Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter haalt uit in eigen huis; Lukaku hijgt in de nek van Ronaldo

Laatste update:

Internazionale heeft AC Milan zaterdagavond niet laten uitlopen. Het team van Cristian Stellini, die de geschorste Antonio Conte verving, was in eigen huis te sterk voor Benevento: 4-0. Door de zege blijft de achterstand op AC Milan, dat in de middaguren met 1-2 van Bologna won, twee punten bedragen: 46 om 44. Inter kan zich nu focussen op de clash met Juventus, dinsdag in de halve finale van de Coppa Italia.

Inter kende een uitstekende start, daar het scorebord in het Giuseppe Meazza al na zeven minuten in beweging kwam. Christian Eriksen, die zijn team midweeks middels een vrije trap schitterend naar de halve finale van de Coppa Italia had geschoten, zag hoe zijn vrije trap dit keer door Riccardo Improta flink van richting werd veranderd en onhoudbaar was voor doelman Lorenzo Montipo: 1-0. Enkele minuten later claimde Benevento een strafschop na een valpartij van Gianluca Lapadula, maar daar zag de arbiter niets in.

De thuisploeg liet na om de voorsprong nog voor rust te verdubbelen. Achraf Hakimi, die dinsdag net als Romelu Lukaku geschorst zal zijn, schatte een goede bal van Eriksen richting de tweede paal verkeerd in en Lautaro Martinez mikte de bal over het doel van Montipo na een goede combinatie met Nicolò Barella. De Argentijn liet daarna nog een goede kans liggen, maar na rust haalde hij zijn gram. Na een aanval bleef de bal voor zijn voeten liggen en zijn inzet in de korte hoek achter Montipo betekende de 2-0 na nog geen uur spelen.

Het derde doelpunt kreeg Inter cadeau van Benevento, of beter gezegd Montipo. Martinez onderschepte een pass van de doelman in het strafschopgebied, waarna Lukaku de bal hard tegen de touwen joeg: 3-0. De Belg maakte twaalf minuten voor tijd zijn tweede van de avond toen hij door de defensie uit het oog werd verloren en hij de bal na een pass van Alexis Sánchez in de linkerhoek schoot: 4-0. Stefan de Vrij deed alleen de laatste zestien minuten mee als vervanger van Milan Skriniar.

Met zijn twee goals staat Lukaku nu op veertien goals in de Serie A, één minder dan Cristiano Ronaldo en één meer dan Ciro Immobile van Lazio. Ronaldo kwam eerder vandaag in de 0-2 zege van Juventus bij Sampdoria niet tot scoren. Zlatan Ibrahimovic, goed voor twaalf goals, scoorde evenmin in de 1-2 zege van AC Milan Bij Bologna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eriksen heeft wel laten zien dat hij de plek van Brozovic aankan tegen de kleinere tegenstanders, want zijn traptechniek is toch echt wel een meerwaarde. Ik blijf het wel vreemd vinden dat Sensi zo weinig kansen krijgt. Al draait het middenveld nu wel goed. Hopelijk kan er tegen Juventus ook een goed resultaat gehaald worden.

30 januari 2021 om 22:53

Nu heb je op zich wel gelijk maar het is toch vooral dat die dekselse Gagliardini maar speeltijd blijft krijgen ten voordele van Sensi.

30 januari 2021 om 22:54

Volgens mij is Perisic toch echt een vleugelspeler, en niet een controlerende middenvelder. Daarnaast speelde Vidal tot voor kort volgens mij niet zo goed als we gewend zijn van hem, en is Eriksen behoorlijk tegenvallend gebleken. Sensi daarentegen was vorig jaar voor zijn blessure volgens mij zo'n beetje de beste middenvelder van Inter, die speelde toen echt fenomenaal, en werd gelinkt aan onder andere Barcelona

30 januari 2021 om 23:06

Ja ik kan zeker snappen dat Eriksen en Vidal (de laatste tijd toch terug een stuk beter aan het spelen) hun kans krijgen. En een middenveld Sensi-Barella-Eriksen met op de linkerwingback dan ook nog eens Perisic is hoogstwaarschijnlijk wat teveel van het goede.

Gemakkelijke wedstrijd. Benevento wilde nog een pentaly maar buiten dat hebben ze niks getoond. Alleen maar met 10 man verdedigen net als vele tegenstanders van Inter. Leuk dat Eriksen een volle wedstrijd kon spelen op de plek van Brozovic. Deed verdienstelijk. Verder kan ik me soms irriteren aan Emiel Schelvis. Te veel negatief gedoe. Komt ook soms met ondoordachte feiten dat Milan effectiever is met haar kansen. Maar aan andere kant vertelt ie dan niet dat ze stuk of 14/15 penalties mochten nemen. Op naar tegen Juve. We moeten vooral de schade beperkt houden zonder Lukaku en Hakimi en een redelijke uitgangspunt houden aan de return.

30 januari 2021 om 22:54

Is Lukaku zeker niet van de partij? Of moet het nog bepaald worden of hij nu geschorst wordt of niet?

30 januari 2021 om 22:57

Had een opsomming aan gele kaarten in de Copa waardoor ie geschorst is.

30 januari 2021 om 22:59

Wow haha ik ben helemaal gek aan het worden. Om de een of andere reden dacht ik dat het tegen Juventus was in de competitie.

30 januari 2021 om 22:55

Inderdaad zeg. Wat komt er veel onzin uit zijn mond zeg. Vertelde ook doodleuk dat inter 18 miljoen en 20 miljoen voor vidal en sanchez heefr betaald terwijl Vidal hoog uit 5 miljoen koste en sanchez letterlijk transfervrij was.

30 januari 2021 om 23:00

Idd. En dan ook een heisa maken over financiële problemen maar veel clubs hebben dat ook door Corona crisis. Alleen wordt het bij Inter uitvergroot. Barca heeft veel lastiger. Kijk naar Schalke op rand van afgrond. Vorige seizoen moest Juve ook inkorten in salarisen of zelfs uitstellen. Je ziet het ook aan de transfermarkt niet veel clubs geven uit.

31 januari 2021 om 12:25

We hebben ook het meeste penaltys tegen gehad he😉
Maar over Schelvis heb je gelijk. Probeer er gewoon niet op te letten. Je gaat je alleen maar irriteren aan hem

Inter heeft i.t.t. Milan en Juve wel vaak dat ze met veel doelpunten winnen. Erg knap en Eriksen speelde sterk zeg

31 januari 2021 om 05:43

Juventus staat maar 5 doelpunten gemiddelde achter met 1 wedstrijd minder

Goede zakelijke overwinning van inter. Benevento letterlijk niks gedaan. Eriksen speelde ook een leuke pot. Benevento had misschien recht op een penalty maar met de manier hoe ze vandaag speelde denk ik niet dat ze dan alsnog met punten naar huis waren gegaan. Heel benieued nu naar de clash met Juve

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren