Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interlandcarrière Casillas lijkt voorbij na beslissing nieuwe bondscoach

Laatste update:
/

Iker Casillas heeft geen uitnodiging gekregen van de nieuwe Spaanse bondscoach Julen Lopetegui. De 35-jarige keeper mocht deze zomer nog wel mee naar het EK in Frankrijk, maar verloor daar zijn plek onder de lat aan Manchester United-doelman David De Gea.

Casillas kwam 167 keer in actie voor voor Spanje, maar zijn tijd bij de nationale ploeg lijkt erop te zitten. “Iker is een icoon en een legende, maar deze keer hebben we voor andere keepers gekozen”, zei Lopetegui bij het bekendmaken van zijn selectie. De Gea, Pepe Reina (Napoli) en Adrián (West Ham United) zijn de keepers die wél geselecteerd zijn.

Een andere opvallende afwezige in de selectie van La Roja is Cesc Fàbregas. Real Madrid-middenvelder Marco Asensio Willemsen zit er daarentegen wel bij. Hij mag hopen op speelminuten in de oefenwedstrijd tegen België op 1 september en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Liechtenstein vier dagen later.



Iker Casillas is niet goed genoeg meer voor de Spaanse ploeg

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had er al langer niet meer bij mogen zijn, enkel omdat hij de vriend van Del Bosque was zong hij het nog zo lang uit, De Gea is hem al drie jaar voorbij. Hoewel het een legendarische doelman blijft, is hij nu een middelmatige keeper met veel flater momenten geworden, zonde maar het is wat het is. Het geheel gaat altijd voor op het individu, ookal betekent dat dat je impopulaire beslissingen moet maken.

Hahahaha....
hij is niet meer zo goed als vroeger, maar als hij zich kan schikken als 2de keeper dan moet hij gewoon worden opgeroepen. Zeker als je ziet wie er wel is opgeroepen.

26 augustus 2016 om 13:07

Ik denk dat Casillas zich te groot voelt om 2e keeper te zijn.

26 augustus 2016 om 13:09

Is dat net niet het hele probleem? Casillas kan zich daar niet naar schikken, en dan is het niet meer dan een stoorzender in de groep.

Mooi dat Adrian is opgeroepen weliswaar als 3e keeper, maar wel een leuke ervaring voor hem.

26 augustus 2016 om 15:52

Echt een schande. Rico hoort 2e doelman te zijn.

27 augustus 2016 om 01:18

Rico speelt laatste tijd niet zo goed, maar om dan een Reina & Adrian te selecteren (met alle respect), kun je net zo goed Casillas en Rico selecteren..

Jammer voor casillias dat zijn interland carrière moet stoppen. Wel raar is dat Rico niet opgeroepen is, hij was wel een goeie keeper. Mooi zo van mata dat hij geselecteerd is en niet fabregas die niks liet zien bij spanje.

26 augustus 2016 om 15:52

Klopt. Rico is echt een groot talent. Raar dat die er nu opeens niet meer bijzit

Prima keuze, al had ik persoonlijk liever Sergio Rico van Sevilla bij de selectie gezien dan Reina of Adrian.

Denis Suarez van Barcelona had er ook wel bij mogen zitten wat mij betreft. Als je ziet hoe die het gemis van Iniesta bij Barcelona moeiteloos opvangt, zou ik hem zeker in de nationale ploeg ook een kans geven om.

Wel mooi om te zien dat Asensio erbij zit. Die heeft het net als Denis Suarez prima gedaan in zijn tijd weg van zijn club, en lijkt prima te kunnen aanhaken bij het niveau van de topclub waar hij voor speelt.

26 augustus 2016 om 15:52

Pff ja echt zwaar jammer dit. Rico is de toekomstige wereldkeeper.

Wat een clown deze bondscoach. De enige doelman die in de buurt komt van het niveau De Gea niet oproepen. Misschien dat Rico zelfs nog wel beter wordt dan De Gea als die zo doorgaat.

26 augustus 2016 om 16:04

Ik weet dat je een sevilla fan bent, maar Rico zal echt niet beter worden dan de gea. Dan moet hij echt naar een topclub gaan om zich bewijzen.
Ik snap niet waarom die coach reina en Adrian kiest. Ik vond asensio goede keeper met reflectie.

26 augustus 2016 om 17:14

Rico gaat binnen 2 seizoenen naar Atletico of Real of naar PSG.

Geef hem dan tenminste nog een afscheidswedstrijd .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren