Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter komt geniale ingevingen van Leão en Giroud in stadsderby niet te boven

Laatste update:

AC Milan heeft een vermakelijke derby tegen Internazionale zaterdagavond in zijn voordeel beslecht. Beide ploegen zochten met een 1-1 ruststand de kleedkamers op, waarna I Rossoneri het duel na rust naar zich toe trokken: 3-1. Rafael Leão werd met twee treffers uiteindelijk de man van de wedstrijd. Dankzij de zege is Milan met elf punten uit vijf duels koploper van de Serie A, terwijl de bezoekers met negen punten blijven steken op een vijfde plaats.

Bij de thuisploeg besloot trainer Stefano Pioli zijn basiself op verschillende posities te wijzigen ten opzichte van het doelpuntloze gelijkspel tegen Sassuolo van afgelopen dinsdag. Onder meer Charles De Ketelaere keerde terug in de basis, terwijl Inter het nog altijd moest doen zonder de geblesseerde Romelu Lukaku. Joaquín Correa en Lautaro Martínez vormden hierdoor de voorhoede bij de bezoekers. Stefan de Vrij begon zoals vertrouwd eveneens in de basis.

Het was Inter dat na twintig minuten de wedstrijd wist te ontbranden nadat Marcelo Brozovic met een slimme loopactie door de as van het veld werd gevonden door Correa. De backs van Milan vergaten te knijpen, waardoor de Kroatische middenvelder een vrije doortocht had richting Mike Maignan en simpel de 1-0 kon binnenschuiven. I Rossoneri gingen op jacht naar de gelijkmaker en kregen binnen het half uur loon naar werken. Slordig balverlies van Hakan Calhanoglu werd genadeloos afgestraft door Rafael Leão, die overtuigend afdrukte: 1-1.

Milan creëerde vervolgens meerdere mogelijkheden, maar wist het veldoverwicht nog niet op het scorebord uit te drukken. In het tweede bedrijf was dit wel het geval. Inter speelde slordig en raakte veelvuldig in de verdrukking. Via Giroud was de voorsprong voor de ploeg van Pioli uiteindelijk een feit. De ervaren spits liet de bal met veel gevoel van zijn linkervoet afglijden en verraste doelman Samir Handanovic met een treffer in de lange hoek.

{embed

De thuisploeg drukte direct door en slaagde er door een bevlieging van Leão in om de score verder op te voeren. De sterspeler van Milan omspeelde eenvoudig twee tegenstanders om de bal vervolgens langs Handanovic binnen te schuiven: 3-1. Pioli zag zijn elftal hierna achterover leunen, waardoor Inter zich in rap tempo terug in de wedstrijd knokte. Matteo Darmian ging de combinatie aan met Henrikh Mkhitaryan en trok de bal vanaf de achterlijn terug op invaller Edin Dzeko, die via de binnenkant van de paal doel trof: 3-1. Inter kreeg via Martínez en Calhanoglu (paal) nog kansen op de gelijkmaker, maar ging in de derby toch strijdend ten onder.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3428516389
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna34171252263
5Roma3417892059
6Atalanta33176102457
7Lazio3417413855
8Fiorentina33148111350
9Napoli34131110950
10Torino34111310046
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3471017-1431
16Frosinone3471017-2031
17Empoli348719-2431
18Udinese3441713-1929
19Sassuolo346820-3026
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen reacties over zo een leuke derby?

3 september 2022 om 20:10

Nee man, op basis van de eerste helft was Milan stuk beter. Je ziet aan alles dat Milan de voetballende ploeg is. Milan heeft door lekker te voetballen, met het blok Bennacer/Tonali en die dan de bal in te leveren bij Leao,Giroud en CDK dik verdiend gewonnen. Inter kwam nog sterk terug na de 3-1, maar toen zakte het na 10 minuten weer in, dus nee. Milan was de betere en verdiend gewonnen

Beste keeper en aanvaller van de Serie A bezorgen ons hier de winst!

Wat een spannende wedstrijd, eerste 20min aftasten, toen uit het niets een Inter goal waarna Milan domineerde tot de 3-1. Inter werd wakker met goeie wissels en maakte het echt heel close, maar Mike Maignan (Donnarumma wie?) is zo belachelijk goed, niet normaal. Zou gewoon de nr 1 keeper van Frankrijk moeten zijn. Ondanks de hele sterke Inter fase na de 3-2 toch wel verdient gewonnen door de Rossoneri denk ik!

Oh en Theo is idd echt een klootzak, al was hij rustiger de 2de helft. Maar ben blij dat ik als voetbalfan hem gelukkig nooit bij de tegenstander hoef te zien

3 september 2022 om 20:10

Ik denk dat een gelijkspel echt terecht was geweest vandaag. Genoten van een heerlijke wedstrijd vandaag. Maignan echt fenomenale reddingen gemaakt en echt punten gepakt hier.

3 september 2022 om 20:14

Maignan is een topaankoop gebleken en dat voor 13 miljoen! Donnarumma is heel snel vergeten door deze man met zijn keepers kwaliteiten.
off: De nummer 1 keeper van Frankrijk is Lloris, maar die presteert ook al jaren top en is een van de meest stabiele factor bij Spurs. Als hij zijn als internationale carrière beëindigt, is Maignan de enige en beste opvolger.

Vermakelijke derby. Ik vond wel dat Inter zwak verdedigde bij de 2de en 3de goal. Daarna zetten ze wel goed druk en was er voor Milan een goede Maignan nodig om de punten thuis te houden. Hij was bij Lille al een goede keeper en is alsmaar beter geworden lijkt me.
Leao ook een fantastische speler. Kracht, snelheid en techniek. Hij bezit werkelijk alles wat een flankspeler moet hebben.
Gefeliciteerd Milan fans!

Nadat in Mei heel Italië rood zwart kleurde, kleurt aankomende dagen teminste weer Milaan rood zwart. Zoals het hoort! Milaan is AC Milan!

De voetballer van het jaar afgelopen seizoen in Serie A, Leao met 2 goals en een assist! Hij had tot nu toe alleen tegen inter nooit echt uitgeblonken, maar vanaf vandaag wel en nu durf ik wel te zeggen dat Leao klaar is voor de wereldtop. Dolde letterlijk bijna de hele inter defensie behalve Dumfries want die stond aan de andere kant, lol.
Wie is volgens jullie Man of The Match? Ik kan niet kiezen tussen magiër Leao en dat heerlijke duo Bennacer/Tonali! Tonali dit seizoen niet echt uitgeblonken maar vandaag gaf hij en Bennacer een masterclass af.
Als Milan met een sterk middenveld als vandaag, Leao EN Superman Maignan in CL komen opdagen, dan heb ik wel vertrouwen in tegen Chelsea!

Forza Milan!

Wat een leuke derby gezien met passie, vechtlust en een knokpartijtje erbij. AC Milan was grotendeels van de wedstrijd de betere, maar na die 3-2 zette Inter echt wel behoorlijk aan. Gelukkig was daar uitblinker Maignan nog. Ik vond Bennacer ook erg goed spelen. AC Milan heeft echt best een leuk team wat hopelijk dit jaar ook eens in de knock-out fase van de Champions League gaat komen. Hebben helaas nog een paar zwakke schakels in het basisteam waaronder rechtsvoor..

Het was een wisselvallige wedstrijd maar Milan heeft zeker terecht gewonnen!

Leao is en blijft een momenten voetballer net als Giroud maar zou ze beide niet willen missen. Bennacer krijgt en vertrouwen en dat betaald hij zeker terug en meer dan de terechte vervanger van Kessie.
Maigan is en blijft geniaal, the eagle houdt ons weer meermaals op de been.
Origi had ook een aardige inval beurt en zal mogelijk snel eens in de basis verschijnen.

De enige echte zorg blijft de rechts buiten positie. Messias brengt te weinig en saelemakers is alleen een harde werker maar erg beperkt.

4 september 2022 om 04:10

Sorry maar Origi heeft het echt niet goed gedaan in mijn ogen. Had veel te vaak rare keuzes zoals schieten vanuit onmogelijke posities. Ik zie dan liever Rebic die rol als invaller vervullen.

Jammer, je ziet dat er zoveel kwaliteit in Inters team zit. Maar mentaal zijn ze helaas erg afgezakt vergeleken met 2 jaar terug. Veel te veel net niet passen, duels worden niet gewonnen, de tweede bal vaak voor de tegenstander.
Inzaghi moet het echt weer oppakken, dit is een grote klap.
Over Sunning zullen we maar niet beginnen, die moesten de club al na de kampioenschap verkopen.

Verdedigend gefaald. Middenveld was ook zoek. Na 3-1 zag ik pas goed voetbal. Het kon nog 3-3 worden maar Maignan keepte uitstekend. Daarintegen is Handanovic is met alle respect en staat van dienst aan vervanging toe. Veel huiswerk te doen voor Inzaghi tegen Bayern.

Heeeeeeerlijke wedstrijd van de Belg De Ketelaere, let op me woorden jongens… Dat is een future Ballon D’Or

3 september 2022 om 21:45

Haha, zoveel heeft hij niet gedaan. Goede speler daar niet van.

4 september 2022 om 01:45

Liet wel brozovic lopen bij de 1-0

Die Leao is echt zeer goed.

Ik ga niet teveel zeggen, maar ben nog steeds jaloers dat Milan wel een echte GK heeft en wij niet.
Ik ben er nog steeds voor net als de meeste Internisti’s dat Onana nu zijn kans moet krijgen.

Zo’n grote pot. Zo weinig reacties.
Dit is een van de mooiste derby’s ter wereld!

Inzaghi het is tijd om op te stappen.. je komt gewoon te kort je bakt er niks van...
Milan fans gefeliciteerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren