Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Interesse in Giménez wordt logischer: Dolberg op weg naar nieuwe club’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Sevilla deze winter al afscheid gaat nemen van Kasper Dolberg, zo meldt journalist Gianluca Di Marzio via Twitter. De 25-jarige spits komt in Spanje maar nauwelijks aan spelen toe waardoor OGC Nice en de Sevillistas zijn huurperiode willen beëindigen. Het Duitse TSG Hoffenheim wil daarvan profiteren en Dolberg huren met optie tot koop.

De Deense spits, die tussen 2015 en 2019 bij Ajax speelde, kent een teleurstellende verhuurperiode in Spanje. Tot dusver kwam Dolberg slechts 303 minuten in actie voor Sevilla, verdeeld over acht wedstrijden in LaLiga en de Champions League. De veertigvoudig international wist het net nog niet te vinden bij de nummer achttien van de Spaanse competitie. De clubleiding heeft inmiddels genoeg gezien en zou er niet rouwig om zijn wanneer Dolberg vertrekt.

Bij het Franse Nice lijkt Dolberg ook geen toekomst meer te hebben, waardoor Hoffenheim in januari een uitweg wil bieden. De Bundesliga-club wil de aanvalsleider echter niet direct kopen, waardoor enkel een huurcontract optioneel lijkt. Hoffenheim heeft met Andrej Kramaric, Ihlas Bebou en Munas Dabbur reeds drie spitsen in de gelederen, maar de twee laatstgenoemden kampen met een blessure.

Maandagavond meldde journaliste Claudia García dat Sevilla serieuze belangstelling heeft in Feyenoord-spits Santiago Giménez. Het nieuws is inmiddels ook bevestigd door zijn zaakwaarnemer Matias Bunge. De Andalusiërs maken echter nog geen haast met het binnenhalen van de 21-jarige Mexicaan, al kan het vertrek van Dolberg daar wellicht verandering in brengen. Met Rafa Mir en Youssef En-Nesyri heeft trainer Jorge Sampaoli naast Dolberg nog twee andere spitsen in zijn selectie.

Zou Giménez een logische opvolger zijn van Dolberg bij Sevilla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft een gekke spits. Bij Ajax leek het op de nieuwste wereld sensatie, daarna compleet ingezakt. Leek in Frankrijk op de goede weg te zijn, maar heeft in Spanje weer niets bewezen. Benieuwd wat er verder van deze jongen zijn carrière komt.

6 december 2022 om 15:20

Bij Ajax worden spelers tevaak opgehemeld al zijnde het allemaal toekomstige wereldsterren. Vaak valt dat dan tegen.

6 december 2022 om 15:41

Nilton

Dat zal, maar hij heeft echt een hele goede periode gehad. Echter werd het verval bij Ajax al ingezet.

Zonde.

6 december 2022 om 16:08

Als tiener loodste Dolberg Ajax naar een Europese finale. Dat is wat anders dan de hypes die Bazoer, Tete en Riedewald waren.

7 december 2022 om 01:54

Hij was echt geweldig compleet destijds. Een echte spits en constant in de weer. Toch heb ik het idee dat hij vanaf een bepaald moment niet meer gelukkig is geweest en daar nog steeds mee dealt. Hij was altijd al een ijskonijn die zelfs na scoren niet lachte, maar nu loopt hij er vaak maar wat droevig bij. Heel jammer, want hij paste qua type echt perfect bij Ajax!

Ik zou Dolberg de perfecte stand in voor Luuk de Jong vinden. Zal er waarschijnlijk nooit van komen maar dromen mag.

6 december 2022 om 15:19

Dolberg heeft gewoon geen topsport mentaliteit. Die is meer bezig met die paar lokken haar die voor z’n ogen zitten zo nu en dan dan constant presteren.

7 december 2022 om 01:57

Ik heb niet het idee dat Dolberg een hele fame guy is. Het is niet dat hij heel erg Vedette gedrag toont naar mijn idee. Daarnaast hoor ik ook nooit iets over uitgaan oid bij hem of aanvaringen met justitie. Het lijkt mij eerlijk gezegd gewoon een zeer introverte Deen in een cultuur die haaks op zijn persoonlijkheid slaat.

Jammer, was tochbeen supertalent op jonge leeftijd.

Ik denk eerlijk gezegd niet dat Sevilla 50 miljoen kan ophoesten voor Giminez, want het zijn geen big spenders.

6 december 2022 om 14:27

Geen idee of je dit serieus bedoelt, maar als we er is van uit gaan dat je dit wel serieus bedoelt. Hoe kom je in vredesnaam bij 50 miljoen?

6 december 2022 om 14:35

50 miljoen voor een wisselspelers is gewoon normaal toch? Vind het zelf nog erg weinig eigelijk

6 december 2022 om 15:14

Ja als Bellingham 150 miljoen kost dan is Gimenez wel 40. Antony, een wisselspeler van United en Brazilië kostte ook 96 miljoen.gakpo 125 miljoen.

6 december 2022 om 15:35

Grapjas. Antony is geen wisselspeler bij United. Je maakt jezelf totaal belachelijk zoals gewoonlijk. Gakpo is 45/50 en Gimenez niet meer dan 15m.

6 december 2022 om 15:51

Haha Ajax10101. Gakpo 45/50 Miljoen. Van de zomer inderdaad inmiddels is zijn waarde zeker verdubbeld. Gimenez 15 ga ik niet eens op in.

6 december 2022 om 16:00

Verdubbeld is overdreven. Man United was te wanhopig en geeft 100 miljoen voor Antony. Momenteel zie ik niet een club in zulke nood zitten om datzelfde bedrag voor Gakpo te geven. Een miljoen of 60/70 is realistischer, niet vergeten dat Gakpo ook bijna twee jaar ouder is dan Antony.

Gimenez heeft toch nog weinig laten zien? 15 miljoen is dan best marktconform.

7 december 2022 om 02:06

Voor 15 miljoen hoeft Feyenoord hem natuurlijk niet te laten gaan, ookal is dat wellicht nu conform. PieterPost heeft dan wel de verkeerde insteek door 50 miljoen als waarde te nemen, maar Feyenoord kan toch wel gewoon pas vanaf 30 miljoen willen praten? Hij is er pas net, ligt nog even vast, is nog niet eens een half seizoen de nr 1 geweest en viel buiten de vrij matige Mexicaanse WK selectie. Die selectie waar Alvarez "waarvoor je god op je blote knieen moet bedanken als je er 30 miljoen voor krijgt" een sterkhouder is en Martín in de Spits speelde..

Natuurlijk legt Sevilla geen 50 miljoen neer, dat zou ook van de zotte zijn! Wanneer ze 20+ miljoen bieden is Feyenoord nog steeds aan zet, maar een onbewezen Spits van Feyenoord voor 20+ miljoen is gewoon nog steeds een gigantische klapper. Voor zulke bedragen denk ik dat Feyenoord best leuke alternatieven kan vinden. Ik ben het er echter mee eens dat 15 miljoen voor wat je nú weet over hem al best een bedrag is, de vraag is of je als Feyenoord meer potentie in hem ziet en dit risico financieel kunt nemen.

25 jaar nog maar? Voor mijn gevoel gaat hij al een tijdje mee.
Zal wel komen omdat ik hem al jong bij ajax heb zien spelen.

Ik hoop dat hij snel een club vind waar hij meer aan spelen toekomt!

Dolberg weg en dan Gimenez halen? Dan ga je ook niet vooruit.

Maar al met al: wat moet die Dolberg telkens bij leuke teams. Lijkt blijkbaar nergens echt te presteren, maar blijft maar mooie clubs scoren (nice, Sevilla, Hoffenheim)

7 december 2022 om 02:16

Tsja wanneer Gimenez 1x scoort boek je al vooruitgang.. dat lukt Kramer op een goede dag ook nog wel. En Hoffenheim vind ik nou niet bepaald je droomclub of stad... Amsterdam, Nice en Sevilla is beter vertoeven. Als hij echt voor de steden gaat en dit wil combineren met een passende club zie ik hem nog wel een topspits voor een Celtic, Rangers of Kopenhagen zijn.

8 december 2022 om 14:48

Hoffenheim is qua stad misschien niet veel, maar is gewoon een prima club in de Bundesliga hoor. Spelen een aantal leuke spelers ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren