Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In zijn tijd bij Barcelona toonden American Football-clubs interesse’

Laatste update:

Adama Traoré is dit seizoen tot een van de smaakmakers van de Premier League uitgegroeid. De 23-jarige buitenspeler was tot dusver deze voetbaljaargang goed voor vier doelpunten en evenveel assists en heeft daarmee een belangrijk aandeel in de zevende plaats van Wolverhampton Wanderers in de competitie. Vooral de fysieke kracht van Traoré is indrukwekkend.

In zijn tijd bij Barcelona was Traoré een tengere en fragiele voetballer, maar in de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een razendsnelle voetballer met een imposante torso. Romain Saiss verzekert dat zijn teamgenoot echter niet aan krachttraining doet. “Nee, en ik zie hem elke dag”, benadrukt de middenvelder in gesprek met RMC Sport.

“Ik zie wat hij in de gym doet, voor en na trainingen. Wellicht heeft hij thuis een verborgen gym, maar bij de club doet hij in ieder geval niet aan krachttraining”, vervolgde Saiss. “In wat voor vorm dan ook. Hij is gewoon groot en heel snel. Ik weet nog dat ik tegen hem zei: ‘Je rent als een American Football-speler'. Hij vertelde mij dat American Football-clubs in zijn tijd bij Barcelona interesse hadden. Zo explosief was hij.”

“Er zijn ook mensen die zeggen dat hij niet geschikt is om te voetballen.” Traoré doorliep de jeugdopleiding van Barcelona, maar kwam niet verder dan vier optredens in de hoofdmacht. Na verblijven bij Aston Villa en Middlesbrough betaalde Wolverhampton Wanderers anderhalf jaar geleden dik twintig miljoen euro voor Traoré, die deze voetbaljaargang een van de absolute uitblinkers van zijn team is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Traore is ontzettend rap zowel in de eerste meters als op lange stukken. Zijn wendbaarheid is ook uitstekend. Helaas ontbreekt het aan overzicht als die eenmaal het gaspedaal heeft ingetrapt. Maarja zoals Gijpie altijd zegt "als die dat ook had, speelde die niet bij The Wolves".

7 januari 2020 om 10:24

Naja, dat over z'n overzicht kon je vorig seizoen gemakkelijk zeggen. Hij maakt juist nu extra indruk door de assists (en goals) die hij nu ook steeds meer levert. Niet voor niets lees je steeds meer over de interesse van topclubs in Traore.

Romain Saiss verzekert dat zijn teamgenoot echter niet aan krachttraining doet. Nou, Romain is de slimste niet. Die denkt dat je er vanzelf zo uit gaat zien. Verder staan er gewoon beelden van Traore's krachttraining op youtube.

7 januari 2020 om 11:35

Glory , ga is effe een keer naar Africa , je ziet genoeg gespierde mannen , die nooit aan kracht training hebben gedaan. Het zit gewoon in de genen. Dat heeft hij zelf ook gezegd. En als hij echt iedere dag aan zware krachttraining (Akinfenwa) zou hij nooit zo snel en technisch zijn.En die video’s die je bedoelt heb ik ook gezien , dat zijn voetbal gerichte trainingen. Dat is om nog explosiever te worden , heel veel setjes en niet te veel kilo’s.

7 januari 2020 om 11:49

waarom wil je dit zo graag geloven. Het kan gewoon niet. Om er zo uit te zien moet je pompen.

7 januari 2020 om 14:01

Inderdaad is niet mogelijk om zo eruit te zien zonder krachttraining.

7 januari 2020 om 15:40

Wat zou kunnen is dat hij naast de standaard krachttrainingen niet veel extra's doet, maar dit is inderdaad niet natuurlijk haha.

Snel en ontzettend sterk, precies wat je in de NFL nodig hebt. Zou wel logisch zijn, maar beter voor ons dat we hem hier kunnen bewonderen in de PL. Best bijzonder dat zo een jongen met dit fysiek nog zo wendbaar en snel kan zijn. Meestal gaat dat ten koster van je beweeglijkheid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren