juni 2022 om 15:11

Doel je op Oussama Assaidi
? Ik zie nu dat hij op zn 31e al is gestopt en nu een sportschool runt.

23 juni 2022 om 15:23

Ja dat was m!

23 juni 2022 om 16:07

Vergeet El Hamdaoui niet mister buitenkant rechts. Geweldige voetballer maar helaas teveel steekjes los. Op jonge leeftijd al bij Spurs had genoeg talent voor de top maar de instelling van een drol... speelde bij Ajax en AZ echt goed met mooie goals

23 juni 2022 om 16:59

Die 2 goals voor Ajax tegen Heerenveen waren idd echt van ongekende klasse!

23 juni 2022 om 17:16

Ziyech Chelsea , Mazraoui Bayern München, Amrabat Fiorentina en staat in de belangstelling van Tottenham en Afellay deed het buiten die blessures om ook redelijk goed bij het beste Barca ooit dus er zijn er genoeg die het wel waarmaken vanuit Nederland maar je punt klopt wel dat het er zeker meer moeten zijn, met al het talent dat we in Nederland hebben rondlopen had ik minimaal 8 Marokkaanse-Nederlandse wereldtoppers verwacht, maar ik zie zeker progressie.

23 juni 2022 om 19:04

Inderdaad bizar dat al die Marokkaanse spelers niet wereldtop kunnen worden. Er zijn er echt wel wat die kunnen ballen. Waar ligt dat dan aan?

Leuk om te zien dat er oud Eredivisie spelers terug komen naar Nederland.
Dost, Ambrabat, Bergwijn, Aisatti, (L d Jong) en dan zullen er vast nog meer bij komen.

23 juni 2022 om 15:14

Je vergeet misschien nog wel de beste van allen maikel kieftenbeld

23 juni 2022 om 15:44

Hij is nog niet terug, hij mag meetrainen. Tuurlijk neemt NEC hem meteen als hij het fysiek nog aankan. Het voetballen zal hij niet verleerd zijn.

Ik hoop dat een club in NL hem een kans geeft want kon altijd wel van zijn spel genieten, zowel bij Ajax als PSV. Het is ook een rustige wat verlegen jongen. Ik denk dat het hypen van zijn kwaliteiten hem ook niet goed gedaan hebben. Hopelijk aankomend seizoen een paar mooie goals of steekballetjrs van Aissaiti op de Nederlandse velden

23 juni 2022 om 15:44

Aisatti traint alleen mee hè. Dit is geen proeftraining of iets met achterliggende gedachte. We hebben met Schone, Bruijn, Tannane en Proper wel genoeg technisch onderlegde spelers op het middenveld.

23 juni 2022 om 16:47

Is Assaidi ook nog actief ergens? Was ook altijd een leuke speler

23 juni 2022 om 17:36

Japie, die is gestopt op z’n 31ste.

Hij moet nog 34 worden. Daarnaast toch wel een nomade geweest met alle clubs. Was al vergeten dat hij nog voetbalde. Kan me nog herinneren dat hij tegen Milan destijds zijn debuut maakte. Grote verwachtingen, maar helaas toch niet die speler geworden wat ervan verwacht werd. Al met al toch een leuke carriere gehad en als hij nog wat niveau kan laten zien, misschien meedoen in de middenmoot ED.

Dat NEC kan gruwelijk gaan verassen of juist gaan degraderen. Zijn wel heel veel oudgediende die ze daar rond hebben lopen. Heb het niet uitgezocht precies, maar daar lopen toch flink wat dertigers rond in de selectie. Oussama Tannane vond ik echt altijd een goede speler, was hem vergeten eerlijk gezegd.

23 juni 2022 om 14:50

Van de basisspelers van vorige seizoen was alleen schone boven de 30. Op de bank zat wel aardig wat ervaring, waarvan er veel nu weg zijn. Klopt dus niet echt wat je zegt.

23 juni 2022 om 15:11

Was ook meer een gevoel dan dat ik het echt kon onderbouwen.

23 juni 2022 om 15:02

Er lopen ook redelijk wat talentvolle spelers rond van begin 20 of die nog 20 moeten worden, zoals Van Rooij, Odenthal, El Karouani, Proper, Duelund, Ruiz en Mattson.

23 juni 2022 om 15:20

“ Heb het niet uitgezocht precies, maar daar lopen toch flink wat dertigers rond in de selectie.“

Nou volgens mij stond NEC vorig jaar bovenaan als het ging om het aantal speelminuten van jonge spelers (dacht onder de 21 jaar, maar pin me er niet op vast), dus met al die dertigers valt het wel mee. Sterker nog, NEC kan nog wel een of twee dertigers gebruiken aangezien zowel Van Eijden (34) als Barreto (37) vorige maand gestopt zijn.

23 juni 2022 om 15:27

@keizerstadt1994

Dank voor je antwoord, dan zat ik er naast. Het was voor mij ook echt meer een gevoel dan dat ik het kon onderbouwen. Heb wel het gevoel dat ze van NEC een stabiele eredivisie ploeg gaan maken. De namen waar ze mee komen zijn zeker verassend. Dat vond ik ook van Boney afgelopen jaar.

ik was vroeger altijd wel fan van hem. Iemand die het Turkse tweede niveau volgt en een beeld heeft van hoe hij ervoor staat?

23 juni 2022 om 16:09

Bakt er niks van heeft al 3 jaar niet eens een doelpunt gemaakt

23 juni 2022 om 17:07

Hahaha je moet wel erg veel liefhebber zijn, om de Turkse 2e divisie te volgen.

Ik was ook fan van hem. Jammer dat hij niet verder kon ontwikkelen.

23 juni 2022 om 21:53

@Krillin hoezo moet je daar voor “wel erg veel liefhebber zijn”? Turkije is een groot voetballand, waardoor er vaak grote clubs in de 2e divisie zitten. Of een land nu 10 of 100M inwoners heeft, de 1e competitie heeft in beide gevallen maar slechts 15-20 clubs, in grote landen zijn de 2e competities dus ook gewoon interessant omdat er veel meer clubs zijn. Een club als Bursa die dit jaar zelfs zijn gedegradeerd naar de 3e zijn bijvoorbeeld groter dan menig club in de Eredivisie. Alleen betekent groter niet altijd beter natuurlijk.

24 juni 2022 om 14:39

Met alle respect, maar Turkije is wel een groot land, maar niet een groot voetballand. Als de Turkse eredivisie (süper Lig) al beneden het niveau van de Nederlandse eredivisie ligt, kun je verwachten dat niet veel mensen zich gaan verdiepen in de Turkse tweede divisie (TFF 1. Lig). Dus Mrkrillin's opmerking is geheel terecht.

24 juni 2022 om 15:21

@dj het is ook een groot voetballand, en het niveau ligt gewoon boven de eredivisie, daar zijn zelfs de wedstrijden tussen de nr 1 en 15 spannend. Je moet wel erg met je kop in het zand zitten om te denken dat de eredivisie wat voortstelt buiten een 5 tal clubs. Verder heeft de nr 18 van Turkije waarschijnlijk een groter budget dan de 8 van Nederland, het is dan ook niet zo verassend dat de Turkse competitie qua omzet/waarde na de top 5 en Rusland de grootste van UEFA is.

24 juni 2022 om 01:07

Nu ben ik geen groots volger van het Turkse voetbal, maar de Süper Lig is al de twintigste competitie van Europa. Dan belooft dat voor het Turks equivalent van de KKD weinig goeds...

23 juni 2022 om 15:16

Vond Aissati altijd een leuke voetballer maar ben hem al jaren uit het oog verloren. Klinkt ook niet veel belovend dat hij vorig jaar in de 2e divisie in Turkije heeft gespeeld. Ik hoop dat hij het nog in zich heeft en een versterking voor Nec kan zijn is toch leuk om zulke spelers weer in de eredivisie te zien.

Het zou leuk zijn om een nog een keer te zien in de Eredivisie, geen idee wat hij nog voor niveau haalt. Jammer dat z'n potentie er nooit echt is uitgekomen maar alsnog een mooie carrière gehad.

Die gast heeft zo’n waardeloze mentaliteit m. Nergens gepresteerd. Die kampioenschappen bij psv heeft die dankzij handjevol invalbeurten. Moet nec echt niet aan beginnen. Zeker niet met Tanane al in de selectie. Heb je twee van die luie voetballers.

23 juni 2022 om 17:09

Hij heeft toch geen waardeloze mentaliteit..hij is helemaal geen lastige jongen.

Blijkt uiteindelijk gewoon dat hij niet goed genoeg was. Vooral in de tijd dat hij doorbrak, veranderde voetbal. Zulke luie voetballers gaan het gewoon niet meer redden.

Vroeger had je een Riquelme of een Aimar. Die leken ook absolute topspelers te worden. Redden het ook gewoon niet.

Volgens mij kunnen we een willekeurige selectie van Vitesse opzoeken en daar wat namen van noemen. Ze zullen vast op het lijstje staan van Ted van Leeuwen. Tannane (pas 28) is mits hij zich gedraagt en fit blijft een toevoeging, maar van mij hoeven we nu ook weer niet een team met allemaal oud-Vitessenaren die hoog in de salarisschaal zitten. Bij Bony was ik hoopvol, maar dat heeft ons uiteindelijk toch wel 5,000 euro gekost per gespeelde minuut. Hoop op wat Nederlands talent eigenlijk.

23 juni 2022 om 15:43

Maar NEC heeft wel Nederlands talent toch? Karouani als linksback, van Rooij als rechtsback, Proper op het middeveld en vooral Tavsan voorin? Zijn eredivisie clubs die dat niet hebben volgens mij. Guth en Akman vertrekken beiden naar de clubs waar ze van gehuurd zijn denk ik he?

23 juni 2022 om 16:37

Zeker! Ik verwacht eigenlijk dat er nog wel wat vertrekken van die namen, gezien hun contracten. Maar ik doelde ook meer op dat ik op dezelfde voet verder wil.

24 juni 2022 om 20:09

Huub Loefen, Pothuizen en van Beukering zijn alweer in training😂

Tja, wat moet je hier nu van denken? Neem aan dat als hij meetraint ook wel oren heeft naar een eventueel contract. Ruim de 30 gepasseerd en sinds 2012 niet meer te bewonderen op de Nederlandse velden. Het is beter denk ik dat we er geen aandacht aan besteden, 'm laten meetrainen en mocht 't wat lijken hij een contract krijgt tot januari 2023.

Hopelijk pakken Van Leeuwen, Boekhoorn en Van Schaijk na Tannane en Marques door!

In vorm natuurlijk een versterking voor NEC maarja dan zeg je ook wat. Ontzettend veel talent maar de grote stap naar het hoogste niveau nooit kunnen maken. Aan de andere kant, geld zal die niet tekort hebben. Hoe lekker is het dan om hier weer te komen voetballen!

Nou, erg benieuwd of deze jongen kan aansluiten bij NEC. Lijkt me toch meer een speler voor Dordrecht of Helmond Sport. Lijkt me niet iemand die nog mee kan op het niveau van de Eredivisie.

Wie is de volgende vergeten voetballer die ze gaan halen? Tighadouini? Othman El Kabir? Marko Vejinović? Erik Falkenburg? Nacer Barazite?

23 juni 2022 om 16:05

De meeste hier hebben geen idee en hebben hem niet gevolgd de laatste jaren .. jij kennelijk wel ? Ben benieuwd want de club waar hij afgelopen seizoen voor speelde denizili is geen hele grote die je zomaar volgt ?

23 juni 2022 om 16:25

Ik zeg nergens dat ik hem gevolgd heb, maar ik vind het tweede niveau van Turkije nou niet echt van vergelijkbaar niveau voor clubs uit de Eredivisie. Zeker als je daar in het rechterrijtje bent beland.

Iets meer dan de helft van de wedstrijden gespeeld, vanwege twee blessures dit seizoen(11 wedstrijden gemist.). Ik zou echt niet weten wat hij nog kan toevoegen aan NEC, behalve wat assists. Tja ervaring misschien, maar daar houdt het ook wel mee op.

24 juni 2022 om 01:43

Ik ook niet hoor. Was een oprechte vraag. Dacht dat jij de club volgde en ongeveer weet hoe aissati het heeft gedaan daar .. ben ook benieuwd.. vooralsnog is het alleen mee trainen Weet niet of hij überhaupt een contract aangeboden krijgt.



Wow Aissati....dat is lang geleden.
Ik weet nog dat we toen in die tijd in die voorbereiding ineens een voorhoede kregen met Aissati, Sulejmani, Suarez en Huntelaar en ik dacht nu zijn we unstoppable. Viel dat even tegen haha.

23 juni 2022 om 17:11

Soccer

Haha vooral Sulejmani.
Wat was dat een sensatie bij Heerenveen. Eenmaal in Amsterdam was het klaar.

Aisatti hahaha, die was ik helemaal weer vergeten. Speelde wel goed destijds zeg...

Knap, 5 keer kampioen worden en er nauwelijks aandeel in hebben. Lijkt mij vooralsnog geen speler die nu nog de eredivisie aankan maar misschien verrast hij

Dit is oprecht niet als haat bedoeld, maar hoeveel ex-Vitesse spelers gaat NEC nu nog halen?
Bony, Tannane, nu misschien Assaidi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren