Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter-legende teleurgesteld: ‘Hij was een belangrijk onderdeel van de toekomst’

Laatste update:

Het is een kwestie van tijd tot Real Madrid en Internazionale met een officiële mededeling komen over een transfer van Mateo Kovacic. Hoewel Internazionale maximaal liefst 35,5 miljoen euro ontvangt voor de middenvelder, is lang niet iedereen het eens met de transfer. Zo snapt Internazionale-legende Luis Súarez, die tussen 1961 en 1970 in Milaan speelde, maar weinig van de verkoop.

/

“Mateo had een belangrijk onderdeel moeten zijn van de toekomst van Internazionale”, laat de tachtigjarige naamgenoot van Barcelona-aanvaller Luis Suárez optekenen in La Gazzetta dello Sport. “Wie hem ziet spelen, weet direct dat hij van een ander niveau is dan de rest. We kunnen hem wel vergelijken met Andrea Pirlo.” Pirlo stond tot 2001 onder contract bij Internazionale, om daarna bij AC Milan en Juventus uit te groeien tot een van de beste spelers ter wereld.

“Andrea verliet Internazionale omdat de club niet het geduld had om hem volwassen te laten worden. Daarna werd hij de speler die iedereen kent. Kovacic kan de nieuwe Pirlo worden. Kovacic op verdedigend vlak niet goed genoeg? Dat was Pirlo aanvankelijk ook niet, maar dat heeft hij later verbeterd. Hij had goede spelers om zich heen nodig om te groeien, maar bij Inter moest hij op twintigjarige leeftijd al een leider zijn. Zo werden zijn tekortkomingen uitvergroot.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 augustus 2015 om 15:55

Ik als real fan ook. Hoop voor inter dat Asier in de deal betrokken is. Hoewel hij niet echt real materiaal was het afgelopen jaar denk ik echt dat hij veel potentie heeft om het te maken.

Wat heeft hij te zoeken bij FC Koopclub. Ze hebben daar middenvelders zat met Isco, Modric, Illaramendi, James, Odegaard, Casemiro en Lucas Silva.

17 augustus 2015 om 15:29

Hahahaha fc koopclub hahahahahah goeie aankoop van Real iedereen die la liga heeft gekeken zag dat Real behoefte had aan een extra middenvelder casemiro kwam erbij maar je kan ervan uitgaan dat illara en lucas silva zullen vertrekken al dan niet op huurbasis.. Een interessante transfer als je het mij vraagt zoals ik al aangaf had Real een middenvelder nodig maar kovacic nooit in me gedachten opgekomen

17 augustus 2015 om 15:35

Uhmm meneer Duarte, misschien vergeet je even de verschillende posities...ik bedoel als je Silva en James in 1 zin noemt gaat het al niet goed.
Lucas Silva, Illaramendi, Casemiro, Modric wel de rest niet.
Illaramendi en Lucas zijn niet goed genoeg bevonden, Lucas zal verhuurd worden en Illaramendi mag weg.
dan blijft over voor de 2 plaatsen controlerend, Modric, Kroos, Casemiro!

Isco zou er kunnen spelen, maar is meer een nummer 10.

17 augustus 2015 om 19:16

@ kevin

Isco controlerend is met zijn diepgang veel te gevaarlijk. Isco is een prachtige voetballer maar heeft veel te veel de drang om de diepgang te zoeken om op een controlerende positie te spelen.

Ik volg de Italiaanse competitie niet bijzonder, wat voor type speler is Kovavic? Ik lees hier een type Pirlo? Is dat enigszins reëel?

17 augustus 2015 om 19:25

Selassi. Nee, Kovacic is ook aanvallend ingesteld.

18 augustus 2015 om 15:08

Dat zeg ik toch ook Selassi 020??? hij kan er spelen maar is meer een nummer 10.
bij hoge nood kan hij het.

17 augustus 2015 om 15:38

Klopt. Ik verwacht ook dat ze nog één of twee middenvelders verkopen of verhuren. Van dat rijtje dat je aanhaalt worden Isco (chelsea/juventus), Lucas Silva (liverpool, huur) en Illaramendi (spurs/liverpool) gelinkt aan andere clubs. Ik kan me verder ook niet voorstellen dat Odegaard meer gaat spelen dan hier en daar een invalbeurtje.

17 augustus 2015 om 15:54

@lerin Duarte

welke club koopt weinig en wint toch veel???

Niet een....t is helaas niet anders.
Als je tegenwoordig wat wilt bereiken moet je veel kopen.

Kan een Inter-volger mij vertellen waarom deze jongen nog steeds geen basisplaats had afgedwongen, en waarom hij toch voor zoveel geld verkocht wordt? Ik heb 'm een paar keer zien spelen en ik vond hem erg goed, maar blijkbaar was Inter toch niet overtuigd?

Ik vind het persoonlijk wel zonde, want je weet dat hij gewoon als opvulling van de selectie naar Real gaat. Die komt weer op de bank en vertrekt na 2 jaar weer, zo zonde van het talent.

17 augustus 2015 om 15:23

Inter is wel overtuigd van hem. Mancini, coach van Inter, zei gisteren dat ze het bod gewoon niet hadden geweigerd door de Ffp. Het is een gedwongen transfer aan de ene kant

18 augustus 2015 om 09:13

@kartaizma93

Mancini was nooit helemaal overtuigd van Kovacic. De belangrijkste reden van de verkoop is dat je nog met spelers als Nagatomo,ranocchia,dodo,... allemaal troep

17 augustus 2015 om 15:28

Huh? Was gewoon een bepalende speler bij Inter met een basisplaats dus waar heb je het over?

17 augustus 2015 om 15:38

Hij staat al 2 jaar lang in de basis van Inter, echt raar dat je dit zegt

17 augustus 2015 om 15:48

@ Paolo Maldini & Yusufcesin

Ik dacht dat ik zelfs vorig jaar een paar keer zag dat hij niet in de basis stond wat ik al vreemd vond, en het jaar daarvoor al helemaal, dus heb het even nagezocht, vorig seizoen 35 wedstrijden waarvan 26 in de basis, jaar daarvoor 32 wedstrijden waarvan 14 in de basis. Hij is dus zeker niet al 2 jaar een basisspeler, en als je toch nog aardig wat wedstrijden niet in de basis start (vorig seizoen) lijkt me niet dat je zo bepalend bent of een onbetwiste basisspeler.

17 augustus 2015 om 15:57

Hij is pas 20 of 21 Het is onmogelijk om op die leeftijd alle wedstrijden te spelen, dat kan de lichaam van een 20 jarige niet aan. Tenzij je zo groot als Pogba bent maar hij was veruit de beste met hernanes in het team. Messi was ook heel snel geblesseerd in zijn debuutseizoen. Hij is ook voorzichtig naar binnen gebracht dat geld ook voor Ronaldo die pas op zn 21ste basiskracht werd. Ronaldo heeft ook 3 jaar op de bank gezeten

17 augustus 2015 om 16:02

Is nog maar 21 e, speelde nog redelijk veel in de basis z'n eerste seizoen. Dit is natuurlijk de andere kant van een grote mercato. Met de nieuwe ffp regels is het niet meer mogelijk tientallen miljoenen zomaar uit te geven. Langs de ene kant wel goed, maar dit zijn duidelijk de nadelen voor de clubs.

17 augustus 2015 om 16:41

@ Yusufcesin

Er zijn genoeg voorbeelden van spelers van die leeftijd die, ook in topcompetities, gewoon 30 wedstrijden of meer in de basis staat, dus dat het onmogelijk is, is onzin. Daarnaast vind je het raar dat ik zeg dat hij geen basisspeler is, maar nu erken je zelf dat hij niet alles speelt/speelde en dus geen basisspeler was.

18 augustus 2015 om 07:24

Hij is altijd 1ste keuze geweest dan ben je toch basis of die dan niet fit blijft en niet in de basis staat is normaal aangezien de leeftijd maar ik heb hem niet heel veel gevolgd dus eigenlijk kan ik beter niet in discussie gaan

17 augustus 2015 om 16:30

Kovacic was de dupe geworden van het slecht draaiende inter de afgelopen seizoenen, hij heeft geweldige periode's gekend en heeft dit afgewisseld met mindere periode's, en als je het mij vraagt is het de schuld van de trainers voornamelijk (mancini) dat hij weggaat, ze hebben hem nooit echt op z'n favoriete plek laten spelen (cvm) en daarnaast allemaal slechte tot middelmatige spelers om hem heen die hem niet voldoende konden ondersteunen, zoals een guarin, rannochia, nagatomo, ambrosio etc... Als grote inter fan is dit een zware teleurstelling dat hij verkocht wordt want hij wordt een hele grote speler.

17 augustus 2015 om 16:46

@ Siro

Dank, klinkt inderdaad logisch. Zonde van het talent.

Toch apart. Inter had toch een ambitieuze, rijke, nieuwe eigenaar? En dan talenten als Coutinho(paar jaar terug), Shaqiri en Kovacic weg doen? Snap weinig van dat beleid..

17 augustus 2015 om 15:39

Als eigenaar kun je niet zomaar geld in een club pompen. Dan kom je in de problemen met de Financial Fair Play regels, en dat is precies wat met Inter zou gebeuren als ze Kovacic niet zouden verkopen.
Natuurlijk versterkt het je financiële positie wel enorm, maar je hebt nog steeds restricties. Dat is ook mede de reden dat die Qatari's van PSG niet in één zomer gewon voor een miljard aan spelers kopen en daarna de CL winnen bijvoorbeeld. Het geld is er wel, maar de regels zijn er ook.

17 augustus 2015 om 17:26

Maar ze geven wel 30 a 40 miljoen uit voor Kondogbia.. Hadden ze beter hem in Monaco gelaten en Kovacic behouden lijkt me

17 augustus 2015 om 17:57

Klopt. Dat is waarschijnlijk een gevalletje van eerst handelen en daarna nadenken.

Hij is nodig bij Inter, en overbodig bij Real en toch gaat dit door. Trouwens Inter hun middenveld is nog steeds enorm slecht en als Kondogbia zijn vorm aanhoudt zoals die in de voorbereidingen waren, halen ze alweer de top 6 niet.

17 augustus 2015 om 16:05

Inderdaad, ben trouwens aangenaam verrast door Milan. Hebben niet echt de grote namen binnengehaald die ze hoopten te halen (buiten Romagnoli dan) maar de nieuwe coach heeft al flink wat grinta en werkethiek in het spel gekregen. Leuk om te zien! Ben ook verrast door Bacca in de matchen de ik heb gezien. Ik kijk uit naar de competitiestart volgende week!

17 augustus 2015 om 16:10

Dat doen ze sowieso niet zolang Mancini daar de coach is. Zelfs met Messi en Ronaldo speelt Inter geen top 3

17 augustus 2015 om 17:28

Maar voor Kondogbia heeft inter toch ook 30 a 40 miljoen betaald? Dan hadden ze beter Kovacic behouden in plaats van Kondogbia te kopen lijkt me?

35 Miljoen voor een vervanger voor Kroos/modric, als die niet kunnen spelen. Het kan gewoon zomaar. Had hem liever bij Inter gezien, waar hij wekelijks speelt.

een club als inter hoort te concurreren met clubs als real Madrid (nu op lange termijn weer), maar hoe het nu gaat waarbij alle topspelers bij een paar clubs zitten en spelers die net eronder komen ook bij dezelfde clubs op de bank zitten (want covacic zal geen basis zijn bij real) zullen we voor de komende 10 jaar de halve finales van de CL nu al kunnen invullen (barca,real, bayern+afwisseling) wat heel jammer is geworden want we zien zoveel topspelers die elke week te bewonderen moeten, af en toe een keertje hun minuten meepikken, voetbal wordt alleen maar saaier. en inter heeft al helemaal een achterlijk beleid namelijk hun beste talentvolle spelers zomaar laten gaan(coutinho, shaqiri etc)
ik maak me echt zorge om het voetbal , vroeger speelden wereldtoppers als batistutta en rui costa jarenlang bij fiorentina om maar een voorbeeld te geven nu zal het natuurlijk niet meer kunnen, heel jammer

Haal Sneijdertje maar weer terug als zijn vervanger dan. Ze zullen Wesley onderhand wel missen in Milaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren