Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale rondt langverwachte komst Turks international af

Laatste update:
/

Internazionale heeft de langverwachte komst van Caner Erkin eindelijk afgerond. De international van Turkije komt transfervrij over van Fenerbahçe en hij tekent voor drie seizoenen. Per 1 juli 2016 staat hij onder contract in Milaan.

Caner speelde sinds 2010 in Istanbul bij Fenerbahçe. In totaal kwam de verdediger, die daarvoor speelde bij Manisaspor, CSKA Moskou en Galatasaray, tot 157 competitieduels bij Fener.

De 27-jarige Caner debuteerde al in 2006 als zeventienjarige in de nationale ploeg van Turkije. Sindsdien speelde hij 42 interlands. Hij is ook opgenomen in de definitieve selectie voor het komende EK in Frankrijk.

Dat zat eraan te komen: Caner Erkin stapt over van Fenerbahçe naar Internazionale! #international #nerazzurri #officieel

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Caner Erkin is een topspeler voor Internazionale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat ie Inter nou echt beter maken?

Ik ben bang dat de Serie A niet meer aantrekkelijk is. Meeste speler gaan liever naar Spanje,Duitsland of Engeland.

1 juni 2016 om 15:14

is een linksbuiten omgetoverd in een linksback, laat bijna altijd zijn mannetje gaan maar is aanvallend dan weer erg sterk. Ik weet niet hoe inter speelt, als ze met aanvallende backs spelen is hij perfect maar spelen ze verdedigend heb je niks aan caner.

1 juni 2016 om 15:21

Caner is een hele goede linksback, aanvallend zeer sterk met een heerlijke traptechniek.
Verdedigend wel wat minder, maar zeker niet slecht.
Ik hoop dat die succesvol zal zijn bij Inter. Inter blijft ook natuurlijk een prachtige club met historie.
Succes Caner, wij zullen je iniedergeval wel missen!

1 juni 2016 om 15:18

Ja hij gaat Inter echt beter maken, over die kwaliteit bezit hij namelijk. Hij heeft zich jarenlang bewezen bij Fenerbahce in de Turkse Super Lig, in de Europese competities en in het Turks nationaal elftal.

1 juni 2016 om 17:55

1 van de betere linksbacks van Europa dus ja het is de bedoeling dat hij Inter op die positie beter maakt. Kan Telles terug naar Gala.

1 juni 2016 om 18:34

Bij deze aankoop kan je zien dat alleen maar achteruit gaat met de Italiaanse competitie!
Die kebabsnijder bakt er helemaal niks van en kan beter in Turkije blijven lekker pizza's bakken!

1 juni 2016 om 18:48

Maar jij bent grappig zeg. Bakt er niks van? Duidelijk dat jij geen Turks voetbal volgt, is niet erg hoor. Ik zal je wijzer maken: Zoals hierboven vermeld 1 van de beste linksbacks in Europa op het moment en stond door zijn transfervrije status in beeld bij meerdere Topclubs. Of lopen er in NL betere linksbacks rondt die interessanter zijn?

1 juni 2016 om 18:58

Knal er een kopsterke spits bij en je linksback bezorgt je gegarandeerd 15 assist per seizoen.

Heel goed dat er meer Turkse spelers naar het buitenland vertrekken! Denk ook dat Gokhan Töre europa zal toetreden. Caner is een klassespeler maar moet wel letten op zijn agressie..

1 juni 2016 om 15:18

Gokhan Tore moet naar ons toekomen. Hij gaat perfect passen bij West Ham dan hebben we weer een echte smaakmaker erbij. Hij is snel, creatief en een goede voorzet. Denk dat die net als Payet een van de revelaties van het seizoen kan worden. Vind het echt verrassend dat die niet mee is naar het EK, echt onbegrijpelijk.

1 juni 2016 om 15:38

Tore heeft nog een schorsing die hij moet uitzitten. In de laatste wedstrijd tegen IJsland een rode kaart ontvangen en zodoende een schorsing van twee wedstrijden gekregen.

1 juni 2016 om 15:40

Ik vind Töre ook een geweldige speler, maar ik heb wel mijn twijfels over zijn mentaliteit. Vorig seizoen liet hij het afweten aan het eind van de competitie, wanneer ze hem het hardst nodig hadden en dit seizoen is hij, mede door blessures, ook wisselvallig geweest. Buiten dat is het natuurlijk een geweldige speler die wedstrijden voor je kan beslissen. Ook vind ik hem wel passen in de Premier League, qua tempo en kracht kan hij het echt wel aan.

Dat hij niet naar het EK gaat vind ik ergens wel begrijpelijk. Hij heeft het seizoen niet goed afgesloten en heeft nog een schorsing van twee wedstrijden aan zijn broek hangen.

1 juni 2016 om 16:36

Dat heeft puur met het feit te maken dat die geschorst is door een rode kaart. Dus hij zou de eerste twee wedstrijden geschorst zijn. Tjaa dan snap ik dat de bondscoach een andere beslissing maakt.

1 juni 2016 om 23:43

Töre is inderdaad een goede speler maar zijn rendement kan veel beter. Denk dat hij in een meer gedisciplineerde omgeving als premierleauge of Bundesliga beter tot zijn recht zal komen. Hij heeft de neiging om de kantjes er van af te lopen namelijk

Over Caner, fantastische transfer voor hem persoonlijk. Baar mijn mening is hij ook goed genoeg om een basis plek te veroveren en belangrijk te worden voor inter.

Zeker een stap vooruit; Serie A is niet meer van wat het was maar dat komt omdat zij financieel achterlopen op Duitsland, Engeland & Spanje.

Ik vind Caner een hele goede linksback. Hij is lekker fel en aanvallend erg goed, deze jongen zet je niet zomaar opzij. Hij heeft wel veel concurrentie van Nagatomo, Alex Telles en Jesus denk dat een van de 3 wel gaat vertrekken. Als Internazionale nu ook nog Ozkayup en Banega gaan halen is het echt wel een team dat mee moet doen om de CL plekken.

1 juni 2016 om 15:42

Telles hadden ze gehuurd van Galatasaray en die gaat terug naar Galatasaray.. De rest speelt Caner met zijn kwaliteiten wel eruit..

1 juni 2016 om 16:31

Yuri Nagatomo speelt Caner er echt niet uit. Juan Jesus is een ander verhaal maar vind hem ook meer een centrale verdediger dan een lb.

1 juni 2016 om 16:59

Sorry broer, heb het verkeerd vertelt, Caner speelt ze met zijn kwaliteiten wel eruit...

1 juni 2016 om 17:28

Jesus staat echt stil sinds hij linksback speelt is hij eigenlijk maar matig.

1 juni 2016 om 19:24

Blijf even lekker van Özyakup af!!

Tenzij ze 30 miljoen euro aftikken natuurlijk.

1 juni 2016 om 19:33

Zeker een goede speler en Internazionale heeft inderdaad hele goede zaken op de transfermarkt gedaan door Caner erkin voor drie seizoenen aan zich te binden.
Overigens moet ik je mededelen dat de concurrentie beperkt blijft tot Nagatomo.
Aangezien Alex telles terug keert naar Galatasaray en Jesus bij de ploeg van Roberto Mancini.
Een centrale ro in de defensiel inneemt.

Mede mogelijk gemaakt door vitor pereira
Bedankt en wij sterkte met H. Ali Kaldirim wat een verschil van kwaliteit niet te geloven.

1 juni 2016 om 16:10

Ligt eraan hoe je het bekijkt. Hasan ali is wel veel beter in verdedigen dan Caner. Qua aanval is Caner weer veel beter. Als je een hele goede linksbuiten hebt lopen die bijv nauwelijks gaat terugzakken, moet je wel een goede verdedigende back hebben. En dan past hasan ali daar wel.

Nog een Turkse speler in europa het worden er steeds meer Colak Erkin Tore gaat ook weg

Man man man, moet Inter het echt gaan hebben van zulke spelers?? Is echt een zwakke speler! Geef jeugdspelers dan de kans, die zijn veel beter dan deze Erkin.

1 juni 2016 om 16:04

Gast, hoeveel keer heb jij Erkin in actie gezien ? Ik schat 1 of geen keer de afgelopen seizoen. Hij komt transfervrij over en kan spelen op de linksback als linksvoor, hij is goed genoeg voor Inter. Mancini kent hem nog vvan de Turkse competitie dus hij zou hem niet halen als hij niet overtuigd was toch.

1 juni 2016 om 16:38

Puur omdat hij Turks is is hij slecht ofniet ? Zulke mensen als jou kennen wij al te lang je bent vast een afghaan of irakees van afkomst?

1 juni 2016 om 18:51

Altijd als een Turkse speler naar een grote club gaat zijn ze slecht of niet? Als er een speler is die zich in de kijker heeft gewerkt dan is dat Caner wel. Als Fener supporter gun ik hem het beste. En haters gonna hate he.

Aanvallend vind ik hem heel goed en zijn voorzetten zijn echt van wereldniveau, dus hoop dat Mancini hem gebruikt op zijn sterke punten en hem lekker laat opkomen vanaf de linkerkant. Ook zou hij in een 3-5-2 als linker middenvelder uit de voeten kunnen. Aan spelinzicht en passing ontbreekt het hem niet.

weet niet of hij veel toegevoegde waarde gaat leveren. ken deze speler amper? kan iemand er meer over vertellen

1 juni 2016 om 16:05

Ja hij kan de niveau van Inter aan geloof mij, hij is zeker geen topspeler maar inter is ook geen top ploeg meer. Hij komt transfer vrij over en Mancini kent hem van zijn tijd van uit Turkije nog dus. Goede zet van Inter.

1 juni 2016 om 16:12

Ik volg alle wedstrijden van het turks elftal en fenerbahce dus ik zie hem bijna altijd spelen hij is een fel en agressieve speler die heel goed kan aanvallen maar iets minder is met verdedigen zijn schotkravht en zijn voorzetten zijn zijn sterke punten en hij is best snel

1 juni 2016 om 16:22

zanetti44

Hij is een felle, agressieve linksback met een fantastisch traptechniek. Hij kan moeiteloos een crosspass over 60 meter geven en zijn voorzetten zijn hard met effect. Hele goede transfer, zeker gezien hij gratis overkomt.

2 juni 2016 om 01:22

Precies zoals jij het beschrijft Gangstar. Hoe is het mogelijk dat hij bij ons zo is mislukt? Stond misschien geen linksback toen als ik me niet vergis, maar wat een zwakke spelers was hij toen zeg.

En voor de Nazzuri"s: goede aanwinst hoor dit! Heeft al ervaring in het buitenland dus qua dat hoeft hij niet heel lang te wennen. Ook de faciliteiten bij Inter zijn vele malen beter waardoor het voor hem een fantastische stap is.

2 juni 2016 om 08:34

Birambi

Hij speelde toen ook al wel eens linksback. Ik kan mij herinneren in de wedstrijd uit tegen Antalyaspor die we met 2-3 wonnen(na een 2-0 achterstand met goals van Keita en Kewell), dat hij elke keer twee meter achter de buitenspel lijn bleef. Dramatische verdediger. Arda had hem nog een bloedlip geslagen op de training hehe.

1 juni 2016 om 16:47

Ik ben een Galatasaray fan en ik zou hem zelfs bij gala willen zien . Een ontzettend goede "aanvallende" back, perfecte voorzet, onwijs goeie trap alleen is het een net niet Top speler. Zijn mindere punt is dat hij makkelijk uit een wedstrijd te halen is, hij word snel agressief en verliest zijn zelf controle

1 juni 2016 om 17:39

je laatste zin doet me denken aan felipe melo. hopelijk kan caner erkin ons dan iets goeds brengen komend seizoen.

1 juni 2016 om 18:28

Vriend ik volg iedere Fenerwedstrijd. Ik heb destijds gezegd en zeg het nog steeds: Caner is (als je hem gemotiveerd houdt) een van de tien beste linksbacks ter wereld. Let wel op, tis een speler met een gebruiksaanwijzing! Indien het team slecht draait, is Caner van geen meerwaarde. Hou hem gemotiveerd en hij levert per seizoen als linksback 5/10 assists en 4/6 doelpunten

Hij weet zelf ook dat hij goed is, dus een wisselplek kan frustraties uitlokken. Een beetje een heethoofd.

1 juni 2016 om 18:52

kort samengevat: een goede speler maar een afschuwelijke mentaliteit. ik hoop echt ie van meerwaarde kan zijn. slechter dan nagatomo zal hij zeker niet zijn denk ik.

Mooi voor turkije dat er steedst meer turken europa ingaan en ook voor caner hij was een beest bij ons hij was aanvallen zeer sterk en agressief verdeigend iets minder maar ook niet zo slecht en hij kan ook op het middenveld spelen ik denk wel dat hij een toegevoegde waarde is voor inter tenminste als ze hem wel gewoon veel laten spelen

1 juni 2016 om 16:24

Nu nog een Turk naar de Premier League. Dan hebben we in alle vier de topcompetities een Turkse vertegenwoordiger. Die spelers zijn de chaos van het Turks voetbal zat.

1 juni 2016 om 17:39

Emra can... half turk?

1 juni 2016 om 19:21

Eigenlijk hebben we al best veel turkse spelers in europa
Nuri sahin hakan calhanoglu arda turan caner erkin mevlut erdinc emre colak (gokhan tore kan gaan) omer toprak enes unal salih ucan als je de turkse voetballers die bij duitsland of een andere land spelen telt kom je op veel meer uit maar ik hoop natuurlijk dat er veel meer gaan

2 juni 2016 om 08:31

Lionell

Sorry, maar die Turken die kiezen voor een ander land reken ik niet mee. Daar juich ik ook niet voor, omdat Turkije er geen enkel profijt van heeft als ze presteren.

Deze jongen heeft een marktwaarde van ongeveer 11 miljoen euro. Gaf in zijn Fener tijd meer assists dan Roberto Carlos, Reto Ziegler en Hasan Ali bij elkaar. En wij laten hem gratis vertrekken. Het ga je goed Caner. Ik wil je feliciteren. Je bent in ieder geval af van Aziz en zijn schoothondjes.

Goeie aankoop voor Inter zal zeker zijn meerwaarde hebben.

Goede aankoop en een echt groot gemis voor Fenerbahce. Nu moeten zij het doen met Hasan Ali Sidewalk. En geld om een linksback van het niveau Caner te kopen is er (op dit moment) niet, daarvoor zullen ze eerst iemand moeten verkopen. Als wij ook nog Gönül even weghalen bij hun, hebben ze echt een heel groot probleem.

Beste, en de enige goede, beslissing van onze nationale bond was om die buitenlanders regel aan te passen. Kijk hoeveel spelers er al naar het buitenland zijn vertrokken sindsdien. Als ze ook nog eens wat doen aan de belastingpercentage die voetballers in Turkije afdragen, komen we misschien nog ergens.

2 juni 2016 om 01:20

In vergelijking met andere toplanden stelt de belastingpercentage in Turkije juist niets voor. Ik denk ook juist dat de grootverdieners hierdoor niet uit Turkije willen vertrekken. Prachtige land met weinig belastingklachten.

2 juni 2016 om 18:15

Daar doel ik ook op. In Turkije was het voor zover ik me kan herinneren 15%, belachelijk laag percentage. En een van de grootste redenen dat Turkse spelers liever in eigen land blijven voetballen dan dat ze hun horizon verbreden.

Als ze dat percentage verhogen naar laten we zeggen 30%, kunnen ze met die extra opbrengsten investeren in het Turkse voetbal. Geef het verschil bijvoorbeeld terug aan de clubs met de voorwaarde dat ze het investeren in de jeugdopleiding. En 30% is niet eens zoveel vergeleken met de rest, waar het percentage meestal boven de 40% ligt.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren