Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta: ‘Het zou me geen pijn doen om hem in het shirt van Real te zien’

Laatste update:

Neymar verliet Barcelona anderhalf jaar geleden voor een dienstverband bij Paris Saint-Germain. In de tussentijd is de Braziliaan inmiddels al in verband gebracht met een terugkeer bij Barça, maar ook met een transfer naar Real Madrid. Andrés Iniesta zou er niet van wakker liggen als de aanvaller ooit naar de Koninklijke vertrekt.

“Het zou me geen pijn doen om hem in het shirt van Real Madrid te zien, omdat Barcelona nog steeds unieke spelers heeft. Ik zie nog steeds een sterk team, dat om alle prijzen kan spelen. Het is heel stellig om te zeggen dat Neymar nooit kan terugkeren, maar in mijn ogen is het wel heel lastig”, zegt Iniesta in gesprek met Cadena SER. De middenvelder werkte bij de Spaanse nationale ploeg samen met Julen Lopetegui, die na slechts een aantal maanden werd ontslagen bij Real Madrid.

“Julen wist naar welke club hij ging, welke eisen daarbij horen. Hij wist wat het team vorig jaar had gepresteerd, wat het ook niet gemakkelijk maakt om in te stappen. De president heeft op basis van de resultaten een besluit genomen, terwijl hij ook geduldig had kunnen doorwerken”, stelt de middenvelder, die sinds afgelopen zomer in Japan voor Vissel Kobe speelt. “Dit zijn beslissingen die op kantoor genomen worden.”

Zie jij Neymar ooit terugkeren bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft zelf het besluit genomen. Zijn plek is ook al bezet bij Barca. Coutinho heeft het moeilijker op het middenveld en speelt gewoon beter op de flanken.

13 november 2018 om 11:37

Coutinho is echt een middenvelder, maar daar speelt Messi al. Eigenlijk misbruik je hem op de flanken. Hij mist daar de snelheid voor....

13 november 2018 om 11:56

Pff jij hé.. want een flankspeler bij Barcelona heeft snelheid nodig? Jij weet toch dat 9/10 aanvallen Jordi Alba erover gaat? Zelfde bij Real de flanksspeler knijpen naar binnen zodat de backs opkomen. Voetbal

Ik vraag me af of Real op hem zit te wachten. Tuurlijk is het een geweldige speler maar bij het binnen halen van Neymar haal je wel wat op je hals.
Je zou er beter voor kunnen kiezen voor Hazard te gaan. Een veel rustiger jongen en naar mijn mening niet minder, past ook denk ik beter bij Real Madrid.

13 november 2018 om 14:23

Bij dit soort aankopen speelt veel meer dan de voetbalinhoudelijke zaken. Commercie en status zijn ontzettend belangrijk. De club die Neymar nu binnen haalt is (in elk geval voor even) de grootste aap op de voetbalrots. Commercieel is dat allemaal extreem veel waard. Hazard zal, los van zijn voetbalkwaliteiten, vermoedelijk nooit de status en de aandacht krijgen die Neymar heeft.

13 november 2018 om 15:00

Dat is inderdaad wat weer in het voordeel van Neymar zal spelen, maar zal je met het binnen halen van Hazard niet ook een flinke slag slaan? Ronaldo was toen bij van Man UTD afkwam ook nog niet de speler als die hij was toen hij weg ging?

15 november 2018 om 11:27

Hazard is al een stuk ouder dan CR7 destijds. Die gaat niet meer de stap maken naar de mega-populariteit in de proportie van Cr7. Ook al omdat hij gewoon niet de star-quality heeft die Ronaldo heeft; het uiterlijk, het ego, de vuuraantrekkende uitspraken en acties.

13 november 2018 om 15:43

Ik denk dat het juist niet vertandiger is om neymar of een hazard te halen. Real moet gewoon een jongere vleugel aanvallers kopen.dan zie ik liever een Sane dan hazard, Hazard wordt ook ouder.

13 november 2018 om 16:06

JE weet dat Hazard (pas) 27 is he? Die kan nog jaren mee. Sane is nog lang niet zo ver. Mbappe is de enige speler dat jong is en momenteel er direct zou kunnen staan bij Real.

Flauwekul van Iniesta en politiek correct. Natuurlijk doet het pijn als ex speler van je club bij rivaal speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren